Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
szerintetek hol a legjobb játszani, eddig pokerroomon szoktam, az eddig kipróbáltak közül ez tetszett legjobban, viszont itt kevés a freeroll, elgalábbi szerintem
hol van a legtöbb ilyen verseny?
köszi -
regent
aktív tag
Ittam két sört, emiatt beültem play money pókerre. Játszottam négy sit'n go-t, ebbööl kettööt megnyertem. Vicces volt.

-
regent
aktív tag
Utóbbi 3 alkalommal nagyon megszaladt, nem volt olyan, hogy egy beülöönél (10$) kevesebbet nyertem volna két asztalon játszva. Persze ez még nagyon rövidtáv, de azért örülök.

Volt egy kellemes társalgásom a supporttal:
Azt nehezményeztem, illetve kérdeztem, hogy hogyan lehet az, hogy hirtelen egy NL10-es asztalon mellettem terem valaki mondjuk 35$-al. Mikor ugye 1-10$-ig lehet beülni, azaz maximálva van a kezdööpénz.
Ugyanis ha kilépsz (nem csak kiülsz) az asztaltól mondjuk 35$-al, kilépsz az egész programból, logout-olsz, meg amit még el tudsz képzelni, aztán visszalépsz, beülsz ugyanahhoz az asztalhoz, akkor csak és kizárólag 35$-al enged beülni, se többel, se kevesebbel.
Na ezt mintha süket füleknek mondtam volna. Elmagyarázták szépen a semmit, de a kérdésemre nem válaszoltak.
Pedig ez szerintem bug. Ha két órával késööbb csupa 10$-os fazon ül az asztalnál, én meg odavágódom mondjuk 85$-al, az elég rémítöö tud lenni. Még ha ring game-en a zseton nem is akkora fegyver mint a tornákon, de azért ekkora stack-kel szépen lehet terrorizálni az asztalt.
SZVSZ az lenne a helyes, hogy ha otthagyod az asztalt, akkor legközelebb csak a max (10$) beülöövel engedne be, mint minden új játékost. -
Pá
addikt
Köszi.
Ja, pénzügyileg nem volt egy főnyeremény, mint mondtam ez volt az első tornám, 1€ beugró, 11€-t kaptam. Az első hely 59€-et ért volna.
Elég nagy ugrás van a nyeremények között, gondolkoztam rajta, hogy kössek-e alkut. Így utólag biztos jobban jártam volna, Ti mit gondoltok erről? -
Pá
addikt
Na, most hogy végére értem Harringtonnak, gondoltam kipróbálom frissen szerzett tudásom. Egész jól ment, életem első fizetős MTT-jén negyedik lettem(222-ből).
Az első fél órában átlag körül voltam, aztán hirtelen felugrottam a második helyre, azt őrizgettem sokáig, aztán a final table előtti egy órában már végig kényelmes chipleader voltam. (kb másfélszer annyi zsetonom volt mint a másodiknak és kétszer annyi mint a harmadiknak).
Őrizgettem a pozicióm, de amikor már csak 5-6-an maradtunk eléggé felgyorsult a játék és a vakok is nagyon magasak lettek, KQ-val belefutottam egy KK-ba aztán a következő körben 55-tel kiestem egy KJ ellen.
A lapjárás amúgy közepes volt, és a verseny alatt egyszer mákoltam(igaz akkor szép nagyot). -
törölt tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Kb ilyen szinten játszotam én is tegnap, én is hajmaos vagyok erre az őrültködésre, 20dollár el is ment így....
El tudom képzelni más is így van, egyszerűen annyira elegem lesz a több órási feszes játéktól, és gondolkodástól hogy kitör belőlem az állat, és őrült leszek, általában az 5dolláors sngken van ilyen, tegnap vagy 5öt toltam, eggyiken második lettem.
Voltak mákolásaim de alapvetően amikor kiestem még így is esélyes voltam, de olyanról nem tehetek hogy 44 ellen 22 és jön neki a 2es 88 66 ellen jön a 6os stb stb. -
concret_hp
addikt
hogy szakadna meg a gépem ott ahol van

végre kapok kézbe egy AA-t kisvakon, amikor a buttonon a sor, kifagyok. preflop 2 emelés volt és 3an maradtak bent. asztal vmi ilyen volt hogy: J6AT8 és semmiből nem volt 3szín. 1.2$pot volt, amiből 10cent az enyémlett (merthogy allin proteksönnel és 2 centet már betoltam kisvakként... nagyon örültem...
) legközelebb amint monstert kapok kézbe egyből beikszelem a raise any-t :L
viiszont már megvan 19dodó és már csak 190rh kell a bónuszhoz. (tudom mindez senkit nem érdekel) -
viharhozo
addikt
Ma vegre lattam rojal flost. A dolog szepseghibaja annyi, h a fullomat verte.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát szerintem ha pár van az asztalon, akkor nem nagyon kell attól félni, hogy lejön vkinek a póker, hacsak már nincs meg neki kézben mindkét lap hozzá. Kicsi az esélye, hogy azt az 1 outját behúzza, ha meg az esetek kis százalékában lejön neki, akkor így jártál.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
nahmáris 16,6$
elértem eddigi legnagyobb potomat: 3,42$ (0.05/0.10$ limiten) (nl-en volt már ennél jóval nagyobb (21-22$ pot amit vittem)
kézbe kapok pikkQ, káróQ (ez csak azért érdekes mert 1 handdel azelőtt a másik asztalon is pontosan ugyan ezt a 2 lapot kaptam, ott olyan 1$-ra volt jó, aminek a felét én tettem be) preflop emelés maxig szóval preflop 4-en betettünk 20-at. flop: Q44 (kicsit megilyedtem, mert kb. 10 handdel korábban kézben KK, flop JJK és igen valakinél J valami volt de lejött a 4. J is
) de emelés vissza, stb. megint maxig. itt asszem 3an maradtunk, 1ik arc már allinen. turnre jött egy 6os, riverre meg egy 8as. elleneknél nemtom mi volt nem mutatták. -
adalbert1
veterán
A bankroll kérdéshez annyit, hogy én meg azon szoktam néha megborulni, hogy a rollomhoz képest magas limiteken (NL50 és 100) is néhányan olyan play money szinten nyomják... Ezzel mondjuk nincs is semmi baj, csak az, ha pont téged mákol le egy ilyen idióta, és utána másnak a szemed láttára bukja oda.
Valamelyik nap is, ahogy játszottam NL50-en, volt egy psk nickű játékos, hát az is úgy játszott, mint mondjuk ahogy én játszanék NL1-en.
Mindennel limp vagy emelés, flop előtti raise-ket szinte bármivel callolt, és a vicc az egészben, hogy egy darabig még szerencséje is volt, nagyon sok mindenkit lemákolt, és utána megtömött még jó sok embert, a max. amivel ült bent olyan 200 $ körül volt. Persze nullával távozott, de mire elment már annyi pénzt átforgatott az emberekhez másoktól, hogy vagy 4-5 100$ feletti stack ült bent az asztalnál. 
-
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
Persze hogy meg lehet játszani ööket, na de nem akkor, ha valaki UTG 5BB-t emelt, és látod, hogy dupla beülöövel ül, és már négy kör óta csak dobott preflop, neked meg van egy harmadnyi beülööd, elötted meg mindenki dobta.
A múltkor is levert így egy 7J-offsuit. Nálam AA, emelek 5BB-t, ketten adják. Flop 279 (vagy hasonló) flush esély nincs. A pacák emel úgy negyed-harmad potnyit, visszaemelek potnyit, vagy kicsit többet. Ez már neki majdnem all in, azaz inkább sejthetöö, hogy turn után all inre fogom tenni. Gondolkozik, megadja, a másik dob. Turn persze J. Emel megint egy kicsit. Emelek annyit, hogy all in kerüljön, persze adja, és persze viszi a fél beülöömet a két párjával.
De most ööszintén, kellett volna arra számítanom, hogy 5BB emeléssel bejön velem valaki mondjuk 7-es, vagy 9-es, vagy 2-es párral? Persze hogy kellett volna. NL 10-en mindenre el kell készülni.
Mondjuk aztán egy óra alatt visszanyertem a pénzt kamatostul de már nem attól aki töölem elvette, mert öö hasonló jó játékkal odaadta valaki másnak addigra.
Es igen a 13$-os bankroll itt a föö probléma szvsz. Azaz inkább az általa keltett feszültség. Emlékszem, mikor elkezdtem pókerezni és próbáltam feszesen indulni. Teljesen kétségbeestem, mikor már kétszer átszaladtak rajtam a vakok, meg esetleg elbuktam egy-két belimpelt, bedobott lapot. Mert ugye az aznapra szánt (volt bizony ilyen is
) pókerpénzem negyede-harmada eltüünt. Ilyenkor aztán nehéz jól játszani. Amivel kellet volna azzal nem emeltem, mert az esetleg a maradék pénzecském felét is kitehette vona, amivel nem kellett volna azzal meg flopot néztem, mert hátha most...
Most meg már szerencsére nyugodtan játszom. -
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Sportingbet versus. flopnézés: valamelyik nap sikerült nagyon laza asztalokat kifognom NL25-ön, és NL 50-en is.
KK-m volt mindkét esetben valamelyik hátsó pozícióban, és mindkétszer 8 vakot hítam... NL25-ön ezt 5-en callolták, a Q magas flopra all-in is ment az egyik versenyző a maradék 7-8 dollárjával, és ezt még 3-an callolták velem együtt (nem emeltem vissza, mert azt hittem, hogy úgyis dobnak akik checkeltek, persze az életüket is megadnák az inside straight meg backdoor flushdrawra, ami le is jött turnre, ott már jobbnak láttam dobni).
NL50-en is kaptam vagy 3 call-t, és a J22 flopnál vert egy 32
. Hát azt hittem, hogy az agyam eldobom. -
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Érdekes elképzeléseitek vannak a pókerről
, kis kapcsolódó lapokat miért ne lehetne megjátszani? Miért kell megengedni hogy 4-5en flopot nézzenek? Ezt csinálják a sportingbeten is, aztán rá1dollár, rá 1,5(NL25) és egyből kevesen maradunk, persze, 13dolláros bankrollal nem nagyon lehet kockáztatni. -
concret_hp
addikt
elég hosszú a lista: [link]
partin 0.05/0.10-en full asztalon átlag 4-5-en néznek flopot sztem kb.
mondjuk erről már volt szó régebben, de az olyan helyeken aminek alapjában véve nem a póker a fő profilja, hanem sportfogadás vagy kaszinó, sokkal több az olyan játékos aki ezt is egy szerencsejátéknak tekinti és fogalma sincs az esélyekről, meg úgy általában a pókerről. ha 10 emberből 2 ilyen van aki mondjuk 10 handből 8at megjátszik (pl. minden szomszédos lapot vagy ami közt csak 1 van pl. 46o, meg hasonlók, mert hátha lejön a sor) az már elég ahhoz, hogy tényleg szerencsejáték jellege legyen néha.
és már 13$
a 25$ bónuszra hajtok (kevesebb mint 300 raked hand kell már csak), meg arra, hogy összeszedjek 100-150$-t ha ez megvan, cashout, betolom valahova, ami ad 100% FD bónuszt, akkor az olyan 2-300$ azzal meg már lehet magasabb (értsd: a jelenleginél magasabb, mondjuk 0.25/0.5) téten is játszani (meg előbb is)
pókerbothoz: szvsz limitesre lehetne csinálni talán, a problémás részek sztem a következők:
- alapból hogyan adjuk át a proginak, hogy milyen handünk van, hol a dílerbáttön, meg ki mit csinált eddig? jó ezt meg lehet oldani, de én mondjuk nem tudnám megcsinálni (persze nem vagyok egy nagy programmer, de ez azért annyira nem egyszerű sztem)
- az extrém viselkedésű játékosok kezelése: pl. valaki 10 körből 8szor emel az ellen azért nem olyan mechanikus a játék sztem.
[Szerkesztve] -
kavicssli
addikt
Esetleg Debrecen környékéről valaki pókerezni szeretne éklőben?
-
kavicssli
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
1. kb 1,5 éve
2. 1-2$
3. titok de bőven elég!
4.nem tudom váltotozó
5. napi 5-6 óra online heti 50óra!
-
regent
aktív tag
Ezen már én is agyaltam, szerintem megvalósítható. Mikrolimites asztalon, online környezetben, folyton változó ellenfelek ellen gyakorlatilag te sem játszol mást mint szigorú, feszes indulási táblázatot, agreszív tétekkel, semmi csicsával. Blöff gyakorlatilag nem játszható, ezzel sem kell töröödni, az ellenfelek nem figyelnek másra csak a saját lapjukra, mire te kifigyelnél valakit az elmegy az asztaltól, és legközelebb esetleg 3 hét múlva kerültök megint össze, amikor egész más hangulatban van, és a múltkori lazaság után most extrafeszes játékot játszik.
Megoldhatónak tüünik. Sööt szerintem valaki már meg is oldotta a problémát, de érthetöö okokból nem reklámozza.
Amúgy nem olyan sokért lehet venni is az interneten ilyen robot-programot.
Persze ha leleplezöödik akkor account zárolás, kitiltás. Esetleg csalás miatt rendöörségi ügy sem elképzelhetetlen.
Es könnyen le lehet leplezni egy csak monsterekkel induló 7/24-ben 6 asztalon játszó usert.
Amúgy itt egy próbálkozó: [link] -
Pá
addikt
Azért az nem teljesen ugyanaz. Nekem nincsenek ilyen nagyratörő terveim. Se programozói tudásom se számítási kapacitásom hozzá.

Én csak egy teljesen egyszerű kis kódra gondtoltam amibe be van programozva egy indulási táblázat, és utána pusztán pot oddsz szerint játszik. Semmi stratégia, vagy AI.
Elméletileg hosszú távon nyereséges kéne legyen, arra vagyok kíváncsi hogy szerintetek gyakorlatban is az lenne-e. Alacsony, fix limiten.
Egyébként amit te mondasz az elég nehezen megvalósítható. Még a sakkal sem volt könnyű dolguk, pedig az aztán tényleg pusztán logikailag levezethető. A pokerbe viszont nagyon sok kreativitás kell, ami egy gépnek sosem lesz(legalábbis nem 10-15 éven belül). Esetleg úgy lehet jobb egy világklasszis játékosnál ha játszik vele jó sokat és az adatbáziában elraktározza meg kielemzi a licitálási szokásait meg minden egyebet, de lehet ezzel a gép csak rosszabbul jár, hiszen a jó játékosok ezt eléggé variálják. Szóval ez eléggé nehéz ügy. -
Gambit
őstag
Jó ötlet, csak sajnos már dolgoznak rajta. Legalábbis azt hallottam, hogy miután sakkban már gyakorlatilag verhetetlenek a gépek, most a pókerre fognak koncentrálni a fejlesztők, mert az népszerű. És nem olyan progit akarnak fejleszteni, ami nyereséget tud termelni az alacsony limites asztalon, hanem olyat, ami jobban játszik az embernél.
-
Pá
addikt
Azon gondolkoztam, hogy vajon lehetn-e egy olyan programot írni ami automatikusan pokerezik helyettem és hozza a pénzt.
Nyilván csak fix limiten lenne megoldható és ott is alacsony téten ahol az ellenfeleknek nem tűnik fel, hogy egy script ellen játszanak.
Az indulási stratégiát elég jól meg lehetne oldani és onnantól számolgathatná a pot oddsot. Nyilván csinálna egy csomó hülyeséget is, de itt tényleg érvényesülhetne a hosszú táv elv.
Ha csak 1$ órabért termelne már az is rég jó lenne, 7/24-ben leültetnéd vagy 10 asztalhoz aztán néha megnéznéd, hogy áll. -
regent
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen ismerem az oldalt, talán figyelmetlen voltam, de ott nem találtam ott olyan topicot ami konkrétan ilyen problémával foglalkozott volna, a rengeteg hasonló témát pedig nem tudom átolvasni, mert igen gyakran hozzászólások tucatjain keresztül csak azt beszélik meg az éppen aktuális kérdezöövel, hogy éppen most vajon megy-e a moneybookers, és ha igen másnak hogy sikerült utalni.
En teljesen abbahagytam a limitest, fööleg a teljes asztalt, ilyen kis alapon. Egyszerüüen nem tudtam olyan asztalt találni, ahol ne szerencsejáték folyt volna. De olyan durván, hogy elképesztöö. Ha 10-bööl átlag 6-7 megnézi a flopot, gyakorlatilag bármilyen lappal, emelés(ek) után is, ott nem tud érvényesülni semmilyen pókertudás. Esetleg annyi, hogy te csak tényleg jó lapokkal indulsz, végig emelsz, és reménykedsz. De ez unalmas, és idegesítöö. A haszon pedig ilyen alapon elenyészöö a ráfordított idööhöz képest. Szvsz többet keresnél, ha a pókerre szánt idööben mondjuk sétálgatnál az utcán, és lehajolnál az elgurult forintokért.
Persze ha csak 11$-od van az egészre, és nem akarsz többet befizetni, akkor érthetöö a dolog. -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na feltornáztam magam 11$-ra, és már csak 316rh kell a bónuszhoz. tetszik ez a limites téma (eddig mindig NL-t játszottam) csak 0.05/0.1-en rohadt lassan gyűlik a rake.
az mondjuk közös az NL-el hogy itt is úgy érzem a short handed megy jobban.
remélem ezúttal nem szúrom el és tényleg elindul a póker ''karrierem'' -
törölt tag
Saját tapasztalatomból itélve szerintem építkezz, én sokkal flusztráltabban játszom ha tudom hogy megdolgoztam azért a pénzért.
Viszont így hogy gyakorlatilag az egész bankorollomat összenyertem, így nekem nincs semmilyen flusztrációm. gy viszont vannak könnyelműségeim, szóval eggyik se jó.
-
regent
aktív tag
Tanácsot kérnék. Eddig a bwin-nél játszottam, majdnem elbuktam ez elsöö befizetett 100 eurómat, (gondolom, mint a legtöbb kezdöö), de mostanra úgy érzem, hogy érdemes lenne komolyabban foglalkozni a dologgal. Itt éppen építgetem a bankrollom, nem panaszkodom, majd minden nap egy beülöönyi plusszal állok fel, és ritka amikor csak a szerencse miatt nyerek, általában (szerintem) korrekt pókert játszom, és ez az ami látszik az eredményeimen is.
Persze lehet, hogy túlértékelem magam, és csak nyeröö szériát fogtam ki.
NL 10-en játszom, mert a lecsökkent bankrollom csak ennyit engedélyez (igazság szerint, még ennyit se). Szeretnék egyel feljebb lépni NL25, vagy esetleg NL50-re.
De sajnos ez a site nem ad semmilyen bónuszt, se rakeback-et.
Ezért szeretnék egy másikra befizetni, ami jobban kényeztet ebben a tekintetben. Kb. 400$-t szánok erre a célra. Napi 3-4 órát tudok játszani, heti 5-6 napon, jelenleg 2 asztalon nyomom.
Van valakinek esetleg javaslata, hogy melyik site-ra fizessek be (esetleg többre, mondjuk felezett, harmadolt összeget).
Vagy esetleg ez egy hülye ötlet, és építsem föl a bwin-en azt a bankrollt, amivel aztán feljebb léphetek? -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
1. Kb 3 hónapja
2. cashgame, NL10
3-4-5: tegnapelőttig
3. 30 dolcsi körül ingadozik (+/-10)
4. semennyit, 0-ra jövök ki
5. kb 8-10 óra hetente(kétnaponta két óra)
Most szombaton befejeztem a pokerkönyveimet amiket olvastam és tudatos bankrollépítésbe kezdtem, a cél 5000 raked hand alatt minimum 300-as bankroll fölé menni.
Szóval 3-4-5 szombat óta:
3. most épp 100 dolcsi
4. +50 dolcsi, 300 raked hand(mondjuk ebben benne van a tegnap esti mákolásom is és azóta a bad beatek is kerültek, szóval ez nem éppen egy reprezentatív szám)
5. Napi 150 raked hand minimum.
Majd olyan 30-50 nap múlva elmondom, hogy sikerült-e a kis tervem.
Alkalomszerűen játszom live gamet, de ott még sosem tudtam nyerni, valahogy nem érzek rá ráadásul pechem is van sokszor.
Ja és kiegészíteném a kérdőíved ha nem bánod:
+1 kérdés: hol/melyik teremben nyomjátok?
Én bet-at-homenál kezdtem, aztán poker.com, most épp partypokeren játszom
regelve vagyok még pár terembe de azokban nem szoktam játszani -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ok, akkor külön-külön:
Live:
1, Zárt 5 lapost kb. 5-6 éve, texast kb. 1,5 éve.
2, 25/50 HUF
3, Amennyi épp a zsebemben van
4, ezt még soha nem számoltam ki, de pluszos vagyok
5, általában heti egy alkalom, 4-6 órás session
Online:
1, Komolyabban kb. 4 hónapja
2, általában nl25, de volt már nl100 is
3, most olyan 400$ körül
4, eddig ami már biztosan leutaltam, tehát a zsebemben van, 750 $
5, mostanában keveset, napi 2-3 órát
A legutóbbi 2 live gameben is voltak durva osztások. Egyik este 6k minusz, úgy hogy bebuktam egy 11-12k körüli potot és még egy 10k körülit is, nagyon nem tetszett.
Viszont a másik alkalommal meg 13,2k plusz, úgy hogy elvittem egy 13k-s potot.
, ráadádul AA-t vertem 45-tel, úgy hogy flopra sorom lett, neki meg drillje. 
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
concret_hp
üzenetére
1)Aktivan január óta, de voltak szárnypróbálgatásaim!
2)Változó, cash gamet ritkán, főleg örültködésből, MTT 10dollártól 50dollárig.
4)kényelmes bankrollom van, több100dolláros nagyságrend.
5)változó
6)változó 10 óránál többet nem!
Voltam ma ezen az ingyenes versenyen, istenem miért ütsz engem?
Legelső party, osztóként belimpletem A8sel egy kis mértékben emelt potba, flopra top 2 pár, emelés, megfelelő nagyságút ráemeltem, mögöttem adták, eredeti emelő adta, utána óvatosabb voltam, de ígyis bekerült a fél stackem, mutatás, 6os drill az embernél floprra. pocket6osra.
bazz, a tegnapi floppolt dolgaimra, ez méltó folytatás
Végig back természetesen fele stackel, aztán 5en maradtunk K8s all in, ember ugyanakkora stackel meg A6al megadja, szerencsémhez hozzátartozik, ugyanolyan színből volt, és flopra 2párt csinált.
természetesen egész party alatt top párom nem volt. Elképesztő ez a sikertelenség amit live gamekba összehozok, és többnyire, a szituk olyanok hogy nem játszom őket rosszul.
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az élő játék is beleszámít? Mert ha igen, akkor nekem teljesen más lesz az összes válasz.
-
concret_hp
addikt
körkérdés a fórumtársakhoz:
1, mióta játszol?
2, milyen alapon?
3, mennyi a bankrollod?
4, kb. mennyit tudsz nyerni naponta/hetente vagy valamilyen átlagolással?
5, napi/heti átlagban mennyit játszol?
nekem:
1, kb. 1 éve
2, a max NL25 volt
3, 0$ gyakorlatilag
-
sss
őstag
Hi!
Nem tudjátok, h a piatnik féle pro poker készletet merre lehet kapni? Nem mintha nagyon vennék, de az árára kíváncsi vagyok. -
Pá
addikt
Huh, még sosem nyertem ennyit ilyen gyorsan.
Gondoltam még lefekvés előtt gyorsan pár kört lenyomok, hogy legyen meg a napi raked hand adagom, úgy éreztem bukni fogok.
Ehhez képest NL10-es asztalon $80 fölötti órabért produkáltam, igaz csak negyed órát játszottam de így is 30 dolcsi fölött szálltam ki.
Ilyen amikor a jó lapjárás bátor ellenfelekkel társul.
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem akarok chatet csinalni a forumbol...
nem akarok 100 hozzaszolast csinalni a kerdeseimbol.
ugyanis nem minden ugrik be jelenleg. szoval ezert jo lenne egy msn pl.
miert baj ?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Na az utolsó is jól alakult

AJ val szoptam K10 ellen, majd közvetlen rá, KJ val spliteltük Q10 ellen, jött riverre a sor Atól 5ig
, majd KQ val KJ ellen, jött neki a sor.
Lefekszek.
Ezt úgy hogy egymást követő 3 körben 3an voltunk már csak az asztalnál, tehát ezek jó lapoknak számítottak, és jó is voltam végig flop előtt. Dehát.
Lehet meg kéne dugni Fortuna asszonyt akkor jobban menne.
-
törölt tag
Kiestem eddig 3 tornáról
, először Ak al AAba futottam, jó mondom előfordul, utána 2 lapos s straightflösshúzólappal, a végén sorral, egy flopra full ellen
, majd egy top párral flopra sor ellen.
Vicces, az ilyen este, mégegy 5dolcsis fast tornát kap mára a szerencse.
-
törölt tag
Asszem ezt a short handed 5dolláros fast tournákat csak nekem találták ki, senki másnak.
ma nagyon mentek, eggyes periódusokban szétszopatott az rng, amikor heads upban 5all int buktam
úgy hogy mindíg én voltam az esélyesebb, 60%al minimum, utána másik játékba A-3 utána A-4el csúnyán felháromszoroztam magam
.
No mindegy a vége, 6partyból, 4győzelem egy 2. hely meg egy 3. érzem nagyon, ezt a lose játékot, nem is tudom át merjek e magasabb alapra menni, ott ezzel a játékkal nincs sok keresnivalóm, vagy mégtöbb, na ezt ki fogom próbálni.
-
Dictator^
veterán
en is egy kis helpet kernek.
meghozza egy olyan emberrel szeretnek kontaktba lepni, aki nagyon vagja a pokert.
igazabol dealer szerep eredekelne.
tobbit amit szeretnek majd msn-en vagy irc-n.
ha valaki valalkozna ra, dobjon egy privit.
(lehetoleg olyan aki teljesen tisztaba van mindennel, (foleg az emelesek, es a raemelesek erdekelnek).
koszi. -
Eagl3
veterán
Szevasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni [link] ezzel az oldallal kapcsolatban. Nemtudom ismeritek e. Ha igen, akkor megtudjátok mondani, h. hogyan lehet pkr pontokhoz jutni? Vagy az a befizetett összeggel arányosan jön? Itt nincs valami bónus, vagy valami, h. ne kelljen mindjrt az elején pénzt utalnom nekik? Mondjuk x ezer play money után adnak pár dollárt, amit nem tudok felvenni, hanem ha a fölött nyerek bizonyos összeget, csak ahhoz juthatok hozzá? -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
No limit.
-
törölt tag
Tegyük fel visszaemelsz flopra, mondjuk ugyanannyit mint amennyi az original bet volt, ha agresszív akkor még rád hív, itt megintcsak jóesélyjel meglesz a pot odsod a tartásra.
Ha nem agresszív csak megadja.
Turnnél, ha mondjuk megilyedt tőled, akkor lechekkolja, namost normál, itt ha én chekkot látok turnre biztos lövök eggyet, de mondjuk ha te is lechekkolod akkor is ugyanott vagy mint Dan.
Riverre jött a flöss, amit hacsak nem extra trükkös akkor nem chekkolja le, hív, és neked itt is kötelező lesz a tartás. Ezzel legjobb esetben is odajutsz ahova Dan, de lehet még sokkal több pénzt belefeccölsz. Szerintem ez tényleg egy jó példa arra mikor kell igazán tartani.
Én eggyetértek itt Danel, Nl10 kivételével én itt ugyanígy játszanék call call call, az a baj ezekkel a 2 színes flopokkal hogy itt nem nagyon tudsz annyit visszaemelni hogy eldobja, egy drillel vagy két párral esetleg meg lehet próbálni kiemelni, a flössesélyből, de A-10el ez nem kivitelezhető mert A-Q is megver vagy Ak. -
Pá
addikt
Csinálgatom a Harrington workbookot, eddig viszonylag jól megy, szinte mindig azt csinálom amit az öreg. De a 13-as problémában eléggé eltér a véleményünk, tulképp csak a preflop call, amit ugyanúgy csinálnék, a flop utáni játékomra 0 pontot adna Dan.
Ha valakit érdekel leírhatom részletesen a problémát, dióhéjban arról van szó, hogy 9 fős asztalon, 2. pozicióból valaki belimpel, utána mindenki fold én cut-off seatben ATo-t kapok, call, button és sb fold, bb check.
Flop: Ah Jh 5d
BB checkol és az első limpelő emel egy fél potot. Kérdés hogy mi a teendő.
Abban egyet értek Harringtonnal, hogy ez a flop elég veszélyes, mert könnyen lehet, hogy itt nekem van a legjobb handem, de az ellenkezője is igaz lehet, valamint könnyen főlém javulhatnak.
Én itt, mindenképpen visszaemelnék egy közepes összeget, pont azért hogy tisztázzam mi a helyzet, ha csak egy próba bet volt, a húzólapját akarta védeni vagy gyenge ásza esetleg közepes párja van valszeg eldobja és nyerem a partit, ha pedig ennél erősebb és tart vagy visszaemel akkor tudom mi a helyzet és nyugodt szívvel elengedem a lapom.
Ezzel szemben a könyv szerint itt ez a helyes játék ha megadom, ezután turn 9h, itt is okosan pont annyit emel az emberke hogy potodds szerint meg kell adjam, megadom, river: Td itt is pont akkorát emel az ellenfél, hogy potodds szerint meg kell adni megadom: mutat egy Th8h-t és flushsel viszi a potot.
Azzal indokolja a Harrington a játékát, hogy nem akar egy emelésháborút kezdeni flopnál, viszont a potodds szerint muszáj megadni mindig az emelést, mert mivan ha mi vagyunk a jók.
Szerintem itt kifejezetten gyengén játszik, pont mint egy igazi calling station. Engem legalábbis nagyon zavar amikor csak megadogatom a másik emelését, úgy hogy igazából nincs információm hogy hogy állhatok. Pont ezért emeltem volna vissza flopnál, hogy kiderítsem hogy állok és ha ott erőt mutat az ellenfél összességében kevesebbet vesztettem volna mint így, hogy még két további kört kifizettet velem az ellenfél turnnél és rivernél, ráadásul simán hagytam hogy behúzza a flushét...
Csak azér kérdezem, mert idegesít, hogy a flop utáni játékomra 0 pontot ad az öreg, pedig szerintem van benne koncepció, sőt pár problémával ezelőtt worldclass manővernek minősítette, hogy Daniel Negraneu foldolta a nut sorát amikor feljött a 3. szín, itt meg 0 pontot ad ha én foldolok egy közepes ász párt.:S Aztán a végén amikor nyer az ellenfél elintézi annyival, hogy hát ez benne van, sajna a pot odds miatt muszáj volt callolni végig.
Nektek mi a véleményetek? Miért nem jó ha visszaemelek flopnál? Nem azért tenném mert azt hiszem, hogy olyan erős lapom van, hanem hogy kiugrasszam a nyulat a bokorból és így vagy helyben nyerjem a partit vagy minimális veszteséggel megússzam.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
Ma sztem egy életre otthagyom a boss media összes termét.
3ból 3szor AK vs Ax preflop all in helyzetben megkapta az ellenfél riverre az outját. Ez már nem balszerencse...
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
Ne is mondd! Azt képzeld el, hogy limit 0.10-en is így fogtam fel. Igaz akkor kezdtem, de gyorsan elkezdtem müüvelöödni, és azt hittem, ha a könyvek szerint játszom nyeröö lehetek.
Persze buktam. Igaz visszatekintve nem is játszottam jól. Akkoriban a K9-es jó lapnak tüünt, bárhonnan, sööt nem is nagyon néztem elöl vagyok, vagy hátul.
Most már nem játszom limitest, pláne nem tele asztalost. NL-en is csak olyan asztalhoz ülök be, ahol 30% körüli a flopnézés. Itt müüködik többnyire az ABC póker, most éppen nem jött be. Tanultam belööle, ezentúl agreszívebb leszek.
Most kezdem elfogadni, hogy a magam elé állított célt hagyjam a fenébe. Tudniillik azt vettem tervbe, hogy az elsöö utalásból megmaradt kis pénzecskémbööl felnyerem magam magasabb alapokra. Még adok ennek egy kis esélyt, de azt hiszem hamarosan rászánok egy nagyobb összeget, és más teremben nekilátok NL50-en. -
törölt tag
Te komolyan ilyen pontosan számolod Nl10en a pot oddsokat, hiba!
Én ugyanígy számoltam, de rájöttem ha WSOP szinten fogod fel az NL10et csak vesztesz... sajnos, nem is voltam túl nyereséges Nl10en amíg komolyan vettem, az NL10 egy játék. ismét csak azt mondom, sajnos.
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
''namost 6dolláros potnál 2 dolláros emelés ajándék egy flösshúzónak.'' Igen itt egy kicsit többet emelhettem volna, de ez még mindig csak 1-3 odds, neki meg 1-4 kell a flush-höz, és ilyen elöözmények után nyilván nem számíthat ingyenlapra, ha nem jön le neki turn-ben.
Bár való igaz, hogy alighanem itt ment el a parti, mert utána már volt neki +3 outja a flush-ök mellé, valszeg ennek nem tudott ellenálni.
Sebaj, legközelebb agresszívebb leszek.
Szerencsére még így is pluszban voltam tegnap, a másik asztalon ugyanilyen drill-emet ketten is kifizették. -
concret_hp
addikt
Most volt este Korda meg Klárika a sport1-en. zaba közbe néztem, hát ilyen szinten én is elkommentálgatnék asszonypajtással

valami hihetetlen szar volt
-
törölt tag
Akár chek raiseeltél, akár nem, szerintem hiba ilyen flopra nem emelni egyből, ha rádemelnek, all in, én tutira ha lechekkolom és rámhívnak akkor all inig visszahívom az embert, addíg kell ezt megnyerni amíg te vagy a nyerő.
egyre inkább kezdek rájönni hogy ezeknek a losereknek, ha hagysz kibúvót akkor találnak mindíg indokot a tartásra, viszont ha az egész stackjük forog kockán akkor azért már feszesebbek.
Máskérdés ha itt behívod all in akkor is megadja, viszont 7lappal javulhat az őlapja, és 7el a tiéd, sőt neked nem is kell már semmi, tehát mindenképpen nyereséges ha allinig tudod hívni.
namost 6dolláros potnál 2 dolláros emelés ajándék egy flösshúzónak. Volt 9dollárja, itt behívod akkor 5dollárral legalább, aztán ilyen turnnél allinig, de a flopra allinig való behívás se rossz dolog, sőt, én valószínüleg NL10en így játszanám. Ezeket vagy preflop vagy postflop kell megverni, annyit havni hogy dobják, 4-5öd stacknyi hívással csak megadják, aztán megint, aztán megint, te meg lesel hogy 9-6ra jött neki a sor. -
regent
aktív tag
Bad beat, vagy hiba volt a játékomban?
22 osztott párom volt.
Texas Hold'em $0.10-$0.10 NL (Real Money), #55,570,156
Table Bethlehem, 14 Mar 2007 5:12 PM ET
Seat 1: fru olie ($1 in chips)
Seat 2: raaberg2 ($12.65 in chips)
Seat 3: muhinoz7 ($7.05 in chips)
Seat 4: bigCKone ($9.25 in chips)
Seat 5: SimonKreutz ($10.80 in chips)
Seat 6: kozander ($2.50 in chips)
Seat 7: LastDrive ($18.45 in chips)
Seat 8: buruburu ($11.05 in chips)
Seat 9: Oma Gerdrud ($3.45 in chips)
Seat 10: regent2 ($17.40 in chips)
ANTES/BLINDS
kozander posts blind ($0.05), LastDrive posts blind ($0.10).
PRE-FLOP
buruburu folds, Oma Gerdrud folds, regent2 calls $0.10, fru olie folds, raaberg2 bets $0.30, muhinoz7 folds, bigCKone calls $0.30, SimonKreutz folds, kozander calls $0.25, LastDrive folds, regent2 calls $0.20.
FLOP [board cards 2C,3D,JC ]
kozander checks, regent2 checks, raaberg2 bets $1, bigCKone calls $1, kozander folds, regent2 bets $3, raaberg2 folds, bigCKone calls $2.
TURN [board cards 2C,3D,JC,5S ]
regent2 bets $4, bigCKone bets $5.95 and is all-in, regent2 calls $1.95.
RIVER [board cards 2C,3D,JC,5S,4S ]
SHOWDOWN
bigCKone shows [ 9C,AC ]
regent2 shows [ 2H,2S ]
bigCKone wins $20. -
adalbert1
veterán
Na ma kb. 2-3 hét kihagyás után újra játszottam, 3 session-t is.
Az elsőben egyből 3 sng bukta, utána cash game-en is elúszott pár dollár...
A másodikban csak cash game, itt pár dollár plusz, de csak pár perces session volt, mert utána mennem kellett.
A harmadikban pedig átlagolva mindhárom asztalon sikerült duplázni a beülőmet. Az egyik sh asztal volt, és már csak hárman voltunk, mikor is 2-szer kaptam egymás után AA-t, a pre flop raisre all in volt a válaszom mindkétszer, és egyszer se javultak fölém.
-
törölt tag
Asszem este soha többet, 130indulós mtt, bazz, 50ember van még 9. vagyok, és small stack az asztalnál, 7 nagyobb stacknyi ember volt, ott, a 9ből
, szivassuk egymást persze, oké ittvannak, 150-300as vakokkal, 6000all in, elsőnek, minden körben, ilyet még nem is láttam, és nem 1 ember hanem felváltva hol az eggyik hol a másik.
100-200nél 2000es preflop emelés, ember behívta all in, A-J val (!!!) A-Q val emelt 10nagyvakot, elölről!
Eszméletlen, allin-raise-callra, bement az ember callal bubi9el, no comment, nem lehet valaki ennyire beteg.
Végre kapok hosszú szünet után egy AAt még a kisvak is dobja, ilyet még nem basztam. Végül csak beszálltam a szokásos közepes párommal AA ellen, eszméletlen, mások ilyen A-j A-10, KQKJ főleg, ezek ellen mennek all in, én bazzeg richtig kikapom az AAt.
No mindegy maradt még stack semmi vész, K10 hátulról all in, nagyvaknál mi volt AA? neeem KK zsír. Mellette meg az elején jól játszottam, nem értem én ezt.
-
Pá
addikt
Épp most buktam el AA-szal a beülőmet. Asszem már elég volt.
-
regent
aktív tag
Tényleg, elnéztem, ott nem 2$-t toltál be, hanem 2$-ra egészítetted ki, azaz csak 1.50-et emeltél, gondolom, ugyanígy máshol is elszámoltam, úgyhogy borul az egész hozzászólásom.

En ilyen helyzetben inkább többet emelek mint ''kellene'' könyv szerint. Sokan hajlamosak különben ''félreérteni''. -
törölt tag
Furadolog ilyen partykat elemezgetni, főleg azélrt mert valaki csak poénra használja, a NL10et, nekem is van olyanom hogy rossz napom van és odaadok valakinek egy beülőt.

Ez nekem rossz beidegződés, és egyben loser dolog, próbálok rajta változtatni.
Ettől függetlenül, több mint 4dolláros potba 1,5dollárt emelni, iszonyatosan kevés, Nl10en runner runner flössesély +overcardoknál is adom, akkora a pot ods.
Ehhez a szintehez ma rájöttem nem kell igazából tudni játszani, akkora vérloserek játszanak itt, ezekből élni kell, fura tavaly májusba nem ezt gondoltam, de amit ma játszottam elképesztő, igazából szórakozni ültem be mert nem volt stt
a Sbeten délelőtt, 1óra alatt összeszedtem 35dollárt, aztán jöttem dolgozni.
Annnyira egyszerű hogy hihetetlen, emelek, adják emelek, adják, emelek adják, muck.... Már már tényleg túl egyszerű. Ráadásul felvittem 20-25dollárra, volt egy értelmes párom, allin hívtam az 5dollár alatti embereket, adták is, és coinflipek, 60%ban bejöttek. Igaz ment is a lap, normál lapjárásnál 10-15dollár lett volna. Short handed asztal természetesen. -
viharhozo
addikt
Abszolut maganvelemeny, de negy ember ellen nagyon ritkan licitalhatsz penzert. Ilyen boardon pedig soha. A full/pokerhuzod valoban turheto esely, viszont hetszentseg, h a negy ellenfeled kozul vmelyiknel lesz J/T/8, a maradek 4-5 outra pedig nem erdemes varat epiteni. Raadasul ott vannak a kombodraw-k (A9h, KQh etc.), amik ezt siman tartjak. Ugy gondolom, az ilyen partikat addig kell rovidre zarni, amig nalad van a legjobb lap.
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Tudom, csak abban nem voltam biztos, hogy azt akarom, hogy dobják be vagy inkább, hogy adják meg. Előtte volt pár partim, ahol a flösshúzó miatt gyorsabban lezártam mint szerettem volna és így kevesebbet nyertem, most gondoltam kicsit lazább leszek. És flop után még mindig volt 1 a 3-hoz esélyem, hogy riverig fullom vagy pokerem lesz, ami azért nem egy rossz vészkijárat.
Amúgy már nem emlékszem pontosan de tegnap megnézegettem a pot oddsokat, és asszem igazából csak flush és sorhúzóval érte meg tartani, főleg a turn után, a többivel mondjuk határeset, esetleg implied oddsot beleszámítva okés. -
viharhozo
addikt
Mar emlitettem, h sajnos eleg felesleges NL10-es partikat elemezgetni, de azert egy dologra felhivnam a figyelmet. A flop utan, az emelesed elott, a potban szamitasaim szerint 5,05 van, es te erre hivsz 1,50-et. Ez ajandek egy huzolapnak, es a board tokig van draw-kal, raadasul negyen vagytok. Minimum potot kellett volna emelni. A lapod ugyan brutal, de ha jon meg egy kor, vagy egy kilences, akkor nehez lesz tartani.
[Szerkesztve] -
regent
aktív tag
Nem tüüntél úgy, mint aki blöfföl, az ellenfeled nyilván belimpelt egy húzóval, a flop nagyon tetszhetett neki, sok pénz volt a potban, már preflop 3.05$, gondolom az elsöö emelöö félblöffölt, esetleg második párja volt, vagy valakinek az lehetett (mondjuk akkor viszont szerintem kevés volt ez a bet ekkora, és ilyen flophoz, ennyi ember ellen), aztán 4.55$-os potra te check-raise-eltél 2$-al, amivel 1-3.2-es pot odds-t adtál az ellenfelednek, ami szép bet, mert hiba volt tartania húzólappal (ami valszeg volt neki), aztán 8.55$-ra emeltél 3-at, egy érdektelen turn-re (bár esetleg ezzel a lappal elérhetöö közelségbe került neki a backdoor flush) ami 1-2.8-as odds, szintén jó bet, és hibás tartás, aztán a riverre kiderült, hogy mégsincs semmilyen flush, te emeltél, és öö bedobta a vesztes lapját.
Ezek alapján több dolog is elképzelhetöö: Hibásan tartotta az emeléseidet egy húzólappal, és mikor nem jött be neki (a valószinüü flush) nem tett be több pénzt, immár nagyon helyesen játszva. Ez esetben örülj, hogy mégis kifizetett.
Esetleg több outja volt, mint képzelted, lehetett flush, és nyitott sorhúzója is, ami 15 out, és így már mindjárt nem hibás (de legalábbis nem nagy hiba) a tartás számára, a dobás meg szintén jó.
Persze az is lehet, hogy KQ-ja volt, és teljesen rosszul játszott, de olyan tipus, aki eldobja, ha már tutira verve van.
Szerintem nem idióta dolog eldobni a semmit egy olyan helyzetben, ahol annyi midennel megverhetnek, ráadásul van valaki aki hangosan mondja 4 ember ellen!!, hogy neki eröös lapja van, már flopnál, ami ráadásul sok mindenkinek jó lehet, aki csak úgy belimpelt.
Innen nézve, esetleg éppen 99 cent-tel kevesebbet veszített, mint veszített volna ugyanezekkel a lapokkal az, aki leidiótázta. -
törölt tag
RNGről én nem mondok semmit, ugyanis nem tudom jót mondjak e vagy rosszat, egnyertem egy sttt ennek alapján jót, egyéb esetben meg szart.
Durva chipleader vagyok, tartok egy kevesebb mint 10ed stacknyi all int, KJ val, Q10re jön neki a sor, úgy hogy a flop első lapja király. Hmm, mondom jó, itt még röhögtem.
Aztán egyszínű A3al tartottam egy hasonló nagyságú all int kisvakból, K5 ellen jött neki a drill.
utána kicsit nagyobb all int 66al, Aj ellen, nem az ász jött, vagy a bubi, neem, turnre sor, bubiig. no comment.
Ezt így egymás után, picit ideges lettem hogy egy pici szerencsém sincs, 8-2 s all in, AK ellen, turnre sort kaptam, és dupláztam.
Fel voltam rá készülve hogy ennyi volt mára, álltam fel, erre bejött.
aztán utánavolt még pár édekes dolog.
Előtte játszottam egy 30indulós tornát, 3. hely, a végét elbasztam, elsőhely nézett ki, no mindegy. Itt is voltak érdekes dolgaim....
Kicsit változtattam a stílusomon, ha már az all ines periódusban vagyunk akkor nagy párral nem emelek flop előtt, csak megadom, ennek esett áldozatul egy nem tudom kicsoda, KQ val all in én AA megadom. (szerintem job játék itt a call, akinek jó lapja van úgyis all in megy, aki meg marginal handel teker úgyis dobja)
Miután kiesett emberünk elkezdte szidni anyámat, meg gayezett, meg fuck your motherezett
, meg ilyenek, asszongya hogy where are you? 1've got 2000$
Na itt röhögtem, mondom neki: what do you do here?
looser
Ember szerintem nem tudott mit írni, hülye amatőr, csak azt nem tudom ha nem tudja elviselni a vereséget minek ül be. -
Pá
addikt
Külön hszbe teszem, mert már így is túl hosszú az előző, de valaki ezt meg tudja magyarázni nekem?
***** Hand 557685850 *****
0.05/0.10 Texas Hold'em (No Limit ) - 2007. március 12. 21:02:55
TH Mini 32 (Real /Cash Game )
Seat 1: maxpe08 (9.78)
Seat 2: wujo4444 (6.98)
Seat 4: Zwerger (4.72)
Seat 5: Breandán (16.53)
Seat 8: Goertsy (11.96)
Seat 9: jessbebe (13.39)
Seat 10: horich (6.49)
Goertsy post SB 0.05
jessbebe post BB 0.10
** Deal **
maxpe08 [N/A, N/A]
wujo4444 [N/A, N/A]
Zwerger [N/A, N/A]
Breandán [N/A, N/A]
Goertsy [Js, Jc]
jessbebe [N/A, N/A]
horich [N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
horich Call 0.10
maxpe08 Call 0.10
wujo4444 Fold
Zwerger Call 0.10
Breandán Call 0.10
Goertsy Raise to 0.50
jessbebe Call 0.50
horich Call 0.50
maxpe08 Fold
Zwerger Call 0.50
Breandán Call 0.50
*** Flop(Board): *** : [8s, 10h, Jh]
*** Bet Round 2 ***
Goertsy Check
jessbebe Bet 0.50
horich Call 0.50
Zwerger Call 0.50
Breandán Fold
Goertsy Raise to 2.00
jessbebe Fold
horich Call 2.00
Zwerger Fold
*** Turn(Board): *** : [8s, 10h, Jh, 2s]
*** Bet Round 3 ***
Goertsy Bet 3.00
horich Call 3.00
*** River(Board): *** : [8s, 10h, Jh, 2s, 3s]
*** Bet Round 4 ***
Goertsy Bet 1.30
horich Fold
*** Showdown *** : Rake: 0.68 Total Pot: 12.92
Goertsy By default Win :12.92
A végén azért emeltem csak 1.3-at, mert már csak 0,99-e maradt és így is allinbe tettem. De szerintetek mi volt ez? Belepakolja a zsetonjai 90%-át egy potba aztán az utolsó 99 centet sajnálja betenni egy 13 dolcsis potba? A pot odds szinte ordít. Le is idiótázták a chatben.
Nyilván flushre vagy sorra várt, de nem jött be. Ha innen nézzük viszont lehet nem hülyeség eldobni a lapot, ha biztosan tudja, hogy verve van minek tegyen be a potba még akár egy centet is. Ti mit gondoltok? -
Pá
addikt
Nah, végre megtört a hónapja tartó rossz szériám. Ideje volt mert már majdnem lenulláztam a bankrollom. És pont ma, amikor elmaradt az élőpoker, hogy megszedtem volna ott magam.

Pont úgy indult a nap mint mostanában mindig, egy óra alatt 4 db értelmes lapot kaptam 88, KQs, AKo és egy AQo-m, ebből eggyel csúnyán vesztettem, kettőt dobnom kellett és egy hozott profitot. Ezen kívül még kis kapcsolódó lapokkal próbálkoztam de nem jött ki velük semmi, meg próbáltam lopni ahol lehetett, kis minuszban voltam épp le akartam lépni, amikor is kézbe kaptam egy 99-et, gondoltam na jó még ezt megvárom...
Ezután kevesebb mint 5 perc alatt 8 handet játszottam (két asztalon) a lapjaim a következők 99, AKo, AQo, 32s, 95s, AQs, QJo, JJ. Mondjuk a felével csúnyán buktam, viszont a másik felével meg durván nyertem, mivel senki sem hitte el, hogy tényleg sorozatban van lapom.
A sorozat végére az egyik asztalon lenulláztam magam, a másikon viszont felnégyszereztem. 
Ezután még kb 10 handet játszottam(amíg körbementek a vakok) volt még egy AQo-m, ATo-m, és egy 33-am, amivel úgy vittem a potot, hogy csak overcard volt és 4-en voltunk de senkinek sem jött ki semmije.
Ja és egyszer nagyvakként 82o-val becheckoltam, flopra kétpár, turnre full. És volt még egy rakás eldobott, A6, K7 és Q5 tipusu lapom amikkel csupa kétpárokat floppoltam volna.
Úgy tűnik, végre megszánt az rng, épp ideje volt, ennyi jó lapot az elmúlt pár hétben összesen nem láttam.
Lehet kicsit később még beülök egy sitngora hátha kitart ott is a jó szerencsém. -
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
[link]
Baseballsatyesztol az Aston Martinig minden kaphato.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Vasárnap esti parám
, szokásos MTTm, szokásos KK all in, a változatosság kedvéért JJ call, jött a bubi természetesen
.
99all in, nem voltam fizetős helyen, muszáj volt, KQ adja, jött a dáma, zsír.
Maradt 1800am 1500-3000es vakoknál, AK káró, kapásból kapásból all in, 2en adják valaki emel, vakok dobják, 3an bentvagyunk flopra nut sor.
örülök neki, de egész torna alatt egy kicseszett értelmes flop nem tudott feljönni, amikor a halálomon vagyok akkor perszehogy jön. Miért csak ekkor?
Nem játszottam jól egyébként szóval egy runner-runner fizetős helynél többet nem érdemeltem, na de akkor is, undorító. 67. hely se rossz végülis 800ból, fizetett is de akkor is bosszantó, az ember elbassza a vasárnap éjjelét, és így kiszopik, noha tudom ez bennevan, ezek nem voltak akkora durva szopások.
Előfordulnak.
Jaa és ami még bosszantó kapartam volna a falat, delaer vagyok, és átrak egy másik asztalhoz UTGbe, 2szer raktam be mindkét vakot, ami azért 6-7es M eknél rohadtul nem mindegy.
Végül a végén fizetős helyen voltam és megint átrakott, annyira ideges lettem, 1 sima köröm lett volna még erre átrak UTGbe fogtam bevágtam 6-2s el leszarom. -
L|zsidoboz
őstag
Tud valaki olyan boltot, ahol normális pokeres ruhákat árulnak? elsősorban baseball sapka érdekelne.
-
törölt tag
Nem hiszem el, egyszerűen hihetetlen, utolsó 5MTTmről úgy estem ki hogy mindíg AAba belefutottam vagy dámákkal, vagy királyokkal, vagy AKal, nem hiszem el, ez egyszerűen hihetetlen, miért vagyok én ennyire peches, nem értem.

-
Dictator^
veterán
lehet már valaki linkelte, vagy látta már mindeki...de azért linkelem.
[link]
eléggé terror
-
regent
aktív tag
Irtam a bwin supportnak, hogy lehet-e az hogy az 50+4-es megynyert jegyem helyett 50$-t rátegyenek a számlámra. Erre visszajött egy levél, kb. hogy:
Tájékoztatni szeretnénk, hogy kapott egy $150+$12 tornajegyet, elévülési ideje xxxx
A jegy elérhetöö a bejelentkezés után, itt és itt. Igy és így tudja felhasználni.
Ez meglepett.
Miután kijelentem, hogy inkább pénz kéne adnak egy többet éröö jegyet?
Legközelebb azt írom majd, hogy szeretném a számlámon lévöö pénzt jegyekké konvertálni.
Hátha akkor kapok egy kis bónuszt.
Mellesleg még nem látok semmiféle 150+12-es jegyet a megadott helyen.
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Én is csak erre tudtam gondolni, hogy gyenge heads-upban, tudja magáról és így próbálja leplezni.
Az lehet, hogy 6 hand után 3450-2550 az állás, de a 7. után 900-5100.
Mondjuk belegondolva lehet, hogy van benne egy kis logika, de ez sosem lehet nyerő taktika, az a legnagyobb hátránya, hogy 1 coinflipre teszi fel az egész versenyét, viszont átengedi nekem a jogot, hogy megválasszam mikor legyen az. Amint lesz egy olyan lapom, amivel egy random hand ellen >66% esélyem van, elfogadom az allint és utána már sima ügy az addig ellopkodott vakjaimat visszaszedni tőle. Így átlagban 3-ból legalább kétszer én nyerek. Igazából nem az allinozgatás a hiba. Hanem, hogy ilyen kis vakok mellett is csinálják, így nyerni nem nyernek túl sokat, és nekem van időm kivárni az alkalmas pillanatot.
Nyilván más lenne a helyzet, ha ugyanezt mondjuk 300/600-as vakoknál csinálná, úgy már nyereséges lehet a dolog.
szerk: egyébként ma tényleg végeztem a freerollokkal és szerintem a microlimittel is. Majd veszek egy nagy levegőt befizetek egy normálisabb összeget és megpróbálok pokerezni, a mostani kőpapírolló helyett.
Persze lehet hogy azt is elvesztem majd, de legalább sokkal értelmesebb körülmények között.
szerk2: megyek nézek egy kis HSP-t, igazi felüdülés lesz
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
A mindig allin egy egesz hasznos taktika. Egyreszt nem adsz alkalmat az ellenfelednek, h barmi ertelmeset tudjon csinalni, ergo az esetleges tudaskulonbseg nem jon ki. Masreszt legitim tarto lapot 6-8 handenkent kapsz, es mar hat hand utan is 3000-3000 helyett 3450-2550 az allas. Ha meg csak ugy tart az ellen, akkor a rosszabb esetekben is 60-40-es helyzetet teremt, ami abszolut nem remenytelen.
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Tényleg jónak tűnik, amit írsz.
2 hónapja még én is ehhez hasonlóan nyomtam és sokkal eredményesebb voltam, mint most a Harrington módszerrel, ami tökéletesen alkalmatlan kistétekre.
5BB-s emelést miért tart valaki 47o-val? Költői volt...
Másik kérdésem, amit soha nem értettem. Amikor heads-upra kerül sor, nagyon sokszor találkozom a következő jelenséggel: mondjuk van 3000-3000 zsetonunk, a vakok még elég alacsonyak, mondjuk 50/100. És az ellenfél preflop allint mond egymás után folyamatosan. Nem szokott zavarni, mert szépen foldolgatok amíg jön egy magas lap, vagy pár vagy valami, megadom és nyertem. Csak nem értem, hogy mi áll a dolog hátterében, mire gondol az emberke?
Csak mert ha foldolok, nyert 50 v 100 zsetont, ha megadom veszít 3000-et. Ez semmiképp sem lehet nyereséges. Vagy azt hiszi így tud terrorizálni, vagy én ezt tényleg nem értem és viszonylag gyakran találkozom a jelenséggel. -
viharhozo
addikt
Harrington tanacsai elsosorban olyan tornakon jok, amelyeken a nep nagyobbik resze nem jatszik (magas buyin, lassu vakemelkedes). Az online tornak elsopro tobbsege 2-3 ora alatt beer a fizetos reszbe, ergo siman elkepzelheto, h egyetlen olyan handet sem kapsz, amivel Dan szerint el kene indulni.
Az M-es, Q-s resz hasznalhato, de erre nehany tucat jatek utan magad is rajossz. Alapveto fontossagu, h a small stakes tornakon a poziciot es a lapot kell megjatszani, az ellenfelekkel nem kell es nem is erdemes foglalkozni. Rendes penzt gyakorlatilag csak a FT fizet, azt kell celozni.
viharhozo on tartsd mög vol 1.:
A 3-5-10 dodós, 200-600 résztvevős tornákon nézetem szerint teljesen felesleges trükközni az első két órában, bármi és annak az ellenkezője is elképzelhető.
Kiindulópontok. Az első óra végén a játékosok ~40%-a van benn, az átlag ennek megfelelően ~3800 zseton. A második óra végén ez 15% ill. 10000 zseton. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a második óra végére nagyjából visszajön a buyin (ill. a fizetési struktúra miatt picit kevesebb). A két óra alatt kb. 100 handet látsz, ebből kell gazdálkodni. A választóvonalat ebben az időszakban az átlag felénél szoktam meghúzni, ha kevesebb van, úgyis mindegy. A freezoutokon elég gyakran lehet limpelni, a preflop allin az elején azért nem túl gyakori.
Indulólapok: Axs, Kxs, értelmes SC-k, minden pocket, monsterek. Allint csak AA-JJ-vel ill. AK-val adok meg, ezekkel viszont mindig. Ha szopás van, legyen az elején, legalább nem húzom az időt. Az első órában elölről praktikusan nincs értelme emelni, úgyis adják. Monsterrel természetesen emelek, egyébként mindenhonnan limp.
A flopnál TPTK közelitől felfelé csak nagyon-nagyon indokolt esetben dobok, nut flushdrawt oddstól függetlenül soha. Legalább három duplázást kell csinálni, és nem lesz jobb alkalom.
Az esetek nagyobbik részében persze nem jön semmi. Én az első óra végéig türelmes vagyok, utána mindennel allin megyek, legalább a szünet öt percét megspórolom.
Mivel ezeken a versenyeken általában úgy képződnek az óriásstackek, hogy hárman preflop allin mennek, és a 44-nek beesik egy négyese, a végjátékot az esetek többségében SS-ként kezdjük. Innentől a Harrington-féle betűkkel lehet navigálni, vagy ízlés szerint gondolkodni.
Elismerem, hogy nem túl szép stratégia, de a győzelemhez mindenképpen nyerned kell legalább fél tucat coinflipet.
A fenti az ipokerre vonatkozik, elteresek termeszetesen lehetnek, a PS pl. picit lassabb.
Tegnapi kedvencem. Rebuyos torna, nalam KK, emelgetesek, vegul harom allin. Ellenfelek: KTo, TT. A haromszorozasra 80(!)%-om van, nehez osszehozni ennel magasabb EV-t. Termeszetesen nem jon ossze, a KT-nek sora lesz, de ez mellekszal. -
regent
aktív tag
Alapnak mondják, a Sklansky:Theory of poker-t, Sklansky-Malmuth
oker for advanced players-t, ez utóbbi fööleg fix limites, mint azt hiszem minden Sklansky könyv, bár a Theory... azért, mint a neve is mutatja átfogó munka.
Doyle Brunson: Super System 1-2, Az 1. már vagy 20 éve jelent meg elööször, a nem olyan rég megjelent második egy átdolgozott kiadás, azt mondják, hogy a Brunson által írt No limit-es része változatlan, amúgy a sok más szerzöö által írt más részek újak.
Erdekes mondjuk a szerzööválasztás, mert ha jól emlékszem Negreanu írt egy Triple Draw részt belööle, ami azt hiszem sokaknak jelent újdonságot, de nem sok helyen találkozhatsz ezzel a játékkal. A kritikák amiket olvastam róla kissé elmarasztalóak, fööleg mert hiányolják a No limit-es rész megújulását. Ami 20 éve, az elsöö megjelenéskor, még valóban forradalmi super system volt. Azért kezdööként érdemes vetni rá egy pillantást.
Harrington:Hold'em vol 1-3. Tornajátékkal foglalkozik, de használható cash game nél is. Jelenleg ezt gyüüröm, szerintem nagyon jó könyv. -
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Szeretnék Pókerrel foglalkozó könyvet venni. Melyiket lenne érdemes beszereznem? -
szjoci
őstag
sziasztok ph!óker guruk!
az everesten a 100$ bónuszt hogy tudom igénybe venni? Elég ha 5$-ral feltöltöm az egyenlegem vagy van valami egyéb feltétel? Nem igazán tudtam kihámozni a szövegből
-
Pá
addikt
Most járok a Harrington második kötetének harmadánál. Gondoltam kipróbálom frissen szerzett tudásom, de aztán rá kellett jöjjek, hogy a freerollon közel sem úgy viselkednek az emberkék mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
Sztem többet már nem is fogok játszani freerollon, úgy érzem erősen rossz hatással van a játékomra. Ami egyébként erősen veszteséges fishek között.
Microlimitre sem merek már visszamenni, nem bírnám most már ki hogy ne blöfföljek és tuti csak szívás lenne annak a vége. Idegesít hogy mindenki úgy játszik ellenem mint egy bekötött szemű idióta, aki csak annyit lát az egész partiból, hogy figurás lap van nála, meg sem próbálja kitalálni, hogy vajon mit miért csinálok. Ha ász van nála már egyenesen legyőzhetetlennek hiszi magát, párral meg már atombombával se tudnám kirobbantani a potból.
Én meg közben arról olvasok milyen elegáns a Post-Oak blöff...

-
regent
aktív tag
Ne is mondd! Belefutottam a múltkor én is egy ilyenbe, külön pech, hogy flopon (is) emelek egy potnyit, és turnre lejön a második J, ami nekem már a harmadik, mellette a zsebben A-úgyhogy eléggé biztos vagyok magamban. River érdektelen, nagyot emel (itt kellett volna gyanút fognom, és menekülni), megadom, és láss csodát flush-e van, már a turn óta. Valami Axs-el adta a 4BB-t preflop, és a potnyit flopon, miközben flopon csak egy flush-húzója volt.
Az egészben az az idegesítöö, hogy pont az ezt megelöözzö partiban ugyanezt eljátszotta egy másik ember ellen, aki a flopon két párt talált, és nyomult is velük keményen.
Komolyan elgondolkodtam, hogy esetleg megéri ezt a taktikát játszani, Axs-el. Ha a flop nem jó színben, még mindig lehet, hogy van benne A, ami elriaszthat néhány játékost, vagy kitart a végéig. Ha bejön a flush húzó és akad valaki aki hajlandó egy potnyit emelni elöötted, akkor a megadással azt jelzed, hogy neked is van egy kész lapod, nem a flush-re vársz. Ha ilyenkor beesik turnre a flush, akkor pedig check, vagy call. ès riveren jó eséllyel sokat nyerhetsz, mert megadják az emelésed, esetleg megpróbálnak két párral, vagy magas párral kiütni.
Csak azt nem tudom, hogy mennyire lehet késööbb visszanyerni az elvesztegetett megadásokat (mikor nem jön a flush, a turn-ön)
Rossz játékosok lehet, hogy kifizetnek. (vagy éppen a jók??)
Harrington könyvében éppen tegnap olvastam egy ilyen esetet. Kb. az mellette a kommentár, hogy: A fickó rosszul játszott végig (aki megadta Axs-el az emeléseket), és mégis nyert. Ilyen a póker. Csak arra figyelj, hogy ne kerülj tilt-re, és örülj, hogy még nem estél ki. Az ellenfeledrööl néhány kör múlva valószinüüleg ez már nem lesz elmondható.
Csak sajna cash game-ben az ilyen ellenfél általában szépen eltüünik a nyereménnyel.
-
concret_hp
addikt
4-6 fős asztalon az indulási stratégiákról tudtok valami jó írást?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) legközelebb amint monstert kapok kézbe egyből beikszelem a raise any-t :L
de lesz az még több is
Mindennel limp vagy emelés, flop előtti raise-ket szinte bármivel callolt, és a vicc az egészben, hogy egy darabig még szerencséje is volt, nagyon sok mindenkit lemákolt, és utána megtömött még jó sok embert, a max. amivel ült bent olyan 200 $ körül volt. Persze nullával távozott, de mire elment már annyi pénzt átforgatott az emberekhez másoktól, hogy vagy 4-5 100$ feletti stack ült bent az asztalnál.
a 25$ bónuszra hajtok (kevesebb mint 300 raked hand kell már csak), meg arra, hogy összeszedjek 100-150$-t ha ez megvan, cashout, betolom valahova, ami ad 100% FD bónuszt, akkor az olyan 2-300$ azzal meg már lehet magasabb (értsd: a jelenleginél magasabb, mondjuk 0.25/0.5) téten is játszani (meg előbb is)
Viszont így hogy gyakorlatilag az egész bankorollomat összenyertem, így nekem nincs semmilyen flusztrációm. gy viszont vannak könnyelműségeim, szóval eggyik se jó.

Lefekszek.
úgy hogy mindíg én voltam az esélyesebb, 60%al minimum, utána másik játékba A-3 utána A-4el csúnyán felháromszoroztam magam

looser