- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
dvd
látta már valaki?
érdemes megnézni?eladó: vadi új soundcore motion+
-
viharhozo
addikt
Levezetesnek a heten omahazgattam. Izgi volt, a tizenket 29-11-es helyzetbol kettot vegul megnyertem (programhiba).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
L|zsidoboz
őstag
Én meg tegnap nagy hibát követtem el: regisztráltam a pokerroomba.
Eddigi legsz@rabb terem, amiben játszottam.Good to be good, but better to be lucky.
-
Makaveli
senior tag
Huhh rászántam magam, hogy írjak ide, szóval az a helyzet, hogy pókereztem vagy 6-7 szoftveren és mindegyiken nyertem mindig, és örökkön örökké, pénzt is és játékpénzt is. De megtaláltam egy olyan oldalt, hogy vajon függő vagyok-e? És ha a kérdésekre egy megfelelő választ adtál kiszámolta, hogy függő vagy-e? És én az lettem. Szal azért hagytam ott az online pókert. Néha azért haverokkal játszogatunk, de nem tétbe, hanem csak úgy zsetonokkal!
CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #2268 üzenetére
hm az ilyen rake alapján pontkapós bónuszoknál, meg úgy átlagban ahol a rake függvényében jár valami, különösen erősen ajánlott a laza nagy átlagpotú asztaloknál ülni
(egyébként a zsetonkészlethez szükséges 1500 pont 60%ánál tartok)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
sanzik
senior tag
Na tegnap kiprobáltam az alacsonyabb limites asztalokat is. Megnéztem nl-t is meg pot limitest is.
Végül pozitív napot zártam,bár a 2. nap elbukott 25$-t nem sikerült még vissza szednem.
Rájöttem arrra is,hogy fáradtan nem jó játszani...Benéztem ilyen nagy tétes nl asztalokhoz is,kiváncsi voltam milyen pénzek forognak ott.
Hát majd ledöltem a székről párszor mikor láttam,hogy pikk pakk egy rossz all-in el ,hogy buknak el vagy éppen nyernek 3-4ezer dollárt...
Gondolom ez már az a kategoria aki ebből él. Nem tudom mennyi pénzemnek kéne lenni,hogy ne essen rosszul ennyit veszíteni... -
adalbert1
veterán
Hogy mennyien próbálnak pénzt húzni a játékosok rake után...
Persze ha kapsz valamit cserébe nem biztos hogy szarul jársz, de hosszabb távon egy 30%-os rakeback bónusszal biztos jobban járnánk ezeknél. -
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #2483 üzenetére
akkor már én is linkelek egyet: [pokerakciok.com], sőt 2t [pokergifts.eu]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #2478 üzenetére
ha valakinek van kedve, akkor a bonuszvadaszról is sok könyvet meg lehet szerezni "ingyen".
Ha valaki nem ismerné: BonuszvadaszGood to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #2480 üzenetére
Ongame, PL10.
Sokan vannak, mindig van asztal, sok a hal, de már ezen a limiten is vannak olyanok, akik minden este itt nyomák, követik a jó asztalokat, és jól játszanak.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Vandit.
addikt
Na ilyet még nem láttam.Turnre lent volt mind a négy T.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #2478 üzenetére
köszi
igen a fő problémám, hogy egyrészt amugy is q*** sokat ülök gép előtt másrészt meg 1 oldalnál többet folyamatosan nem tok olvasni a monitorról mert valahogy nem tudok kellően koncentrálni rá. amiket meg lehet tölteni a legtöbbje nem a legjobb minőség kinézetre
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #2472 üzenetére
Ajánlom ezt a boltot, én eddig meg vagyok elégedve velük. Nyílván a külföldi kiadású könyveket olcsóbban is meg lehet venni máshonnan, ha valaki tud olyat, nyugodtan írhatja. (az mellékes, hogy szinte minden leszedhető pdf-ben torrentről, de concret_hp-nak ha jól vettem ki a szavaiból olyan kell, amit nem csak gép előtt olvasgathat).
Ja, zsetont és műanyag kártyát is vettem már innen, eddig semmi problémám velük. -
regent
aktív tag
A fix jó kezdésnek, de érdekes, hogy 0.25/0.50 Fix limiten sokkal tight-abb játék folyik mint PL10-en, vagy még PL25-ön is. A nyerhető pénz pedig összemérhető nagyságú.
Ha nem akarsz esetleg fix limiten játszani, akkor tudom ajánlani a pot limitet. Ahol én játszom ott rettenetesen laza asztalok vannak. Gyakorlatilag bármikor található 55-60% flopnézésű 5-6$ potátlagú asztal. Az ennél kicsit rosszabb (35-40%, 3.5-4.5$) pedig gyakorlatilag az általános. Most Selindek induló pókersuliján (és a sikerein) felbuzdulva újra visszatértem ide bankrollt gyűjtögetni.A legkisebb NL/PL talán annyiból jobb, mint a legkisebb fix limit, hogy tudod egy kicsit kontrolálni az asztalt, az emeléseiddel. Míg fix limiten sajnos együtt kell élni azzal, hogy a magas párjaid ritkán tartanak ki 6-8 induló, emelést megadó ellenfél ellen, addig NL-en egy nagy emelést 3-4 ellenfél ad, és a flopon ezek nagy részével is lehet dobatni egy potnyi emeléssel, ha nem találtak semmit. Sajnos fixen ez nem lehetséges.
Az ellenfelek amúgy kb. ugyanolyan rosszul játszanak.
Ha még nem olvastad volna sehol, akkor fogadd meg nagyon, hogy NINCS BLÖFF. Ezeken az asztalokon ez nem működik. A játékosok nagy része nem fog eldobni egy második-harmadik párt akkor sem, ha közben A érkezett a boardra. Ez van, ők így játszanak.
Viszont ha te kerülsz hasonló helyzetbe akkor az esetek nagy részében helyes lesz, ha eldobod a vacak lapodat. Ne kövesd el azokat a hibákat, amik miatt annyira szeretjük ezeket az ellenfeleket.Ha döntened kell, hogy fixen, vagy NL-en játsz, akkor én egy harmadik megoldást a Pot Limitet ajánlom. Nem tudod olyan gyorsan egyetlen rossz döntéssel elveszteni a beülődet, és nagyon sok fix limitről frissen átült ellenféllel fogsz találkozni, akik szinte soha nem emelnek mással csak a standard bet-gombbal, a többiek meg csak megadják. Ez meglehetősen mókás tud lenni, mikor 4$-os potba a törnön a kisvak beemel 10 centet, mindenki adja, és neked a lyukas soroddal akkora +oddsot adnak, mint egy ház. Ráaadásul, ha a riveren lejön a lapod egy-két ember még ki is fizet.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #2472 üzenetére
Töltöttem, de természetesen csak az ízelítőt, és a papírkönyvet már meg is rendeltem a netről.
Amúgy az amazonon szinte biztosan kapható.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
sanzik
senior tag
Köszi a tanácsokat mindenkinek!
Viszont ugy látom csak én játszok fix limiten,legalább is mindenki nl-ről beszél mikor a limitről van szó.
Ezek szerint a fix limit sem volt jó válsztás kezdésnek?
Azt kicsit biztonságosabbnak éreztem és talán ezért is indultam viszonylag magasabb téten... -
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #2470 üzenetére
Ez meg lehet hogy az én hülyeségem, de én legközelebb szerintem kihagyom az nl50-et, nekem egyik teremben se tetszett igazán... Ha nem kellett volna soha kivennem pénzt a br-ból (ami így most jelenleg már nincs is), akkor most biztos inkább nl100-on játszanék.
Valahogy nekem nl50-en sokkal nehezebb volt pluszt felmutatnom, mint nl100-on (jó, egyik limiten se játszottam annyit mint nl25-ön, így bőven benne lehet az is, hogy 50-en elkaptam 1-2 rosszabb szériát, 100-on meg jobbat). -
L|zsidoboz
őstag
Ha elkezdesz játszani nl25-ön, és nyereség vagy, akkor utána menj nl50re. Ha ott is ,akkor feljebb és feljebb. De sztem ne nl100 on kezdj játszani, mert még én sem tartok ott 2 év játék után (mondjuk ez lehet,hogy az én gyengeségem ).
Másrészt 50 dollárral elkezdeni ekkora téten eléggé merész, bár ingyen pénzzel nem rossz ez, mert ha bejön akkor lehet nyerni, ha meg nem, akkor sem nagy kár érte.Most játom, hogy fix limiten játszol. Arra is sztem ugyanez igaz.
Kavicssli: igazad van, mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik, csak számunkra (legalábbis számomra) idegesítő látni ilyen HH-kat, mert a hozzád hasonló játékstílusú játékosok mákolnak le sorba. Ekkor csak az tud megnyugtatni, hogy 5-ből 4-szer én húzom le őket. PEACE
Good to be good, but better to be lucky.
-
adalbert1
veterán
Igazából én a saját bőrömön vettem észre, hogy magában az olvasgatás semmit sem ér... Teljesen máshogy jönnek le a dolgok, ha beleolvasok most egy könyvbe párszáz k hand után, mint eleinte, mikor azt hittem hogy értem, közben meg nem is annyira, illetve minél többet játszol annál érdekesebb szituácók adódnak.
Tehát a könyvek, leírások szerintem minél több játéktapasztalattal kombinálva jók...
Nem mindegy az se, hogy milyen limitre írták azokat a dolgokat amiket olvastál, mert ha tegyük fel valami medium stakesre, te pedig micron játszol, akkor nagyon sok mindent el is felejthetsz, az ellenfelek nagy része totál kaotikusan fog játszani (ezzel nem azt mondom, hogy esetleg micro limiten nincsenek jó játékosok, de sokkal több kiszámíthatatlan amatőr van, mint profibb)...Nyílván magasabb téteken tisztább és szebb játék megy, de azért 50$ nem valami sok, gyorsan el lehet szórni még nl10-en is (nekem anno az első felutalásom talán 2 óráig tartott ki )...
Ha fejlődni akarsz kezdőként és nem akarsz többet rászánni, akkor szerintem is menj 1-2 szinttel lejebb, ott is lehet tanulni (ha mást nem, legalább azt, hogy hogyan nem kellene játszani). -
regent
aktív tag
De igen leszenk. Egy rövid ideig. De hidd el, mire készen állsz majd anyagilag, és játéktudásban is arra, hogy feljebb lépj, addigra ezt nagyon könnyen tudod majd kezelni.
Sokkal könnyebben, mint most azt, hogy hipp-hopp elbukod a pénzed. Lehet hogy tökéletesen jól játszol, megfelelő a tudásod erre a szintre, de egyszerűen szerintem nincs rá elég pénzed, hogy 0.5/1$-limites pókert játsz.
Én egy ilyen asztalhoz 100$-al ülök be, és volt már, hogy szinte percek alatt buktam 40$-t. Hülye voltam? Vagy csak lemákoltak? Mindegy, a lényeg az, hogy nem elég rá 50$.
Ha be tudsz fizetni egy terembe mondjuk 400$-t, úgy, hogy sehonnan nem hiányzik, akkor szvsz megpróbálhatod ezt a limitet. Akkor nem kell a nap végén azt számolgatnod, hogy mennyi jött be, mennyi ment el, csak azt kell nézned, hogy jól játszottál, vagy nem.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz kavicssli #2452 üzenetére
"néha bejön néha nem!"
"Megmondta sok pokeres 70% szerencse és csak 30% tudás"A póker szerencsejáték. Ez tény. De a tétekkel tudod befolyásolni az oddsod, nem úgy mint pl. a ruletten. Ott akárnit csinálsz, 100$-ra 97.5$-t (ha jól emlékszem) fogsz visszakapni, hosszútávon. Ha fejlett hatodik érzéked van (miért ne lehetne?), és mondjuk 70%-ban bejön a tipped, hogy fekete lesz, vagy piros, akkor a ruletten is tudsz hoszú távon profitot csinálni. Ahogy a pókerben is.
Ha nincs ilyen képességed, akkor viszont ilyen helyzetekben csak a szerencsére számíthatsz.
Ha megadsz pl. egy potnyi emelést lyukas sorhúzóval, az azt jelenti, hogy 4 lap hozza meg neked a győzelmet a 47-ből, kb. 1:12-az esélye, hogy nyersz. Ezért viszont 1:2 pénzt kell fizetned. Szerinted hosszútávon nyersz ezzel a taktikával?
Bocsánat, hogy ilyen alap dolgokat mondok, mert írtad, hogy régóta, és sokat pókerezel tehát nyilván ezzel tisztában vagy. Viszont akkor nem értem, (nem értjük), miért játszol így?<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
sanzik
senior tag
De ha most elkezdek nagyon kis limiten játszani akkor nem lesznek rossz berögzödések a lazaság miatt,aztán meg pofára esés ha feljebb lépek?
Pont ezért nem akartam teljesen lent kezdeni,ugy ahogy a játékpénzes verziot is csak kipróbálgattam,de sokat nem mertem játszani,hogy ne vegyek fel rossz szokásokat. -
sanzik
senior tag
válasz Vandit. #2463 üzenetére
Mielőtt elkezdtem játszani,előtte csak 2 hétig olvasgattam... Szerintem túl sokat is egyszerre.
Most már inkább játszani szeretnék. Persze azért fogok még olvasgatni mert sok a homály.
Lejebb megyek, megfogadom a tanácsot aztán majd meglátjuk ott hogy érzem magam
Mivel egyelőre "ajándék " pénzből játszom igy nem zavar még annyira ha vesztek,inkább arra voltam kiváncsi milyen érzés nyerni is valamit.
Ezért nem kezdtem mikrolimiten. -
regent
aktív tag
A játék is másmilyen lesz, sokkal lazább (többen néznek flopot), és az ellenfelek is gyengébbek. Emiatt nyilván lassabban fogy majd a pénzed, sőt remélhetőleg inkább növekszik.
Megjátszhatókká válnak azok a lapok is amik keményebb asztalokon nem. Gondolok itt az egyszinű kapcsolódó lapokra, magas figurás lapokra, amik jól néznek ki de emelt potban nagyon sok pénzt lehet velük veszíteni(KT, KJ, AT?). Ezekkel te kezdőként alighanem játszol, sőt emelést is megadsz (de talán még nem mersz emelni, visszaemelni). Keményebb asztalon ezek csak viszik a pénzt, lazán már hozhatják is.
Persze a fő cél egy kezdőnek nem ezekkel a lapokkal való jó játék(ez majd egy kicsit később jön, alighanem), hanem szerintem a szilárd bankrollépítés, amihez a talán legkönnyebb út a tight-agresszív játék. Mondja szinte minden könyv.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
sanzik
senior tag
Ma volt a 2. napja,hogy pokerezem...
Tegnap kezdtem a kvízért kapott 50 dolcsival a partypokeren. Egy óra mulva lett beőle 62.
Na mondom jó lesz ez,ezzel meg is elégszem kezdésnek. Majd ilyen szép lassan megyünk előrre.
Ma 2 óra játék után 25 dodo minusz...
Ugy indultam neki,hogy ezt a kapott pénzt tapasztalat szerzésre használom és valószínű ugyis elbukom,de azért nem esett jól.
Nem jöttek jó lapok és kicsit bátrabb voltam mint tegnap. Ugyhogy levontam a tanulságokat.
Amugy $0,50/1 limiten játszok,de ebben nem vagyok biztos,hogy jó helyen kezdtem... -
Gambit
őstag
válasz kavicssli #2448 üzenetére
Hát ne is nagyon állj le vitatkozni, mert szerintem te még egy kicsit zöld vagy a többiekhez képest itt. Rövid távon lehetsz jó ezzel a stílussal, de majd visszatérhetünk erre mondjuk fél év múlva.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
kavicssli
addikt
válasz L|zsidoboz #2453 üzenetére
Igaz! Köszönöm az épitőjellegü hsz at! Részemről ennyi jó játékot kivanok mindenkinek(nem szerencsét) PEACE
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Ha csak azt hiszed, néhány megnyert pot miatt, hogy jó, akkor sok szerencsét kívánok irtam volna ilyesmit? nem hiszek én semmit! néha bejön néha nem! ...és még én is csak a tanuló pénzt vizetem mint sokan
Megmondta sok pokeres 70% szerencse és csak 30% tudás..Amugygondolozok sokat azon is ha valaki nagyon jó pókerjátékos miért nem nyeri meg ugyanaza játékos pl a WSOP-t???"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Bibby
addikt
Egy lyukas sorra megadtál egy csomó pénzt, a beülőd harmadát flopon és turn-ön. Ráadásul megint olyan embert mákoltál akinek két párja volt, tehát tuti megadó. Ez nem játékstílus, ez szerencse. A topikban levők pedig pont nem a szerencse alapján szeretnek játszani.
Ελευθερια η θανατος
-
regent
aktív tag
Szerintem rád tették a nyerő flag-et. De nem akarom kritizálni a játékod. Valóban van olyan, hogy valaki megérzi, hogy most tartania kell. Ha nálad ez a megérzés gyakran jó, akkor a póker a te játékod. Ha csak azt hiszed, néhány megnyert pot miatt, hogy jó, akkor sok szerencsét kívánok. Mert akkor szükséged lesz rá.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
[Kisebb téten 2 perce!] Nem állok le vitatkozni! Nekem ez a játékstilusom és kész! Igen igazad van hogy nem lehet megérezni mindig de elég 1 vagy 2 alkalom! Pokerben is elég 1 vagy 2 jo lapot megjátszni mint sok kicsit tétet!
igen a videot pont ma láttam a WSOP 2007 16 epizodjába volt beszurva
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Gambit
őstag
válasz kavicssli #2446 üzenetére
Azért beláthatjuk, hogy ez hülyeség. Azt nem lehet érezni, hogy melyik lapot csapják ki utolsónak. Ilyen még a Maverick-ben is csak egyszer sikerült. Ez a kis [link] reklám pont ide vonatkozik. Találd ki, hogy te melyik vagy kettőjük közül!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
-
mahatma
aktív tag
válasz adalbert1 #2442 üzenetére
regisztrálós volt, és az már letelt, de ha sokan nem mennek el, akkor azt hiszem be lehet ugrani az üres székekre.
www.lidopoker.hu
szerk: meg kell néznem hogy hogy kell linkelni az új motor alól....
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #2440 üzenetére
Sokszor fish megadásokkal lehet vinni a legnagyobb potot.
-
mahatma
aktív tag
válasz L|zsidoboz #2440 üzenetére
jó darabig nem lesz, ez nekem tényleg csak hobbi. A legtöbb 66$ volt a számlámon, amit a nulláról építettem föl, ebből már csak 22 van, úgyhogy megélni nem ebből fogok. Marad ez a rohadvány munka.
Jön valaki holnap a Lidóba? Freeroll tournament.
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #2423 üzenetére
Engem meg az idegesít, hogy 4k emberből 10. vagyok, bejutok egy nagyobb díjazású versenyre, ahol azt remélem hogy nincs annyi idióta fasz, és mégis vannak páran, az egyik ki is ejt egy nagyon fish megadással.
-
Bibby
addikt
válasz kavicssli #2434 üzenetére
Hosszú távon a megérzéseiddel fogsz szépeket bukni. Most bejött, ebbe beleéled magad, és később ebből lesz a baj.
A Q fullodban is volt szerencse, egy AK szépen flopolt top párt, és eszébe sem jutott egy esetleges set. Ezért az emeléseidre be is mondta az all-int.
Ελευθερια η θανατος
-
kavicssli
addikt
válasz mahatma #2436 üzenetére
Még ismerkedek az online pókerrel ( real money) de hidd el lesznek nekem is sz@r lemákolásaim! Mármint engem mákolnak majd le!
Viszont a Q fullomat senki nem dícséri?"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
mahatma
aktív tag
válasz kavicssli #2434 üzenetére
akkora csak gratula, de tényleg. sajna nekem még nincs akkora bankrollom, hogy néha a megérzéseimet kövessem. Bár tény, hogy mostanában 1 hónap alatt nem voltak olyan lapjaim, meg leosztásaim, mint neked ebben az egy partiban.
-
kavicssli
addikt
Mindenkinek! 8,5 dodó megérzés volt!Tudtam hogy megkell adnom!Mégegyszer mondom előtte 2 fullomat nem fizették ki utánna ász páromat leverték...megérzés volt...mint az élőpókernél!
-
regent
aktív tag
válasz kavicssli #2426 üzenetére
Baszki, hol játszol te, hogy két óra alatt lett két fullod, meg egy A-párod? Meg később írod, hogy még egy fullod.
Vagy hány százalékban nézel flopot?<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
mahatma
aktív tag
válasz kavicssli #2429 üzenetére
bocsi, hogy belepofázok, de ez irgalmatlan lemákolás volt. Szerintem az AA teljesen korrekten játszotta meg a lapját, nagyon nagy mázlid volt. Mondjuk az a 8,5 dodós megadás turnön egy isteni szikra lehetett, mert én tuti nem adtam volna meg. Bár én nem is vagyok nagy pókeres, csak kocajátékos, aki próbál tanulni itt a fórumból
no offense.Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
kavicssli
addikt
elbaxtam vagy mégsem! A riveren nem hivtam azt hittem hivni fog! [Riveres hivás]
-
kavicssli
addikt
[Elkaptam]
kifizették a 3. fullom"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #2416 üzenetére
Amiota pokerezem, az ismeroseim folyton konyveket vesznek ajandekba, ez is megvan. Tulkeppen nagy marhasag nincs benne (bar fura, amikor vkinek A94 boardon lyukas sora van), viszont a peldak nagyobbik resze FL4/8 ill. NL 400 folotti, szoval mikrolimiten nem feltetlen ugyanigy viselkednek majd a jatekosok.
Sztem a 2+2 vonatkozo oldalai hasznosabbak.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
kavicssli
addikt
A PP-n 0.25-0.50 en nyomom mintha élőpóker lenne! Voltak érdekes lesoztások 2 fullomat nem fizették ki utánna az AA páromat simán leverték egy 2es settel! összességében 2 óra alatt 123$! pluszba vagyok
-
Vandit.
addikt
Ne is mond.AA-omat leverték egy settel,ami persze a riverre jött le neki.Az a qrva 2-es
A francért nem dobta el,még akkor sem amikor lejött az A.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
KMan
őstag
Nyertem 10 dolcsit freerollon. most lett vege.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
concret_hp
addikt
ma az AA, KK és AK lapok mindegyike veszteséges volt eddig
-
adalbert1
veterán
válasz (Kolombusz) #2420 üzenetére
Nem tudom... Esetleg ha a fogadás miatt forintos számlád van, akkor a dollárra való konvertálásnál? Habár normálisabb oldalak úgy csinálják, hogy x árfolyamon váltanak mikor beszállsz játszani, és ugyanazon az árfolyamon váltják is vissza, mikor kilépsz az asztaltól (így ugye se árfolyam nyeresség se vesztesség nem játszik az ő részükről).
-
(Kolombusz)
veterán
Tárgytalan, rájöttem...
Vandit.: valszeg a nettel volt gond. Amúgy 0.15-.030-ason játszok.
-
Vandit.
addikt
válasz (Kolombusz) #2418 üzenetére
Esetleg nem lehet,hogy tele van? no limit v. Fix limit?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, a bwin nem enged egyetlen asztalhoz sem csatlakozni.
Mindig azt irja, hogy próbáljam később. -
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #2416 üzenetére
Nem ismerem sajnos...
Viszont a Sklansky könyv megvan nekem is, még viszonylag kezdőként olvastam, akkoriban sok dolgot nem értettem (ill. azt hittem hogy értem, közben meg nem), lehet hogy előásom újra... Viszont magyarul nagyon hülyén hangzott pár kifejezés akkor már ez is zavart...Megy p.ü. is.
-
concret_hp
addikt
ezt ismeri valaki? vélemény?
Matt Lessinger: Blöfföljünk bátran!
Kiadó: EKREN Kft.
ISBN: 9789638756510másik kérdésem hogy a David Sklansky: A Póker Elmélete mennyire szól kezdőknek? szóval érdemes lehet beszereznem ha már azért valamennyire képben vagyok? (vagy ez abszolút nem kezdőknek szól?)
-
regent
aktív tag
Írtam az előbb, hogy 2.5 beülő pluszban vagyok. Na ez már a múlt. Most 1.5 beülő minuszban vagyok.
Kezdődött azzal, hogy KQ-ám ellen JT sort kapott törnre, a Q-val, amivel nekem TP-m lett, aztán következő körben egy másik asztalon a KK-om ellen 88-al egy pókert flopoltak. Nem ment el vele sok, csak mintegy 3/4 beülő, mert short volt az ellenfél, de előrevetítette az este folytatását.
Aztán az asztal hülyéje ellen AK-al buktam a preflop allint AQ-ellen riverben érkező Q-val (nem mintha nem lenne mindegy, de mégis...). Sajnos deep voltam én is meg ő is. Még sajnosabb, hogy három kör múlva már nem volt csak 4$-ja a hülyének, mert valamiért úgy döntött, hogy minden lappal emel, visszaemel, és ha lehet allin megy.
Közben nekem volt egy KTs-es allinem a hülye ellen, neki 84o-ja volt, de sajnos beszállt egy AK-is. Sejthető az eredmény. Következő handben dobtam, a hülye allin ment megint, és volt kint egy AA. Hihetetlen.
Alig 5 hand alatt el tudott dobni majdnem 3 beülőt. Aminek a fele az enyém volt.
Volt még nem lejövő nut sor két pár ellen (dobatni persze lehetetlen).
QQ vs AA, nálam a QQ, eredmény sejthető, preflop allin mentünk.
Törnre nekem nut sor, ami a riverre két ellenfélnek is fullá fejlődött. Pedig emeltem ahogy kell de se a set, se a top pár nem dobta el.
A többi csak apró.
Szóval tényleg abba kellett volna hagyni még kora este. Ami viszont vigasztal, hogy a KTs-es allin menésemen kívül nem volt olyan hand ahol nagy hülyeséget csináltam volna. Sőt volt több jó dobásom is. Ez most így jött ki. Azért sajnálom. Főleg, hogy az a hülye elvitte a deepstackemet aztán odaajándékozta a többieknek.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
A TV-vel az a baj, hogy
1. leginkább tournamenteket közvetítenek, ami azért eléggé más hozzáállét kíván meg mint a cashgame.
2. meg van vágva, csak az érdekesebb handeket mutatják, így elég torz képet mutat. Repkednek a nagy blöffök, reraisek, allinek stb.
És pont azok a részek maradnak ki, amivel gyakorlatilag megnyerik a versenyzők.3. Igazad van abban, hogy tétre megy meg profik játszák, éppen azért nem fog hasonlítani a NL10 halastavára. Ha kíváncsi vagy mire gondolok nézd csak meg az előbb linkelt két handemet, ilyet a TV-ben nem nagyon fogsz látni.
De persze nem azt mondom, hogy nem ér semmit a TV, meg, hogy ne nézd. Csak, hogy fenntartásokkal kezelendő.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Végre én is rivereltem egyet.
El tudom képzelni, hogy anyázott utána magában, pedig ennél szarabban nem is lehetett volna megjátszani ezt a handet szerintem. Na jó, esetleg ha preflop belimpel és a flopot elcsekkeli.Ekkora calling stationt pedig már rég láttam, magamban már teljesen feladtam a handet.
Azután így folytatta végig, seperc alatt elment a pénze, sajnos ezen kívül már csak kb 2 dolcsit sikerült legombolnom róla mielőtt kivégezte magát.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
sanzik
senior tag
Köszi a biztatást meg a linket.
A felét kb már átolvastam régebben,de most pótolom majd a hiányzó infokat is.
Az viszont meglep,hogy a tv-s "tapasztalat" sem ér sokat.
Mert a játékpénzest direkt nem is nyomtam sokat,nehogy valami rossz szokás rámragadjon.
Viszont a tv-ben azért van tétje a dolognak ezért gondoltam,hogy ha ez kicsiben is de nagyon hasonló lesz... -
Pá
addikt
Szia!
A hozzáállásod mindenképp dicsérendő. Tanulni meg leginkább a minél több játékkal lehet szóval hajrá. De később azért sokat segít egy egy könyv elolvasása.
Illetve amit így első körben ajánlani tudok az ez. Igaz, hogy fix limitre íródott, de első körben elég hasznos. És már készül a NL verziója. Illetve a pokersulin kívül az egész oldalon rengeteg cikket találhatsz + ott van a forum is ha komolyan gondolod ott is sokat lehet tanulni.
Ja és a játékpénzes és TV-s tapasztalataid sokkal inkább hátrányodra lesznek, mint előnyödre szóval ezzel legyél ovatos. Egyik sem igazán hasonlít arra, mint amivel találkozni fogsz.
És az nem feltétlenül baj, hogy ha eleinte óvatosabb vagy. Lehet, hogy emiatt marad egy kis pénz az asztalon, de sokkal jobb mint ha túl laza lennél. Legalább nem fog annyira ingadozni a bankrollod, ami nem egy utolsó dolog.
-
sanzik
senior tag
üdv!
Olvasgatom a topicot egy pár napja és ma megjött az 50 dolcsi is a pokerstrategy-től.
Igazi pénzben eddig még nem játszottam és ugye az teljesen más mint a játékpénzes bohockodások.
Na most,hogy így beélesedett a helyzet ezzel a kapott pénzel,gondoltam jó leszek és megprobálok az ps-n tanult startégiával valami tudatos játékot produkálni.
Erre pont most olvasom itt,hogy az ott leírt dolgok részben nagy ökörségek.
Igy most kicsit elbizonytalanodtam...mert valami startégia mégis csak kellene.
TV-ben elég régóta nézem a közvetítéseket és ugyan még nem próbáltam élesben,de ugy érzem egy csomót tanultam csak az ott látottakból is.
Meg a játékpénzes próbálkozásaim is többnyire pozitivak,de az ebből levont következtetésimből nem tudom mennyire vehetem biztosra ,hogy van itt kersni valóm.
Szóval nem szeretném ezt az 50 dollárt bebukni egy nap alatt és most van azért elképzelésem,hogyan fogok játzsani,de szivesen meghallgatnék valami jó tanácsot,hogy megjöjjön az önbizalmam. Attól félek túl óvatosra fogom venni a figurát.... -
adalbert1
veterán
Mondjuk nyílván ha 2$-al ül be valaki nl10-re ezt a barom short stack játékot játszani, az 25 beülő, ha elég tight nem olyan gyorsan fog elfogyni. Viszont nl10-en nem is lehet óriási rakeket termelni... Kíváncsi vagyok hogy a rake hány százalékát kapják meg egy player után.
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #2405 üzenetére
Pokerstrategy jól ki van találva, csak nekik nem az a lényeg, hogy a játékos minél több pénzt nyerjen, hanem, hogy a kapott pénzt minél lassabban veszítse el. Minél többet játszik, annál több rake-t termel. Főleg ezzel az allinelgetős stílussal.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #2406 üzenetére
Nekem is általában 3-4 teremben van egyszerre pénzem, de ez különösebben nem befolyásol.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #2405 üzenetére
én amíg naiv voltam egy ideig próbálkoztam ezzel aztán rájöttem hogy fasság mert ilyen 15vakkal hiába dupláz az ember, azt simán elviszik a rossszabb lapok emg a vakok.
10 beülőnyi downswing az azért tényleg ritka, de mondjuk velem már volt olyan hogy 3-4 beülő elment sorban. namost azért nem mindegy hogy a 10 beülőnyi pénzedből megy el 3-4, vagy 25ből mondjuk
akit ez nem zavar annak valószínűleg elég 10 beülő is(nekem is van ahol pl. nl20-on félbeülővel 80$-al játszok most, de azért jelentős különbség, hogy nem csak ott van pénzem )
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #2398 üzenetére
Én most is simán azt mondom, hogy 10 félbeülő elég nl 100ra. Mellesleg sztem logikus, ha valaki mégis minuszba menne, és kb. 50 dollárja marad, akkor lemegy nl10re, és ugyanúgy marad 10 fél beülője. De lehet, hogy ez a feszes játékomból ered, és nem ingadozik annyira lefele a bankrollom.
Casino bonusz az biztos jó annak, aki ért hozzá. Életemben nem online casinoztam, így azzal nem is kalkulálok.
Pokersrategy meg tényleg hülyeség. pl. üljünk be 20 nagyvakkal, és száljunk ki, ha megvan a 25 nagyvak. meg ne üljünk be 20 nagyvaknál többel, hogy az ellenfelek lazák legyenek ellenünk... nem tudom ezt a gyakorlatban valaki próbálta-e.
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #2397 üzenetére
Ott a minél kevesebb beülőt ajánlják az eredményes játékhoz, mivel nagy bankrollal fennáll a lazaság veszélye.
Ez sztem butasag. Masok mar leirtak, csak ideznem:
The accepted wisdom is that you should have 20-40 full buy-ins for the level that you are playing at. I believe this is sound advice. This guideline should keep you from ever going broke. The higher the level, the higher the variance, the more buy-ins you need. You want to play optimally at all times, with bankroll NEVER being a consideration for an in-game decision.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
(Kolombusz)
veterán
Negyed óra alatt nyertem 8 dollárt.
Összességében tehát 4 dollár pluszban vagyok.
Gyorsan abba is hagytam mára, általában ez után jön a nagy bukás...
Valamelyik este újra megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest