Hirdetés
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Próbálta már esetleg valaki az Osram H7 Night Breaker Speed LED izzóját, hogy dob-e canbus hibát? A gen2 és Smart változatokhoz vannak adaptergyűrűk és canbus adapterek is. Viszont ez a típus 1:1 H7 izzó kialakítású és méretű. Nincsenek rajta lógó csatlakozók se meg semmi. Cserébe nyilván egy kicsit gyengébb is a fénye, de még mindig jobb mint a sárga halogén.
Tudom, hogy még itthon nincsenek engedélyezve, megvárom amíg ez megtörténik, de biztosan vannak akik már előre mentek és rakosgattak be retrofit ledeket. Hátha van itt aki már próbálta ezt a típust. Széttúrtam már a netet de pont nem találok erről egy szót sem...
-
Kashim
őstag
válasz
Sza_Sa #223707 üzenetére
Nekem az van Sciroccoban.
Szeretek veszélyesen élni. Tud enni az biztos, de ha finoman adagolod a gázt azért ésszerű keretek között lehet tartani a fogyasztást. Motor ha megkapja a törődést, normális üzemanyagot, olajat meg életkortól függően a vezérlés cserét akkor azért elketyeg, de hosszabb távra meg sok furikázásra nem annyira ajánlott az tény. Valószínű én is tovább adok majd rajt 1-2 éven belül.
#223693 molnarpeter
Nincs sajnos. Lakás komplexum, zárt parkoló de konnektort nem raktak ki, pedig újabb építéseknél már gondolhatnának elektromos autókra is... -
Kashim
őstag
-
Kashim
őstag
Sziasztok, szereltetett már be közületek valaki álló fűtést kocsiba utólag? Tudom, hogy egyedi árajánlat alapján megy, de nagyságrendileg milyen kategóriában mozog egy beépítés? (benzinesbe, ha számít a különbség)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- GT710 passzív videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest