- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo #3397 üzenetére
Gyenge player ellen valóban nem, NL10-en én is betolom és gyakran ki is fizetnek.
De NL25-ből már valamiért kinéztem annyit, hogy ott inkább már csak olyan lappal adják meg, amivel vernek. Igazából azért érdeklődőm, mert úgy érzem már ideje lenne szintet lépnem és érdekel, hogy mennyivel erősebb a mezöny NL25-ön. Bár ez nyilván erősen teremfüggő is.szerk: közben rájöttem, hogy NL50-ről van szó. Hmm, lehet rögtön ugorhatnék két szintet is?
-
viharhozo
addikt
Ertelmes jatekos ellen nem, hulyek ellen igen. Setre minimalis az esely, ha tart, FD vagy top par kisebb kicker van nala.
A PokerEV szerint a 113k hand alatt haromszor vesztettem igy nagy potot, szoval annyira azert nem gyakori.
Amivel viszont rettenetesen szivok, az az overpair vs overpair, mivel egy csomo plejer a KK-t is teljesen passzivan jatssza meg.
-
Tomics
addikt
válasz
L|zsidoboz #3393 üzenetére
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #3392 üzenetére
6 órás session? Nem sok az egy picit?
Van hogy néha én is játszom egy nap 6 órát ha nagyon rárérek, de akkor is inkább 3 db 2 órás session, közöttük minimum 1 óra szünettel.
Szerintem sokkal hatékonyabb, vagy nem tudom, én biztos nem tudnék olyan hosszan 100%-osan koncentrálni. Kell a felüdülés. Mondjuk gyakorlással biztos lehetne fejleszteni ezt is de nagyon ritkán van ennyi időm egyszerre pokerre.
Én egyhuzamban max 3 órát játszom, 4-5 asztalon általában.viharhozo: te flopon mindig allin mész TPTK-val? Ez mennyire plusszos? Mondjuk itt még valamennyire érthető a flusdraw miatt, de nagyon sok linkelt handedben ez a képlet. Ezeket általába bukni szoktad.
-
viharhozo
addikt
Hehe. Sok mindenre gondoltam, de erre nem.
-
Tomics
addikt
Hány órát játszotok naponta/hány teremben/hány asztalon egyszerre?
Lehet, hogy komolyan el kezdek én is, csak még pár fogalommal nem vagyok tisztában. Pl. rakeback mi?Egyenlőre csak a manosinnál próbálkozok nl10ben, bár megkaptam fulltiltre is az +50$, de el kell érnem a manisonon 1000 pontot, hogy ne vegyék el, szóval a full tiltet hanyagolom.
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz #3386 üzenetére
eeeh figyelmetlen voltam
500$-nyi rake kitermelésének asszem nem állok neki
talán egy 50-es összejön, mire kiszedem a 100 bónuszt.
-
adalbert1
veterán
Ki lehet fogni feszesebb asztalokat is, de inkább a laza játék a jellemző... Ebben mondjuk az a jó, hogy nem kell feltétlen két brutális lapnak összeakadni, hogy vigyél egy jó kis potot, és ha jön a lap, akkor sokat lehet nyerni... Viszont tényleg van pár brutál nagy idióta máker, de gondolom hosszabb távon őket is le lehet szedni.
Tegnap beültem egy kicsit NL10-re (rég nem játszottam ott, mostanában inkább pl), hát ott meg volt olyan, hogy 9-en néztünk flopot... Természetesen úgy, hogy egyvalaki emelt 2 vakig, mindenki call, dealerből akkor már én is bementem valami fossal, ami persze nem javult. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp #3385 üzenetére
Itt szerintem minden megvan. Ha nincs, support biztos tudja.
-
concret_hp
addikt
boyle-n az 500$ bónusz feltételeit nem vágjátok? nincs kint az oldalon...
-
Pá
addikt
válasz
adalbert1 #3381 üzenetére
Jó egyedi, bosszantó esetekek lehet mesélgetni, de attól még hosszú távon simán jó fishek ellen nyomni.
Pont arra gondoltam vissza kéne menni kicsit Bossra, ha már mesélted micsoda nagy lazaság van arrafele.
Már kezdem megunni a partyt, hogy mindenki olyan feszes, hogy flopot is alig látok.
-
concret_hp
addikt
ezt én se értem
inkább mákoljon le 2* egy fish és nyerjem el 6 beülőjét, minthogy sok jó playával küzdjek csomót mire összejön 1 beülőegyébként a tegnapi 1$ribájról ATs vs A5o vs KJ-vel estem ki, csóka 5ös párral vitte a potot lol. pedig már majdnem vége volt a ribáj időszaknak...
Adalbert: há' méééé' bosson kell jáccani?
én a saját idegrendszerem kímélése okán messze elkerülöm őket
-
adalbert1
veterán
Na ja, csak az a legnagyobb probléma, hogy pár hand alatt nehéz kiszürni, hogy ki az ultra fish, és ki a profibb egy asztalnál, ha még nem ismersz senkit... Tegnap is beülök full tablre, egy picivel nagyobb mint fél stacknek elveszem a pénzét JJ-vel, utána rá pár osztásra QQ. Ketten nézünk flopot egy gyerekkel, flopban K, úgy ki is emelt mint a huzat... Rá pár osztásra 4-en néznek flopot 12 bb-ért, és ugyanez a gyerek all in megy TT-vel kézben egy másik játékos ellen ráemelgetések után A7x flopon, persze ellenfélnél A7... Itt kezdtem el elgondolkozni, hogy a QQ-s handben nemhogy K, de szerintem lehet hogy még egy bottom pár se volt nála...
Néztem haverom játékát is egy darabig, szintén NL25, boss... Ott meg ilyenek: min beülős short stack preflop all in dealerből 78 offal hogy ellopja a vakokat, callolja egy 24s, aki nyer is... Később ugyanez a short stack J6 suiteddel eljátsza ugyanezt, akkor egy 53s callolta és persze megint leverték.
. Közben másik asztalon: Haverom kisvakként KK, valaki emel 5-6 bb-ig, ő vissza kb. 20-ig, 5-en néznek flopot, ahol is 20 bb-os emelésre mindenki dob.
Harmadik asztal amit nézek: egyik srácnak valószínűleg settje van, az enemynek flopon semmi, de megad 20 bb emelést, turnon lyukas sora van már, erre is megad 20 bb emelést, riveren persze lejön neki, és el is veszi a másik srác pénzét. Utána még behúz 910 offal 2 full stacket is, mi az a 20 bb preflop reraise... Így végül a legnagyobb fish az asztalnál kiszál több mint 4 beülő nyerővel.
A másik meg, hogy az is gáz, hogy beül a sok retkes short stack 5$-al, és miután harmadjára is elvették a pénzét, rebuyol ugyanannyiért... Ha már 3 ilyen van a 10 főből elég rendesen el tudja rondítai a játékot, főleg ha már betett 1 dollárt preflop, akkor a másik 4-et automatikusan rátolja már egy second párra is a flopnál, ezzel elijesztve a másik big stacket a potból, aki ellen esetleg lehetett volna úgy játszani, hogy magától lapátolja be a pénzt.
Meg azok a buzeránsok is zavarnak, akik party közben bemondják hogy mit dobnak épp (ez nem lenne gáz ha csak 2-en vagyunk bent), mikor még rajtuk kívűl 2 vagy több játékos is partyban van... Vagy ugyanez preflop...Nem tudom, hogy mostanában nekem sikerül csak nagyon laza asztalokat kifognom (habár full table nl25-ből csúcsidőben is max. 5-6 asztal megy), de azért egy jó háromnegyed éve komolyabb játék folyt ezen a limiten...
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz #3374 üzenetére
Minden este negyed 9-kor indul, 3+R-es torna, 25k gtd, de 30-33k mindig osszejon. Az indulok szama 2400-2800 kozotti. Az indulo rebaj es az addon gyakorlatilag kotelezo, tehat 9 dollaros tornakent lehet kezelni. Altalaban az elso 360 hely fizet.
Az elso ora ofcoz preflop allinfest, viszont utana a sok zseton miatt rendesen lehet jatszani.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #3376 üzenetére
Múltkor én is nyomtam a bosson 1 euros rebuyos tornát, 1k garantált, 511-en indultunk, sikerült is végeznem a 31. helyen, ami ért valami 3-4 eurot.... Ezt utálom a legtöbb tornában, hogy igazából csak az első három hely éri meg pénzben, de az viszont nagyon.
Amúgy mostanában szeret a boss (kopp-kopp-kopp), a kezdő 35 euromból van most olyan 370, úgy hogy leutaltam 224-et, és erre a hónapra is már biztos lesz legalább negyvenvalamennyi rakebackem...
Most azon gondolkozom, hogy hogyan tovább, szerintem még maradok bosson, elég jó a rakeback, plusz talán sikerül valami értelmesre kigyűjteni a vip pontokat is (egy pakli műangyag kártya már biztos).Viszont nl25 full table-re nem akarok beülni állandóra, a pl egyre jobban tetszik, de abból meg nagyon kevés asztal van, ritka hogy van akár egy pl25-ös is... NL25-ön meg annyira fish játék folyik, hogy az néha már fáj, ugyanolyan könnyen lemákolnak, mint amennyire könnyű lenne behúzni őket. NL50 még felejtős egy darabig (habár már egyszer beültem duplázni
), az NL100 meg méginkább.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3375 üzenetére
'beültem nl25re, party továbbra sem szeret, csak vegetáltam.'
ez az első sorközben 3* átlagzsetonnal állok ez az 1$ ribáj ez nagy fun game
(nekem nincs pénzem ribájra ugyebár
)
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3323 üzenetére
na beültem egy 22$ shotoutra, elsőként sikerült kiesnem.
beültem nl25re, party továbbra sem szeret, csak vegetáltam.
egy darabig CL voltam az asztalnál: JT-vel flopoltam egy QKA-t.
aztán a KKKQQ fullomnál erősebb volt egy KKKAA full (KQ vs AK) így leestem átlag alá.
aztán utg-ből allin A8s-el 5ös allin lett, turnon 2 párom és 4színem volt, riverre jött egy J és egyik ellennél JJ volt...
maradt vmi 1.7$, beültem a megajackpot féljkaru rablóhoz, azzal felmentem 3$ig. utána ruletten feltoltam 12ig. aztán beültem egy 11$ 6 fős sng-re, 4en jó darabig elvoltunk, végül 3ként estem ki: AJs vs 22, maradt 1$, beültem egy 1$ ribájos tourra, most volt egy 10es pókerem, 3 induló sztekken állok, de asszem sikerült lenullázni a 25$-t
5perc játék után kb. 10-11 ribáj volt az asztalon. -
viharhozo
addikt
Megint bekinlodtam magam a 30k-s versenyen a 100-ba. Persze ss vagyok, kozepen 77-et kapok, betolom, ket call, mindketto AK, ennel jobb nem lehetne, de csak jon az a nyomorult kiraly, isszak meg!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp #3367 üzenetére
Nem tudom, az A-k ilyenek csak.
Nekem eddig fel sem tűnt, csak most, hogy mondtad.Bandus: Ha most kezdene el komolyabban játszani, én a Paul Mendelson - Kezdd el és nyerj című könyvet ajánlanám.
-
köszi a válaszokat
fater nemigazán tud angolul, szóval marad valamelyik magyar könyv -
üdv ismét
úgy döntöttem a zsetonok mellé beújítok még egy könyvet is, ami a pókerről szól. inkább valami sztoris/történelmes valamire gondoltam, mintsem olyanra ami a szabályokat taglalja. ilyesmit tudtok esetleg ajánlani? -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz #3366 üzenetére
hogyhogy az A 4 indexes a K meg csak 2?
-
Gambit
őstag
válasz
adalbert1 #3358 üzenetére
Nedves szivaccsal. De csak akkor, ha szükséges. Mondjuk ha ráömlik valami. Egyébként nem nagyon koszolódnak. Ha nem ragadós a rákerült kosz, kézzel is simán le lehet szedni róla bármit.
Uzsidoboz: Ami kaszinóból van, az általában meg van csonkítva. (Pl. le van vágva a sarka.) Az nem zavaró?
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz #3362 üzenetére
Érdekes rólam már teljesen leperegnek a badbeatek.
Még mosolyogni is tudok rajtuk ha éppen viccesek, ez a játék rész és elfogadtam.Pont az AA-szos partiról jutott eszembe, hogy előző sessionomban leverte egy 94 az AA-omat. Utána chatben még le is oltott.
Fel sem tűnt! Csak most esett le, hogy leverte az AA-mat egy 94-o, amikor láttam belinkelve az AA-s handet.
Most így visszagondolva volt egy csomó badbeatem a hétvégén, néhány elég durva és fel sem tűnt, ilyenkor már csak megvonom a vállam, rebuyolok és úgyis tudom, hogy a sessiont plusszal fogom zárni. És így is lesz. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
viharhozo #3359 üzenetére
A 68-on kívül nem soknak, ha egyértelműen AA v KK van nálam.
De azért látom nem csak én futok bele érdekes emberekbe.
Akárki akármit mondd, hogy hány százalék az adott szituban az esélyem, meg majd úgyis kifizet, az ilyenek nagyon tudnak tudat alatt demoralizálni.Adalbert: Nekem most Las Vegasi kaszinóból van kártyám.
Egyszerűen olyan minősége van, hogy a pokerklubban lévő pakli meg sem közelíti.
Sztem is a drágább sokkal jobban megéri. -
Tomics
addikt
Na túl vagyok az első kisebb sikeren. Egy versenyen kb 1000 emberből 16. lettem. Majdnem 4 óráig játszottam, 5 $ volt a beugró, 30at nyertem. Nem rossz, de már nagyon untam, sok ez az idő nekem
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz #3357 üzenetére
-
L|zsidoboz
őstag
Itt elgondolkoztam, hogy NL50 mivel másabb, mint a NL10. [link]
És az a legszebb benne, hogy aki flop előtt visszahívott, az KK-t dobott.
A többi call meg no comment... -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz #3355 üzenetére
miért ne lehetne kivenni?
pénznem váltás mb-n elég bonyolult. sőt lehet nem is lehet változtatni. ophun nézz utána szerintem.
ha újat csinálsz azzal meg az lehet a para, hoyg 1 embernek ugyebár csak 1 számlája lehet elvileg...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp #3354 üzenetére
Nem, nekem forintos van.
Ezek szerint arról is lehet kivenni sima magyar bankszámlára.
Valahogy át lehet állítani az MB-t dodó alapúra, vagy csinálnom kell egy újat?
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz #3353 üzenetére
mér, neked nem?
igen dodi alapó az mb-m
mivel azt ajánlották, pont a sokszoros konverzió elkerülése miatt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp #3352 üzenetére
Ezt most nemigazán értem.
Dollár alapú mb-d van, vagy mi? -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz #3351 üzenetére
de nem befele tolom a zsetont hanem kifele szedem
ft-ról dollárra nem tervezek pénzt váltani mostanában -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp #3350 üzenetére
Ha mb-ről fizetsz, akkor pl. kivételnél 165 Ft körüli áron váltja a dollárt forintra, mikor meg fizetsz be, akkor meg 170Ft felett.
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz #3349 üzenetére
milyen valuta vétel meg eladás?
dodit tolnék be és dodit szednék ki. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp #3348 üzenetére
sztem a bodogos bonusszal az a baj, hogy mikor váltod a pénzt, akkor ott is majdnem van 10% differencia a valuta vételi és eladási ára között.
-
concret_hp
addikt
válasz
viharhozo #3346 üzenetére
fulltilten van határidő a bónusz kiszedésére? nem találtam infót. meg vhol olyat láttam, hogy 5% a rake, ez ugye maximálva van (mint általában mindenhol)?
hm az ipokernek utána olvasok, a tonyg-nél játszotttam az ősszel a zsetonszettért, hát 10$ bónusz rohadt lassan jött össze úgyemlékszem. tudom, hogy sokkal jobb bónusz is van annál az ipokeren, ugyhogy majd csekkolom azért.
még a bodog is eszembe jutott, fix 10% bónusz, ami ugylátom elég könnyen kiszedhető, oda lehet betolok egy adag pénzt
lassan ott tartok jegyzetet kell készítenem a terveimről
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz #3343 üzenetére
Sztem az egy eleg lassu bonusz, nehany ipoker-termet gyorsabban meg lehet csinalni.
A 600 dollarhoz 10000 dollar rake-nyi leosztasban kell benne lenni, ehhez nekem NL25-on 54000 hand kellett. Egyebkent ez a bonusz 50-55%-os rakebacket jelent.
Ugyanez NL50-en: 35-36k hand, ~60%-os rakeback.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp #3344 üzenetére
Hu, ezt nem tudom. Én rakebacket sem kapok, mert nem olyan oldalról regeltem, ahol volt ilyen akció.
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz #3343 üzenetére
hm azzal már amugy is szemezek egy ideje
asszem be lesz próbálva. a bónuszokat levonják a rakebackból erről tudsz valamit?
és még rakeback is van -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp #3342 üzenetére
full tilt
-
concret_hp
addikt
válasz
hm utóbbi 4 sessionben, olyan szumma 12-13 óra alatt mintegy 300$-t nyertem nl25ön
tekintve, hogy nemrég léptem fel, eléggé örülök ennek. mondjuk a 300-ból 75$ körüli összeg bónusz.realtimehud-ot használ valaki?
NL25ön gyorsan kiszedhető bónuszt tud ajánlani valaki? (Boyle van beütemezve eddig) lehetőleg olyan teremben ahol vannak amcsik (= késő este is sok asztal van)
-
Tomics
addikt
Megkaptam a Manisonra a pstrategytől, és a Fulltiltre is a yourpokercashtől az 50-50$-t. Ma este nekiesek
-
Gambit
őstag
válasz
adalbert1 #3337 üzenetére
Én ilyet használok már legalább 2 éve. És ez alatt azt kell érteni, hogy rendszeres játékkal sem sikerült leamortizálni egyetlen paklit sem 2 év alatt. Persze a lapok kicsit megvastagodtak, és már nem csúsznak annyira, mint új korukban, de ez csak akkor feltűnő, ha mellérakunk egy újat is. A kopás mondjuk enyhén bejátszik itt is, de egyrészt ez szerintem elkerülhetetlen, másrészt nem is annyira zavaró. Szóval mindent kibír, és nem is drága.
2300 forint a software station-ben. -
I_Am
veterán
válasz
darnellsmith #3334 üzenetére
Azt hiszem ez után a hozzászólás után lesz időd gondolkodni, úgy mondjuk 3 napig.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #3333 üzenetére
Persze én is kipróbálnám, de eddig sose okozott gondot senkinek a társaságból a keverés meg az osztás...
Nekem pl. ilyen kártyapaklim van, az i4-ról rendeltem vip pontokért, tökéletesen lehet keverni kézzel is.
Magának a pakli kellően vékony, nagy indexes, kellemes tapintású, szabvány póker méret, csak ajánlani tudom mindenkinek...
Vannak ennél drágábbak is, hogy azok jobbak-e, passz.Szerk.: most látom, hogy darnellsmith is véleményezte a saját pakliját.
Amúgy az ára se vészes, valami 2,8k huf, ami ha azt nézem, hogy már kb. legalább 1000 partit biztosan lejátszottunk és semmi probléma nincs vele (kivéve azt, hogy kicsit kezd kopni a festék a figurás oldalán a lapoknak, de nem vészes).Szerk2.: most látom hogy kapott 3 nap bant is, pedig én mondtam hogy hagyják ezt a dolgot...
-
darnellsmith
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3335 üzenetére
nekem most TEXAS HOLD'EM Copag 100% műanyag kártya van, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Gambit
őstag
válasz
darnellsmith #3327 üzenetére
Jaaa, akkor viszont már meg van magyarázva, hogy heads up-ban lecsekkeltek minden utcát. Pláne, ha nálad AQ van.
(Amúgy világos volt, hogy csak ketten játszottatok. És szerintem ez maradjon is így még egy darabig.)"de amúgy volt beszólni mókuska?" Ennek szerintem fuss neki még egyszer, hátha másodszorra sikerül összerakni ezt a bonyolult tagmondatot...
-
adalbert1
veterán
Ugyan hagyjátok már...
A tegnapi sessionhöz tartozó kép: azt hiszem, egy darabig ez lesz a kedvencem. -
Gambit
őstag
válasz
darnellsmith #3318 üzenetére
Heads up-ot ketten játszottatok? Te mindig tudsz nekem újat mondani.
-
Pá
addikt
Ma kaptam:
8 KK-t --> veszteséges
5 QQ-t --> veszteséges
6 JJ-t --> veszteségesVolt még 6 AA azokkal ugyan nyertem, de közel sem annyit mint amennyi elment a fenti trioval.
-
Pá
addikt
válasz
Ha nagyon nem kell told át nekem, kár lenne elkaszinózni.
Amúgy Te miért kapsz ilyen ajánlatokat? Ennyi rake-t termelsz, vagy mi a szösz?
-
concret_hp
addikt
15% max 100$ 8* party pontért meg hasonlók
25$-t ráraknak restricted amountként. valami 200 partypont kéne hogy kivehető legyen.
szerintem vagy benevezek egy 22$versenyre vagy elkaszinózom
everesten úgy nézem feljebb is vannak idióták, nl25, kevesebb mint másfél óra alatt 37$ 4 asztalon, de abból kb. 20 percig 2 és fél óráig 3 asztalon ment csak.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #3320 üzenetére
Nekem nem. Pedig jöhetne.
Milyeneket?
Mijeza 25 dolcsis nodepo?szerk: illetve van most ez a handgyűjtöügetős izé
most épp kijött egy pár, kemény 5 dolcsi -
concret_hp
addikt
party neketek is ontja a szarabbnál szarabb bónuszokat?
mondjuk most adtak 25$ nodepo bonuszt ez jó
-
Gambit
őstag
válasz
darnellsmith #3315 üzenetére
Parázs egy heads-up lehetett.
Amúgy barátnőmnek élete első játékában (itthoni sng) lejött a royal flush. Nekem bezzeg még soha. (Csak színsor néha.)
-
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz #3312 üzenetére
Pontosan.
Az AA mindkét KK-ból fogott egy színt, így maradt 1.76%.Az lett volna még a szép, ha az AA mindkét színemet fogja.
-
kavicssli
addikt
válasz
darnellsmith #3306 üzenetére
A 2. képen ki mire adta meg az emelést már ha volt!Esetleg all in volt?
mert 10-8 és A-Q flop után sehol senkinek semmi...
-
köszi a linket!
faternak lesz karácsonyra majdposztót meg csak akkor, ha marad rá pénz.
-
Pá
addikt
Ma sikerült KK-val belemnni egy 3-as pre-flop allinbe, úgy hogy mindössze 1.76%-om volt megnyerni a handet...
Nem húztam be.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3307 üzenetére
hát lehet épp bőrrel nem jövök ki onnan
de itthon ilyen veszély nem volt, de nagy tapsolás és "ezaz b*****g" felkiáltások voltak -
L|zsidoboz
őstag
válasz
darnellsmith #3306 üzenetére
"szerintem ha ez vmi versenyen van, akkor lehet bekerülhetek vele a rekordok könyvébe"
Ha viszont egy poker klubban van, akkor téged és a dealert is feláldozzák a felbőszült ellenfelek a pokeristenek oltárán.
-
darnellsmith
senior tag
-
adalbert1
veterán
Erről a 3167-től ment a téma a többiek között. De mit akarsz megtanulni? Szabályok viszonylag egyszerűek, gép ellen meg biztos nem olyan játszani mint emberek ellen... Szvsz szórakozz valamelyik oldalon play money-ban, persze ott általában atom hülye játék megy, vagy freerollokon.
-
[w]
őstag
elnézést, hogy ilyen kérdéssel fárasztom a topic profi játékosait, de tudtok-e ajánlani olyan nem-online szoftvert, amivel lehet ismerkedni a pókerrel, annak szabályaival, stb.?
viszonylag sok free progit találtam, de eddig valahogy mind olyan gagyi-hatású volt.
-
sziasztok!
tudtok pesten valami jó boltot, esetleg online shopot, ahol lehet venni rendes kofferes zsetonkészletet, esetleg hozzá kiteríthető "asztal" is van.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest