Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Na végre megtaláltam a nekem való témát. Hol megy a játék? (nem olvastam vissza) ;)
-
concret_hp
addikt
rájöttem, hogy sokkal jobban csipázom, ha midnen nap nyerek egy kicsit, mintha néha nyerek sokat (tegnap) néha bukok keveset (eddig ma)
-
viharhozo
addikt
-
SLYM
veterán
kösz. bazze 6 óra és még ébren, jól bírjátok

-
concret_hp
addikt
az viselne meg, hoyg mondjuk 150$ az 25000 ft
fél beülővel meg nem nagyon tudok hatékonyan játszani úgy érzem. min 70bb-vel érzem jól magam az asztalnál.de egyenlőre nem akarok feljebb lépni.
(nl25-re is általában 20$-al ülök még be, bár ezen azért napokon belül változtatni tervezek
)mondjuk nl10-25ön még nem nagyon kell keresni a suckereket, mert átlagban a fullring asztalon ritkán vna 3-4 jó playánáál több

-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ezt most nem igazán értem. Ha simán megvan a br-ed NL50-hez, akkor miért viselne meg 2-3 beülő? Vagy csak lelkileg viselne meg, mert "sok pénz"? Akkor azt tudom ajánlani, hogy csináld azt, amit én szoktam feljebb üléskor. Egy darabig csak fél beülővel nyomjad, amíg meg nem szokod. Ha buksz, akkor elvileg most már ugye simán vagy olyan szinten, hogy meg tudod állapítani, hogy csak mákolás miatt vesztettél, vagy túljátszottak. Ha túljátszanak tartósan, akkor még nem vagy érett a szintre, de ezt azért kétlem. Ha meg megy a szekér, akkor mehet full beülővel.
Csak el ne feledd az örök igazságot: "If you can't spot the sucker in the first half hour at the table, then you ARE the sucker."

-
concret_hp
addikt
br már akkor megvolt az nl50-hez amikor nl25re léptem

(pár kaszinó bónusznak köszönhetően)nl20-25ön kb. 30-40K handet játszottam eddig szerintem, bár pontos számot nem tudok. aránylag jól megy a játék, nyeregetek szépen. lehet hogy simán csak jól jönnek a lapok, nemtom, bár ez azért tlaán már kezd hosszú távnak számítani.
viszont mondjuk nl50en elbuknék 2-3 beülőt az még eléggé megviselne szerintem

én úgy gondolom 2-3 hónapnyi játék mindenképp kell egy szinten.
-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen, bár ezt már mondtam korábban. Persze urban legend az egész, vagy igaz, vagy nem. Az ötödik lapon amúgy vitáznak, de talán a káró 9 a legvalószínűbb.
Szerintem tisztán bankroll függő a dolog.
-
Gambit
őstag
Ha elolvasnád a mellé írt magyarázatot, rögtön rájöhetnél, hogy hülyeséget írnak. "Állítólag 1876-ban Wild Bill Hickock épp ezzel a kártyakombinációval nyert, amikor lelőtték!" Egy A8 kombinációval mit lehet nyerni? Pláne ötlapos draw pókerben, amit ők játszottak. Az én linkemen le van írva rendesen az egész történet. De folytathatjuk a linkelést napokig, attól még hülyeség marad, amit állítasz.

Szerk: Most nézem, hogy a linkeden enyhén szólva hiányosan vannak felsorolva az elnevezések, nem csak hibásan. Pl. 10-2 (Doyle Brunson), vagy A-10 (Johnny Moss) kapásból hiányzik. Csak kettő, ami hirtelen eszembe jut.
-
Bibby
addikt
A yourpokercash-en amit kapok 50 dollár, azt megadott rake/hand után lehet kivenni? Vagy ez minden teremben másképp van megadva?
-
adalbert1
veterán
Na srácok lassan lépek szilveszteri buliba.
Búék mindenkinek!
Jövőre meg mindenkinek jó egészséget és jó lapjárást kívánok! -
Gambit
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
A jobb ász kifejezés azt jelenti, hogy ásza van neki is, csak jobb kickerrel.
-
Gambit
őstag
Én azt úgy mondanám, hogy belefutottam egy slowplay-elt AA-ba. De hát nem vagyunk egyformák.

R: Aha, akkor nem limpelőbe futottál, hanem szoptál a dominált lapoddal. Ez sűrűn megesik, ezért kell kerülni a játékot a gyenge ásszal, főleg korai limpelő(k) ellen. Nagyon könnyen előfordulhat, hogy jobb ászuk van. Pozíción kívül pedig eleve nem kell gyenge ásszal játszani.
-
R
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
tegnap én is tiltre kerültem, persze még ki is fogtam egy limpelőt...
-
concret_hp
addikt
asszem tegnap pályafutásom során először sikerült tiltre kerülnöm, miután kb. fél óra alatt 3* húztak be ellenem max 4 outot, meg vagy 2* verték a KK-mat vmi teljesen hulladék lappal.
mondjuk "csak" 65$ ment el, de nagyon rossz volt. -
Gambit
őstag
A dead man's hand az két párt jelöl, mégpedig fekete ászok és fekete nyolcasok.
Te valószínűleg még nem hallottad azt a mondást, hogy heads up-ban minden ász jó ász. Ez ezt jelenti, hogy a kísérőlap nem számít annyira, mivel valószínű, hogy a másiknak nincs ásza (meg párja), és így mi vagyunk az esélyesebbek a magas lappal.
Ha már itt tartunk, akkor az A8 helyett szerintem inkább figyeld a "computer hand-et", vagyis a Q7-et, mivel az ennél jobb lapoknak több, mint 50% a nyerési esélye random hand ellen.
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
én csak nagyon szélsőséges esetben teszem fel a pénzt J2-re meg Q5-re, még úgyis, hogy én voltam a nagyvak és rámhívták az all-int. de ne mond má, hogy te csak a nagyvak rablása miatt all-int hívsz egy Jx-re, és akkor itt még az all-in hívásról beszélek, nem az all-in elfogadásáról. kis 10 fős asztalokon gyakran szoktam heads-up ot jáccani, és ott még egy
j 10-re se hívok all-int(csak szélsőséges esetben), pláne nem adom meg(megint csak szélsőséges esetben, lehet, hogy megadom)szélsőséges eset: ha kevés a pénzem
-
L|zsidoboz
őstag
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
én A6-ról beszéltem. nálam a dead mens hand(A8) a vízválasztó a heads up-ban
-
adalbert1
veterán
Előszilveszterként mindjárt nyomunk egy kis five card drawt lakótársammal, remélem jól fog menni.
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
hát én ilyen lappal a pénzem 30%-át hívom, így ha kapok egy all-int még el tudom dobni
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
minek hívott rá all-int valami A 6-al?
más: nem tudok belépni a titan pokerre, mert ezt írja ki. mit jelent ez? [link]
-
SLYM
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
az A és a B döntő abban különbözik, hogy a B döntőbe csak az első kap pénzt és az is csak valami 1 millát, míg az A döntőbe 1.5-től kezdődik. az A-ba a selejtezők győztesei jutottak be, a B-be meg a selejtezők 2. helyezettjei. pl bélabá 2. lett a selejtezőn, így neki csak a B döntő maradt, amit persze megnyert

-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A délutáni közvetítést sikerült átaludnom, az estit meg felvettem. A végét pont elkaptam élőben is, hát a heads up nem tartott túl sokáig... Meg azért megint mondtak láma dolgokat a kommentátorok (pl. hogy plusz 4 outot nem számoltak hozzá, meg ilyenek), holnap megnézem az egészet az elejétől.
Amúgy mi volt ez az A és B döntő? Ami még nagyon tetszett, hogy végig SH játék folyt, akciódúsabb mint a full table, és skillesebb játékosnak is kell lenni valószínűleg. -
SLYM
veterán
múltkor 7., most 16. hely a 12000 indulós hubble's-ön tehát megvan a jegy a weakly roundra
és egy 91. hely a 873 indulós titan pókeres 1 $-os versenyen kemény 4.49 $-t nyertem
tegnap 129. vagy 139. lettem, de azért nem járt pénz. holnap majd jobban megy. ja és egyszer se vettem add-ont, meg nem is rebuyoltam -
Ha valakinek kellene esetleg szép fadobozos pókerkészlet akkor dobjon nekem püt.
-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Most nézem a műsort, és 21:00-kor adják a döntőt, a 15:00-ás valami elődöntő nem?
-
Bibby
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Otöpö volt igen...
BTW, ugyanehhez visszafelé már nemkell semmi ugye?
Szóval ha MB-ről utalok a számlámra, az pikkpakk megvan? -
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Kösz!
Lehet hogy fel is veszem, csak helyet kellene csinálnom neki. -
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ez nincs valahol feldobva ripként? Vagy nem tudjátok, hogy mikor lesz ismétlés?
-
R
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
23:50
Eddig amit a Szujóék közvetítettek azis értelmes volt...Korda magasan veri
-
Valaki nézte az RTL klubbon a póker közvetítést? Nemtudja valaki h a következő rész mikor lesz?
-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Megtörtént... olyan kártyát most nemváltok ki, nemnagyon nyúlkálok hozzá. Csak azért rakok rá pénzt hogy a termek között könnyebben mozogjak, amúgy a bónuszokkal operálok.
Egyébként 360 hufot elkértek egy 20 rugós átutalásért (másik belföldi bankba). Más bankoknál mennyi lehet ez?
-
L|zsidoboz
őstag
Bankba is mehetsz, ha nincs netbankod.
Ha az MB-ben rámész az upload foundsra, ott le vannak írva az adatok, hogy hova kell utalni.A megjegyzés rovatba feltétlen írd bele az ID-det.
Arra is vigyázz, hogy a számlatulajdonos és az MB tulaj ugyanaz a személy legyen.
Meg az is fontos, hogy a számládról történjen az átutalás, ne pedig csak simán pénzt utalj. -
Bibby
addikt
Moneybookersre hogy utalok pénzt? Csak bemegyek a bankomba, megvillantom a számlaszámot, meg mondok egy összeget?
-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ott még engem is csak levettek, szerencsére mindhárom helyen csak ilyen ajándékpénzekkel: titan, vc és cd poker, ezek mind 1 network ha jól tudom. Főleg 3 részből állt össze a szívásom: a többi játékos idióta játéka, az rng, vagy ha ezek nem teljesültek, akkor már tilten voltam eléggé és az átlagnál is szarabbul játszottam.
Mindenesetre a garantált tornáik és a a jackpot sng-ik elég csábítóak. -
SLYM
veterán
megjött az 50$ vagyis a 34.80 EUR a titan pokeres accomra. zsír!
mi a véleményetek a titan pokerről(oda kaptam a pénzt)? szerintetek így először milyen versenyre nevezzek? úgyértem hány $-osra szerintetek? a verseny jobban fekszik nekem mint a cashgame 
-
darnellsmith
senior tag
most este nyertem élő versenyen 12k-t

-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Igazabol a session PokerEV grafikonja lehet a mervado. Az eddigi legnagyobb bukom igy nezett ki (~2100 hand). Lathato, h a 450 dollar minuszbol az rng rovasara ugy 160 irhato, a tobbi laputkozes/szar jatek eredmenye.
-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát ez iszonyatos szopószériának tünik...
Nem is értem miért szidták/szidják sokan a bosst, ott azért kevésbé vannak ennyire durvák, ha meg igen, akkor nem ennyire egymás után jönnek.
Amúgy egyik haverom is csak szopik full tilt-en, meg neki egy másik haverja is csak bukott ott. -
L|zsidoboz
őstag
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Azert ez sok.
-
R
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
nem Full Tilt, de szopi (mint ahogy a nagy könyvben meg van írva): bamm
-
R
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A kliens nekem tetszik, de a lapok eddig még nem nagyon jöttek.

-
L|zsidoboz
őstag
Fasza, csak ma -400 dollár a full tilten. Lehet, hogy nem nekem találták ki ezt a termet.
Ez cirka 10-15 beülő.
Gratulálok magamnak.
-
concret_hp
addikt
eh ugylátszik hiába vártam, hogy majd lesz karácsonykor empire rilód

-
Tomics
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
nekem ez volt a legnagyobb sz0pás ma

-
concret_hp
addikt
na ma igazán nincs okom panaszra, 2* is behúztam a 2-6 outomat, meg a flösseim is kiegészültek jópárszor.
és csak 1 nagy potot buktam, az is csak a saját hülyeségemnek köszönhető. -
Gambit
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Elméletben biztos lehet, de ez szerintem nagyon ritka. Hiszen honnan tudod, hogy nem nyertél akár a bebukott blöffel is? Nekem volt már olyan élő versenyen, hogy ász magassal végig nyomultam, de nem jött le semmi, az ellenfél pedig végig adta. Mégis én vittem a potot, mert a másiknál csak Q magas volt.
Szóval szerintem kezdőként az a biztos, ha megmutatja az ember, még akkor is, ha a board-ot játssza. Legjobb esetben split lesz. -
Gambit
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Illetve ugye úgy van, hogy az utolsó licitkör után annak kell mutatni, aki utoljára licitált (tehát emelt vagy visszaemelt). A többiek sorban eldönthetik, hogy verik-e az adott lapot, és akkor mutatnak, vagy nem verik, és akkor lehet muck.
Szerk: Ha pedig a licitre mindenki bedobta, és egyedül maradtál, akkor is lehet muck vagy show.
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az elmelet szerint a legtobb skill a keszpenzes jatekhoz kell, hiszen itt minden leosztasban kockaztatod a teljes stackedet, es az akcioidnak van hatasuk a parti kimenetelere. Ugyanez az sngkre nem feltetlen igaz, mivel az esetek 99%-aban az itm elott eljon a preflop allinek idoszaka, ahol baromira kis mozgastered marad, leszamitva persze az imadkozast. Itt altalaban coinflipek vagy 60-40-ek vannak, tehat a szoras baromi nagy lehet.
Sngegt-t mindenkeppen vedd meg, ha komolyabban nekifogsz! -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
Igen, csak ilyenkor nem foldnak, hanem mucknak hívják.
Ha élőben játszol, akkor lefordítva középre dobod a lapod, ezzel jelezve, hogy elismered a vereséget, de a lapodat nem akarod megmutatni.
Neten meg van muck és show gomb. Értelemszerűen a muckot kell választanod.Érdemes is így játszani, mert ha megmutatod, azzal ingyen információt adsz az ellenfélnek.
-
Arnold2
őstag
Egy gyors kérdés: Texas Hold'em, a legvégén mikor arra kerül a sor,hogy bemutassuk mink van,foldolhatom ,vagy kötelező megmutatni?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Tudtam, hogy kihagyok valamit.

Én inkább az MTT-kben látok nagyobb fantáziát, de tény, hogy SNG-vel is el lehet lenni.
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
5 fős is van
meg még ki tudja hány féle 
UB-n játszottam egy időben 1-2$-s sng.ket ott elég jó arányban tudtam nyerni.
esetleg lehet megérni rágyúrni:
ha egy nap letolok 40 db 10$-s sngt 15% roi mellett az 60$/nap ( szigorúan 6 fős sng-ben gondolkodom ) szerintem talán kisebbek lennének a kilengések, mint cashgémben, bár extrém nagy kilengésem nem nagyon volt még azt hiszem.eeeh 5centes első díjért komolyan játszani...

-
R
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Everesten nyomtam még régen, csak 10 fős ingyeneseken.

5c, 3c, 2c-ekért.
valahogy sng-ról a 10 fős jut(ott) eszembe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Fűnyíró topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- További aktív témák...
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az allin luck graph-on 80 dollar a minusz.

meg még ki tudja hány féle