Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz zsoltip #187387 üzenetére
1. Spritmonitor
2. Száraz DSG, ami nem ajánlott. (a héten pont tárgyaltuk) -
-
1stVikman
senior tag
válasz zsoltip #187514 üzenetére
Innen kiválasztod, hogy discover media vagy pro van - e benne, és letöltöd a ~24GB-os csomagot.
[link]
Magadnak meg tudod oldani. Ha pro, akkor csak a frissítés idejére kell sd kártya, ha media, akkor meg benne kell hagyni az 1.slotban.
Ha Gen. 1 az infotainment, akkor nincs lehetőség magyar nyelvre sajnos. -
1stVikman
senior tag
válasz zsoltip #187518 üzenetére
Pro a nagy, és nem sd-ről futtatja a térképeket, hanem a saját belső ssd-ről.
Media kisebb, és sd-ről mennek a térképek.
Ha nincs benn magyar nyelv, akkor nagy eséllyel gen 1 lesz. Pont 2015 - ben volt váltás, ha jól tudom az év második felétől kezdték a gen 2-t szerelni.
Ilyet találtam [YouTube! ]
A videó leírásában van, hogy melyik alkatrész szám melyik generáció.[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz zsoltip #187518 üzenetére
A szoftverfrissítés nem ilyen egyszerű. Azt nem tette nyilvános elérhetővé a VW. Viszont van már lehetőség a MIB1-re is magyar nyelvet varázsolni. FB csoportokban vannak olyanok akik egy szemmel is jól látható összegért rávarázsolják
Szerintem nem ér meg 50-60k Ft-ot az, hogy pár szó magyarul legyen.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
1stVikman
senior tag
válasz zsoltip #187536 üzenetére
A letöltő oldalon lejjebb tekerve van manual pdf-ben.
Én először nem a gyári kártyát próbálnám felülírni, hanem egy másikat. Ha véletlen valami nem sikerülne, akkor nincs térkép. (Vagy először lementeném gépre a tartalmát biztonság kedvéért.) 32 GB-os class 10es kártya kell neki fat32 - re formázva.
A letöltött zip-et ki kell csomagolni az sd-re és elvileg ennyi. -
-
veterán
válasz zsoltip #187604 üzenetére
Viszont itt, ahol a dízelgétes motorok után lehet érdeklődni, bevette:
FIN: WVWZZZ3CZCE174979
Lieber Volkswagen Kunde
der in Ihrem Fahrzeug mit der Fahrzeug-Identifizierungsnummer (FIN) WVWZZZ3CZCE174979 eingebaute Dieselmotor vom Typ EA189 wurde bereits überarbeitet.
Mit freundlichen Grüßen
Volkswagen AG
Eszerint már "kijavították" a csaló szoftvert.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz zsoltip #187559 üzenetére
Ha ne adj, G7-hez fehér színű tükörborításra van szükséged, akkor fordulj hozzám bizalommal. Van balos, jobbos - még válogatni is tudsz.
Hátsó rendszámtábla világítás is akad. Esetleg vezetőülés hosszirányú állításához való műanyag kampó.Nem reklám, csak tényközlés.
Balos komplett tükör?
Kicsit használt 310 mm-es hátsó féktárcsa? Esztergálni kell.
2.0TSI vízpumpa?
Kicsit kopott első VW jel?
Ezüst GTI felirat hátulra?Minden gyári!
-
Doki16
addikt
válasz zsoltip #187647 üzenetére
Nincs olyan. 2014-ben nem volt még semmi lehetőség. A GTE Golfokkal jött be először a WeConnect. Mindegyikbe beletették a SIM kártyát, de sima autóknál feláras extra volt MIB2-vel. Ha lenne is a kocsidban semmi pluszt nem adna hozzá, mert teljesen felesleges infók lehet csak rajta látni. Én is csak azért vagyok előfizetve, hogy tudjam ellenőrizni a töltést és indítani a fűtést.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Lacess
tag
válasz zsoltip #187706 üzenetére
Különböző adapterkábelekkel tudsz belőle iPod csatlakozót, USB bementet csinálni.
Gyárilag nem tudom mi volt még ezeken kívül, de az utángyártó ipar is rá volt állva abban az időben. Láttam már microUSB-t, 3,5mm jacket is.Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
veterán
válasz zsoltip #187873 üzenetére
Ha nem rendelte bele az első tulajdonos, akkor nincs. Lehet venni utólag is, plusz emelőt, stb. (Jófogás)
Keress használt, de szép gyárilag bőrös kormányt, kb. 25-35 e. Ft G7-be. (Jófogás)
Az akkumulátort fotózd le, úgy könnyebb megmondani, milyen kell bele (EFB vagy AGM).[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz zsoltip #187927 üzenetére
(#185980) focvis kat rá
Ország melyik részén vagy?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Doki16
addikt
válasz zsoltip #188005 üzenetére
1: Random befagyhat ha nagyon mélyalvásba kerül valamiért.
2: Testre szabható VCDS-el, hogy milyen sötétben kapcsoljon.
3: Ez csak akkor fog működni ha van kamera a szélvédő mögött. Ha előre lököd a jobb oldali bajuszkapcsolót akkor egy távolsági fényszoró ikonnak kell megjelennie egy "A" betűvel. Csak akkor van benne ha így jön be. [link]
-
Doki16
addikt
válasz zsoltip #188018 üzenetére
Teljesen független a fényszórótól a funkció megléte. Keresd a kamerát a szélvédő mögött a tükörnél. Ha ott van akkor lehet benne automatikus távolsági fény. Na meg az a legegyszerűbb, hogy egyszerű nézed a linkelt piktogrammot.
-
-
válasz zsoltip #188024 üzenetére
2012 után már nem nagyon ajánlják a vcds matatást a szakik. Állítólag még a gyári vcds kábel sem tud minden vezérlőt kezelni és átíráskor lehetnek meglepetések. Én most futottam bele nézelődés közben egy 2016-s audiba amit csak és kizárólag a gyári ODIS programmal lehetett még csak kiolvasni is, nem hogy hibát törölni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest