Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
válasz dm1970 #137005 üzenetére
Valeo, 2-3 évet kibír.
VW Golf 6 Ablaktörlő lapát szett
Nekem ez van fent lassan 2.éve, még mindig kibátlan.
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
simonjoe
őstag
válasz dm1970 #204722 üzenetére
Nem igazán szereti a rövid távokat, a 15-20km-es használatnál sajnos ez van. Hiába veszel bele gyárit az sem fog többet bírni. Én 320e km-nél tarok. 150-nél azért cseréltettem ki, mert az alja könnyezett, de még nem írt hibát. Gyári került helyére, 1enlőre nincs baj. Viszont én csak és kizárólag hosszú utakra használom, a legrövidebb nálunk 220km. Az a baj, h a mechanika adja meg magát, annyira sok a lerakódás benne, h a mozgató motor és a műanyag fogaskerekek nem bírják. Talán ha időnként prémium nyállal kicsit hosszabban mennél, de erre sem vennék mérget, az általános rövid utak miatt. Van gyári cikkszáma, meg kell keresni és azt rendelni.
pl: [link][ Szerkesztve ]
Joe
-
bul07
nagyúr
válasz dm1970 #215521 üzenetére
Ha megvan a matrica akkor ide beírva kidobja hogy mi mi
http://prsearch.planetvag.com/Esetleg még ez nálam alváz szám alapján mindent listáz
https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/volkswagen
Ha sikerül akkor mentsétek el a Permanent link-et és akkor azt megnyitva egyből az adott alvázszám adatait dobja ki[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
válasz dm1970 #215521 üzenetére
Jófelé mész de nem ingyenes ám - tehát ki kell fizetni. És kaphatsz egy ilyen listát.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz dm1970 #215538 üzenetére
Ugyan adj már nekem egy alvázszámot
MOD
Az amit te emlegetsz azért van mert nem talál a rendszer km állást meg igazolt szerviztörténetet szerintem. Meg mert nem mersz egy több milliós autó mellett megkockáztatni egy 10+€-s kiadást...
Ha elküldöd a számot én lekérem de ha benne lesz a felszereltség lista akkor adósom vagy![ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
426os
őstag
válasz dm1970 #218849 üzenetére
Ha még nem próbáltad, akkor ilyenkor egy force restart-ot megpróbálhatsz, hátha csak beakadt valami a SW-ben (kicsi rá az esély). Bekapcsológombot kb 10mp-ig ha nyomva tartod, akkor újraindul.
A rádió emlékeim szerint egészen addig aktív marad AA közben, amíg el nem indítasz valami zenét a telefonról. Utána le is állíthatod, nem fog visszakapcsolni a rádió. Vagy AA-ra kapcsolás előtt állítsd Media-ra, az is segíthet..
-
dozó
tag
válasz dm1970 #218947 üzenetére
Adblue-val kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, használatit átolvastam, de kíváncsi vagyok, ki hogy csinálja, mit ajánlotok. Megjött a 2400-as üzenet. Írja, hogy minimum 4,5 max 9,5 lehet benne
Szerintem a max. a rátölthető mennyiséget jelzi, legalábbis nálam így van. -
Corsa02
őstag
válasz dm1970 #219607 üzenetére
Üdv!
Én ugyan mindig is Otto motorokkal foglalkoztam jobban, ezért megmutattam a diesel-es kollégának, elő is jött a PTSD-je
Leglább 8-10 ilyen zajjal foglalkozott annak idején az 1,6TDi-nél. Ugyan a felvétel nem a legjobb ezért nehéz pontosan elkülöníteni, de javaslata az:- Le kellene venni az aljáról a burkolatokat, úgy menni egy próbát.
- Ismerünk hasonló hibát a töltőnyomás szabályzószelepe miatt is (Magnetventil für Ladedruckbegrenzung N75).
- Van, hogy elfelejti a vezérlő a befecskendezők kódját és újra kell tanítani.A hang alapján amit hallani lehet ezekkel kezdenénk.
Egyébként gyors német fórumok rákerestem így: "golf 7 1.6 tdi geräusch 1600-2200"
Tele vannak vele fórumok, erősen érintett az 1,6 Tdi.The Truth Is Out There --->
-
Corsa02
őstag
válasz dm1970 #219645 üzenetére
Igen, a burkolat vesz át vibrációt és vibrál.
A töltőnyomás szabályzószelep nem dob hibát, ha megfogod a szelepet és felfelé vagy lefelé mozgatod akkor is változik a hangSzervizt nem tudok ajánlani ott ahol élsz sajnos.
DPF értékekben nem látok hibát.The Truth Is Out There --->
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.