Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belefutottam, megint marad a tanulás... rossz eléggé, de ez van, leírom és várom a tanácsokat mert állvizsgák után megint játszanék.
Kaptam 15 dolláros bunuszt, lett belőle 45, aztán néha 60 néha kevesebb, az elmúlt napokban lement 25-re. Végül maradt 18, beültem nl25-re (0,25/0,50)-re. Ezidáig kisebbeken nyomtam, és szívtam a sok hülye miatt. Most a 18-ból végig nyerőben voltam, felmentem először 40-re, aztán 55, végül sokáig 70 körül voltam, és 80 lett a végállomás. Nem akartam kiszállni jól ment minden, read-ek, meg eleve élveztem a short hand asztalt, (azon játszottam, jobban szeretem). Jó volt a játék nem volt senki hülye, egyszer jött vmi bluffman nevű gyerek elosztottuk a pénzét és ment is. Ekkor jött a vég, íme:
A9 o-val BB voltam, bentvolt 0,50-em. Ráhívotak 1-ig, eldobták, én megadtam. A flop Q-9-4 rainbow. Hívott az arc 1,5-öt (neki 120 köröl volt nekem 70-80) megadtam, volt egy 9 párom, úgy éreztem menni fog... A turn egy 6os lett, 2,5-öt hívott, megadtam. A river pedig egy A. Tehát Q-9-4-6-A rainbow nálam A-9 és 10 dollár a pot. Ő hívott 7-et, én reraiseltem 20-ig, erre kaptam egy all-int amit megadtam. Nála AA- volt... tehát AAA az én AA-99-em ellen.
Most én vagyok a hülye és ez 1 profi volt és kiváló csapdát rakott? Azóta jár az agyam azon, h mi van ha csak megadom a 7 dollárt, valszeg kiszálltam vna és lenne 65-öm kb. MIT CSESZTEM EL? várom a kritikát komolyan. üdv
-
viharhozo
addikt
Sztem tuljatszottad. A SS mar nem oszt, nem szoroz, nem kell vele foglalkozni, ugy kell kezelned, mintha csak ketten lennetek a potban. Marpedig ha ketten vagytok, akkor te azt akarod, h tartson, es nem azt, h bedobja. Egy nagy allinnel csak elijeszted a gyengebb handeket.
-
törölt tag
Bármelyik lapra igazad van kivétel a KK, szerintem, preflop szerintem a KKt nem lehet eldobni, mert hosszútávon több pénzt veszítessz mint amennyit nyersz. Máskérdés hogy tényleg tudni lehet nagyjából mikor állsz szembe AAal, de én a KKt preflop, nem dobom el.
Harrington is valami ilyesmit írt a könyvében, hogy szerinte nincs olyan ember aki tudja hogy a másiknál pont AA van, és nyereségesen tudja a lapjait dobálni. -
regent
aktív tag
Igen, ha teljesen bizonyos, hogy tartani fogják az all-injét, akkor talán igazad van. De azért egy all-in nem csak AA-t jelent, még akkor sem, ha 5$-os potba 32$-t tolsz be.
A másik oldalról akár jelenthet AQs, AJs-et is, amivel nem akarsz játszani, éppen ezért egy elrettentöö manööverrel felteszed neki a kérdést: kockáztatod az összes zsetonod? Most nem számolok utána, de szvsz ha 40%-ban dobja, már megéri ez a játék.
Az 5$-os pot meg külön elööny, még nagy veszteség nélkül eldobhatja a lapját, ha akarja, megadod neki a lehetööséget, azzal, hogy ''elárulod'' AA-od van. Ha akarjuk akár ezt tarthatjuk hibának is.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Szerintem meg pontosan az különbözteti meg a jó játékost a rossztól, hogy el tudja dobni a vesztes kezeket. Ha valaki több, mint 25 dolcsit kockáztat egy kevesebb, mint 5 dolláros potért, annak van valamije. Még NL25-ön is. Akár be is írhattam volna, hogy ászpárom van.
Tudom, hogy sokan nem dobnák el, de ez nem igazolja a helyességét a tartásnak. És szerintem Nincs értelme kiszámolgatni, hogy milyen lapok ellen milyen esélye van a KK-nak, mert ha valaki egy 5 dolláros potba betol 32-t úgy, hogy eddig csak 25 centje van benne, annak ászpárja lesz. -
Ppoker NL10... AA pp a kezemben, hátulról emelek 1-dollárra, utánan rögtön 1 magyar srác vissza 1.90-ig, én nyomok 1 allint, Ő megadja, mutat egy AQo-t nálam az AA, tök jó, mi a flop? 3-4-5-6-7. Szépen vissza minden pénz a feladónak. És ne csesszem fel magam... Már eleve nem tudom mit emelt vissza meg az allint minek adta meg mikor ugye 10*BB-t hívtam be eleve... de ha már megadta, akkor miért nem tudok nyerni ezzel az átok AA-val?

-
regent
aktív tag
Most számoltam ki (remélem nem tévedtem), hogy ha 60%-ban van nála AA, 25%-ban AKs, 5%-ban AQs, 10%-ban KK, JJ, vagy véletlen lapok, akkor már megéri all-in menni KK-al. Sööt, ha 70-30% hogy AA, vagy AKs van nála, már akkor is.
Ez azért elööfordulhat NL25-ön. Még ha ráemelt az emelésedre egy all-int akkor is. -
regent
aktív tag
Ugy van ahogy Pá mondja. Ha a kezemben van két K, azt akarom, hogy valaki preflop jöjjön all-in velem. Ha ez úgy esik, hogy ráemelek egy emelööre, és még rámemelnek, hát ez van. Elértem a célom, bár pontosan tudom, hogy lehet az ellenfélnél akár AA is. De ezen a limiten még egy csomó lap lehet nála. Ez teljesen ellenfélfüggöö.
Ha én vagyok ellened KK-al a kezemben, hát elööször is mérlegelem, hogy eddig mit mutattál. Tight, vagy loose, gyenge, vagy agressziv voltál? Ha laza agresszivnak tartalak hát könnyen megadom az all-int, és egyszerüüen tétlopásnak könyvelem el az emelésed (mert az úgy könnyebb a kicsi szívemnek, nem azért mert tutira veszem hogy az). Fööleg, ha én meg eddig szikla voltam.
Egy szikla ellen akár szeméttel is meg lehet próbálni ezt az emelést (ha elég tökös vagy hozzá), és ha te is ilyen image-t mutattál, ha nincs nála AA jó eséllyel dobni fogja, éppen azért mert végig tudja gondolni, hogy nálad csak AA lehet. Ha AA-a van akkor meg így jártál.
De mondjuk ilyenkor szerintem hatásosabb lehet egy nagy emelés, ami mondjuk elviszi a stack-je felét, mint egy all-in. -
Pá
addikt
Túlbonyolítod.
Ez nem a wsop döntő, hanem NL25. Én is simán megadtam volna KK-val és meg sem bántam volna.
És nem azért mert nem tudom, hogy a preflop rereraise AA-t sejtet, hanem mert microlimiten bármi megtörténhet.
Amúgy is ha KK van a kezemben pontosan azt várom hogy valaki jöjjön velem allinre, aztán ha ez tényleg megtörténik ijedjek meg és dobjam el? Sztem több pénzt veszítenék hosszútávon ha minden ráemelésre robnám a KK-mat, mintha néha belefutok egy AA-ba. (és olyankor is van még mindig 20% esélyem, ami nem sok de azért valami).
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Pontosan, ki akartam zármi a KK-t, de mégis milyen lappal mondasz allint, amit várhatóan meg is fog adni valaki, aki elölről emelt? És nem azért akartam valójában kizárni a KK-t, mert féltem tőle, hanem mert az AA sokkal esélyesebb egy kéz ellen, mint kettő ellen. A KK-nak tudnia kellett volna, hogy az AA a legvalószínűbb. És ez nem torna volt, hanem cash game. Itt nem röpködnek a preflop allinek. Egy blöff allin 2 ember ellen cash game-ben akkor, amikor 25 centem van csak a potban? Nem valószínű. Én tuti nem adtam volna meg KK-val.
Persze abban is van logika, amit te mondasz, de szerintem ilyenkor annyira valószínű, hogy AA van valakinél, hogy le kell tudni tenni a királyokat. Főleg, ha a teljes beülődet bukhatod. -
regent
aktív tag
Ez már szvsz az a helyzet, ahol a KK nézööpontjából tööled egy blöff is belefér, úgy értem ki akarod zárni a KK-os nagystacket, mert van lapod, de azért szeretnél inkább csak a kis stackkel küzdeni all-in. Ezért nem csak megadod, vagy ráemelsz, hanem all-in mész. Ezzel eldobatod a nagy stackkel mondjuk a reménybeli AQ, esetleg AK-t, és ketten maradtok a potban.
A KK nézööpontjából ez egy reális lehetööség lehet, persze az AA mellett. SZVSZ ha csak ráemelsz a KK ráemelésére, akkor nagyobb eséllyel eldobja, mert egy nagy rá-ráemelés tényleg erööt jelent, míg egy all-in chipleaderként meg néha csak egy szép blöfföt.
Szerintem egy szép Harrington-féle elemzés azt mutatná, hogy ilyen helyzetben megéri KK-al megadni az all-int -
Gambit
őstag
Itt a HH, ha érdekel valakit.
***** Hand History for Game 5831877359 *****
$ 25 USD NL Texas Hold'em - Monday, April 02, 08:02:28 ET 2007
Table Table 127104 (Real Money)
Seat 3 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: DieFetteSau ( $ 27.50 USD )
Seat 2: MariusMehl ( $ 26.30 USD )
Seat 3: Cashpiler ( $ 6.50 USD )
Seat 4: dako1983 ( $ 9.25 USD )
Seat 6: Wicked_C ( $ 14.40 USD )
Seat 10: Sonnor ( $ 1.50 USD )
Seat 5: Gambit_2525 ( $ 32.60 USD )
Seat 8: flomo2 ( $ 5.70 USD )
Seat 9: Fister1981 ( $ 11.65 USD )
Seat 7: FieserTyp666 ( $ 25 USD )
dako1983 posts small blind [$ 0.10 USD].
Gambit_2525 posts big blind [$ 0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Gambit_2525 [ As Ah ]
Wicked_C did not respond in time
Wicked_C folds
flomo2 raises [$ 1 USD]
Fister1981 folds
Sonnor folds
DieFetteSau raises [$ 3 USD]
MariusMehl folds
Cashpiler folds
dako1983 folds
Gambit_2525 is all-In [$ 32.35 USD]
flomo2 is all-In [$ 4.70 USD]
DieFetteSau is all-In [$ 24.50 USD]
** Dealing Flop ** [ 3s, 3h, 8c ]
** Dealing Turn ** [ 4d ]
** Dealing River ** [ 2h ]
DieFetteSau shows [ Kd, Kh ]two pairs, Kings and Threes.
Gambit_2525 shows [ As, Ah ]two pairs, Aces and Threes.
flomo2 doesn't show [ Jc, Js ]two pairs, Jacks and Threes.
Gambit_2525 wins $ 5.10 USD from side pot #2 with two pairs, Aces and Threes.
Gambit_2525 wins $ 41.45 USD from side pot #1 with two pairs, Aces and Threes.
Gambit_2525 wins $ 16.35 USD from the main pot with two pairs, Aces and Threes. -
Gambit
őstag
A JJ volt a short.
Szerintem nem teljesen így van. A pozícióknak fontos szerepük van. Én egy emelés és ráemelés után toltam az allint, ami gyakorlatilag csak KK-t vagy AA-t jelenthet, de inkább persze AA-t. (Főleg, hogy a KK tudja, hogy 2 K már kint van.) És én voltam a CL az asztalnál, tehát semmi szükségem sem lett volna ilyen kamikáze akcióra lap nélkül. Namost a JJ ugye pot committed volt kb, tehát az ő hívására számítottam is, nem akkor hiba. Viszont ekkor a KK már azt látta, hogy mögötte allint tolt valaki 32 dolcsival, amit aztán valaki meg is adott. Ilyenkor szinte biztos, hogy az egyik AA, és az előbbi eszmefuttatásból következőleg valszeg nálam van. Szerintem abban reménykedett, hogy én egy hülye vagyok, és a shortnál van az AA, így viheti a jókora side potot.
Ráadásul a table imagem is megvolt, mivel előtte volt egy elég szép read-em, ász magassal végig tartottam egy gyerek hívását, mert blöffre tettem, és valóban, KJ-vel izmozott, csak minden elkerülte. Szóval így nyertem pont előtte 10 dolcsit, nem tűnhetett úgy, hogy minden szarra allint mondok. Bár így utólag lehet, hogy simán calling station-nek gondoltak, aki bemákolta azt a potot.
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
De hát olyan szépek ezek a magas PP-k, nekéz ööket eldobni, fööleg a KK-t. A JJ meg nem is magas. Amúgy talán öö azért tartotta mert elöötte a short stack már megadta az all-int. Te meg all in mehettél akár egy QQ-val, vagy JJ-val is az öö szemszögébööl, így aztán elég csábító lehetett a pot odds.
Meg ilyenkor (kézbe KK-nál) az ember ugye abban reménykedik, hogy preflop all-in tud menni valaki ellen, aztán jöjjön aminek jönnie kell. Néha AA-jön, de többször QQ, JJ, AK. Ilyen limiten meg jöhet AXs-is, vagy alacsony pár.
SZVSZ nem hibázott ott és akkor. A short stack meg feltett mindent arra a lapra, és nem jött be a háromszorozás, az öö nézööpontjából ez a póker. -
Gambit
őstag
Amúgy most végiggondolva a többiek szerintem hibáztak. Ha én egy emelésre és egy durva visszaemelésre allint mondok, akkor vajon mi lehet nálam? Dobniuk kellett volna, főleg a KK-nak, akinek elég sok vesztenivalója volt.
(Az előbb flop helyett persze boardot akartam írni.)
Szerk: Jó, persze biztos azért tartottak, mert ilyen szinten minden elképzelhető, és talán azt hitték, hogy valami állat túlértékeli az AK-t.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Azért persze ez a hosszútáv dolog mégiscsak működik. Most nyertem egy 65 dolcsis potot NL25-ön. 3-an mentünk preflop allin, de csak nálam volt AA. A másik nagy stack-nél KK, a harmafiknál nem tudom, de mondjuk ő csak 5 dolcsival volt bent a buliban. A board szerencsére csupa szemét.
Szerk: Megnéztem a HH-t, JJ volt a 3.-nál.
Amúgy a lehető legszerencsésebben történt a leosztás, nagyvakként kaptam a rakétákat, közébről 3BB-t emelt a JJ (ő volt a shortstack), a KK hátulról 3 dolcsit vissza. Én persze toltam az allint, mert ki akartam zárni a 3 dolcsis emelőt, mert neki is elég sok lóvéja volt, és nem akartam, hogy talájon valamit. Erre mindkettő megadja.
Flop: 3 3 4 8 2 Azt hiszem, ilyenkor ilyenről álmodik az ember.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Megint egy fincsi leosztas. Nalam T8, nala AK. Minirajzel, mindenki dob, en tartok. Flop: 79J, es o megy allin. Tartok, az EV 0,983-0,017. Turn: Q, river T.

-
törölt tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sokszor van ilyen, kiesik egy 200dolláros versenyről és beül őrültködni NL20ra, nekem is szokott ilyen lenni
, Nl10re ülök be
. Akinek van 2000+bankrollja, annak 20-40dollárt ha elszórakozik nem pénz, viszont lehet jobbkedve lesz tőle
, vagy mégrosszabb. -
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Eleg gyakran megesik, h vki csak kirandul egyet NL20-on. Pl. egy stabil NL100-es plejer, aki levezetni jar oda, es nem erdekli, mi lesz a 20 dodojaval.
-
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Szerintem abbahagyják, ha aznapra eleget mákoltak. Sokszor történt már ellenem, hogy lemákoltak riveren valami szeméttel, lehúztak rendesen, aztán kiültek. Kész. Aznapra ennyi nekik. Elmondhatják, hogy 20 perc alatt megduplázták a pénzüket, fasza ez a póker, jobb mint a sportfogadás, ott néha 2 napig is kell várni, mire lejátszák a meccset.
Náluk meg nincs olyan hogy hosszútáv. Vagy egész mást jelent.
Legalábbis én így voltam ezzel. Kezdööként ha három napig nyerööben voltam, az már hosszútáv volt nekem is. Ki is ültem, ha megvolt az aznapi penzum, nehogy aztán elveszítsem, mert akkor nem lettem volna olyan fasza gyerek a saját szememben. Ez van, vagyis inkább volt.
Ma már idööre játszom, mert tudom, hogy az nekem dolgozik, akkor is, ha a QQ-m AA-al találkozik, és veszítek, de akkor is ha az AA-om 68o-val találkozik, és veszítek.
Csak ez utóbbi egy rövid ideig felmérgesít, kiírom magamból aztán annyi. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
i4en pl gyerek érdekesen játszott tegnap nl20-on. 58o-ra preflop all int megadott (20 dollár), ellenfélnél KK, jött is két ötös. Ellenem meg 67tel megadott egy all int 2 6 Q flopra. Nálam volt a QA, szerencsére nem jött utána semmi. De előtte elég undorítóakat mákolt.
Csak azt nem értem, hogy mi jó ebben neki(k), mert hosszú távon nem létezik, hogy pozitív mérlegük legyen.
-
Pá
addikt
Eddig engem is idegesített a sok lemákolás, de megvan az ellenszer.

Játszatok Ti is félidiótán, micorlimitre ez kell. Bízzatok a riverben és meghálálja.
Ma is mákoltam egy olyan jót, öröm volt nézni. El inkább nem mesélem mert marha bénán játszottam meg a kezet, de nincs is jobb érzés amikor a flopnál lévő nagy semmid a turn és a river után lazán leveri a floppolt drillt.
Na jó mondjuk erre nem lehet alapozni, de tényleg jó érzés.
Viszont arra rájöttem, hogy ha sor és flushhúzóm van, akkor a pot oddsot nem szabad számolni(micorlimiten). Korábban mindig dobtam ha nem volt ''helyes'' tartani, nem is nyertem semmit. Még ha ki is jön riverre, ha előtte végig körcheckek voltak, a legkisebb emelésre dobja majd mindenki.
Viszont ha úgy jön be a flushöd, hogy előtte mentek az odavissza raisek, tuti kasza, akár két beülőt is nyerhetsz egy körben, ha meg mégsem jönne be még mindig viszonylag olcsón, pár dollárból meg lehet úszni.(az utolsó, legnagyobb emelést rivernél már nem kell megadni). -
adalbert1
veterán
Hát a random number generator sokszor nekem se egy nagy barátom, produkál érdekes eseteket: pl. K69 flopnál 99 kézben, az ellennek AK, be is tesz az all-int, turn meg river A.

De viszont tegnap végre sikerült egy egész jó sessiont elkapnom, kb. 90 dollár plusz kevesebb mint egy óra alattt NL25-ön. Kezdődött azzal, hogy a floppolt soromra megadták az all-int 568 boardnál amiben két pikk volt pikk 69-el. Utána 22-vel 2310-es flopnál emel vki, ráemelnek, én arra is ráemelek, első emelő dob, a másik meg all in 910-el
.
És az utolsónál Q10-el limpelek dealerből, flop AJ4. Körcheck, a turn K.
Itt. vki. benyit fél dollárral, két call, én emelek 2-ig, mindenki dob, 1 call. Mondjuk itt már 2 kör és 2 treff is volt az asztalon, de a river szerencsére pikk 7 volt. Itt az utolsó ember emel 7,5 dollárt, na mondom magamban fasza, ez biztos felezés ha neki is Q10-e van, de azért visszameltem 15-ig. Csak call, és muckolt. 
Nekem nem az AK AQ amúgy a nagy mumus, hanem a pp. versus AA. Néha leülök NL10-re de szinte mindig sikerül egy olyan leosztást kifognom, hogy nálam jj,qq vagy kk, az ellennél meg AA. és általában nagyon szarul játszák meg, ezért jól le is húznak vele. Pl.: simán limpelné, a preflop visszaemelést csak callolja, ezzel beengedve még vagy 4 embert a potba, stb. Megérteném ha jól be akarna csapdázni, de szerintem ilyen gondolatok nem nagyon forognak az ilyen emberek fejében. -
Fentebb nem sokkal olvashatod, uaígy jártam csak pepitában... Kezdetben összevissza játszottam, gyorsan jött a pénzde gyorsan ment is. Aztán utána olvastam, megtanultam oddsokat számolni, esélyeket stb, elkezdtem úgy játszani a pokert, mintha nem szerencsejáték lenne, leszálltam a 0.02/0.04-ről, néha már ''felmentem'' 0,25/0,50-re, hátha nincs annyi fish, és lám nem ér semmit az EGÉSZ... úgy adják meg minden szarra az all-int, h rossz nézni, és persze mikor jön fel modnjuk két 3-as? Ha nálam A-K s van, és kiderül, h ő meg 3-8-al allinelt...
Komolyan ezentúl elkezdek érzésre játszani és legalább nem fog igedesíteni a sok bad-beat. Mire megyek azzal, hogy 20.000 leosztásból elvileg 90%-os nyerő lapom van, a showdown calculator szerint, ha a sok gyíknek mindig bejön az a maradék 10%? -
Gambit
őstag
Most már nekem is kezd nagyon elegem lenni a mikrolimites játékból. AK-val emelek 4BB-t preflop, egy fish adja. A flop kb. 6-8-6. Folytatólagos licit, ahogy kell. Adja. Következőre potnyit emelek, azt is adja. (Mondanom sem kell, A vagy K nem jön egyáltalán.) A rivert már meg sem emelem, így is a stackem fele a potban van. A végén mit mutat? 8-4o Erre most mit lehet mondani? És rengeteg ilyen előfordul. Szóval qrvára kezd elmenni a kedvem az egésztől.
Ja, meg olyan, hogy az A-Q-m zsinórban 3x találkozik A-K-val. És minden esetben van a flopban A. Sőt, az egyik flop így nézett ki: A-K-Q. A turnre még beesett egy K, csak hogy jobban égjek. Ha nyíltvégű sor és flöshúzó kombóm van, nem jön be egyik sem. De komolyan, nevetséges. Ha nem látnám, el sem hinném be, hogy soha nem jön be semmi. Bezzeg a többi hülyének minden.
Bocsi, leülök magamtól. -
törölt tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Az biztos hogy soha nem ér fel egy Iveyvel, Negreanuval, Gusel, Hamannal, Farhaval, stb stb
Cloutiervel... ki ne hagyjam a világ eggyik legjobb versenyjátékosát....
Apropó olvastam egy cikket, Cloutievel, a KÁRTYA magazinba, érdekes volt
, leírták hányszor sok milliót nyert élteében, után kérdezték tőle online szokott e játszani.
Nevetés után, igen, 10dollár 40centből kijutottam a Koppenhágai EPTre.
-
kavicssli
addikt
[link] naon jó kis terem van fílingje....

-
regent
aktív tag
-
regent
aktív tag
Múltkor írtam, hogy nyertem egy beugrót egy 50+4-es versenyre. Ma játszottam le, de sajnos nem nyertem semmit, csak tapasztalatot. A döntöö hand-ben meg nem volt szerencsém, JJ-val BB-voltam, egy nagyon laza, agressziv játékos emelt hátulról 4BB-t, mindenki dobta, én all-inre tettem, megadta, A6s-el. A riverre lejött neki az A. A maradék zsetonomat viszont hülyén vesztettem el, rerais-eltem egy nagy emelést 33-al, aztán még engem is re-rais-eltek. A nagy emelöönek 1010-e volt, a másiknak meg AK-a, A flop pedig KAK.
Dicstelenül búcsúztam, a 34. helyen a 113-ból, a szünet után 2 perccel.
Csak úgy elmeséltem, most már nyugodt vagyok, de mikor leeset riverre az A, akkor csapkodtam az asztalt. Persze két leosztással késöbb odaadta valami K4s-el a pénzemet a chipleadernek.
PumPi, eddig nem tudtam, hogy SH asztalon játszol. Ott azért lazábban (és szvsz agresszívebben) lehet, és kell indulni. Kinek ez, kinek meg az a stílus fekszik. En még nem találtam meg nekem mi fekszik igazán. NL10-en full asztalon egyenlööre stabilan nyeröö vagyok az alap pókerrel (mondjuk ez nem olyan nagyon nehéz), úgyhogy most ezt erööltetem, aztán ha összeszedek több pénzt próbálgatok majd mindenfélét. -
kavicssli
addikt
-
Shodan
őstag
pkr-en szokott valaki játszani?
-
Eszembe jutott közbe még1, amivel kezdődött a hanyatlás...
Hihetetlen amúgy mekkora read-ekre vagyok képes néha, nagyvakként vmi teljesen blőd lappal mondjuk egy 9-4-essel nem hív rá senki, flopban 10-K-4-es jön utána minimum egy A és érzem, h meg kell adni és nyerek is egy 4-es párral tegnap pl ez ment végig, akkor lett a 30-ból megint 60 dollár, de máskor... és itt jön hol ment el a mai nap... :
Kezemben QQ. Az új szisztéma szerint ez egy 5xnagyvak hívás, h még véletlenül se legyen senkinek a végére vmi 5-5-9-9-e. Megadják. Flopban 6-J-3 hívok megint. Érzem, bubija van, színesély nincs, sort is érzem az se lehet. Megadja megint a fél dollárt. A turn egy ''A''. Itt kicsit rosszul érzem magam, de az újabb fél dollárra nem hív rá megadja. A river megint egy ''A''. Megnyugszom, turn river A-A nem létezik, hogy A-a legyen érzem a bubit. showdown: A-J-vel fullja van... Itt lett a 12-ből 8 dollárom utána nem sokkal meg amit előbb leítam... jajj csak a tanulás marad nem megy a kettő egyszerre nem lehet... pedig játszanék szívesen tanulnám még, hogy kell...
-
viharhozo
addikt
Belefutottam eletem legnagyobb calljaba. Ot asztalos verseny, buyin 10 dodo, a 45-bol meg huszan vagyunk. A vak 100/200, nalam meg 1200 zseton. 44-et kapok a nagyvakon, elolrol egy limp, kisvak kiegeszit. Itt az ido dontesre vinni a dolgot, allint mondok. Az elso dob, a kisvak 1800 zsetonnal tart, majd mutat 47s-t. A flopban termeszetesen ott virit a hetes, nem is ez a lenyeg. A megadas, na az odaver.

-
Ja és még csak annyi, h teljes fegyelemmel játszottam, dobtam el minden sz@rt, és persze benne is volt pl dobom 6-8 offsuit (ki játszana ezzel) erre mi a flop? 8-8-6 Ott a kvanagy full, de fel se veszem nem idegeltem magam, ha jött is utána vmi K-9 eldobtam nem volt az h ''namost bejönmert azelőbbis rosszabb lapból is mi lett)
És mégis... pedig sikerült az államvizsgám (az első) gondoltam pihenek 2 napot a köv-re készülésig, pont jött egy 15 dolláros bonus, csináltam belőle 60-at, visszavették, a 15-öt így maradt 45. Ebből lett először 30, aztán megint 60 aztán le 40-re, utána ma meg le 30-ra... asszem legközelebb 3 hét mva játszom a köv vizsga után... ja és máskor ha megduplázom a beülőmet, kiszállok. -
Belefutottam megint... pocket AA... Elvileg ugye ez a húdejó lap... hát nem. Régebben néha csak belimpeltem vele, de ált, drill vagy 2 kis pár levert. Én persze mentem utána mert nem volt nagyobb lap az asztalon. (akkor még hülyén csináltam ''óvatosan'' mintha látnák mi van nálam).
Áttértem arra, hogy ahogy jó a lap annyit hívok, hogy meg ne adja még véletlenül se vmi 5-8 offsuit, amiből még a végén sor vagy 2 pár lesz. (ált ez lett az AA vagy KK pp-jeim ellen)
Ma AA, hívok (0,05-0,10-es asztalnál) 0,5-öt egy megadja a 10-ből, utána lejön még1 A hívok 1 dollárt, Ő jön velem, végül nyertem tőle. (5 dollárral szálltam be az asztalba és 12-ig mentem fel ja és partypoker nolimit) Ezután jöttek a badbeat-ek, a végén talán a legnagyobbal... előtte már 1 srác szólt is, h talán abba kéne hagynom, (igaza volt) mert 12-ről visszaküzdöttem magam 5,5-re de gondoltam a beszálló még megvan, végülis el lehet kezdeni építkezni megint (flopot kb 20-30%-ban néztem és a badbeat-ek előtt jó volt a nyerő% is) QQ JJ párokkal a kezembe kaptam ki szinte egyfolytában odáig. Ami addig bejött onnantól semmi. És a végén a kegyelemdöfés.
Pocket AA (pikk és treff) Elég last positionben voltam, páran már meg is adták, belenyugodtan, h szép lap és nyerek vele fél dollárt kb (5*nagyvak) allint nyomtam (mire másra?) 5,5-öt behívtam, 1 valaki megadta, jöttek a lapok se összefüggés se nagy lap... viszont a végére lentvolt 3 db káró... mondom ez nem igaz. Mi volt a srácnál? K-2 káró. Képes volt rá allinelni...
Ilyenkor elmegy a kedvem az egésztől. Fish voltam?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Azt hiszem, eddig viharhozó fogalmazta meg a legjobban a mikrolimites játék lényegét. Ha van valamid, emelsz, ha nincs, dobod. Ennyi. Néha figurázhatod, de nagyon nem érdemes. A slowplay is működik néha, főleg, ha egy olyan nagyon profi játékos adja elő, mint a kiskavics, akit nemdokára a 2007-es WSOP FT-n láthatunk viszont.
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Oké, de mikrolimiten nem hinném hogy sok ember játszik úgy, hogy variálja a játékát.
Na meg a legnagyobb probléma, hogyha sokkal magasabb szinten gondolsz át egy handet, mint az ellen, és sokszor magadat szivatod meg egy olyan megmozdulással, amit ő totál nem annak gondol, mint ami. Legalábbis én sokszor ebbe a hibába esek. Meg érdekes, hogy mostanában megint csak Sh-n tudok pluszt csinálni, teli asztalon nem nagyon. Vagy kifogok egy nagyon laza asztalt, ahol szinte már csak szerencsejáték az egész, vagy egy nagyon tight-ot, ahol meg viszem jópárszor a vakokat, de utána egyszer ad meg az ellen egy emelést, kap egy jó flopot, és bye az egész addigi plusznak. -
törölt tag
6-8o t eldobom, de ha jól emlékszem, 6-8st írtam, igen, nemmindíg de ha úgy állok bemegyek, egyszerűen muszáj néha rossz lapokat is mutatni, hogy az ellenfelek azt gondolják, hogy máskor is rossz lapod van, ez real gameba is így van, vagy itt főleg, hasonló stylbe játszottam múlthét pénteken, 1000ből lett 9000ezer, és senki nem volt a 6emberes asztalnál plusszba, de ez nem azt jelenti hogy minden partyt meg kell nyerni.
Tegnap unaloműzésnek beültem egy kis NL10be, és eszembejutottál, 15dollár nyerőbe voltam kb, sb voltam, msneztem, meg a winampot baszkuráltam mellette, csak rámentem call, nem láttam hogy az ember 50centet emelt
, van ilyen, namondom jó hülye vagyok, flop 2-2-J feszes ember emel, mondom ez tuti A-J, QQ-KK-AA, ha az van akkor mondom megadja, vissza allin volt neki 7dollárja, megadta, KK, nem jött király.
Kérdésedre felelve, NL10ben abszolut nyerő vagyok, szerintem beülőt még nem is buktam, NL25be szintén, (nem játszok sok casht), NL50ben csakpárszor jártam, de ott is full nyerő vagyok.
Egyszerűen sajnos nem lehet full feszesen játszani mert kiismernek, ezek az eredmények főleg Sh asztalokon vannak, torunákon általában pechem van, egyszer remélem beljebb is tudok végezni a 25k GTDn mint 14. hely.
Valószínüleg havi viszonylatba meg tudnám keresni azt a pénzt amit a munkámmal keresek, de egyenlőre nyúl vagyok a váltáshoz.
Mégvalami, ha WSOP szinten fogod fel vesztő leszel, én is az voltam, le kell alacsonyodni a színvonalhoz.
Fenntartom sőt még komolyabban gondolom, hogy ezek a kis alapok +SH asztalok csak butítják az embert, ha nincs kiakalult stabil(!) elképzelésed, hogyan kell egy full tablen nyerő lenni, akkor eléggé el tud ferdíteni az Sh asztal, én kicsit ebbe futottam bele, Sh asztalon teljesen jó a ritmusom de full tablen egyszerűen nem találom a helyem
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
válasz
üzenetére
Hát azért én sosem teszek senkire ilyen kijelentést ''Tapasztalatom szerint pont az ilyen nagyszájjú losereket a legegyszerűbb kiismerni'' mert ha véletlenül összekerülnék
lehet meglepetés érne........
Lehet jobb eredményeim vannak pókerben nekem mint neked!!!...és szeintem az ilyen hangnem nem fair...vagy csak az irigység szól belőled!!!

-
kavicssli
addikt
Talán ha egyszínben lenne a 6-8as akkor okés....Az előző hsz.hoz intézném még azt is h. nem mindíg checkkelek mert emelnek nagyon sokat az idióták de pont erről is volt szó...Visszaraise vagy csak call és akkor ugyis elborul az agyuk...De szerintem amikor a flopba van K,A, meg riverre jön egy nagy lap hidd el emelni szoktak... és fontos a pontos időzítés! Nem kioktatni akarok itt senkit... Csak leírom a véleményem...Én így jáccok és a pénzből amit nyerniszoktam elvagyok...
Ja és eddig play moneyba volt egy royalom riverre jöt az ász, meg real moneyba amikor flopba....
-
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
Figyelj, PumPi most komolyan, tegnap nagyon felhúztál, egész este azon rágódtam, hogy hülye voltam, vagy az ellenfél volt hülye, vagy mindkettöö.
Gondolok itt fööleg arra hogy 68o-val megadni egy emelést, mert szokott jönni a drill.
Most te komolyan így játszol? Es nyeröö vagy? Milyen téten?
Ez lehet hosszútávon pozitív!?
Kifejtenéd ezt böövebben?
Ertem én, hogy szuperagresszív, meg minden, de azért ilyen lazaságot én hibás játéknak érzek. Persze egy-két extrém helyzettöl eltekintve. -
törölt tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Ehhez csak annyit mondok, szerencsés vagy barátom, online azért már 50ezer leosztás kb, biztos megéltem, de még nekem nem jött össze egy royal, élőben lassan 2 éve játszok heti rendszerességgel 5-8órát, ilyen-olyan helyszíneken, mindkét locationan 1-1szer volt straight flössöm, mindkettő kis kapcsolódó lapokra.
Tapasztalatom szerint pont az ilyen nagyszájjú losereket a legegyszerűbb kiismerni, arról nem is beszélve mennyi pénzt elszalajtassz a végig chekkel. Meg fura vagy te ha azt gondolod hogy NL25ön, igazi dörzsölt emberek játszanak
. nem
-
Gambit
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát valamelyik nap zsinórban kivágott kétszer. Amúgy nem túl sűrűn, ezen kívül még egyszer volt szakadás 2 hónapon belül.
-
kavicssli
addikt
A vicces hogy turnre jött a káró ász!
Következő osztásnál pikk és káró ász kézbe!
és 2es drill ellen kikaptam! 
-
kavicssli
addikt
Én ilyet nem mondtam... az a kép sajna nem lett kimentve viszont van egy másik amiből kiderül nem szoktam kamuzni nincs értelme...De már ha ennyire felvagy háborodva szívesen játszok veled egy onlinepokert pl a poker.com on!!!NA benne vagy! Mondjuk hétvégén valamikor! Ez mondjuk nem REAL Money de...[link]

Úgyhogy ellehet hinni hogy flopra is jöhet royal
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát akkor gl.

Én pont hogy a b2b-ről nyergeltem át a boss-ra, mert untam, hogy állandóan szopatnak minden szeméttel, meg az rng se volt az ínyemre való sokszor...
Bosson meg néha nagyon jókat lehet nyerni köszönhetően a sok gyenge és laza ellenfélnek. Persze ez ugyanúgy vissza is üthet. -
L|zsidoboz
őstag
Elkezdtem játszani i4 pokeren (b2b). Azt kell hogy mondjam, rájöttem, hogy eddig sem bennem volt a hiba, hanem a többi játékosban a boss media különböző termeiben.

0.05/0.10 szobákban is már megfontoltabb játék folyik, mint a bossokon 0.12/0.25-ön.
Szóval kellemes csalódás volt az i4. -
kavicssli
addikt
Vagyesetleg egy PH-s! Póker talit uis összelehetne hozni!

-
werszomjas
addikt
nah enis bennelennek egy pokerben..vagy többen..szerintemis mindeféleképpen kell vmi tét mert kulonben semmi értelme max 2-3 ezer foprint sztem elfogadhato..azzal lehet beszallni aztan jaccol ameddig jaccol és akkor szallsz ki amikor akarsz

marcska 1 hely kene debrecenben ahol meglehetne rendezni -
kavicssli
addikt
Sajna a póker is mint a többi SZERENCSEJATEK is SZERENCSÉN alapul!!! De szerintem ehhez no comment!
Tényleg nem érdemes freeroll játékokra menni! Mondjuk én csak a poker.com on nyomulok ezerrel!!! De annyi hülye tetves szemét van! ...hogy az már hihetetlen..ott játszani sem lehet mert emelnek, blöffölnek össze vissza! Minap ''beugrottam'' $20NL Holdemre...Ég és föld még a 2-5$ versenyekhez is képest! Mindenki megfontolt,dörzsölt....
De akkor is szerencse az úr!
Amúgy ki milyen stílusba szokott játszani! Én pl. mint a kaméleon olyan vagyok!
Nem lehet eldönteni pl. h. blöffölök vagy flop után ott van a royal flush a kezembe...és csak Checkelek!!!
Amúgy rájöttem,legalábbis mostanába inkább meghúzom magam nagy lapokkal is és a végén a rivernél jön a csattanó!!! Emelenek azok a birkák be éppen eleget....
www.poker.com esetleg fanatikusan nyomja!
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem mondom, hogy jól játszottam, fööleg a másodikat, mert akkor kb. 3 leosztás telt el az elöözöötööl számolva, és még a hatása alatt voltam.
De azért ezt nem mondod komolyan, hogy: ''full szar lapokkal bbből bemenni, szokott jönni a drill''
Mi az hogy szokott jönni a drill? Van egy 68o-d az ellenfél emelt 4BB-t, még ha BB vagy is akkor is 3BB-t kell megadnod, hogy kb. 9-10 BB-t nyerj (ha valaki más is még megadja), nem számolva az implied odds-t, ami persze lehet hatalmas akár, mint láthattuk. De hogy ne érezd magad verve, a flopra vagy 668, vagy 886, vagy 68x-nek kell jönnie, ahol x nem lehet 10-nél magasabb. Minden más esetben legalábbis fel kell benned merülnie egy cont betre, vagy pot betre, hogy az ellenfélnek legalább overpárja van (vagy nagy semmije). Ilyenkor persze arcoskodhatsz, de szerintem hosszútávon nem éri meg.
Vagy neked más tapasztalatod van?
A PP-k mások, azokkal be lehet menni drill-t vadászva, és akkor tényleg kasza. Mondjuk igaz hogy lehetett volna nála mondjuk A6, amivel szintén megszívom, de hát ez a póker.
Nem 80 cent emelés volt 2 dollásros potra, hanem 2 dolláros emelés a 2 dolláros potra. Ilyenkor neked van egy 88-ad, az ellenfél meg már kezdés óta nyomul, és kint egy K az asztalon. Ne mond már, hogy ilyenkor vársz a 2 outodra!?
Az OK. hogyha vársz, és bejön, akkor az ellenfél hibázik, ha all in-re tesz, mert örömmel megadod.
Amúgy azért vártam, mert ha turn-ön (ahol leesett nekem a K) a 2 dolláros potra all in megyek a maradék 8$-al, akkor nincs az az ember aki megadja, kivéve ha drillje lett már flopon, ha pedig eddig nem lett drillje egy magas párral (amire tettem a megadásai alapján), akkor attól a maradék 2 outtól nem félek. Nem is féltem, és egy látszólag veszélytelen lap után tettem all inre, ami már csak 6 dollár volt, egy 6 dolláros potért. Ezt azért egy-két gyengébb játékos megadja mondjuk egy JJ-val, vagy A4-el (ha volt 4-es a flopban). -
törölt tag
Microlimit, én is csak kedvszerűen játszok, az első szitu teljesen jogos volt, micrlimiten én is bármikor 5potnyit megadok 88al, ha top párom van adom az emelést, sőt, ha kicsit fáradtabb vagyok és nem gondolkodok el hogy akár nagyobb párod is lehet, vissza is emelek, de ha csak adom és jön egy király, szerinted egy 2 dolláros potba 80centnyi emelésnél megilyedek attól hogy királyod van? river meg pech, igazán nem értem miért vártál akkor az all innel a riverig? véleményem szerint az ilyen potokat addíg kell megnyerni, amíg nyerő vagy, az all in meg egy nagyon gyenge játék, ha jól sejtem majdnem 4-5dollár volt, miért? 1dolog lehet nála amivel megadja és te nyersz K kisebb kicker, viszont ha csak A8 van nála, akkor egy 1 dolláros emelést még talán megad, a legtöbb gyenge játékos még bika lappal se hív vissza, szóval azt meg lehet viszonylag könnyedén úszni.
Már megbocsáss de annyira vicces ez a második szitu, én is eljátszom sokszor
, full szar lapokkal bbből bemenni, szokott jönni a drill, elölről jön a nagy emelés, szinte tuti a nagy pár turn értéktelen, vissza all in 90%ban adják! Kis lapok előnyei. Mondjuk ha lazítok akkor simán megadok 6-8s el hátulról a 4 nagyvakot.
Viszont ilyen szituba, én is beszoptam pár ilyet, ha all in megy akkor, el kell dobni, mert szinte biztos megvan neki a drill, én nem egy tournát basztam így el AA és 3-3-7flop flop emelés, ő all in, én adom, ő drill én AA riverre jött az A.
Rögtön következő kör, KK hasonló flop, emelek, all in mondom nem lehet hogy ekkora pechem legyen 2 körben is hogy jött neki a drill, jött neki.
Szinte biztos ha itt all int kapsz, akkor megvan nekik a drill, el kell dobni.Kevesebb a vaszteség einfach eldobni, mint megnézni az összes blöfföt.
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
Bassza meg a pacin nagyon fölbaszták az agyamat (bocsánat a csúnya szavakért, és a szóismétlésért)
Elööször AK-kapok, emelek 5BB-t, ketten tartják. flop alacsony, szivárvány, continuation bet, egyik tartja. Turn K, ezzel Top pár top kickerem van, pot bet, ipse tartja. River 8, checkel, all inre teszem, adja, és megmutatja a két 8-át. Hát mi a büdös fenéért ad meg egy potnyi emelést, ha látja hogy van aki nyomul, és kint egy Király!!!?????
Ezzel elmegy majdnem egy beülöö.
Következik a nagy szám:
AA-t kapok emelek 4BB-t, ketten adják, 656 a flop, emelek potnyit, adja. turn érdektelen potnyi emelést ad. River szintén nem segíthet all in megy, én meg persze adom, és mi van nála? 68 offsuit. Ezzel elmegy a második beülöö is.
Hát mi a **%%§§$$§$%&&%%///**--*//()=?$$§§%%-ért nem tudják ezek eldobni a szemét lapjukat, ha látják, hogy nekem eröös lapom van, és preflop emelek vele!!!???
Tilten vagyok, megyek iszom egy sört, mára ennyi volt a póker.
Igaz, hogy mikrolimit, na de kérem szépen, azért komolyabban kéne ezt venni.
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
suited kifejezes pontosan mire ertendo?
ugy hozzavetolegesen ertem, de egy pontosan meghatarozas jo lenne- -
regent
aktív tag
Nem tudom, nekem az ötlapos zárt mindig olyannak tüünik, hogy a lapok helyett, akár sorszámokat is húzhatnánk, aztán a végén az nyer aki nagyobbat húzott.
Persze tudom, hogy nem pont így van, de nem nagyon szeretem.
Negreanu írja a blogjában [link], hogy öö meg a hold'em-et találja unalmasnak, kevésnek találja benne a döntéshelyzetet, neki ez túl mechanikus.
Most mit mondjak, egy kicsit nekem is az.
-
adalbert1
veterán
Hát mindkettőnek megvan a maga szépsége. Régen mi is nagyon sok zárt 5 lapost küldtünk, de csak úgy, hogy 7-estől felfele voltak a lapok a pakliban, és max. 4 játékos. Viszont a hold 'em szerintem sokkal összetetebb, sokkal könyebb értékelni a lapod helyzetét ill. erősségét egy adott szituációban.
-
LOTR
addikt
attól függ, hogy milyenek az ellenfelek
most szórakozgattam play szinten, erre kirúgtak, mert nagyon ment a szekér
holdem annyira nem tetszik, az 5 lapos póker valahogy jobban bejön -
concret_hp
addikt
freerollnak se sok köze van a pénzes játékhoz
bár legalább pénzt lehet nyerni.
sőt a mikro asztalokon (2/4cent-5/10cent no limit) is elég gyakran folyik gambling
limites cucc eléggé bejön, 62 dodónál járok. 0.1/0.2n mondjuk valahogy nem annyira megy, de 0.05/0.1en egész jól megy a játék. de nem hinném, hogy ennyivel jobbak lennének, csak valahogy sose jön a lap... bár kisebb asztalon gyakrabban blöffölök és elég sokszor bejön
-
regent
aktív tag
Csak reménykednek.
Amúgy meglehet, hogy néha a jövööbe látnak, velem történt meg a minap, egy sit'n go-n, hogy az elsöö leosztásban el kellett dobnom river-en egy eröös lapot, ezzel majdnem megharmadoltam magam. Nem ez a lényeg, hanem ami utána jött. Várok az eröös lapra, gond nincs, van 600 zsetonom, a vakok meg 10/20. Erre jön egy 73s, és olyan szépen ragyogott, hogy meg kellett adnom egy 3BB-s emelést. Flopban ott az A, meg a 7-es is. Nagyot emelek, ellen all-in-re tesz, én meg megadom. Riverre persze jött a 7-es, meg sem nagyon lepöödtem. Az ellenfél meg AQ-val (azt hiszem) káromkodhatott.
Az egészben az az érdekes, hogy bármilyen körülmények között dobni szoktam az ilyen lapot, most sem volt kényszer, ennél eröösebb lapokat is elengedtem korábban, de akkor valahogy éreztem, hogy ezzel nekem most játszanom kell, mert nyeröö lap. Bejött.
Biztos nektek is volt már olyan, hogy egy hasonló lapnál megbizsergett valami, persze az eszetekre hallgatva dobtátok, aztán flopnál két pár, riverre meg full lett belööle, a két ellenfél meg all-in ment a szánalmas A párjával, és a 8-as kicker gyöözött. Néha hallgatni kell a megérzésre. -
Pá
addikt
1,5 órája leültem játszani egy kis cashért.
Rögtön az első partiban, turnnél egyszerre volt húzólapom pokerre és royál flushre. Naná, hogy adtam az all-int. Végül egy full house lett belőle, amivel vertem a másik király magas sorát... Kár hogy screenshot nem sikerült, mert olyan gyorsan elvette a képet.
Kár, hogy csak kb 2 percig örülhettem a nyereménynek, miután valaki úgy gondolta, hogy 96o-val megadja a preflop 5 vaknyi emelésem. És én még nyerőnek éreztem magam, miután megláttam a flopban az ászt...
Tulképp még az is voltam, egészen a turnig ahol kis barátunk 9-es párja immár drillé javult, majd a rivernél fullá fejlődött, csúnyán elkalapálva a szánalmas kis ász páromat, a király kickerrel...
Baszki, hogy lehet 96o-val 5 vakos emelés után bejönni? Ezek a jövőbe látnak?? -
regent
aktív tag
Dehogy nem lehet, neked is milyen jól ment látod.
Ha meg lejött volna a full flopra, akkor mindjárt a TV lenne a szerencsekabalád. 
Amúgy tényleg nem lehet. Mint ahogy sörözés közben sem ajánlott. Túl bátor lesz tööle az ember.
Ha viszont nem elég izgalmas a freeroll, akkor ülj be egy-két másik asztalhoz, akár játékpénzzel is. Az mégis csak póker, bár én versenyen nem szeretem megosztani a figyelmem, sok múlhat azon, hogy mondjuk a nagyot emelöö feszes, vagy laza játékot játszott eddig.
A pénzed meg általában minden oldalon úgy tudod feltölteni, hogy belépsz(login) az oldalra, ott kell hogy legyen valami olyasmi, hogy ''my account'', és azon belül a valódi, és a játékpénz egyenleged. Itt szokott lenni olyan gomb ami feltölti a játékpénzt. -
LOTR
addikt
beültem egy 11-kor kezdődő freerollra, kb az 5. körnél járunk én tvzek ezerrel, meg ph-t olvasok, majd alt+tab pont én jövök, kattintok a call-ra, annyira nem volt rossz lapom, csak éppenséggel nem néztem, hogy másik ipse ~1500$--t allinozott

tvzés/olvasás közben nem lehet pókerezni -
LOTR
addikt
poénból 0$-ra vittem magam pokerroom-on, nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet újra ilyen játékpénzt utalni magamnak?
-
törölt tag
Ismerősöm 9. lett ezen a kis ingyenes szösszeneten, az FHM verseny előversenyén.
Ahonnan én kiestem, namost a srác nem játszik jól, szerencséje volt
,jöttek a drillek színek ilyesmi.
Kapott egy telefont, meg egy WPT zsetonszettet.
Már meghirdette.
-
adalbert1
veterán
Hát ilyen szerintem a legtöbb helyen van. A lényege pont az, hogy ne csinálhassa meg mindenki azt, hogy mondjuk gyorsan duplázik, kilép, visszalép, duplázik, kilép, visszalép.
Főleg olyan limiteken jó, ahol kevés asztal van, és ugye nagyok a tétek is. Így ha több nagy stack van bent, akkor ugyanúgy kockáztatja az egész stackjét, és az ellenfélnek ugyanúgy van esélye visszanyerni pluszban a pénzét. -
LOTR
addikt
köszi, eddig csak poénból játszottam, de mivel a valósi pénzes játék teljesen más, mint a fiktív, így a freerollokkal akarok hozzászokni, aztán meglátjuk, hogy időm hogy engedi -tudom, hogy sehogy, de egy próbát megér

-
Pá
addikt
Ha a poker.com-ra regelsz, ott a friss húsoknak az első 30 napban van 3 óránként freeroll, az gondolom elég. Ha jól emlékszem 1000 induló és 50$ díjalap.
És a kettő között vannak ilyen shorthanded sitngok. Play moneyért vehetsz belépőt, és ha nyersz 3 fordulót akkor kapsz egy dolcsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, Nl10re ülök be

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)