Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEMP
aktív tag
Mi itt szoktunk játszani: www.888.com
Egy baja van, nem lehet privát asztalt csinálni...
Ellentétben ezzel: www.ulti.hu, itt viszont azt is lehet és legalább magyar!
Egyébként ti mit szoktatok játszani, mi texas hold'em-et.. -
törölt tag
Van olyan nap hogy semmise sikerül, na de ennyire?

[link]
Flop előtt az utánam jövő ember 6dollár all inezet, én KK megadtam, az előttem lévő ember is megadta, flop után direkt akkorát emeltem hogy dobja el, nem dobta, hanem all in, akkor örültem neki mert tudtam hogy jóvagyok vele. Aztán riverre ami történt, komolyan mondom, összeszarom magam, Mindkettőek csak a kibaszott 9es volt jó, és bejön, nem számít hogy 1:22höz az esély mellette, bejön nekik. Több is veszett Mohácsnál, nem arról van szó, de akkor is undorító, turn után 4,3%hogy jön még egy 9es és bejött. -
törölt tag
Pfff, tegnap mi volt, ilyen még soha, de nem is lesz.

Gyerekek, Pik király ig straight flöss a kezembe
, 9-10kézbe és jött a maradék 3, nem akartam elhinni, 4pik volt felcsapva a másiknál A, megadtam az all int.
Ilyen még nem volt, undorítószerencsém volt tegnap, minden összejött.
Jaa és ez nem net, hanem élet, élő egyenes party, igazi pénzbe.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Most jöttem haza, egy 25ös versenyről. 11. lettem, elégedett vagyok, amit 5öt blöfföltem bejött, 2nagy bukásom volt, 6-6kézbe flopra jön egy 6os, emelek mint a barom, riverre meg sorja lett a gyereknek, nem tudtam vele eldobatni.
Aztán a végén all inezet én meg foldoltam.
A mi asztalunknál vhipleader voltam, de át kellett ülnöm egy másik asztalhoz, ahol a legszegényebb lettem, ráadásul a vakok is már életveszélyesek voltak(300/600), J-j kéézbe all in, A-10 megad és jön az A, és ennyi volt a pályafutásom, pech.
-
törölt tag
Kösz a játékot jó volt
, remélem mások is jönnek majd, ez így no limit élvezetesebb. -
törölt tag
viharhozo:
Próbálj meg NL mint no limit, asztalt csinálni, ott elvileg annyit lehet emeleni amenyiit akarsz. -
törölt tag
Jön valaki esetleg még?

-
törölt tag
nyomjátok majd az időpontot 9től?

-
LOTR
addikt
-
törölt tag
Benne vagyok, itt nem szoktam játszani, de regisztrálok ezen nem múljon.

-
törölt tag
Ennyire nem érdekel innen senkit a Póker?
Ma is voltam, mini tournamenteket játszottunk a srácokkal, 6an voltunk 6 party. 3at behúztam, most örülök, tény, szerencsém is volt, meg a szokásosnál is agresszívabb voltam.
-
Gambit
őstag
Egy érdekesség: [link]
Ezt a kört amúgy nem nyertem meg. Valakinél volt egy ász.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Eeeekkora szopás a világtörténelembe nincsen,
Kézbe van nekem A-K pik, feljön a flop J-8-9 pik, chek chek, nem pik, nem pik jön fel, a végén emelek egy nagyot, haver, vissza all in, kis hülye (én) nem gondolja végig, hold.
Belefutottam egy elég csúnya straight flussbe A-K flössel.
Ha végiggondolom, szerintem akkor is megadom.
, Na mindegy, itt buktam egy szépet, ez volt fél10kor, mostanra, meg 3szor annyit nyertem mint amenyiivel elindultam szóval, összességében egy jó nap volt.
De ez akkor is egy kegyetlen nagy szopás , fujjj.
Nem baj, tanultam belőle, máskor jobban figyelek.
-
törölt tag
Kívánom mindenkinek egy ilyen szitut éljen át mint én ma.

Kézbe kapok egy 2rs párt, floppra feljön 2-10-8 (10-8treff). chekkelek. haver emel, tartom. Feljön egy A, Megint emelnek, Apárra és flösshúzólapra, utolsónak feljön egy treff kettes
, havernak A ig flöss nekem póker. Nyertem, nem keveset, viszont sokat.
Utcsó körbe sajnos a sors vissza is vette amit adott, sorhúzólapom volt, utcsó kör, adtam meg a 200akat, nem jött a 4es, nem kellett volna tudom, dehát akkor már elborult az agyam.
nem jött be, megnézzük mi lett ''elégetve, 3 4es... szia.
-
törölt tag
Ez a mai póker, a nagy blöffök meg az oltári nagy szívások napja volt.
Havert úgy átbasztam hogy a tuti nyerő lapot dobott el, nem is egyszer.
Ugyanakkor meg, feljön egy 3színű flop, 3-7-10. Flop előtt emeltem, 150et, megadták 2en.
Feljön ez a flop, haver emel 200at, én még 200at rábaszok K párral, másik haver all in megy.
Feldobjuk a lapokat, 10pár kézbe az eggyiknél, faszaaaaaaaaa.
Másik leosztás kézbe 7-7, flop, 2-7-10 chekkelek, 10párra emelnek, tartom, feljön A emelnek, tartom, feljön J itt már én emelek, nem keveset emeltem, kaptam egy all int, megadtam, Flöss ellen vesztettem, poén az hogy a 2flösslap az utcsó 2volt, és nem volt benne, mert 10esre kedzett el az ember emelni, utána meg 2párra, és a végére beött a flöss.
De buktam Apár all int is, szóval igazi szívatás volt. -
Troy.
addikt
hi. vki elmagyarázná a póker szabályait ? thx
-
törölt tag
Tegnap játszottunk, zsetonnal, kevés chippal nagy vakokkal, hogy pergős legyen a party. 500chipje volt mindenkinek, 10-20ról indult a vak és 10percenként emelkedett.
5partyt nyomtunk le, 2. lettem, nem sajnálom az első partyba, flopra(drillre) all intt kellett mondanom, a hülye haver habiztire megadta, erre riverre bejött neki a sor.
Mindegy, utána visszakapta.
2t nyertem 1 6. hely, meg 2 2. Korrekt ahhoz képest hogy nem is voltak jó lapjaim.
A 4.partyba elkezdtem kicsit agressízvkodni
, első leosztás A-J, all in
, nem adta meg senki, köv. leosztás, A-K megint all in, megadta a soros haver, ki is esett.
3. leosztás Qpár, ismét all in, ismét megadták, megint nyertem. Ugye itt már a 3. leosztásban 3szo annyi chipem volt mint bárkinek, ezután pihentem pár lesosztást, majd egy egyszínű A-Qra ismét bevágtam az all int, megint nyertem. megint pihiztem megvártam míg kiütik egymást, aztán amikor ketten maradtunk akkor, lejátszottuk haverral.
A 2. partyba..
100-200volt már a vak, nagyvakra kapcsiból all int mondtam mert volt kb 210chipem, K-10 haver megadta, bejött, aztán mondtam még nem tudom mire all int, az is bejött, a vége az lett hogy totál utolsóból, megnyertem a partyt.
nem akartam elhinni.
-
Matt-OPT
aktív tag
Oks, köszi.
-
Matt-OPT
aktív tag
PumPi: esetleg nincs szükségetek a partikhoz még egy emberre?

-
viharhozo
addikt
válasz
üzenetére
Ugy gondolja, h a gep random megadja vagy nem adja meg a lapoktol fuggetlenul. Ha a program mindig racionalisan dontene, konnyen kiismernek.
Mindegy, en jo es izgalmas jateknak tartom a pokert (ill. a Texas Hold 'em-et, mivel a simat nem komazom). Nyilvan szerencsejatek, de sztem veri a Kocog es kidob-ot. -
törölt tag
Egyszerű a játék, megszámolod adott leosztásnál hány out lapod van, megnézed arra az esély mennyi hogy bejön, ha a tartás költségénekmeg a valószionüségnek a szorzata kisebb mint a megnyerhető pénz, akkor megéri játszani, így érdemes játszani. Illetve én így játszom.
Mondok egy példát,
Van 2kör a kezedbe mondjuk ásszal, flopra feljön, 2kör meg valami más. Ugye ekkor neked flösshúzólapod van, tehát 9lappal nyerhetsz nagy valószinüséggel, ha nincs lent pár az aztalon. 9lapból hogy 1 bejöjjön, 1 az 1.8hoz az esélye, tehát ha mondjuk 100ftot emeltek a poton, 1valaki tartotta, akkár már megéri játszani mert 100*1.8 az még mindíg csak 180és 200at nyerhetsz.
persze ez egy sarkított példa volt, viszont egyszerű. Én csak így játszom, eddig sikerrel, persze ha az ellenfeleidet nem ismered akkor mindez semmit nem ér, mert az ellenfelek ismerete nélkül csak a saját lapodra hagyatkozhatsz, ami egy blöff ''lebuktatásánál'' nem biztos hogy előnyös. -
DaSilva
senior tag
válasz
viharhozo
üzenetére
ha öten-hatan indultok egy alkalommal, akkor a 10 az nem statisztika.
az mindenesetre hétszentség, hogy nem racionális indokok miatt esnek a ki a többiek a selejtezőben, és a néhány tucatnak a játékstílusát sem az okság határozza meg.
majdnem biztos vagyok benne, hogy egy véletlengenerátor simán középmezőnyben végezne még akkor is, ha tudják róla. -
viharhozo
addikt
Mivel szerencsejatekrol van szo, a vegeredmenyt nem lehet determinalni. Ugyanakkor nalunk van olyan ember, aki az utolso 10 alkalom mindegyiken veszteskent tavozott, pedig statisztikailag vmikor nyernie kellett volna. De nem.
A nagyobb profi tornakra is az jellemzo, h van nehany tucat jatekos, akik az elodontobe/dontobe mindig bekerulnek, viszont a vegso nyertes ritkan ugyanaz. -
DaSilva
senior tag
eccer ki kéne próbálni, hogy egy tök véletlenszerűen játszó robot mit érne el a valószínűségszámítók meg pszichológusok ellen. asszem elég meglepő lenne az eredmény.
-
Matt-OPT
aktív tag
Ha hazárdjáték és csak a szerencsén múlik akkor miért érnek el a profi játékosok évről évre jó helyezéseket a többszáz/többezer fős induló létszámú világversenyeken?
-
viharhozo
addikt
válasz
Matt-OPT
üzenetére
Az A9-re flop elotti all-in nalam kimeriti a hazardirozas fogalmat, ugyh pech.
A ket unnep kozott nyertem 5k-t egy partiban, az is eleg szerencses volt. Flopban harom (!) hatos. Kollega kezeben kiralypar. Olyanokat emel, amiket mindenki megtart, aztan a vegen all-in, viszont a negyedik hatos az en kezemben volt.
Jut eszembe. Ha vki elsodlegesen jatszani akar, es nem penzt keresni, annak tudom ajanlani a mi modszerunket. Altalaban oten-hatan jatszunk, es aki koran kiesik, az nekiall bomlasztani. Ezert aztan a kovetkezot talaltuk ki:
- egy kor hossza ket ora
- az elso buy-in 1k huf
- korlatlan szamu, egyre dragulo buy-in lehetoseg (masodik 1,5k; harmadik 2k etc.)
- a ket ora vegen osztozas
Az osszegek nyilvan izles es penztarca szerint valtozhatnak, a legnagyobb loss ebben a rendszerben 10k volt, bar a srac meg visszavasarolta volna magat 3,5k-ert is, de akkor raszoltunk, h nem kene. -
Sanya
nagyúr
sajnos, már erről is leszoktam. már csaka cigi mardt, de az sem sokáig.
pedig milyen jó volt indulni az 50.000 dolláros versenyen (betfred, telegraph). 1000 induló volt, a fődíj 10K, utolsó 5$. első egy órában megdupláztam a chipjeimet, és 200 ember kiesett. aztán kifagyott a lobby szerver. kb 1 órán át nem tudtam csatlakozni. mire visszamentem, 400 ember kiesett, én meg kezdőchipen álltam. fasza mondom, a2 allin, megadják, marad 300 chip, és 600 volt a bb. lejött egy kk, allin, vissza 1200-ra, utána aq, allin, 8200. utána tt flop tj6, turn:j river
srác jött velem j9-el. de ugye a pókert meg kell fizetni
fel 30K-ra. na ottragadtam, és 40. helyen végeztem (125$)..szép 4 óra volt 
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
A két ünnep között én is voltam egy jó kis házi bajnokságon (igaz egy pubban volt tartva), 15 indulóval, igazából 2-3 társaság ült össze játszani. Nekem is nagyon szar lapjaim voltak, de a végére sikerült a 2. helyet megszerezni, ami 30 százalékkal járt.
. A nevezés 3000 ft volt, és egyszer volt rebuy. A mi társaságunkon kívül nagyon sokan úgy indultak, hogy zárt 5 lapost sokkal jobban játszottak mint texast, mondjuk ez nem is nagy csoda, mivel van köztük aki már 20-30 éve azt küldi. Még kezdés előtt néztük, hogy hogyan játszanak, hát voltak olyan karikák, hogy zárt 5 laposban 1 osztás alatt megfordult 30-40 ezer is, ami azért nekünk sok lett volna egy osztásra...
A másik társaságból szinte mindenki nagyon agresszívan játszott, így lapok nélkül nekem a legjobb volt kivárásra játszani, amig kiejtik egymást. Haverom a másik asztalon úgy esett ki, hogy volt kétezer párszáza még, az egyik srác hív 2000-t, haverom all in ászra és királyra (még flop előtt), a gyerek megadja 5 7-re, és lejön neki két pár.
A mi asztalunkon is volt olyan, hogy egy körben 3 ember esett ki. Az első ember ráhív párszázat AA-re, a másik A2-re megadja, a harmadik Kvalamire megadja, a negyedik 88-ra megadja. Flopra 8KK jött. A 8-as párral rendelkező all in-re vitt mindenkit, így szépen ki is estek, így sikerült a döntő asztalra kerülnöm, ahol szintén kivárásra játszottam. (Még az elején megbeszéltük, hogy nem visszük tovább a zsetonokat a döntőbe, mert a két asztalon más mennyiségű pénz forgott, mivel az egyiken 7, a másikon 8 ember volt). Itt az első karikában a 10ezer zsetonból rögtön lebuktam négyet, így nagyon beálltam várakozni. A végén mire már csak 3-an maradtunk, 8 ezer zsetonom maradt, ami elég kevés ahoz képest, hogy 80 ezer volt az asztalon. Viszont a későbbi 3. helyezett nagyon agresszívan játszott, és kétszer sikerült megfognom a blöffjét, és az első helyezettnek is egy párszor, így kiesett. A döntőben az első helyezett a rutinjával győzött le, és azzal hogy chip leader volt, mikor kezdtük a heads up-ot. (kb. 55e-25e arányban voltak nálunk a zsetonok).
Összegezve jó kis verseny volt, és állítólag minden hónapban akarnak majd csinálni, így jó évnek nézünk elébe.
És tényleg nagyon sokat lehet fejlődni, tanulni egy ilyen verseny során. -
Matt-OPT
aktív tag
Lehet ennél nagyobb szopással kezdeni az új évet?
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060101/szopas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
törölt tag
válasz
üzenetére
jelentem a sors igazságot szolgáltatott
, csesszétek meg még mindíg remegek ilyen egyszerűen nincs, nagyon-nagyon sokat nyertem, életembe nem voltak még ennyire jó lapjaim. legdúrvább az volt amikor flopra drill, turnre full riverre póker. Mondom ilyen nincs, A fullt ütöttem 7es pókerrel.
nem tudtam már mit hívni.
Nem mondok semmit, reálisan látok, ilyen többet nem lesz, hogy azért kell szégyelnem magam, hogy nyerek.
De most nagyon jó.
Amilyen sansztalan volt pénteken, annyira brutális most, minden összejött szinte. Fel se merek menni netre pókerezni, nem akarom elrontani a kedvem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Matt-OPT
üzenetére
Igen, Bp. jaja baráti kör, eggyik srácnak a pincéjében fél pingpongasztalon
, igazi füstös kis bűnbarlang.
tegnap mi volt.....
Flopra, Sor és flösshúzólapom, és mivel A volt nálam még legjobb is lettem volna, 12 outom volt, és eggyik se jött be, azt hittem lehidalok.
[Szerkesztve] -
Matt-OPT
aktív tag
Hol játszottatok helyileg? Bp.? Gondolom baráti kör ...
-
törölt tag
Azzal nem volt gond, mert a felszabadult időt felhasználtam tanulásra
, többet ért ez az este mint 2pókerkönyv. Figyeltem mint a vizslakutya
, egész este, és jegyeztem a történéseket, ha máskor megyünk már szinten pontosan tudom ki mikor emel, és blöfföl, azért nem akkora játékosok hogy kiismerhetetlenek legyenek.
-
törölt tag
Szar érzés az elején kiesni, ami miatt mégis jobb hogy annyira sansztalan, volt az egész party alatt a lapom hogy ebből szerintem a világon nagyon nagyon kevesen tudtak volna játszani. 1óra alatt míg játékba voltam, egyszer sem jött fel pár flopra
, mondom ilyen nincs, kellett volna nagyokat blöffölni, de az nem ment.
Egyszer volt egy A-J köröm, amire emeltem erre el is ment nem kevés zsm, utána meg futottam a lap után.
A végén 300ftra sorhúzólap lehetőséggel, all int mondtam, a dolog iróniája, hogy egész este az első valamim volt, egy Aig menő sor, de a másik srácnak meg flősse volt. Azért nem is bosszankodok mert flop után mondtam all int turnre meg riverre jött 2 treff.
Szóval bukta, mindegy tanultam az esetből, többet kell netes tournamenteket játszanom és a blöffbe belejönni. -
törölt tag
Kérlek titeket, 8és 12 között gondoljatok rám plííz.

Megyek egy aranyos pókerbajnokságra és szükségem van a szerencsére, mert lesznek jobb játékososk is.
14en leszünk, 2asztalnál nevezési díj van, a győztes 50%ot visz.
''egy egész árvaház szurkol értem''
Én majd azt mondom hogy egy egész prohardver van velem.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
ti most azon is gondolkodtok, hogy pénzbe vagy nempénzbe!

-
Matt-OPT
aktív tag
Nekem is volt már olyan 9-es pókerem, hogy flopban 3db 9-es mosolygott rám. Nálam K9, havernál AJ, heads-up volt már. Preflop emelt, megadtam, jön a flop 999, check-check turn 4 emelek-megadja, river J passzolok-emel-rávívok-megadja. Riverre neki is megjött a full. Nem volt elragadtatva a 4. 9-estől ...

-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Nekem sajnos céges buli miatt kimaradt most a hétvégi póker, de múltkor nekem is sikerült összehozni 4 9-est.

25/50 no limit-et játszottunk mint általában, és mivel nem volt hívás, úgy döntöttem, hogy csak a játék kedvéért bemegyek egy 2-es 9-es off-ra.
A flop-ra egyből 3 9-es jött
, 4-en bedobták, csak 3-an maradtunk játékban. A másik két gyereknek volt vmilyen. fullja (mint az általad említett példában), de ahogy bemutattam a 4. 9-est river után, ők már ki se tették. -
Matt-OPT
aktív tag
Alacsony Buy-in-es (max. 2-3k) NL Hold'em Freezeout tourney-t játszanék Bp.-en. Ha valaki tud ilyet írjon ide vagy az e-mail címemre.
-
törölt tag
Húha most jövök egy aranyos partyról, két körre meg a flop két körére all int mondtam 450ft
, a két hülye meg megadta, az eggyiknek Apár kézbe a másiknak király pár.
Riverre bejött ez 5.kör, azóta utálnak, már azt hitték hogy megyek haza mert nincs több pénzem(én is azt hittem hogy Go Home
) aztán bejött, nem akartam elhinni.
Mondjuk összesen buktam, 6kilót de voltam 3rongy nyerésbe is csak hülye voltam, 3Zh, fél 6kor való kelés meg a 8órai hazajövetel után, nincs is min csodálkozni.
-
Bero
aktív tag
Most pillnatottam meg először ezt a totyikot.

Tegna este nyertem a PartyPoker-en 2k-ből 7,3k-t. Mindezt úgy, hogy drillnék jobb lapjaim soha nem voltak.
[Szerkesztve]
-
törölt tag
Este játszottunk, srácnak 10percen belül 2szer volt pókere
igazatok van, szarjunk rá.
-
törölt tag
nagyon kihalt a topik, mindenki pókerezik?

-
törölt tag
Láttátok ezt a döntőt?
hihetetlen jó játék, bár kicsit óvatosak voltak a spielerek.
Viszont ez a Fóris Attila... Gratulálnék neki, de szerintem nem kell, kicseszett jó játékos, nyilván szerencsére is szüksége volt, de inkább a jó játékán volt a hangsúly. -
adalbert1
veterán
-
törölt tag
Jézusom tegnap mi volt

Srác riverre felbassza a Royal Flösst
, égetünk minden lap előtt szóval csalás kizárt meg értelme se lett volna mert úgyis split lett. Nem akartunk hinni a szemünknek, 5kör 10től Aig az asztalon.
-
snemeth
aktív tag
válasz
üzenetére
Amikor megnyilt a Jysk, akkor ott lehetett venni -en is ott vettem egy 300 darabosat -, de ott mar azt hiszem nem lesz tobbet. De itt [link] lehet talalni infot arrol, hogy hol kaphatsz zsetont. De amugy allati draga. Az enyem 8000Ft volt, de azt hiszem, annyiert nem lesz sehol.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Mi van veletek semmi?
lesz póker vagy nem? zsetont nagyon függő de lehet hogy tudok hozni. -
adalbert1
veterán
Szokott valaki wsop-t nézni?
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Játékboltban lehet kapni gagyibbakat, egyik haverom ott vett, de a kocsmai játékokhoz azok is megfelelnek.
Vmi. Texas hold them set volt a neve,volt még valami szar minőségű kártya is hozzá, meg posztó is (kb. olyan ami kiskoromban volt a rulette-s társasjátékomhoz, szóval szintén nem nagy durranás). De legalább van benne small/big blind button. 5-6 rongy környékén volt a cucc.
Komolyabbakat egyedül a pólusban láttam egy biliárd-dal és darts-sal foglalkozó boltban.
Szerk: és azok olyan tizenezernél kezdődtek, 300 és 500 darabos kiszerelésben.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Tudja valaki hogy hol lehet venni zsetonokat? Persze nem gagyit, hanem igazi pókerzsetonokat, találtam pár online boltot de azokra sokat kell várni. Nem kell hogy wpt zsetonok legyenek, de azért minőségileg ne legyenek rosszak.
Esetleg nincs valakinek ismerőse kaszinóban? selejtezett wpt zsetonokkal is tudnánk dolgozni.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Pénz nélkül tényleg elvész az izgalom is, nameg akkor mindenki bentmaradna riverig is.
Mi úgy játszunk, hogy 2000 Ft a minimum beszálló (mondjuk elsőre senki nem vált soha többet), és vannak 25, 50, 100 és 200 Ft értékű zsetonok.
Hát több flop-os játékba biztos nem mennék bele, a simánál meg legalább lehet tudni, hogy mi lehet a best hand. Ha ezt most 6-7 flopnál kellene nézni, lehetnének érdekes dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, 9-10kézbe és jött a maradék 3, nem akartam elhinni, 4pik volt felcsapva a másiknál A, megadtam az all int.

Aztán a végén all inezet én meg foldoltam.
, remélem mások is jönnek majd, ez így no limit élvezetesebb.

2t nyertem 1 6. hely, meg 2 2. Korrekt ahhoz képest hogy nem is voltak jó lapjaim.
srác jött velem j9-el. de ugye a pókert meg kell fizetni
igazatok van, szarjunk rá.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)