Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
- A code P0135 may mean that one or more of the following has happened: O2 Heater element resistance is high Internal short or open in the heater element O2 heater circuit wiring high resistance open or short to ground in the wiring harness
Read more at: https://www.obd-codes.com/p0135
Copyright OBD-Codes.com- A code P0133 may mean that one or more of the following has happened: The oxygen sensor is faulty The wiring to the sensor is broken / frayed There is an exhaust leak
Read more at: https://www.obd-codes.com/p0133
Copyright OBD-Codes.com -
Tin
veterán
Én ezt vettem 1.5 TSI-be utántölteni: [link]
Akkoriban rákérdeztem meg rá is kerestem, ezt írták német fórumokon. Van 5l-es kiszerelés is. Amúgy a márkaszerviz nekem is 5w30-at mondott, de még nem volt első olajcsere, és 30e-s a periódusom. Kb 15e-nél fogom cseréltetni tavasszal. De mindenképp 0w20-at fogok rakatni bele.
-
félisten
-
kisza25
félisten
Csak ebben benne lehet elsőre egy lízingcég, aztán a valós első tulaj mikor kifizeti, aztán egy kereskedés és az eladja, aztán megint kereskedés már 5 tulaj papíon, közben meg valóságban kettő
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
yodamester10
őstag
Igen,elektromos üzemben kiválóan el lehet vele közlekedni,de ha benzin üzemben megyek városban az sem gond mert mindig rásegít az elektromos motor.
rasotamas Ha van rá lehetőség és elég a hely tuti meglépném,aki egyszer belekóstol a hibrid világba már csak elektromost szeretne vissza fele már nem akarna menni.Fogyasztásról csak a sajátomról tudok nyilatkozni,hogy napi szinten otthoni töltéssel nem sok benzint égetek,havi 5 ezer ért szoktam tankolni mert ha nagyon hideg van kímélem az akut és benzinezek. -
grizlisandor
veterán
Mágus2 az évek alatt írt dolgokat: Vezérműszíj 210 000km vagy 5 év. Hosszbordás szíj 150 000km a feszítővel és a generátor szabadonfutóval együtt.
-
bandi0000
nagyúr
Köszi, most én is találtam egy jó oldalt, márha valid, szàmomra érthetetlen, hogy a passat 7 és a jetta 6 1 generàció nem? Mégis utóbbiba van eu 6 os motor
Amúgy mi a különbség a kettő közt? Kicsit kissebb a Jetta, de van pl anyaghasználati különbség? Tehàt gagyibb vagy spóroltak valamin?
Xbox One: bandymnc
-
Dot
őstag
Köszi, valamiért passattal keresve nem dobta ki ezt a videót.
Az injektorok állapotát azt itt találom igaz?
Illetve a DPF-et itt tudom ellenőrizni?
Itt a soot mass a korom, amit az app-al is ki lehet olvasni?
Kérdésem lenne, hogy az oil ash volume(olaj hamu mennyisége) az mit jelent, mármint az minek az eredménye? (pl sok olaj fogyasztás) Mennyinek kéne lenni? mondjuk 140k KM után?(CRLB) Ezt is regenerálja?élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
Köszi mindenkinek!
itthon lehet, hogy elmenne, de ha valahol kint rá mérnek a kocsira, akkor nélküle jössz haza.
Feleségem céges Hyudai-ja most volt vizsgán Luxembourgban, meghúzták mert nem égett a hátsó rendszámtábla világítás. 1 hónapra adtak egy ideiglenes műszakit.
Sajnos nem tudom mit vizsgáltak. Illetve nem tudom, ha komolyabb gond van akkor elengedik-e. Amúgy ilyeneket írtak fel, hogy a hátsófék meg valamelyik elem rozsdás kicsit, de attól még mehet. (2018-as kocsi )#201973 Csaby25
mutasd meg ezt a képet, hogy neked szívecskés és át fogják engedni
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
Végre volt időm és lehetőségem kiolvasni ezeket az értékeket:
Address 01: Engine (04L 906 026 ET)
17:51:12
IDE00365 Injection quantity deviation cylinder 1 0.00 mg/stroke
IDE00366 Injection quantity deviation cylinder 2 -0.13 mg/stroke
IDE00367 Injection quantity deviation cylinder 3 0.02 mg/stroke
IDE00368 Injection quantity deviation cylinder 4 0.09 mg/stroke
IDE00432 Particle filter: time since last regeneration 13635 s
IDE00433 Particle filter: oil ash volume 0.08 l
IDE00434 Particle filter: soot mass calculated 11.99 g
IDE00435 Particle filter: soot mass measured 5.01 g
IDE00436 Particle filter: kilometers since last regeneration 259097 mAddress 02: Auto Trans (0D9 300 043 B)
17:53:09
IDE03189-ENG110508 Number of prevented stop processes (statistics)-km-Stand des letzten Stoppverbots 134992.0 km
IDE05987-ENG110508 Engine stop prohibitions-km-Stand des letzten Stoppverbots 134992.0 kmSzerintem elég jó értékei vannak az injektoroknak.
DPF még félig sincs szerencsére.
Váltóban is kb annyi km van mint az órában.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Dot
őstag
Normál, itt Luxemburgban szerintem a normál is sokkal jobb minőségű mint Mo-n. Illetve ha megyünk haza akkor az osztrákoknál szoktam tankolni OMV-n, ott is normált.
Mennyire éri meg prémiumot tankolni külföldön is? Relatív ritkán van használva az autó, akkor is hosszú távra.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
simonjoe
őstag
Az a helyzet, h a szomszédom vett egy 2012-es VW CC-t. Az enyém 2009-es, nincs benne kamera, és nyitható úgy ahogy leírtad. Az övé nem, azt mondja, h nem is működhetne, hisz ha kibillen a kamera, akkor egyben nyitná a csomagtér ajtót is. Azt gondoltam van benne logika így nem is akartam okoskodni, meg nem is ismerem. Csak furcsállom, h a vezető oldali ajtóban lévő, vagy a távirányító gombját kell a nyitáshoz használni. Ennyi az előzmény.
[ Szerkesztve ]
Joe
-
dozó
tag
-
senior tag
Beállítod a kívánt hőmérsékletet, AUTO gombot benyomod, A/C gombot benyomod és hidd el jó lesz
Így kezdődött az ismerkedésünk.
Azóta próbálnék valami jobb eredményt elérni.
Nem unalomból szorakoztatom magam ezzel.
De holnap lehet újra neki futok.
Kérdés, az utasaim, és persze én is, meddig fogjuk bírni 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest