Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez igy van. Sete viszont most is siman lehet, es a river utan a ket part mar sokkal nehezebb eldobni.
-
Pá
addikt
Nagyon jó a PokerTracker, akármeddig el tudnám nézegetni a statisztikákat. Most direkt arra fogok rámenni, hogy lenyomjak minél több handet, hogy aztán legyen mit elemezni.

Megtudtam pl, hogy K6s-del még soha nem játszottam egy partit sem, 72o-t több mint kétszer olyan gyakran kapok, mint AA-t, nagyvakban leggyakrabban 52o-t osztanak nekem és KQo-val vesztettem a legtöbb pénzt eddig. Az ászaim meglepően jól kitartanak (90%-os nyerési arány), de a KK-imat rendesen lemákolják (64% nyerési arány). Legtöbbszöt T9o-t kaptam, míg legkevesebbszer 97s-t. Hát nem csodálatos?
Ja és T3s, J6s és 94s handekkel 100% a nyerési arányom ha flopot nézek, szóval mostantól ezek az új nutsok. És azt is megtudtam, hogy - legnagyobb meglepetésemre - nyereséges a kedvenc lapom (64s) eröltetése.
Eddig csak minden harmadik (lehetséges) straight flushömnél jutottam el a flopig, viszont pokert egyet sem hagytam ki, és érdekes módon full house-szal csak 70% a nyerési arányom showdownnál. (ez normális?)
Ja és a 3 ember közül aki a legtöbb pénzt nyerte tőlem, 2 calling station fishnek van besorolva.
Gondolom valami durva riverkilles lemákolás lehet a háttérben. -
viharhozo
addikt
Ize, potszamitas:
KV+NV: 1,5 BB
UTG emel: 5,5BB
UTG+1 reraise: 5,5BB+5,5BB.
Tehat a tobbi jatekos egy 18BB-s potot lat, amibe 10-11BB-t kell berakni. Ha a ket emelonek nagy a stackje, ez siman adhato minden PP-vel, sot ha ervenyesul az 'eleg egy hulye' elve, akkor akar negy-ot ember is nezhet flopot, es lehet imadkozni a magas parokkal. Ha pedig a legjobb esetet nezem, azaz mindenki dob az UTG-ig, akkor neki 5,5BB-t kell tartania egy 18-as potba, ami bolhafing.
A kérdés csak az, hogy mennyire fordítható le a való életre ez a pontszám?
Sztem semennyire. A versenyekhez szerencse es temerdek ido kell. Erdemes vegignezni Luigi handjeit, amikkel az SM 3. helyeig ment. Turelmesen kivarta a lapokat, a kritikus osszecsapasoknal szerencseje volt, es gyakorlatilag minden eselyes handjet nyerte. Ettol fuggetlenul jol jatszott, de a sajat bevallasa szerint ezelott meg ITM se jutott el soha, es akkor is jol jatszott. -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Aztan miert nem akarod, h ezen a flopon foldoljon? Van egy parod, a reraise-zel megnoveled a potot ugy, h semmilyen infot nem kapsz cserebe. A miniraise-t barmivel tarthatja (kisebb par, flush/str8-draw), aztan meg jon az anyazas, h tulhuz vmi runner-runner szarral.
-
Pá
addikt
Hát ezt jól lefordították:
''Most megnöveltük poker versenyünk nyereményét 75.000$-ról 100.000$-ra! Így az első helyért járó garantált nyeremény 23.000$. Regisztrációkor (100$+9$) kell befizetnie. Műholdon pedig 5$+0.5$ vagy 11$+1$ a jelentkezési díj. Várjuk Önt az utolsó körnél! Regisztráljon most a 100,000$ fix nyereményért!'' -
Pá
addikt
Nekem is 400 pont fölött lett. De ez több szempontból is csalóka. Egyrészt vélhetően előtte olvastad a könyvet még frissek a dolgok. Nálam sokszor volt, hogy igazából nem azt csináltam volna ami a jó válasz volt hanem valami egészen mást, csak mivel akor olvastam el a könyvet, egyszerűen tudtam, hogy Harrington papa mit vár el az adott szituban. Persze amikor versenyen vagyok már a saját verziómat csinálom.

A másik meg hogy ez magasabb limiteken működik, ott ahol mi játszunk a stratégiák nagyrész használhatatlan, hiszen az ellenfeleink jó része azt sem tudja mi az a pozició, nemhogy még bedőljön a ravasz cseleinknek. Észre sem veszi őket.
Ez olyan mint amikor egy profi focista egy abszolút kezdő ellen játszik és hiába csinálja a kifinomult testcseleket az ellenfele nem dől el, mint tenné azt egy másik profi játékos csak áll ott bambán és néz. Szóval hasznos a könyv meg mert sok mindenre rávilágít, de microlimiten a nagy része használhatatlan. Vagy legalábbis óvtosan kezelendő. -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
kemény 2+0.20$
(többre nem nagyon van lóvé egyenlőre
) -
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
''UTGben, QQ-t kapok, emelek 5,5BB-t, utg+1 azonnal visszaemel rám ugyanennyit''
UTG az under the gun, nem? Azaz a BB után közvetlenül az elsöö, azaz aki elsöönek beszél preflop. Nála még csak 1.5BB van a potban, erre öö emel 5.5-öt, azaz az UTG+1-nek a pot már 7BB, erre emel 5.5BB-t ami kb 80%-a a potnak. Es viszont nem kell tökölnie a csúszkával, vagy a beírással. Néha jól jön, hogy az emelést gyorsan meg tudod csinálni, van annak is információértéke. Az összes következöö játékos (kivéve a vakokat) viszont 12.5BB emeléssel szembesül, azaz jó eséllyel kettesben maradsz az UTG-vel, akinek 5.5-öt kell megadnia a 12.5-ös potba 1:2.27 odds. Azaz a pocket párok, az AK, AQ, esetleg laza játékosnak a KQ-is megadó lap lesz (mással nem is nagyon valószinüü az 5.5BB preflop emelés, persze ez nyilván ellenfélfüggöö). A magam részérööl imádnék ilyen lapokat az egyetlen ellenfélnél látni, mikor nálam AA-van.
Más.
Most fejeztem be a Harrinton III. könyvet, a workbook-ot, és 421 pontom lett a végére. Azt mondja erre a föönök, hogy nagyon jó játékos vagyok, és valószinüüleg már szép nyereményt tettem zsebre komoly versenyeken. Ezek szerint a könyv egy nagy kupac sz*r.
Merthogy egy fia petákot sem nyertem még nagy versenyeken, ekkora tévedést. 
Azért tréfát félretéve egy kicsit meghízott a májam. Komolyan elgondolkodtam, hogy ring gamek mellett versenyeken is kéne indulnom. Hátha igaza van a Harringtonnak.
A kérdés csak az, hogy mennyire fordítható le a való életre ez a pontszám?
Valakinek tapasztalat? Esetleg Tóth Ricsi pontszáma? Nem a nyereménye, a pontszáma!?
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
ez mekkora nevezési díjú s'n'g?

-
concret_hp
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
ha arra gondolsz, hogy kicsi: eddigi tapasztalataim alapján nagyobb reraise-re vagy fold (esetek 90%-a) amit nem akartam vagy re allin megy itt, amit szintén nem akartam.

ha arra gondolsz, hogy ''bátor'': lehet
meg mondom, 2. osztás volt, szóval 1 kis tapogatózó jellege is volt még
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Harrington második kötetében több mint 50 oldalas rész fogalkozik ezzel, sztem az elég jó.
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Fonok, azert az a reraise a flopon nem semmi.
-
Grass
aktív tag
Sajnos tv2-rtl-m1 hármason kívül nekem más nem jöne be (ez is rizsásan csak szobaantennával). Hát nem volt valami nagy poker hangulat szerintem. De legalább végre láttam az aruckat ezeknek a magyar pr0 pókereseknek. Az a Rávai kifejezetten unszimpatikus volt. Egy igazi ripacs. A többi meg úgy játszott ahogy tudott/kellett. Semmi extra.
Az amatör selejtezőn bejutni meg kb olyan eséllyes lehetett, mintha tombolán húzzák ki a neveket. 1000 kezdő chip, 50/100 induló vakok, emelés 10 percenként. Ennek sok köze volt ám a pókerhez... -
concret_hp
addikt
jó szar volt

nem igaz, hogy nincs a retek klubban 1 ember aki 1 kicsit is ért a dologhoz
minden emelés szép volt, meg stb.
a csávó amelyik be akarta pörgetni a Tóth Ricsit na az meg külön szánalmas (és eléggé idegesítő) volt
más:
heccáphoz tud valaki valami jó anyagot?
más:
később kiderült a lentebbi sngben másik 2 playa' is hasonló képességgel rendelkezett. nekem meg sikerült kiesnem 3.-ként.
egy hand amin már csak néztem: 2en voltak bent. semmi preflop emelés. jön a flop: Kxx rainbow 1ik allin, másik call. amelyik allin ment mutat: JT, másik mutat: KK. turn: Q, river: 9.
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
Csak így érdekességképp:
rtl-en most megy a New Europe Poker Open döntő összefoglaló. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem tegnap volt egy hasonló idióta.
6-an(!!!) néztünk flopot és Ő második beszélőként beleblöffölt az abszolút semmivel (AT8 flopnál K3o volt nála) mindenki dobja én check-raiseltem a floppolt kétpárommal és még azt is adta!!
Már a blöff is elég érthetetlen 5 ember ellen, úgy hogy 4-en még utána jönnek és mégcsak húzólapja se volt, de hogy mire adta meg az emelésemet azt tényleg nem értem. Utána turnon 2/3-ad pottal nyitottam, azt is adta.
A rivert már inkább lecsekkoltam, mert féltem hogy belefutottam valami csúnyába aztán csak néztem mit villant. 
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
egy meglehetősen érdekes hand (mit hitt ellen?) az sng 2. osztásában (és jelenleg a 17. hand tart és vagy 4 ilyen volt már (és még nem esett ki senki)):
titcar86 is at seat 0 with 1500.
pak55 is at seat 1 with 1560.
brockdaddy_69 is at seat 2 with 1440.
nascaraholic2 is at seat 3 with 1500.
SailfishCyn is at seat 4 with 1500.
Marked Cards is at seat 5 with 1500.
The button is at seat 1.
brockdaddy_69 posts the small blind of 10.
nascaraholic2 posts the big blind of 20.
titcar86: Qc Js
pak55: -- --
brockdaddy_69: -- --
nascaraholic2: -- --
SailfishCyn: -- --
Marked Cards: -- --
Pre-flop:
SailfishCyn folds. Marked Cards raises to 60.
titcar86 calls. pak55 folds. brockdaddy_69 folds.
nascaraholic2 folds.
Flop (board: 5d Jh 2d):
Marked Cards bets 60. titcar86 raises to 120.
Marked Cards calls.
Turn (board: 5d Jh 2d 2s):
Marked Cards bets 100. titcar86 calls.
River (board: 5d Jh 2d 2s Qd):
Marked Cards bets 150. titcar86 calls.
Showdown:
Marked Cards shows 6d 6c.
Marked Cards has 6d 6c 2d 2s Qd: two pair, sixes and deuces.
titcar86 shows Qc Js.
titcar86 has Qc Js 5d Jh Qd: two pair, queens and jacks. -
concret_hp
addikt
gondolom mindkettőnek van jelentése.
de én nem értek PT-hez
(meg mivel 3-7 fős asztalon játszom általában, ezért a PT igen csalóka dolgokat mutat néha: volt, hogy valami 2000 handnél preflop raise-m 32% volt
)
játszottam egy 6 fős sng-t. a handek 11%-át nyertem és 2. lettem, azért ez érdekes arány
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja, azt használom, de akkor is zavar, hogy állítgatja, na mindegy ennyit talán kibírok.
Amúgy losse-agressive/agressive-nek lettem besorolva, igaz még csak 1000 handet tudok importálni, szóval annyira nem mérvadó, de azért mégis.
Amúgy az agression factort hogy kell nézni? a prefloppal együtt vagy anélkül? Mert nem mindegy. -
Pá
addikt
PokerTrackerbe nem tudom importálni a handhistoryjaimat. Az összesre hibaüzit ad, hogy ''error chip count not valid for player: xy''
What's wrong? -
Pá
addikt
Azért ez elég fura, most történt tournamenten.
Előttem valaki emel, én AK-val visszatolom rá az allint, adja, AQ-t mutat, duplázom.
Következő kör, AQ-t kapok, emelek, valaki rámtolja az allint, adom AK-t mutat, felduplázza magát.
Következő kör, az iménti AK-s, AQ-val veszít allint...
éééérdekes -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Persze.
Az első kötet inkább az alapdolgokról szól, mint pl stratégiák, indulási stratégia, poziciók, kézértékelés, potodds stb.
Majd ezután a versenyek koria szakaszáról van szó leginkább, elég részletesen preflop játék, aztán flop után, majd turn és river. Az alapemelések, húzókéz elleni játék, nyereménymaximalizálás ilyen fejezetek vannak leginkább.
A második kötet szerintem sokkal izgalmasabb, ez az első kötettel ellentétben inkább a versenyek kései szakaszára koncentrál. Az első 120 oldal a különböző blöffkről szól, majd inflekciós pontok(sebességváltás az emelkedő vakok függvényében), short-handed játék és végül a heads-up.
Az első két kötetben az is nagyon hasznos, hogy minden fejezet után van 10-15 példahand ahol neked kell dönteni hogy bizonyos szituációkban mit tennél és utána részletesen elolvashatod hogy mi miért jó vagy éppen miért nem az. Ebből elég sokat lehet tanulni.
A 3. kötet meg már ilyen munkafüzet jelleggel végig csak ilyen példahandekkel van tele, a részletes magyarázat után pontozza a teljesítményedet, szóval kb lemérheted hogy mennyit sikerült megtanulnod az olvasottakból. Ez nem tűnik olyan nagy számnak, pedig valójában nagyon hasznos végigcsinálni.
Kb ennyi, remélem most már képben vagy.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Úgy látom ez a Harrington könyv.
Amiket én olvastam, azok közül messze ez volt a leghasznosabb, szerintem nagyon jó, de készülj fel rá hogy 3 kötetes, szóval azokat is meg kell majd venned, úgy az igazi. -
concret_hp
addikt
[link]
erről valaki tudna nyilatkozni, hogy milyen?
3500 pénzér' tudnék 1 zsyrújat -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha minden 5. körben nyom, akkor feltételezhetjük, hogy kb a handek legjobb 20%-val megy allin, ami Harrington szerint a következő:
AA-55
AKs-A3s, KQs-K8s, QJs, QTs
AKo-A7o, KQo-KTo, QJo
Tehát nagyjából ezekre számíthatsz nála, innentől már egyéni kockázatvállalás kérdése, hogy mivel callolsz. Vakok arányától is függhet, + megérzés és egyéb finomságok.
-
concret_hp
addikt
kérdés: heccáp, zsetonok aránya 2:1 ide. ellen allint nyom (kb. minden 5. körben), mivel adjátok?
Axs?
Axo?
Kxs?
AA-TT gondolom értelemszerűen igen, de a 99-22?
AK, AQ, AJ?
másegyéb? -
-
L|zsidoboz
őstag
van egy rakelt hand számláló magában a lobbyban is. ha eléred a 200at, írsz a supportnak, hogy szeretnéd kérni a bonuszt, és ők néhány óra alatt jóváírják. nem muszály 200anként, lehet egyben is, mikor elérted a 800at.
0.25 rake 5 dolláros potnál keletkezik, ami tapasztalatom szerint kb. az átlag nl25ön, így elég gyorsan összeszedhető a 800.
ha kell meghívó, akkor csak szóljál, és küldök.
amúgy sztem nagyon jó terem, mert elég gyenge a játékosállomány.
-
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Preflop gayrerais-en (és egyáltalán gayrais/rerais-en azt érted, hogy az ellen a te emelésedre csak a raise-gombot nyomja meg, azaz a lehetöö legkisebbet emeli?)
En ugyanis igen.
De ebben az esetben ez nem is volt akkora geyreraise. Volt a potban 1.5 BB, erre jött az 5.5 BB emelés UTG, erre UTG+1 reraise 5.5BB az majdnem egy potnyi emelés. Pont annyi amennyit én mondjuk AA-al emelnék, hogy azért ne riasszam el az eredeti emelööt, de mindenki mást viszont igen.
Ha ellenem csinálják ezt, én biztos nem geyrerais-nek tekinteném. -
viharhozo
addikt
Erre nem lehet semmi okosat mondani. Olyan lap egyszeruen nincs, amivel a preflop gayreraise indokolhato, innentol akarmi lehet nala. Ha ugy erzed dobni kell, dobsz.
Multkorjaban volt egy partim. UTG emel 4BB-re, en kisvakbol KK-val 12-re, adja. A flop T magas, checkelek, o emel fel potot, en vissza fel beulot, adja. Turn A, allin megyek, adja, river J, mutat JJ, wp. -
Pá
addikt
Már kb egy órája játszom az asztalnál, imidzsem feszes agresszív. (legalábbis remélem
).
UTGben, QQ-t kapok, emelek 5,5BB-t, utg+1 azonnal visszaemel rám ugyanennyit, többiek fold. Már egy ideje játszott, jó, megfontolt játékosnak tűnt, de semmiképp sem idiótának, szóval TT-AA, esetleg AK-ra tettem a visszaemelés után, mondjuk ezek közül csak két handtől kellett féljek, azért mindenesetre csak calloltam, valamitől rossz előérzetem volt.
Flop: T44, tetszett is meg nem is (TT fölémjavulhatott) mindenesetre nyitottam egy tisztességeset, azonnal adta.
Turn: K, ez nem tetszett, most már AK-t sem verem, itt gyáván elcsekkoltam, Ő nyitott, nekem dobnom kellett. (gyakorlatilag semmit sem verek, max JJ-t)
Szerintetek?
Azért kérdezem, mert mielőtt dobtam lett hirtelen egy erős megérzésem, hogy nincs is nála semmi, és csak azért erősködik hogy a pár körrel ezelőtt vesztett hand után megmutassa, ki a Jani és nem is sejti, hogy pont egy QQ-ba futott bele.
Itt erős volt a kisértés, hogy megadjam, vagy még vissza is emeljek akár, de végül az döntött, hogy elég picit emelt turnon (kb 1/3 pot) szóval inkább egy amolyan ''fizesd ki a jó lapom'' emelésnek tűnt mintsem blöffnek.
De még mindig nem sikerült megállapodnom magammal, hogy vajon mi lehetett nála. -
Grass
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Köszi a tippet.
''100$ Welcome bónusz, min 100$ deposit és 800 raked hand kell hozzá.25 dolláronként kaphatod meg és igényelni kell a supporttól.
Raked hand: kaptál lapot, a rake elérte a 25 centet.''
Hogyhogy igényelni kell a supporttól? Ez az igénylés hogy megy?
25cent rake-hez mekkora potot kell produkálni?
Előre is kösz a választ.
-
concret_hp
addikt
hm tegnap 8 sitandgoból 5 első és 1 második hely, ma olyan 5-6ból 1 db második
persze tipikus kiesések: QQ vs KK, AQ vs AK, TT vs. KK... -
regent
aktív tag
Ma megint egy beülöö minusz szintén AA-al. Ezúttal egy 55-el rendelkezöö ellenfél gondolta úgy, hogy megéri neki a 6BB-t a flop megtekintése. Persze abban érkezett a harmadik 5-öse. A fene az elmúlt hét nyerööszériájába. Az arra kondicionált, hogy ne tulajdonítsak túl nagy jelentööséget annak, ha valaki megadja a nagy preflop emelést, és utánna a többi emelésemet is. Pedig az esetek nagy részében van neki jelentöösége. Mondjuk, hogy a magas párom verve van. Most már csak arra kéne rájönni, hogy hogyan válogassam szét azokat az eseteket amikor már ilyenkor verve vagyok, azoktól, amikor majd csak a river után leszek verve. Mert ha a floptól kezdve azon müüködöm, hogy minél több pénzt adjak az ellenfelemnek, akkor utána hülyének érzem magam, és dühös vagyok magamra. Ellenben, ha a river foszt meg a ''jogos'' nagy nyereménytööl, akkor csak szimplán dühös vagyok.
-
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Tudom, hogy nem szerepel. De a nyitásnál kértek papírokat, és csak a magyarokat tudtam küldeni, elfogadták. Az osztrák bankszámláról oda-vissza ment a pénz, nem volt gond. Lakhelynek Ausztria van beírva, és ez nekik ezek szerint elég. Azaz nem azt nézik, hogy milyen nemzetiséghez tartozol, hanem hogy hol élsz, és honnan (hova) mennek a pénztranszferek. De pontosan nem emlékszem, volt már vagy másfél éve, hogy nyitottam számlát náluk. Természetesen, ha van egyszerüübb megoldás, akkor ne használd ezt magyarországról.
Utánanéztem, és kértek mindenfélét, magamat az útlevelemmel igazoltam, a lakhelyemet meg egy banki számlakivonattal, mert nem az én nevemre jönnek otthon a számlák. Lehet, hogy ha a lakhelyet nem tudom igazolni (ausztriában) akkor vége lett volna a dolognak. Mindegy. A téma túl van tárgyalva szvsz.
Panaszkodás következik, akit az ilyesmi nem érdekel az ugorja át.
Miért van az, hogy ugyanannál az asztalnál kapok két AA-t kb. 5-6 leosztás különbséggel, és mindkettöövel bukok egy beülööt a riverben?
Az elsöönél egy 37s-ütött ki aki a 7BB preflop emelés, és minden utcában a potnyi emelés ellenére végig kitartott. Ezek szerint jól tette. A vicc az egészben, hogy ugyanezt megcsinálta már egyszer közvetlen azután hogy beültem az asztalhoz, egy másik szerencsétlennel. Aztán mániákusan játszva gyorsan olvadt a pénze, de sajnos ebben az esetben nem elég gyorsan. Aztán gyorsan lelépett. Alig töltök újra, mikor megint AA a zsebemben, ezúttal egy 107s gondolta úgy hogy blöffölök, és nagyon bejött neki, mert a flopban megjelent 10-es mellé a riverben lejött még egy. Külön külön mindkettöön csak nevetnék, de ezt így együtt muszáj volt kiírnom magamból. -
Grass
aktív tag
Tud valaki valami jó termet 100%-os bonusszal (200 dollárra) ahol azt lehetőleg könnyen ki is lehet venni és nem 20csiliótrilió raked hand kell hozzá. Előre is köszönöm.
-
KMan
őstag
imadom mikor eppen sikerul lemaradnmi a buborekos helyekrol

-
concret_hp
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
na megvan az 50 dodó ultimatebeten, egész jónak tűnik a terem.
-
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Azért meg lehet oldani a Netellert. En ugyan Bécsben élek, de nyilván a magyar útlevelemmel igazoltam magam, és úgy emlékszem a lakhelyrööl nem kértek igazolást, beírtam a bécsi lakcímem és kész. Aztán Visa-ról már gondolom utalhatsz. Bár ezt nem próbáltam, mert eléggé drága, ha jól emlékszem 4% a fee. (bár lehet, hogy mindegyik hasonlónál ennyi.)
De ha megy a moneybookers akkor szvsz nem éri meg a tökölést. Csak úgy leírtam. -
efge
aktív tag
olvass vissza csomo mindent kitargyaltunk mar MB-vel kapcsolatban.
Address verification nem fontos, de noveli a tranzakcios limited, ami jol jon. es semmi hatranyod nincs belole...
valuta valtas pedig vmi kozeparfolyamon megy (vagy talan lehelletnyivel szarabban) de igy jarsz a legjobban!
betolni forintot kell a cibes szamlajukra, FONTOS hogy sajat szamladrol utalj, tehat ne maserol ne penztari befizetes mert azt nem lehet. atfutasi ido max 3 nap. de ha jol tudom ciben belul masnapra ott a penz. -
Grass
aktív tag
Kéne még kis help MB ügyben.
Az ADDRESS VERIFICATION-nak van valami fontos szerepe, vagy nem fontos megcsinálni?
Mennyibe fáj ha forintot töltök fel és ott váltom át dollárba? Ahogy olvastam azt írta hogy aktuális árfolyamon váltják de valami díjat csak felszámolnak nem? Bankszámláról mennyi az átfutási idő míg átér MB-s számlára? -
Pá
addikt
Mintha már valaki kérdezte volna, de most nem találom sehol.
Szóval text formátumú handhistoryt szeretnék grafikusan megjeleníteni. Partypokeres historyról van szó. A legjobb megoldás az lenne ha ilyen replay szerűen vissza lehetne játszani a handet, ha ez nem megy akkor ezek után bármi jó lenne ami valahogy képet farag a szövegből.
szerk: biztonsági okokból minden teremnél így van, hogy csak akkor utalnak moneybookersre ha már utaltál onnan be. Most a partyra nyomdb be a minimumot MBről (asszem 50 dolcsi) és utána vedd ki rögtön az 50+x dolcsidat, én is így csináltam. Utána már nem lesz gond ezzel mert az új terembe alapból MBől fogsz befuzetni.
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem tudom, ezért kérdeztem.
Partyról venném ki a pénz egy részét és utalnám át máshova. De party cashiernél azt írja hogy csak akkor utalhatok MB-re, ha már előzőleg volt onnan depositom. Ez most tényleg így van vagy csak én értelmezek valamit félre?
Az MB-s utalások $2,5-ba kerülnek így pókertermek közt? -
Grass
aktív tag
Megnéztem a termet és végülis a moneybooker is jó. Akkor az mb-s utalásoknál mire kéne odafigyelnem?
-
Grass
aktív tag
Kiakarok próbálni másik termet és netellerren akarom átutalni a pénzt. Ezzel kapcsolatban mire érdemes odafigyelni, még nem használtam ezt a netellert eddig. Mondjuk az előbb próbáltam meg regelni az Magyarországot alapból nem is lehet kiválasztani mint lakhely
Bár nem tudom ez mennyire számít de hát mégiscsak pénzről van szó úgyhogy... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
szóljál, hova akarsz menni, akkor küldök meghívót, és így még külön bónuszt is kapsz.

boyle: 800 rakelt hand kell, kapsz érte 100 dollárt (rake min 0.25 legyen). ezt nl 25ön gyorsan meg lehet csinálni.
ha
feljebb leírtam, hogy melyik termek jók még bonuszilag.
összenyomni / széthűzni eddig a full tiltet és az i4 b2b verzióját tudtam. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Próbáld meg az i4-et ha még nem vagy regelve.
Nekem szimpatikus terem nagyon, sitngo szempontjából is jó(1+0.1 és 3+0.3, egy és kétasztalos, sima és turbó) , meg elég jó MTTk is vannak alacsony beugróval. A játéktér összenyomható a kívánt méretre és most ha negyedikétől nyolcadikáig fizetsz be van speckó FD bónuszuk. -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Partypokeren teljesen jól elfér 4 asztal az említett felbntáson. Sőt még külön gomb is van rá, ami alapból elrendezi őket az asztalon.
Amúgy jelentem a party újra utál, hihetetlen hogy ma mit művelt velem. -
concret_hp
addikt
jameg az lenne a kérdésem, hogy melyik teremekben ''összenyomhatók'' az asztalok? szóval hogy 800*600-nál összébb lehet nyomni őket. (1280*1024-ben teljesen elférjen 2-3 asztal)
-
concret_hp
addikt
hm NL10-en 12 nap alatt, amiből kb. 3-4en tuti nem is játszottam, a maradékon meg tegnap kivételével 1-1,5 órát, szóval olyan kb. 10-12 játékóra alatt nyertem 60-65 dodót, őgy hogy ráadásul jópár preflop allin szitut szívtam, úgy hogy nagyobb esélyem volt, és ezeken kb. 20-25$ elment. szóval a lényeg, hogy úgyérzem NL-en többet lehet nyerni
, bár volt 1-2 mákolásom is.
NL10-en is könnyen kiszedhető FD bónuszt tudtok? red32-t néztem (hetente vagy 3-4szer tuti kapok 23-at pirosba
, 10$/db-ér elkártyázgatnék ott, még ha csak heti 1 nap fizetnek érte
) -
Gambit
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát úgy gondolom, hogy minimum megéri olyan terembe fizetni, ami bónuszt ad kapásból. Legalábbis jobb, mint olyanba, ami semmit nem ad.
Full Tilt-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
Gambit
őstag
Na, végül úgy döntöttem, hogy kirántom ezt a 300 dodót, és keresek egy jobb termet. Szóval van valakinek ötlete? NL10-NL25-ös asztalokon nyomnám. Szóval ha valaki tud ajánlani valami jó kis termet, ne habozzon.
Amúgy persze én is felülvizsgáltam a saját játékomat, és mindenfélét kipróbáltam. Pl. visszaálltam a kezdeti, tök feszes, de aggresszív stílusra. Nem hagytam teret a húzólapoknak. Csak az a baj, hogy ezt a húzólapok nem vették észre, és mégis végigjöttek. Persze sikerrel. -
viharhozo
addikt
NL10-en felesleges idegeskedni. Biztatoul idemasolom az egyik kedvenc handemet.

Seat 1: BorussiaTim ($22.40 in chips)
Seat 2: acecatcher26 ($92.20 in chips)
Seat 3: ChristianS86 ($51.30 in chips)
Seat 5: NaDa112 ($71.70 in chips)
Seat 6: Fab2112 ($27.95 in chips)
Seat 7: TUYYO ($18.30 in chips)
Seat 8: zydes ($41.85 in chips)
Seat 9: halaloszto ($45.70 in chips)
BorussiaTim: posts small blind $0.25
acecatcher26: posts big blind $0.50
KARMIC44: sits out
*** HOLE CARDS ***
Dealt to halaloszto [3s 2s]
ChristianS86: folds
NaDa112: folds
Fab2112: folds
TUYYO: folds
zydes: folds
halaloszto: raises $1.50 to $2
BorussiaTim: folds
acecatcher26: calls $1.50
*** FLOP *** [3d Qs Ah]
acecatcher26: checks
halaloszto: bets $3
acecatcher26: raises $3 to $6
halaloszto: calls $3
*** TURN *** [3d Qs Ah] [2c]
acecatcher26: bets $10
halaloszto: raises $27.70 to $37.70 and is all-in
acecatcher26: calls $27.70
*** RIVER *** [3d Qs Ah 2c] [3c]
*** SHOW DOWN ***
acecatcher26: shows [Kc Ac] (two pair, Aces and Threes)
halaloszto: shows [3s 2s] (a full house, Threes full of Deuces)
halaloszto collected $88.65 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot $91.65 | Rake $3
Board [3d Qs Ah 2c 3c]
Seat 1: BorussiaTim (small blind) folded before Flop
Seat 2: acecatcher26 (big blind) showed [Kc Ac] and lost with two pair, Aces and Threes
Seat 3: ChristianS86 folded before Flop (didn't bet)
Seat 5: NaDa112 folded before Flop (didn't bet)
Seat 6: Fab2112 folded before Flop (didn't bet)
Seat 7: TUYYO folded before Flop (didn't bet)
Seat 8: zydes folded before Flop (didn't bet)
Seat 9: halaloszto (button) showed [3s 2s] and won ($88.65) with a full house, Threes full of Deuces -
Pá
addikt
Ha csaláselméleteket akarsz olvasni javaslom inkább ezt : [link]
500+ hszen keresztül töményen.
Amúgy a bónuszvadászat csalástól függetlenül lehet jövedelmező ha okosan csinálod, szóval hajrá. Esetleg pár hét, hónap szünet után visszanézhetsz az elhagyott helyekre, esetleg egy reaload bonusz alkalmával, hátha neked is ''megjavul'' mint nekem.
szerk: egyébként én pl észrevettem magamon, hogy nagyobb nyerőszéria után kicsit elbízom magam és fellazul a játékom emiatt egy ideig bukom. Ezzel is magyarázható vlaszeg sok csaláselmélet, ha sok ember nem hajlandó beismerni, hogy Ő játszik rosszabbul. Egyszerűbb a teremre kenni.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Igen, az elején én is pont ugyanígy elutasítottam a csaláselméleteket, de aztán elkezdtem olvasgatni online pókeres naplókat, és belefutottam pl. ebbe: [link]. Gyakorlatilag ugyanazt tapasztalta, mint mi. Érdemes végigolvasni. A végén azt a tanulságot vonta le, hogy inkább bónuszokra vadászik, mert kicsit valószínűtlen ami történik. És veled is ez történt, meg velem is. Persze lehet mindhárom totál véletlen, de azért már kicsit gyanús. Meg volt az a bizonyos onlinepokersucks (vagy mi) oldal, ami hirtelen eltűnt a halálba. És ők elvileg már gyűjtötték is a statisztikát, és kezdték kimutatni az eltéréseket kellően nagy minta alapján. Nekem kicsit túl sok a gyanús egybeesés.
De még mindig nem tudom, hogy mitévő legyek. Szerintem a legjobb talán az lenne, ha átvinném a lóvét egy másik teremhez (amíg még van mit), és nyomnám én is a bónuszért. Aztán amint ott is elkezdenek szopatni, odébállni. Szerintetek? -
Pá
addikt
Vannak olyan progik amik automatikusan gyűjtik a HH-t, nem kell hozzá játszanod. Csak nézőként vesznek részt akrhány asztalnál.
Amúgy én úgy tudom, statisztikailag a teljes populáció mérete nem számít, szóval mindegy hány 100 milló handet játszanak a hálózatban, az 1 milliós mintha ugyanolyan pontos képet rajzol 10 000 000 000 handről, mint 10 000 000 000 000-ról. Ezért van pl hogy a közvéleménykutatásoknál magyarországon is meg amerikában is általában 1000-10 000 embert kérdeznek meg, holott az ország lakossága között van némi különbség.
Ezt persze nem tudom, hogy most miért írtam le.
A contributed hand az szerintem = raked hand. Azt kéne kideríteni, hogy elég ha lapot kapsz ad adott körben, vagy hogy neked is kell a rakebe fizetni. De szerintem kb úgy működhet mint a partyn. Már csak a terem rakestruktúráját kéne megnézni, de sajnos nem találtam meg az oldalon egy felületes átnézés után. -
regent
aktív tag
Nagyon új lehet ez a terem, mert sehol nem találok róla infót, amúgy az Alea Network N.V. tagja, a Poker Fox, Metropolitan Poker, Private Poker, 4 Kings Poker, Espbet.com skinekkel együtt. Ez egy a Holland Antillákon bejegyzett cég. Esetleg nézz körül a többi háza táján, gondolom mind ugyanazt értik contributed hand alatt. Meg persze egy levél a supportnak. A válaszból, (válaszidööbööl), vagy annak hiányából sok minden kiderülhet.
-
regent
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem hiszek a csaláselméletekben, de azért vannak fenntartásaim azzal kapcsolatban, hogy könnyüü lenne leleplezni, és erööforrásigénye óriási lenne (márha egyáltalán csalnának a termek)
Egy ember, de még akár egy csoport sem lenne képes annyi hand-et összegyüüjteni, ami bizonyító erejüü lehetne szvsz. Ha éppen játszol láthatod az ablakban, hogy hányadik hand-et játszod éppen. Ez általában a sok százmilliós nagyságrendben mozog. Ehez mérten ha összeraktok akár százezer hand-et is az igen kis része lesz az összesnek. Ráadásul szinte biztosan nem összefüggöö. Azaz adódik a védekezés, hogy kiragadott mintán, csak a csaláselméletet alátámasztó handeket mutatjátok. Persze egy rendöörségi nyomozásnál ki kellene adni az összes handet, de gondolom a site-ok ezt valamivel szépen levédték, esetleg már ott, hogy bejelölted a checkboxot, miszerint mindenben elfogadod a választottbíróság itéletét a vitás kérdésekben. Az illetékes bíróság meg Tuvalu-n székel éppen.
Erööforrásigény. A mai világban ilyen pénztermelöögépek, mint az online szerencsejátékszolgáltatók szvsz meg tudják fizetni a legjobb technikát, persze csak ha akarják.
Amúgy meg az örök válasz a csaláselmélethívööknek: Ha azt hiszed csalnak, akkor ne játsz ott. -
Grass
aktív tag
[link]
200%-os bonus (max $200). 4000 contributed hand 30 nap alatt. De én nem teljesen vágom hogy mi számít itt contributed handnek. Minden egyes cash game kör vagy csak ha a pot x dollár fölött van?
Tipp? Vélemény? -
Pá
addikt
Én sem nagyon hiszek a csaláselméletekben, egyébként nem azért mondtam.
Egyszerűen nem éri meg a termeknek. 20-30-40% + rakért kockáztatni hogy ha rájukbizonyítják annak nagyon csúnya vége lenne.
Márpedig viszonylag könnyű bebizonyítani szerintem, csak össze kéne gyűjteni egy kellően nagy handhistoryt.
Illetve lehetne úgy csalni, hogy handhistorkkal ne lehessen kimutaható, viszont az meg annyira erőforrásigényes lenne, hogy azért nem éri meg. Ugyanez a helyzet a ''személyreszabott'' csalásokkal is, amikor valaki pl azt hiszi hogy a cashoutja miatt szivatják. -
concret_hp
addikt
szvsz azt, hogy az erős handeket gyakran leveri 1 gyengébb, az mindig kurva idegesítő. de azért egy AA vs. 27o sem 100-0. és mondjuk preflop elég ritkán van 70-30-nál durvább esélykülönbség.
vannak bukószériák meg nyerőszériák, ez törvényszerű. Ha kellően sok leosztásban AA vs 27o-t játszanánk lenne olyan, hogy 100* egymás után a 27o nyerne. ilyen a valszám
a termeknek nem érdeke csalni egyik vagy másik játékos javára. meg ehhez iszonyatos szintű erőforrás kéne. a teremnek az a legfőbb vélja, hogy minél több legyen a rake. ezért ha én manipulálnám a véletlenszám generátort, akkor sztem pocket párok lennének a várhatónál gyakrabban. (bosson ugye a kiosztott 4-5db pocket pár...)
ma partyn beültem nl25-re 6 dodóból lett 16, átültem egy másik asztalhoz 8dodóval. pár osztás alatt kaptam egy KK-t, preflop allin lett belőle (emeltek visszaemeltem és allin amit természetesen adtam). asztal: 92T9A. ellen mutat: 99
-
Pá
addikt
Én pontosan így vagyok, mint Te.
Sztem sincs sok értelme a csaláselméleteknek, tényleg nem érdeke az üzemeltetőnek elvileg.
De a partyn nekem is fura, beregeltem, elkezdtem játszani kb reális volt minden, volt pár nagyobb nyalóka, de utána mindig jött egy két mákostészta, szóval nagyjából kiegyenlített volt a dolog kb 1,5-2 hónapig. Összegyűlt egy kis lé, cashout. Utána mintha elvágták volna. Semmi nem jött, ha jött leverték, buktambuktambuktam bármit csináltam, a legvalószerűtlenebb handekkel és boardokkal. Abba is hagytam, pár hétig felé sem néztem.
Utána jött ez a depo bonus nekem is felajánlották, gondoltam miért ne, benyomtam egy kis pénzt, érdekes módon most megint viszonylag normális, tudtam egy kis pluszt temelni egy héten keresztül minden nap.
Nem azt mondom hogy csalnak, indítékot még mindig nem látok, bizonyítéknak meg ez kevés, de azért fura mindenesetre.
szerk: ja hogy javasoljak is valamit: máskor vedd ki a depo bonuszt.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Vicces, hogy régebben azt hangoztattam, hogy az online termek nem csalnak, mert mi érdekük lenne?! De most kezd erősen megváltozni a véleményem. A party pokerről van szó. Néhány hete egészen egyszerűen minden létező lapomat leverik. Semmivel a világon nem tudok nyerni. És nem csak azért, mert túljátszanak, hanem pl. a preflop allin KK-mat veri az AJo. És nem A jön le, hanem 2 J. Meg tömegével az ilyenek. (AA-mat mindig leverik.) Kb. 150 dolcsit buktam zsinórban NL25-ön. Kb. akkor kezdődött, amikor felajánlottak deposit bónuszt. Szerintetek meghülyültem, és csak összeesküvés elmélet? Próbálkozzak tovább, vagy vegyem ki most a lóvét 50 dolcsi plusszal? Próbáljak másik termet? Arra is gondoltam, hogy rá kéne állni a tourokra. Ott talán nincs csalás.
Szóval kiváncsi vagyok a véleményetekre.
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
van vegulis meg 1500 indulos szinten 50dollaros, marad ez.
itt pont jo szamomra a jatekos allomany, ugyerzem itt tudok fejlodni meg sokat. -
concret_hp
addikt
sportingbeten van külön magyaroknak tartott freeroll minden héten több is. (bár van amihez raked handek kellenek, de van amihez semmi)
de általánosságban keress olyan termet ahol nincs ilyen hogy 30 napig lehet indulni freerollon (i4-et tudom hirtelen ami iilyen)
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
reggeles utan 30 napig lehet 1000 indulos 50 dodos freerollt nyomatni poker.com - on. egy ilyenen lettem 6.odik es 2.5 dollart nyertem. mostmar nem tudok azokon indulni. a nyeremenyemet pedig elvitte a KK vs QA dehat ezt fennt mar irtam.
nem volt szerencsem, rivvere jott az A.
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
most probalgatom a partypokert, de nem igazan jon be. carbon jobb szvsz csak mar kicsusztam a 30 napbol
pont ma. -
L|zsidoboz
őstag
van pedig egy magyar terem, csak nem ugrik be a neve...

-
Bero
aktív tag
Esetleg linux alá vmilyen kliens?
-
ToBeY
nagyúr
Van olyan kliens ami magyar és nem rendes pénzbe lehet játszani rajta?
-
Pá
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
poker.comon is fel lehet tölteni naponta egyszer.
a cashier résznél -
kicsitomi88
őstag
Én a poker.com klienssel kezdtem és máig az tetszik a legjobban, party nekem nagyon gagyi kinézetre. Expekt nem rossz még. Regelni kell kuldenek mailt Poker.comnal kapsz 500chipet de ha elveszik nincs feltoltes szoval okosan kell jatszani. Partynal szinte nem fogyhatsz le mert lehet add onolni play moneyt. Én a Poker.comosat ajanlom elsore, ha elmegy a penz marpedig elfog akkor go party aztan nyomjad neki.
Továbblépésnek ajánlom az [link]ot
aztan Sklansky a póker elmélete c. könyvét. Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Revolut
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

minden emelés szép volt, meg stb.
A rivert már inkább lecsekkoltam, mert féltem hogy belefutottam valami csúnyába aztán csak néztem mit villant. 
, 10$/db-ér elkártyázgatnék ott, még ha csak heti 1 nap fizetnek érte