Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

Na, lementem NL25-re 15$ beülővel. Elképesztő, hogy milyen jó így játszani, valósággal lubickolok a lehetőségekben. Mentálisan nagyon jó érzés, hogy fele akkorák a vakok, ráadásul a nagyobb relatív beülő miatt még kisebbnek érzem őket. Végre játszhatok turnön, és riveren is, és ezáltal már nem egy potot begyűjtöttem, amit régebben csak úgy tudtam megoldani, hogy flopon betpot, ami nekem gyakorlatilag allin, és az ellenfél megadta a húzólapjára (az oddsa pedig csak egy kicsit volt kevés), és a végére fölém javult. Most tudok flopon, és turnön, sőt riveren is nagyot emelni. :) Sokkal könnyeb dobatni a húzólapot.
    Az asztaloknál a flopnézés %-a is felkúszott 20-25%-ról 30-35%-ra, és sokan hajlandóak kifizetni a lapjaimat, vagy eldobni a sajátjukat a flopnál, vagy turnnél egy méretes emelésre.
    Már sajnálom, hogy nem váltottam korábban. Bár kellett a NL50 tapasztalat is.
    Sajnos, az utóbbi két-három napon, ott már gyakorlatilag egyetlen méretes potot sem tudtam prémium lapokkal nyerni, viszont a lapütközésekből szinte mindig vesztesen jöttem ki. Gyakorlatilag bekövetkezett az, hogy kis potokat nyertem a jó lapjaimmal, és nagy potokat vesztettem. Olvastam már erről a veszélyről, de az első napok sikerei után vaklármának tartottam.
    Lazítani pedig a stackem méretéből adódóan nem tudtam, és nem is akartam.
    Ami érdekes, hogy a pontok itt sem gyűlnek sokkal lasabban, köszönhetően annak, hogy több akcióban veszek részt.

Új hozzászólás Aktív témák