Hirdetés
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Ennél rosszabbkor nem is blöffölhetett volna
Igazságosan elosztottuk a pénzét
-
R
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
mindegy, olyan nyomasztóan rossz a használhatósága, hogy nem játszok rajta.
-
R
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
erre regisztrálnék,
a welcome bónuszt no-desposit-nak gondoltam
,
most hogy regisztráljak?, ha tudom hogy nem fogok befizetni pénzt naponta, havonta (maximum nem érdekes, mert minimumot se fizetek, akkor lényegtelen a kérdés, de meg lehet változtatni később ezt, gondolom)a nem létező no-despositot meg kivettem volna amint lehet (biztos lenne valami rake, frequent point feltétele)
-
L|zsidoboz
őstag
Your desposit limit per day/week
Ez nem NL, hanem ide azt kell választani, hogy egy nap/héten mennyit fizethetsz be maximum.
befizetni nem nagyon fogok a welcome bonuson kívül, kivenni viszont amint lehet kivenném : )
Ezt nem értem, hogy itt mit akarsz mondani. Kifejtenéd nekem? -
R
senior tag
Please set your preferred limits on frequency and amount of deposit
Betting Currency
View Odds as
Your desposit limit per day/weekItt mit érdemes kitölteni? ha csak NL10-en játszanék napi pár órát
befizetni nem nagyon fogok a welcome bonuson kívül, kivenni viszont amint lehet kivenném : )
Meg lehet változtatni később? -
Pá
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Vagy inkább NL600 és kisvak volt.

-
mayerlaci
senior tag
K 3 kézbe preflop 3 dollár adom. K 4 3. Check, Raise.Okés adom 10 dollár.Turn 6. check MEGINT HÍV 10 dollárt. oké adom bár itt már gondolkodtam rajt.River 3. És igen J 3-as van nála.Ezt mondja meg nekem valaki hogy erre mi a szart emel?Nem nagy pénz de dühitö.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ma is bukóval indult a session, 51$potot vittek előlem AA vs QQ, flopon mentünk allin és riverre beesett az ellennek a Q...

de aztán végülis +80$ban zártam ma is.
flopoltam 2 pókert is egyikkel se nyertem pár vaknál többet.
megdőlt a rekord potom nl25ön: 68$így 2 nap alatt 190$-t nyertem.
ha belegondolok, hogy fél éve 220$ volt a bankrollom , 7 hónapja 102$, 8 hónapja meg csak 72$ ...
-
Bibby
addikt
3 AK-val buktam egymás után. Ebből kettő suited volt. Egyszer A6 ellen...

-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Mondjuk pont erre lennék én is kíváncsi, hogy a dollár megáll-e itt, vagy süllyed még mélyebbre? Mert hogy nagyon visszakapaszkodni nem fog, az szerintem szinte biztos.
Amúgy nekem ez tetszik, ami most a bossnál van: accountom euro, de ha dolláros asztalon játszok, akkor annyit konvertál dollárra, amennyit ép beteszek az adott asztalhoz, de ha akarom játszhatok euro-s asztalon is.
Dolláros asztalon egyelőre azért tetszik jobban a játék, mert így több buy-in -nyi a rollom, igaz lasabban is nő. -
concret_hp
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
szvsz ahonnan ki vannak tiltva az amcsik és így főleg európaiak játszanak nem kizárt hogy lesz váltás, elvégre az ide-oda konverzió senkinek nem jó, másrészt a teremnek se mindegy, hogy egy egyre elértéktelenedő, vagy egy stabil valutában van rengeteg sok pénze amit forgathat.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A b2b-n biztosan, mostmár a boss-on is euro alapú az accountom (viszont ettől még lehet dolláros asztalon játszani, én is ott szoktam, van fontos, euros, meg valami török szutykos asztal is).
Tegnap a CD pokerre is 30 euro ajándék lovét kaptam (itt is dolláros asztalon játszottam), amit kb. két osztás alatt sikerült belocsolni.
KK vs. JJ - jött neki a J
Ax vs. AA - pocketre tettem, de mivel jött A a flopban nem gondoltam volna hogy AA van nála.
A cd poker meg ipoker networkös tudtommal mint az a szutyok titán is, habár a titánra meg vc pokerre legutóbb még dollárba kaptam ajándék lóvét, tehát nem tudom ilyen szempontból hogy állhat az a network.
Egyebeket nem tudok így hirtelen...Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a dollár most megállt-e ezen a ponton, vagy fog-e még ennél mélyebbre süllyedni az árfolyam, ill. fog-e egyre több network átállni euro-ra?
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ahhh, nekem rögtön 45-50 euro bukóval indult a session, végül sikerült visszatornázni magam -9-re.
-
mayerlaci
senior tag
Bwinen is vissza lehet nézni a játékot mind pl everest-en? hogy "mult játék"
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hm mostanra 110$ pluszba fordult a session (ebből 22$ bónusz). mondjuk lefáradtam 5-6 asztalon majdnem 4 órán át...

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem bezzeg felragyogott a szerencsecsillagom.

Ez meg 5 perccel előtte volt: igazából még most is furcsa számomra az ellenfél játéka, de bejött neki.
-
concret_hp
addikt
na nekem szerintem bekapcsolták a szopatóflag-et
ss allin megy, A9s nálam, mindenki más már dobta adom. mutat: T4o flop: T48 köszbmeg.
AA-mat levágta egy 55.
JJ-vel allin megyek 8 magas flopon, AQ adja, river Q.
TT-vel allin szintén 8 magas flopon KQ adja, river K ez szerencsére shortsztekk volt.
mindez olyan 45perc alatt. 1 handet nyertem az is coinflip volt. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Utána még beültem pár asztalra, végül 74 euro pluszban sikerült zárni a sessiont.
Illetve 87-ben is voltam, de utána becsorgattam 2 beülőt pl10-en, preflop emelek hátsó pozícióból 1,5$-ig (ami ugye 15 vak), erre 6-an nézünk floppot... Az ennyire hülyéket már nem szeretem, inkább olyanok ellen jó játszani alacsony limiteken is, akiknek már van valami fogalmuk a játékról, de azért még nem annyira jók. -
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát mikor én regisztráltam még oda, akkor az ultimatebetre kértem, az más kérdés hogy még nem kaptam meg, mert nem volt kedvem melóban scanneléssel szarakodni, de most megyek mindjárt egy multifunkciós nyomiért, úgy is ki kell próbálni, hogy jó-e.
Amúgy érdekes, hogy a saját 50$-áraimból sokkal óvatosabban játszom, az ilyen ajándékokat gyorsan elgamblerkedem.
Szerk.:
Bibby : hát ha megy, akkor miért ne, free money.
Szerintem én is szépen sorban megcsinálom majd őket... -
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Na ezt álmomban sem gondoltam volna.
Akkor kikérem én is mindegyikre... -
L|zsidoboz
őstag
Dehogynem.
Mind kivehető egy reggel trükközés nélkül.
Haver eddig megkapta UBre, absolutera és full tiltre is.Adalbert: Sztem egyszerre is ki lehet kérni mindet, csak azzal az a baj, hogy nem biztos, hogy időre teljesíteni tudod mindenhol a bonuszfeltételeket.
Nekem meg haveromnak gond nélkül adták absolutera kb. 3 hónapja, viszont ismerősöknek, akik mostanában próbáltak, már nem ment az absolute.
Lehet, hogy a botrány miatt volt valami kavarás.MOD: már kicsit elavult leírás.
-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A pokerrroomschoolt ismeri valaki? Ott elméletileg a cd pokerre adnak 130-at, 30 kezdő részletben, utána meg 10-esével.
Viszont a cdpoker oldala szépen bejön, viszont a letöltésre menve meg a site is too busy felirat fogad (pedig korlátozva se vagyok már ugye decembertől).A yourpokercash-en pedig úgy adják mindenhova, miután megcsináltad az egyiket, mehetsz a következőre?
-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Úgy értem hogy egy embernek, egy regisztrációval...ott sem kapod meg az összes helyre az 50 dodót.

-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Én is akartam már írni, mert nem értettem... egy helyre adják csak összesen, mint ahogy minden más oldalon is.
-
Tomics
addikt
Tegnap egy freerollon 5. lettem
Követtem a pokerstrategy-n tanultakat, de ha néha nem térek el tőle, akkor elfogyott volna az 1500. Várom a bónuszokat, 4 teremre kértem
-
adalbert1
veterán
Nekem meg a boss jóváírta az a pár eurót, amit az ominózus handekbe betoltam, csak megérte rinyálni nekik.
Ma kiutaltam egy kis pénzt, hogy havernak toljak át moneybookersen, ezek után általában bukó szokott lenni, de eddig 40x euró plusz pl10-en (úgy hogy usd-s asztalon nyomom). 
Szerk.: mármint a 40x az negyven valamennyi, nem négyszáz... Jó is lenne.
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Még sosem omaháztam.
Tervezem, hogy majd kipróbálom ha meguntam a holdemet, de egyelőre arra sincs annyi időm, mint amennyit szeretnék.szerk muhahah, közben visszementem partyra
véletlenül ugyanahhoz az asztalhoz is beültem ahol voltam az előbb
továbbra is lapömlésem van és már nagyon nem akarják elhinni
sajna másik asztalon belefutottam egy pokerbe... -
viharhozo
addikt
-
Pá
addikt
Beültem Partyra.
77 hand alatt 2,5 beülő plusz, 155 PTBB/100...Nem mertem tovább maradni.
Nemtudom mitől fosztottam meg magam, mert nagyon kedvező table imidzsem volt(mákolós idióta) és két asztalon is 200 BB körül ültem, amit szeretek. De egyszerűen nem akartam elrontani ezt a szép sorozatot.
Nálatok volt már ilyen? Ha hirtelen sokat nyertek akkor inkább elmentek? (nem a shortstackeket kérdezem
) Velem még nem nagyon.Amúgy már olyan 50 hand után le akartam lépni, csak mindig jött egy KK itt, egy AQ ott...
Amúgy 77 hand alatt 1 AK, 1 AQ, 4(!!!) KK, 1 QQ, 1 JJ... AJvel top két pár flopra, ellen allinmegy... (kár hogy shortsztekk) meg ilyenek.Won $ When Saw flop: 85%, Showdown win 100%.

Most viszont félek, az ilyeneknek mindig megvan a böjtje. Vagy remélem ez inkább a megváltás volt a 7 szűk esztendő után.
-
Tomics
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
megvan a bónusz, mostmár csak az a kérdés melyik teremre érdemes felhasználni.
Titan, Manison, Partypoker, Full Tilt? -
darnellsmith
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
sajna a holnapi szokásos heti live poker elmarad nekem mert a sok zh-val elvagyok havazva elég rendesen (4db: kedd-szerda-csütörtök-péntek
) -
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Mondjuk a bosson nagyon tetszik minden a szoftveren kívűl (ami mostanában ugye szarakodik a legutóbbi szoftver update óta), de kb. sehol nincsenek ilyen gyenge játékosok alacsony limiten...
Egy pokertracker tényleg jól jönne, már csak azt kideríteni, hogy melyik a legplusszosabb és legminuszosabb lapom...NL50-en viszont nem akarok játszani, egyelőre bőven jól hoz az nl10 és nl25 is... (meg régebben is próbálkoztam párszor vele, akkor nem igazán ment, valahogy az nl100 könnyebbnek tünt).
-
Tomics
addikt
pokerstrategy-s bónuszról tudtok valamit? kamu az egész, vagy a kérdéssor helyes kitöltése után tényleg jár a 150$?
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
De én először mindenféleképpen a boylet csinálnám meg, mert gyakorlatilag pár nap alatt teljesíthető a 800 rh NL50-en.
Ez egy erdekes bonusz. Az utolso 2600 handben eppen 800 olyan volt, ahol elerte a rake a 25 centet, viszont csak 80 dollar rake-t fizettem, ergo a terem ebbol veszteseggel jon ki.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Természetesen. Majd szólsz, ha ráérsz.
Nekem is lett pénzem a jó öreg bosson, én is szeretném majd felnyerni.
Ez fogós kérdés.
Ha önmagában regel valaki kis befektetéssel, és csak a welcome bonusra hajt, akkor sztem a boyle. Mert elég könnyen kivehető a welcome bonus.
Viszont van a pokerakciok.com oldal, ahonnan lehet regelni a ladbrokersra. Ott viszont lehet kapni extra 100 dollárt+pokertrackert, ezen felül jön még a terem által adott welcome bonusz. Ha valaki sokat játszik, pl. kimondottan a rakebackre, akkor a ladbrokers éri meg jobban.
De én először mindenféleképpen a boylet csinálnám meg, mert gyakorlatilag pár nap alatt teljesíthető a 800 rh NL50-en.concret_hp:
Nem teljesen. Általában úgy van, hogy a 10es asztalnál 4-5 ember játszik komolyan, 2-3 lazán és 1-2 idiótán. Őket kell megkopasztani.
Annyira nem játszik sok ember az ilyen pontos asztaloknál, és már nagyjából lehet tudni, hogy ki melyik kategória. -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
hm nekem asszem ilyen 200 pont körüli összegem van egy sima póló valami 2500 pont, de azért majd körülnézek a store-ban
gondolom eléggé pléjmáni szintű játék lehet...repü
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Vagy még az is megoldás lehet, hogy moneybookersről nyomod ki-be visára a lóvét, gyorsabb mint a banki átutalás.
Szerk.:
L|zsidoboz : amit beszéltünk meghívós dolgot, tegyük át januárra, a bosson ebben a hónapban van már 50 euro rake-em, 100-tól jár a rakeback, semmi pénzt nem akarok nekik otthagyni...
Ill. a ladbrokes vagy a boyle sports a jobb a véleményed szerint? -
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
A pontszerzeshez itt eleg lapot kapni vagy fizetni is kell a rake-be?
-
L|zsidoboz
őstag
Egész jó ez a ladbrokers is. Kaptam 200 dollár rakebacket.

Most meg arra jöttem rá, hogy Ultimate Beten nagyon megéri ultimate bet pontos asztaloknál játszani.
Volt 800 pontom 3 napja, most meg már 12500.
Egész jó ajándékokra lehet beváltani. -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nincs levonas, de eleg keves terem fizet ki kartyara, ok is inkabb csak a depot.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Én még csak befele fizettem kártyával, kifelé még nem sikerült. (persze azért mert a ps-en bebuktam a lét, i4-on meg nincs kifizetés kártyára). De amúgy szinte mindenhol leírják, ha vonnak le...
I4-on sikerült a kezdő 35 eurómat felvinni 366-ra, így happy vagyok, igaz hogy abból csak a rakeback volt 50 euro. Amiket játszottam: Hold 'em: NL10 full talbe, NL10 SH, PL10 full, PL10 sh, NL25 full és SH, PL25 full, egyszer beültem NL100-ra is gamblerkedni, meg volt pár 3 és 5 eurós sng is...
Viszont a legutóbbi update óta egy trágya a boss programja, nagyon sokan panaszkodnak, hogy pár pillanatra lefagy, kidob az asztaltól. Ezeket velem is szivesen eljátsza... 2 handben ki is dobott, ahol biztos hogy jobb voltam (az egyiknél volt showdown is, a másiknál pedig szintén jó lehettem top 2 párral)... Írtam is a supportnak, hogy refundot akarok, kíváncsi vagyok milyen nevetséges válasszal akarnak majd megetetni, mivel mikor előszőr leírtam a problémát, megkaptam az instalálljam újra a softwaret, check my anti-virus-spyware etc. settings sablonlevelet. Na meg az update után hétvégén elég sok torna is elmaradt, szerintem részben ez a probléma miatt, de ki tudja...
A bossos csávó még nem reagált, az i4-os magyar supportos gyerek nagyon korrrekt volt ismét, igérte hogy utánanéz, és megpróbál intézni valamit (persze ezt a meccset inkább a bossal kell lejátszani). -
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ugyanezt akartam kérdezni. én a bwin-en fogok elkezdeni jáccani. és ezt a banki átutalásos dolgot preferálom. kb mennyit vonnak nem tudja valaki?
-
concret_hp
addikt
szokott valaki kártyával ki be fizetni?
van ahol vonnak érte fee-t? (a kifizetésnél) -
viharhozo
addikt
Nem tudom, nehez. Az ellen nagyvakbol csak tartott preflop, 22/44 lehet veszelyes. A cbetet nagyon sokan szeretik tamadni, nem dobhatok el mindent a flopon. Ha tizesnel magasabb lap jon, es emel, akkor sajnos dobni kell, vmi csak lesz nala. Ha kisebb, akkor altalaban kemenykedek, van esely, h eldobja a gyenge kiseros damat. Ha pikk jon, arra ra szoktam bloffolni.
-
-
viharhozo
addikt
Ma is becsuletesen szivtam, amikor is hirtelen beutott az a bizonyos egyszeri kutyavasar.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
na hát az nemsok
final table gondolom ittis annyibol állt hogy akinek kevés chip van az jó lapnál egyből all in, akinek nemsok minden az eldobja vagy netán akinek van miből az elfogadja aztán lemákolja/vagy nem és ennyi. na mind1 azért ha lesz akkor megnézem, aztán utána eldöntöm hogy érdemes volt-e 
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Olvastam ophun, hogy nem nagyon kameráztak.
Sztem max. a final table lesz kamerás.
-
Gambit
őstag
Na, vége a BPO-nak. Hát a végén elég vérszegényen játszottak a srácok. Amúgy Duró Gyula nyert, akárki is legyen.
-
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Érdekes, nekem is volt egy AK vs A8 tegnap és én is buktam. Riverre jött a 8...
Egyébként nagyon kellemes hétvégém volt, elenyésző badbeattel. Elég simán mennének a dolgok ha minden így menne. Pedig nem történt semmi különös, hacsak nem számít az annak, hogy flop után általában az esélyesebb lap nyert.
-
viharhozo
addikt
Sorozatban dontom a sajat rekordjaimat. Most eppen egymas utan negyszer vesztettem preflop allint dominalo lappal (KK v 55, AJ v AT, AK v KQ, AK v A8). Az eddigi rekord harom volt.
-
Gambit
őstag
Élő játék, több órányi küzdelem után végre final table. (Elég hülye lebonyolítás volt, minden asztal játszott egy sng-t, és a győztes jutott tovább az FT-re, ahol ismét sng.) Már csak 5-en játszunk, nekem sajnos csak a fél stackem van meg (korábban floppolt sorral flösbe futottam). Emelek UTG-ből az AJ-vel kb. 3 vakot, ami a stackem negyede. Egy hülye francia csaj a buttonon allin. Fedezem őt, de csak alig. A csajt hülye calling stationnek readeltem, az előbb említett sor vs. flöss partiban ő is végigjött velünk A magassal. (Én riverem dobtam, ő ott sem, pedig akkorra már három hármas is lent volt, tehát póker, full, flöss, sor esély is volt, neki meg egy ásza.)
Persze megadom az allint, és meglepve látom, hogy QJ offot(!!!) mutat! Király, dominálok. A gond csak annyi volt, hogy turnre meglett a sora, riverre az egylapos flösse. És a szerencsétlen hülye azt sem tudta, miről van szó. A sort sem vette észre, és utána el kellett magyarázni, hogy azért nyert ő, mert öt egyforma színe lett. Nagy nehezen megértette. Én meg több órányi játék után pénz nélkül távozhattam, mert 1,5 nagyvakom maradt, amit egy 88-ra tettem fel, de persze egy AK leverte. Szóval szerintem meg ez a dühítőbb, hogy olyanok verik meg az embert hatalmas mákkal, akik még a szabályokat sem ismerik. Hogy a saját asztalát hogy a **csába sikerült megnyerni, az rejtély. Biztos hasonlóan színvonalas játékkal. -
Bibby
addikt
Egyébként lenne egy lehet hogy láma kérdésem. Titan poker: az asztali gépemen ha akció van egyből felugrik, nem számít hogy épp írok, vagy bármi egyéb. Laptopon viszont szép diszkréten csak villog a tálcán, meg csipog. Akárhogy meresztem a szemem sehol nem találok hozzá beállítást, pedig elég dühítő. Aki tud segítsen. Köszönöm!
-
Bibby
addikt
Üldögélek szépen, szívják a véremet, semmi lap. Megkapom a dáma párom kézbe, VÉGRE felkiáltás, és búcsúzás egy kézbe kapott király pártól.
Emiatt utálom a pókert... vagy emiatt szeretem?

-
mayerlaci
senior tag
S a PH-sok mikor fognak leülni és játszani?
.Akár on-line. -
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Még eszembe jutott valami... Rohadtul tudom utálni azokat az idiótákat, akik preflop 2 vakig emelnek minden handnél mikor bemennek... Igaz hogy így megduplázzák a potot, de valahogy nem tartom értelmes játéknak... A másik csoport meg akik a 2 vakra ráemelnek még 1 vakot, néha az az érzésem, hogy fix limites asztalhoz ültem be...
Persze az ilyen 2 vakosokat néha nagyon félre lehet readelni, de annál többször lehet őket nagyon berántani... -
Pá
addikt
Gyerek végig instacallt nyomott. Na jó riveren egy pillanatig habozott, de aztán becsülettel befejezte, amit elkezdett.

-
viharhozo
addikt
Altalaban en emelek, es eleg sokszor bedobjak. Vegul 1580 hand utan az 53. flopot nezett parbol set lett, jo sokat nyertem vele.
Ebben a honapban 30k handet jatszottam le. A setflopolasom az abran gyakorlatilag nem lathato, 40 settel tartozik a terem (darabja atlagosan 8 dollar). Vegigneztem, otszor flopoltak az AA-m ellen sort. A PokerEV szerint a havi net runom -7 beulo. A ketto egyutt egesz tisztesseges osszeg.
-
AK-o-val megyek all-in. 170.000 zsetonom van, a vak 75.000 150.000 middle pos ülök, előttem már vki 300.000-el ai ment, "megadom". Utánam még vki, is bejön, a vakok dobják...
970-en indultunk 8 gtd-s rebuy speed nl tournament. Az első 2500-at kap, mindezt 2 dodós beülővel, és 1.6-os rebuy-adddonnal. A számláló 41-et mutat, vakarom a fejem, 40 alatt már 46 dodót fizetnek 35 helyett. Az 10, pont annyi amennyit eddig beinvesztáltam a beszállóval és 4 rebuyyal. Épp most néztem, hogy 3 hand mva leszek BB, és azt is épp h meg tudom adni. Belevettem, hogy esetleg még a nagyvakot veszni hagyom, és marad 20.000-em a 75.000-es SB-hez képest és mi van ha akkor jön a "lap". De most jött. Be is toltam.
A későbbi megadó egy Q-J-ot- mutat, az első emelő viszont egy K-K-t. Ez már nem jó jel...
Flopon jön egy J meg vmi szemét. Turn-ön egy Q. Na mondom itt se jön már 10-es. Meg a nyereményemhez sem... És tényleg az asztalra nem is, de közben a 4 másik asztal valamelyikéről kiesik valaki, és így 39.-ként kapok 46,06 dollárt. Mindezt 2 óra alatt, és kb 9,5 dolláros invesztálás mellett. Fincsi.
Honnan volt a 10 dollárom?
Tegnap elindultam a Party kelet-eu-i frerollján.
Ott 3. lettem, nagyon fájó mód, A-10-s-el kaptam ki, egy K-8-o-ellen. Szabályosan fájt, ott is 25th level 75.000/150.000 volt a vak, kn 250.000-el voltam nagyvak, a maradék 100.000-et betoltam, és a CL (3,5milla chippel) vígan megadta. A flopon jött egy 8-as, a riveren mégegy, A-10 szín sehol. Tényleg fájt.
A korábbi tanácsokat kb egy hétig betartottam és vigyáztam, a cdpokeren a 30 eu-s bonuszt nl5-ön játszottam. De jött a mélyrepülés, a keresett 10 dollár elszállt, ment mellé még 10 is. Maradt 25, és tudtam bármit csinálok valaki mindig lesz aki K-3-al adja meg végig az emelésem, A-K-mmal, flopon K-val, és jönni is fog mindig a 3-as a riveren. Nem egy ilyen volt. K-3-al el se kezdtem játszani. Ha jött is volna K a flopon, és emelnek, el tudtam volna dobni. NL 5-ön én voltam így egyedül.
Felmentem NL100-ra, már tudtam mi jön, de csatában akartam elvérezni, "játékosok" ellen.
Jött egy AA- all in, megadta egy 3-6-o, flopon ottvolt a két 3-as. Mindegy tudtam, hogy ez jön csak azt nem mikor.
De tegnap leültem, és az itt olvasott, Allin/fold, esetleg nagyvakból limp-el szépen elmentem a 3. helyig, ma meg a 39-ig. Nem lettem jó játékos hirtelen, és nem is tartom be ezt a játékstratégiát teljesen, volt h csapdáztam, volt, hogy félblöfföltem.
Tegnap volt egy baráti party is, mindkettőnek már az elején cl lettem, egyszer KK-mat fizette ki egy barátom mert A-9-el nem hittem el h nem jön A, pedig nem jött, majd 5-5-öt találtam BB-n, a kisvak csak adta, flop A-5-3. Ő emel, én vissza, Ő all-in, én adom, és reménykedtem h A-a- van. Volt, csak éppen kettő...
Mindegy a második party volt eddig a legrövidebb, mindenkit én ejtettem ki, és a máskor 2-2.5 órás meccs lement 1 óra 10 perc alatt. Nem kegyelmeztem.
Itt is volt két necces helyzet.
Az első amikor CL lettem 10-10-et kaptam BB-n, emeltem adták, flop J-10-7. kb 1500-am volt, emeltem 400-at adták, turni mindegy emelek 400-at adták. River mindegy allin, adja.
Az elsőben A-9-hez ragaszkodó barátom most egy A-K-val jött végig.
A másik party kb féltávnál már csak 3-an voltunk, az előző A drillessel, AK-val emelek, kb 2500-am van, a vak 50/100, emelek 400-ig, adja.
Flop K-J-9 megint 400, megint adja.
Turn 7-es. Allin megyek. Ő adja mutat egy J-7-o-t... kérdem én ezzel adtad meg preflop? Erre Ő vigyorog, igen!
A riveren jön egy 9-es. Máskor majd nem szállsz be J-7-o-val Tomi...
Én viszem a potot, és kb 6 hand mva vége a heads-up-nak is.
Itt tartok most
-
viharhozo
addikt
Az uccso 1083 handben 63 pocketet kaptam, 36-szor neztem flopot, es nulla setem lett.

-
Bibby
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Úgy emlékszem magas kísérővel volt, talán KJo...
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hm, ez nem is olyan rossz, 65-70%-os rakebacket jelent. Az Ironmanes akciot csinalod?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Természetesen nem csak 1 dolláros raketől van.
Vannak töredék pontok. Amúgy nem is lehetne kis limiten pontot szerezni.
Csak ha a töredékeket összaadjuk, akkor jön ki, hogy 1 dollár rake 1 pont.
Pont ahogy mondod, 20 cent rake az 0.2 pont.Az általad idézett mondat meg a termet fényezi kicsit, hogy más terméknek egy körben max. 1 pont szerezhető, Full Tilten meg 3 is akár.
-
viharhozo
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Konkretan az erdekelne, h ha pl. 20 cent a rake, akkor is jar-e 0,2 pont, vagy 1 a minimum.
-
L|zsidoboz
őstag
S'n'G-n pedig ez a leggyakrolibb kiesés/duplázás szitu. Top pár vs. flush vagy straight draw.
Sztem mindenképp meg kell ilyenkor próbálni duplázni. Ha nem jön be, ott egy köv. torna, ha bejön, akkor meg happy day. Mivel A is volt nálad, így kb. 45% százalék esélyed volt flopon, ami bőven jó egy all inre nálam.
Milyen kísérővel volt top párja? -
Bibby
addikt
Hmm...tudom hogy kicsit kevés az információ. Nos, biztos voltam benne végig hogy top párja van, király. Itt a kérdés egyértelműen az hogy van-e annyi esélyem mint amennyit bepakoltam. All-in is mehettem volna, de látszott rajta hogy megadná, szóval így nézve kiestem volna.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
"A bónusz kivételéhez pontokat kell gyűjteni. Minden 1 dollárnyi rake után 1 pont jár, egy leosztásban max. 3 pontot kaphatsz. Minden pont $0.06-ot ér. Ha összejött $20 (vagy 10%-a az eredeti befizetésednek), akkor azt a számládhoz írják automatikusan. A pont megkapásához nem kell pénzt betenni, elég ha kaptál lapot.
Versenyeken minden dollár tournament fee-ért 7 pont jár. Tehát egy 20+2-es versenyért 14." -
Gambit
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
A partira kell koncentrálni? És a bad beateket el kell felejteni? Végig kell gondolni a lehetőségeket?
Basszus, akkor mi eddig rosszul csináltuk! Köszi a segítséget mindenki nevében!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)