- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
nem A6, A8-am volt.
de valóban igazad van, hogy 1 kicsit rosszul játszottam meg. viszont énis lassan akartam megjátszani, mert ha végigcheckelték, és emelek akkor: mivel volt preflop emelés 200-ra és már bentvan 600, ha keveset emelek, azt mindenképp megadják, mert nagy a pot, ha sokat emelek, akkor meg vagy fold vagy visszaemelés akkor meg hirtelen nekem kell elgondolkodnom, hogy mit is csináljak. gíy zatán gondoltam kapnak 1 szabad lapot. ill. ha később emelek amikor lejön vmi kisebb lap, akkor az esetleges annál magasabbb páárjára esetleg megadja stb. illetve arra gondoltam, hogy valszeg magas lapokkal jöttek be és mivel az A-ra senki nem hívott így valszeg csak nálam van ász vagy nagyon gyenge kickerük van. és ha feljön vmi figurás lap arra valszeg raiseltek volna... stb.
na mind1, valóban nem játszottam meg jól, mert többet akartam nyerni, mint ami benne volt.
( a legidegesítőbb az volt h az arc egész este slowplayelte a lapjait és mindig csak callolt, amikor meg nem volt semmije akkor emelgetett egyfolytában. ( és nagyon nme így szokott játszani))
[Szerkesztve] -
Kajesz No. 1
csendes tag
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Azert az 57-43 mar jelentos elteres, nem igazi coinflip. A partit sztem rosszul jatszottad meg. Settel teljesen altalanos a passzolas, siman csapdat allitott. Neked a buttonrol mindenkeppen emelned kellett volna, h vmit megtudj a tobbiek lapjarol. Reraise eseten pedig erosen fold szagu a dolog, sok lap megverhet. A6 a legnagyobb luzer parosok egyike.
-
userZ
aktív tag
válasz
Kajesz No. 1
üzenetére
Hol játszottad? Kipróbáltam az i4 pokert, de szvsz tragédia ez a progi. Még mindig a paci viszi a prímet nálam a szoftver egyszerűsége, gyorsasága, átláthatósága alapján.
[Szerkesztve] -
efge
aktív tag
grat! remelem nem jatszottad el egybol ezt a nagy nyeremenyt

-
Kajesz No. 1
csendes tag
Sziasztok most vagyok túl egy freeroll-os versenyen és sikerült nyernem 1€-t kínkeservesen, úgy hogy az első szünetben még én vezettem ugy 45000 zsetonnal, majd a szünet után jöttek egymás után a pech-es leosztások. Nekem szinsorom volt a srácnak utolsó lapra kijött a royal-flush.
És sorozatban hasonló leosztások történtek meg, hol sikerült felhozni magam biztos helyre, hol lecsusztam arra a szintre, hogy 1-2 kör és all-in-t kellet volna mondanom.
Szerencsére sikerült bentmaradnom a fizetős helyen!
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
azért a 43-57 nél nem teljesen papírforma, csak sanszos, hogy a JJ nyer.

más:
élőben is tudnak történni olyanok...
múltkor játszunk, a fent említettekkel, 40/80as vak, A8s-t osztok magamnak, emelek 200ra, kisvak bejön, nagyvak is többiek fold. flop: A 10 3. végigcheckeljük. (nem akartam emelni mert már volt 1 kis pot, meg azelőtt 2szer volt h emeltem preflop, meg flopnál is és mindenki foldolt...) naszal biztonságba éreztem magam. turn: 6. mindenki checkel, emelek 100at kisvak call, nagyvak fold. river: 8. kisvak check, emelek 300at. call. mi van nála? 10 10... sz'al azé' flopra drillel checkelni végig... jó persze végülis csomót nyert, de...
-
userZ
aktív tag
No csak sikerült regiznem az i4 pokerre: nem volt jó az aktiváló link (be kellett másolni a böngészőbe). Most viszont aktiváltam mindkét nickemet. Lehet e törölni az egyiket? Vagy küldik akkor 2x az 5 jurót?
Mikorra érkezik meg egyébként? Mindjárt tesztelem is egyébként: keződik a freerollom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kajesz No. 1
csendes tag
Hello!
Én is azt javaslom, hogy a kezdeti kudarcok ellenére ne add fel semmi képpen a pokert, mert csak idővel és rutinnal jobb lesz, meglátod.
A freerollos versenyeken tényleg más mentalitása van az egésznek, és én is csak alátámasztani tudom az előző hsz.-ben mondottakat, hogy ott milyen taktika lehet a célra vezető.
Példa rá: tegnap voltam egy haveri társaságban pokerezni, és olyan lapokkal buktam nagyokat ami mondjuk egy freerollos varsenyen esetlegesen felérhet egy all-in-el. Pontosabban konkrét szituáció nekem kézben D,K a havernál D,A. Mindkettőnknek volt egy D párja, és én kicsi esályt láttam arra, hogy magas lappal A-al meg tud verni, mert más nem nagyon jöhetett szóba. De mégis így lett

A másik ilyen bukásom hasonló szituáció, csak most más lapokkal. Nálam J,K havernál J,A.
Sajnos nem volt szerencsém, majd legközelebb.
-
viharhozo
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Az AK vs KJ azert kellett, h halld Helmuth kommentarjat.

Az staright flushnek sztem a turnon fold/allin kellett volna Zeidmannak, rettento veszelyes lapok voltak az asztalon, o pedig egyetlen lappal javulhatott.
Ajanlom meg a HSP idei szezonjat, asszem a 12. vagy 13. reszt, ahol Hansen es Negreanu egyarant fullt floppol, majd Hansennek lejon a pokere (~600k $-os pot). -
viharhozo
addikt
A freerollokat a sok orult miatt kifejezetten nehez megnyerni. Erdemes az elso valamirevalo lappal preflop allint mondani, es imadkozni. Ha bejon, akkor pedig nagyon ovatosan jatszani. Igy benavigalsz az elejebe, viszont a vege a gyors vakemelkedes miatt ujra lutri lesz. En mar haromszor megnyertem a 100 euros esti freerollt, ugyhogy ne add fel.

AKo vs JJ: 0.431 vs 0.569, tehat itt teljesen papirforma, h elbuksz. Preflop allinnel mindig kockaztatsz, a megadolapoknak altalaban minimum 20%-uk van, nem ritkan 40. A legjobb eset az AA vs AKo, itt 94-6-ra vagy favorit. -
userZ
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Jól hangzik, de nem tudok regelni rá sajnos. Odáig eljutok, hogy küldi emailben az aktiváló linket, de arra kattintva a kező site jön be, belépni nem enged pass hibával...pedig tuti jó a jelszó, mivel először azthittem elgépeltem regizésnél, így új accountot regiztem, de másodjára is ez a történet. Egyébként tényleg sok a freroll, de pacin ''több'' zsetont lehet nyerni, az indulók száma ua. Esetleg valamit nagyon elnéztem regizésnél? Bár elég szomorú lenne rám nézve.

-
adalbert1
veterán
Ja, az elég jó volt. Meg amikor mindketten full-t floppoltak, úgy hogy az első leosztás volt a wsop-n, és az egyik máris búcsúzhatott...

Leginkább az jött le az egész összeállításból, hogy mennyire számít a szerencse is, hiába vagy esetleg nagyon jó játékos.
Viszont az AK, KJ párharc nem tudom miért kellett a végére, semmi extra.
Az idei wsop-n is volt egy nagyon durva leosztás, ahol szintén csak a straight flush menthette meg az egyik delikvens-t egy pókerrel szemben, le is jött neki.
-
mahatma
aktív tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
de kemény volt a full vs. színsor...a csaj ott nem kicsit volt ideges.
-
userZ
aktív tag
Abbahagyom a pókert.
Igaz még kezdő vagyok, de egyszerűen béna vagyok: nem tudok 2000-ből a legjobb 50-be kerülni freerollon (kb 20-ik versenyem). Most is: all in-ezek AKo-el, ezt szerintem 10-ből 11-en megtennék (egyébként kedvenc lappárom) turn-ben feljön még egy ace, riverkillre meg egy J, így nyert az ellenfelem J drillel. Bocs ezt valahova be kellett írnom.

-
Fortissimus
őstag
jo szorakozast[link]
-
userZ
aktív tag
válasz
Kajesz No. 1
üzenetére
Na akkor te már profin ''küldöd'', mármint hozzám képest
Hihetőnek hangzik a bot játékosok verzió, de volt, hogy párszor tartotta valaki a tétet, tehát az ilyen vegyes asztal lehetett akkor. Kösz, utánanézek az általad beírt oldalaknak, bár a pacival eddig jól megvagyok, de több site, több freeroll ugyebár 
-
Kajesz No. 1
csendes tag
Huu... én beleestem a kezdők ''mohóságába'' és egyre több oldalon reggeltem.
Először én is a pacific-en reggeltem ami most is a favoritok között van, utánna jött a
bwinpoker;sportingbetpoker;expertpoker;partypoker;pokerchamps;
pokerhost;pokerstars;williamhillpoker; ...
Van 1-2 ami tényleg gagyinak tünik, de sok sokmindenben hasonlit, csak a külleme más.
Nekem már sikerült 1-2-szer freeroll-os versenyen fizetős helyen végeznem, de amit nyertem ugy 2 és fél órás játékon, azt 2 és fél perc alatt elbuktam a real pénzes asztalnál.
Így nekem is még sokat kell tanulni a játékról, de az regeteg időn, és sok szerencsén múlik, amiből most egyik sincs!
Az előző hozzásolásodhoz még annyit, hogy én is jártam már így, és én csak arra tudok tippelni, hogy ez azért történhetett meg veld is, hogy későn kapcsolódtál a játékhoz, és olyan asztálhoz rakott a játék, ahol csak sit out-os emberkék voltak, mert megesik, hogy sokszor az ember bereggelik magukat a játékra és elfelejtenek játszani. (mert mondjuk még 3 -4 versenyen már órák óta játszik) És akkor így ''védekezik'' a játék/program, hogy az ilyen játékosokat 1 asztalhoz teszi be. Ezért tünt neked az hogy bot-ok ellen játszol.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
userZ
aktív tag
válasz
Kajesz No. 1
üzenetére
Szerintem igazad van
nem létezik legjobb játékos, mivel ez a játék nagyon összetett: kell hozzá egy kis ész, pszichológia, emberismeret, intuíció, és bizony szerencse is. Bizony vigyázni kell, rá lehet ''hangolódni'' a dolgora: én ma csak 5 freeroll versenyre regeztem
Melyik oldalon játszol? Nekem a pacific jött be, a többi elég gagyinak tűnt eddig (pl.poker.com), megjegyzem még csak freerollokon indulok. Ha majd nyerek cash-t a versenyeken, azzal fogok játszani real money-ban, még elég zöldfülü vagyok, de igyekszem
-
Kajesz No. 1
csendes tag
Sziasztok!
Most olvastam végig a fórumot, és nagyon motiválónak találom egy kis pokerezéshez!!!
Csak így tovább!
Én is nem rég kezdtem el játszani neten, de még mielőtt teljesen rákattantam volna volt annyi erőm, hogy a gépemet újrarakva, és a telepítőket egy eldugott mappába elássam.így nem teljesen de ideig-óráig megszabadultam a ''gonosztól''
Ráébredtem arra, hogy ha az ember komolyan akarja művelni ezt a sportot, akkor egy emberi élet is kevés lenne rá, hogy a legjobb legyen. Így hát az aktuális feladatok teljesítésére szorítkoztam
pl.:túl kell élni a vizsgaidőszakot!!! Majd idővel ha egy kicsit több időm, és pénzem lesz, akkor már rendesen bele lehet vágni ebbe a feladatba is, és valamilyen szinten teljesíteni/ profitálni belőle. -
Lord Myn
őstag
Hali!
Én is keresnék embereket, havi 1 alkalommal, játékra. 5 lapos draw poker-t (52 vagy 55 lappal) vagy 7 lapos stud poker-t játszanánk. 100 Ft-os alap, 10 Ft-os egységekkel. Lenne jelentkező? (BP és környéke) -
userZ
aktív tag
Az mitől van,hogy pacin freerollon kb 30 percig heads up-oltam egy taggal, mert mindenki eldobta rögtön a lapját ki is esett mindenki...nekem robot játékosoknak tűntek, eszméletlen gyorsasággal azonnal dobtak mindent
Én is kezdő vagyok de ez nagyon durva volt, senki nem szólt bele a játszmáinkba...végül kiejtetem a tagot, aztán jöttek végre ''játszó'' embekék is. 2850-ből a 103-ik lettem, de mondom ezek a foldolók már nagyon idegesítettek. -
concret_hp
addikt
legyen vmi minimális tétje. meg mondjuk 1szer lehessen rebuyolni.
mondjuk pár száz huf egy induló chip. amit a végén visszaosztotok az elsők közt.
így ha valaki veszít mondjuk pár száz hufot akkor az még simán felfogható, mintha a szórakozásért fizetett volna. szóval mintha mondjuk elment volna moziba vagy ilyesmi.
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Balatonon úgy játszottunk, hogy mindenki 200 forintról indult (ennyi zseton), és a kisvak/nagyvak 5/10 forint volt. 100 zseton alatt lehetett rebuy-olni, és 500 fölött lehetett eladni zsetont.
Egy egész hetet játszottunk végig minden este 5-10 ember, és a hét végén mindenki +-500 forint körül volt, ami szerintem senkit sem vágott földhöz, és mégis nagyon kellemes esték voltak. -
efge
aktív tag
koszi az infot. ez abszolut funplay, egymas kozt, haverokkal.
arra van meg tippetek, hogyan lehetne kezelni azt amikor valaki kiesik, azaz elveszti az osszes zsetonjat?
egyreszrol nem akarjuk hogy kimaradjon a jatekbol, masreszrol az sem jo, ha siman feltoli a zsetonkeszletet, mert akkor esz nelkul emel mindenre. ti hogyan oldjatok meg ezt? -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
upsz lehet félreértettem a kérdést.
szóval ilyen tournament jelleggel nyomjuk, 1500 zseton 4-10 játékos általában. kezdő blind 10/20 és 15-20 percenként emelkedik: 10/20, 20/40, 40/80, 50/100, 70/150, 100/200, 150/300. 300as nagyvak fölé meg általában csak heccápnál megyünk 200/400ra. -
efge
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
ez rohadt kevesnek tunik. mi is 1/2 blinddal jatszottunk, de igy mindenki mindig megadja, es boszen emel. nem kene magasabbnak lennie?
-
efge
aktív tag
kerdes: holdem pokerben mennyi az idealis kis/nagy blind erteke? marmint ha mondjuk indulasnal van 100 zseton, akkor mennyi a kis blind? 5? 10?
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Gondolom azért van, hogy ne legyen mindenkinek 620 különböző regje.

-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem kerül rá egyből, postai úton küldenek egy levelet, benne a sign up kóddal, amit majd meg kell adnod a megfelelő mezőben.
-
-
törölt tag
-
userZ
aktív tag
Hájsztok! Tudtok mondani olyan netes póker progikat, ahol sok freeroll verseny indul? (csak a pacific pokert ismerem)
-
efge
aktív tag
Rico a heten nyert Ausztriaban! grat neki, es a tobbi magyarnak is!
-
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Olyan 3adába került, 3600at toltam még be és az ember előtt olyan 10k volt, chipleader volt. Asszongya egész este jöttek a 8asok, most is fognak, jöt neki.

Mindegy majd csütörtökön lehet megint bizonyítani, kiváncsi vagyok hogy a mostani elgondolásommal a játéról meddig fogom vinni, ezt hiszem végre a helyes úton vagyok, kiderül hamar.
-
tothbe
addikt
A verseny időpontja: 2006. október 7. 21:00 (19:00 GMT).
Heti szatelitek: $5+$0,5 minden szombaton 21:00-kor (19:00 GMT), összesen 7 alkalommal, 2006. október 14-től 2006. november 25-ig.
Hol lesz ez? Bulgáriában? Mert ha nálunk, akkor valamelyik idöpont nem stimmel, mert mi még a GMT+1-be tartozunk tudtommal. -
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Így van, de mondom 3 an voltunk, nagyvak voltam, 3600am volt még, a vakon kívül, amit betoltam, úgy hogy a kisvak előttem csak megadta a nagyvakot, tudtam nem lehet nagylapja mert akkor all in ment volna, így az A felértékelődött a kicker miatt, ráadásul egyszínű volt és akár so is lehetett , utólag visszagondolva ez volt a vég, mert ha chekkolok akkor flop nekem flösshúzó+A mindenképpen all in, de nekimeg alul felül nyitott sora volt, tehát mindenképpen megadja.
Ennyi, szerintem nem volt hiba, de kiváncsi lennék a véleményedre.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Én most jövök egy versenyről 30 voltunk, ezentúl minden héten lesz. Lényeg a lényeg 3. lettem, örülökis meg nem is, az utcsó handbe 3:1arányban voltam esélyes.

1-2hibától eltekintve, -amikre régen nem is figyeltem, sőt azt se tudtam mi az-, gyakorlatilag hiba nélkül játszottam, pozicióból nem hoztam ki a maximumot, illetve bekaptam 2 korai poziciós suckert, de felálltam. Úgyhogy így örülök végülis a 3. helynek.
A végén 500-1000 volt a vak, nekem nem túl megnyugtató 5000körül volt a pénzem. Emelkedés után 700-1400nál erősnek éreztem egy A-5suitedot és bementem nagyvakjként, úgy hogy a sb csak megadott, gondoltam megilyed, 7-8al nem ilyedt meg.
A flop 2-10-9volt nekem 4 színt adott neki ugyebár sorhúzólapot, turnre meg jött egy 7es.
Kár érte.
De mondom örülök hogy számottevő baromságot nem csináltam, és sokkal több lapot játszottam meg mintaszerűen mint rosszul. Gyakorlatilag talán 2szer vagy 3 szor volt showdown a többit vittem turnnél de volt amikor rivernél is meg flopnál is.
Ebből sokat blöffel, örülök, ennyi.
-
viharhozo
addikt
Vegre osszejott egy tornagyozelem. 23 euro, nem nagy penz, de az erkolcsi siker a lenyeg!

-
tuttika
tag
Vegyen részt a TV által is közvetített Budapest Poker Open-en. A 2006. november 29. és december 3. között megrendezésre kerülő verseny várható összdíjazása 54 millió forint. A Sportingbet Póker heti szatelit versenyein már $5+$0,5-ért bebiztosíthatja helyét.
A Sportingbet Póker 8 db, egyenként $800 értékű díjat kínál fel nevezési díjként, a Budapest Poker Open főversenyére.
Az első szatelit versenyen a Sportingbet Póker minden magyar játékosa ingyen indulhat. A verseny időpontja: 2006. október 7. 21:00 (19:00 GMT).
Heti szatelitek: $5+$0,5 minden szombaton 21:00-kor (19:00 GMT), összesen 7 alkalommal, 2006. október 14-től 2006. november 25-ig.
Jelentkezés a versenyekre a kezdés előtt fél órával.
Az élő verseny lebonyolításáról a www.budapestpokeropen.hu weboldalon olvashat. -
törölt tag

Itt ül mellettem egy alég nagyképernyős ember, kiselőadást tart nekem hogy kell pókerezni
, mert ő most a 18. helyen áll egy nagy versenyen.
2 abszolut rohadtnagy kamu all in bejött, és 2szer annyi zsetonja van mint a 2. helyzettnek akinek még mindíg 3 szor annyija van mint az asztal többi tagjának.
Emberünknek van 15ezre, a asztal nagy részének meg 2000alatti zsetona
Emberünk kedvenc eszközei az asztalnnál, call auf jedem Fall, check, és fold
, ennyi pénzzel úgy kéne lerabolni az asztalt ahogy szól
Erre ez meg A-Qval nem emel flop előtt.
Bazzeg hát ennyi zsetonnal terror.
De hős voltam, taktikusan csendbemaradtam, csak nagyokat mosolygok.
-
törölt tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Szerintem kellő alázatossággal, /pénzzel/ akarattal, és kis szerencsével, bárki eljuthat ide, szerintem, előbb vagy utóbb. Kitartás kérdése, meg kezdőtőke, mert az elején lefelé fog menni a bankrollod elég erőteljesen, szerintem egy ilyen teljesítményhez szükséges legalább x év kemény netes és éles gyakorlat, szerintem, na de ha észrevetted, úgy duplázta meg a pénzét a final tablen hogy lapja sem volt, használta az elsődleges tűzerőt=>zseton.

-
törölt tag
Kötelezőamagyar srác megírta a 3. részt is a WSOP beszámolóból, olvassátok, én nem nagyon találok szavakat, csak az vígasztal hogy ő is tanulta, bzw. mindenki eljuthat erre a szinte aki kellő alázatot mutata sport iránt.

[link] Tényleg nagon dúrva, maximális gratula neki, szép volt.
-
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Láttam én is olnilnepokeren
, mit mondjak,szívás,ugyanakkor Doyle papa is megmondta a pókerbe minden megrtörténhet everything can happen
, amikor a könyvében leírja hogy a kézbe király párjára floppolt egy fullt, és elchekkolta és az ellenfelének, turnre meg riverre is 7ese jött
, háát, nem lehetett boldog.
egyébként olvastad vele az Interviewt? Doyle Brunsonnal? Előző havi Cardplayer magazinba volt,természetesen az oldalon. Pffff
hihetetlen dogokat ír le, ettől fggetlenül nem feltételezem hogy kamuzik.
Mindjárt megkeresem.
Olvasd el, a valaha élt -szerintem- legnagyobb és legjobb pókerarcával, interview, nagyon kemény milye viszonyok között játszott a 60as években
:
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
bazzeg, kb most olyan állapotban vagyok hogy leszívom magam keresztbe.
Játszottunk haveri körben, volt egy ismerős, ha láttatok igazi barmot, hatalmas szerencsével.
Riverre egymás után egymás után jött be a belső sorhúzólapja, meg riverre kétpár, full, flöss, stb stb, flopra emelek, 50szeresnyi nagyvakot, megadjaaaaa, persze, turnre ugyanez, riverre jön a lap, hihetetlen, egészen hihetetlen, basszátok meg ilyen nincs.
Flop A-9-K haver Apárrral kurvanagyot emel, adjaaa, persze, turn A haver all in, megadja, kidobják a lapokat, Q-10 volt nála, kitaláljátok mi jött riverre? J persze.
Nekem flopra 2 párom volt A-4 turnre jött egy 6 os, riverre egy 5ös, riverre gyakorlatilag all innél voltunk kidobjuk, 2-3 vol nála és sora lett, ismétlem flopra 3 lapja volt a sorhoz hiányosan, 1000et emeltem flopra, mert tudtam hogy életveszélyes az ajándék, turnre is emeltem, mindent adott, és riverre jött a közbelső 5ös, a vicc az az egészben hogy tudom mennyi az esély rá, és nekem ménem jön be? Mert nem játszok ennyire hülyén, persze, hogy jöjjön be, na de ez akkor is.
ÁÁ nekem ilyen mákom lenne, már házam lenne.
Szájbavert kupakosmunkával megkétszerezem a chipjeimet, aztán egy ilyennel elvesztek mindent, áá. És a tetejébe még nagyképű is, pff bazzeg. Jóhogy 1000ft, nem pénz, 4 dollár, nem erről van szó, de a mód idegesít egy kicsit, felküzdöm magam lap nélkül, és akkor belefutok ilyenekbe, és nem egyszer, nagy kassza kihúzás nélkül felértem 4500ra, aztán konstansan lefele 1500ig, majd vissza megint 3000re, majd le 500ra majd vissza 2500ba aztán 0 ba...
Mindegy. -
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Ez igaz. Valamiért kevesebb résztvevööre gondoltam.
Amúgy mégis lehet, hogy megfontolandó. Ha nem is döölhetsz hátra ennyi zsetonnal, de könnyen (könnyebben) uralhatod az asztalt. A végén ez sokat számíthat.
Ha meg nem jön be, hát mára ennyi volt. Legalább odabújhatsz az asszonyhoz.
-
regent
aktív tag
válasz
viharhozo
üzenetére
De csak az elején, aztán ahogy közeledünk a pénz felé mindenki óvatosabb lesz. Az elején meg természetes, hogy megadják. Ha nem kerül semmibe, miért ne? Ha vesztesz, legalább az idööd nem pazarlod, ha meg nyersz, akkor megduplázod a zsetonjaid. Két ilyen szerencsés megmozdulás, és majdnem hátradöölhetsz. Négyszeres kezdöözsetonnal gyakorlatilag nem kell semmit csinálnod, és bent vagy fizetöös helyen.
Persze ezt úgyis tudjátok, nem is értem miért írtam.
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Azert szarok a free versenyek, mert mindenfele idiota lappal megadjak az all-inedet, es otbol egyszer vmelyiknek be is jon.
-
concret_hp
addikt
-
viharhozo
addikt
Nagy nehezen bekinlodom magam a partypoker egyik tornajan a 100 koze. AA-t kapok, limpelek, utanam kovetkezo emel egy nagyot. En all-in, o megadja, JJ. A flop elso lapja termeszetesen J.

-
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Így estem kvázi ki az FHM versenyről
, 100at tartott az ember meg még ketten tartottak, én dealer voltam, tudtam hogy a még kettőnek nincs nagy lapja, megnézem a sajátom A-K suited, hmm, mondom visszahívom az elsőt all in, ha eldoba nyertem 4vakot, nem rossz, erre megadta, ő egyedül ahogy számoltam, felfordít 2-2t. aha.
, nem jött semmi, mondanom se kell.
32,8% hogy jön egy A vagy egy K, nem jött.
[Szerkesztve] -
viharhozo
addikt
Tegnap az 'overcards vs underpair' szituaciobol otbol otszor vesztesen jottem ki. Gaz.
-
tuttika
tag
HI
Szokot valaki a sportingbeten pókerozni?
-
törölt tag
[link]
Csak annyit tudok mondani maximális respect
, onlinepokeren írt a srác élménybeszámolót, maximális gratula, hihetetlenül dúrva. -
törölt tag
Ha valaki esetleg akarna regisztrálni a pacificre, akkor légyszi had küldjek neki meghívót, ha meghívón keresztül min, 20dollárt felraktok 25dollárral lesz megnövelve a számlátok, meg az enyém is 50el.
Mindketten jól járunk. -
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Nem sokkal jobb
, sőt
.
Én inkább kiigazítanám úgy hogy a Póker egy ügyességi játék, ahol azonban a szerencsének is szerepe van. Hosszútávon napi 5-7órát játszva a szerencsefaktort le lehet csökkenteni ,szvsz. Sok olyan ember van aki ebből él, és keres napi 100-500-1000+ dollárt, ők tudják hogy adott asztalon mennyit tudnak óránként összeszedni és nem is erölködnek, mert kihasználják mások hibáit, és abból megvan nekik az óránkénti hozamuk, persze peche mindenkinek lehet, de ők nem egy adott napra, hanem adott évre nézik az egészet, és ilyen értelemben náluk a szerencsefaktor minimális.
Nálunk ugyanez van, 1000-1500buy in, 10-20kis nagyvak no limit, 20ftot mindenkinek ér a vak természetesen, ezért okosan kell játszani, vagy emelni mindenre.
-
viharhozo
addikt
válasz
üzenetére
Sehol nem hibaztal, de a poker egy szerencsejatek.

Mi hetente-kethetente jatszunk, 1000-1500 hufos buy-inekkel, es rendszeres problema, h mindenki benn marad a flopra. Namost ilyen esetekben gyakorlatilag gambling lesz a dologbol, altalaban van vkinel valami.
Aktualis nagy szivasom: idolimitig jatszunk, utolso elotti leosztas, nagy vak vagyok. Elottem szepen emelgetnek, mivel a vege fele jarunk, marad mindenki. AJ suited, itt az ideje egy kis pot-stealingnek, bemondom az all-int. A kis vaknal KK, igy jartam.
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
válasz
üzenetére
Hol? mikor? itt balcsi parton kéne, de akkor úgy hogy esetleg ott aludni ahol lesz... nincs meg a létszám??? 10fő is jó, mondjuk 20 mégjobb...
ha balcsi parton valaki beáldozna sok ismeretlennek egy ilyen kérót ahol mehet a pókerparty (persze csak zsetonba játszunk
) az nagyon baba lenne...
nekünk van pincénk, de no áram... meg hely se sok... csak bor
sajnos ez nehezen kivitelezhető, de csak van valami jólelkű pókerbarát aki a PH-sokért megtenné mindezt (persze ha nem oly nagy erőfeszítést igényel)... -
törölt tag
Én nem félek, attól is lehetne félni hogy tönkremegy az oldal, remélem nem fog, Pacificen kezdtem 20dollárral, most van 80, de voltam 130ba is, csak 1 óra alatt buktam 60dollárt, eggyik a fent említett volt, a másik meg sorra, és az embernek riverre jött a full, úgy hogy flopra 1párja volt, NO COMMENT, ez a kettő 85dolláros kassza volt belegondolok dupla ennyi pénzem lenne
, és hát visszevettett a tempóban, a 10cent no limites asztalon tolom megint, ha 100fölé jutok megint akkor, kiveszem a pénzem és átrakom a partypokerre, egy akkora oldal nem engedheti meg magának hogy megkárosítsák bármilyen módon a usert mert az egyenlő a halállal nekik.
Az ominózus sornál az az érdekes hogy mintha valami felsőbb energia akarta volna így, flopra top párom volt jumbóval,. ember emelt 3dollárt, mondom sicher nagy párja van, leszarom inkább dobom, 1:5,06hoz hogy jön nekem a sor, nem adom meg, én hülye marha meg a callra klicckeltem, soha nem történt még velem ilyen, mondom mindegy hülye pumpi fizess akkor 3dollárt, turnre, richtig jött a sor, ember emel 8dollárt, én vissza 10 kis gondolkodás után adja, erre riverre jött neki a 3. 9es maradt még 8dollárja, all in, én meg adom gondolkodtam rajta sokat hogy hol hibáztam,/ott hogy adtam a 3dollárt tudom/ de utána hiba volt e ezt nem tudom
, sorra visszahívni biztos nem volt az, a végén meg már annyi pénzem volt a potba, hogy mindegy volt.[link]
Jaa, igen, és akkor a flösshúzóról, meg a straightflösshúzóról nem is beszéltem, eggyértelműen igazolva van a turn utáni visszhívás, 80%volt hogy én nyerek kb, vagy még több. 1:2 vs, 1:10
Bad beat
jóvan aggabagytam biztos senki nem kiváncsi erre.
[Szerkesztve] -
Sytex
tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Múltkor élőben:
AA kézben, preflop bemeltem egy közepeset, ketten megadták.
Flop: JJK Huh mondom ez kicsit necces, bemondom all-in biztos eldobják. Nem dobták. persze hogy JK volt az egyikőjük kezében....
Ujra szereztem zsetont, következő osztás: AA, mondom ilyen nincs, preflop all-in, 3-an megadták, nyertem is.....
Ennyi az AA-ról. -
HEMP
aktív tag
válasz
üzenetére
Már van dombornyomott kártyám a BudapesBanknál... az nem jó??
És nem félsz attól, hogy meghackelik a servert és lelopják a lóvéd??
Más: előre befizetett összeggel játszol -adott kerettel- vagy mindig az aktuális játék után eljátszott/nyert összeg mozog a számládon?
[Szerkesztve] -
Kicker
őstag
Én ódzkodom a netes pókertől.. rákattannék...
de liveba mehet a party... az nagyon zsír... esetleg egy PH-s pókerparty @summer? ha van valami ilysmi ötlet lehetőség, szóljatok ám... -
törölt tag
Bemész a Raiffeisen bankba csináltatsz, egy dombornyomott kártyát, megadod a számát az oldalon és ennyi.
A kártya számlavezetési díjja 290ft/hó, egyébként nincs semmiféle egyéb kötelezettséged, első 3 pénzfelvétel ingyenes. A legtöbb netes pókeres ezt a megoldást használja, jaa, és Visa kártyát csináltass, mert Mastercardra nem mindeggyik utal vissza pénzt.
[Szerkesztve] -
HEMP
aktív tag
Sziasztok,
látom vannak akik pénzben játszanak neten, hozzájuk lenne egy kérdésem: ki meritek adni a bankkártyátok számát a neten?? Én is játszanék, de ez kicsit visszatart... Egyébként hogyan megy a folyamat?? A válaszokat köszi: egy mazsola
-
törölt tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Oké ez megint egy dolog, ha egy ember ellen van ez akkor oké, vagy neki jön vagy nekem
na de hogy egy olyan lap jön amelyikkel mindketten olyan kezet csinálnak ami nagyobb mint az enyém ez kicsit sok.
Igaz ha csak 1 kilences jön(sor nélkül) akkor is szívtam volna, tény.
Egyszer én is be fogok kerülni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Persze, túlságosan nem is izgulok, csak jó lett volna egy kis önbizalomnövelő a 25cent no limiten is, eddig 10cent NL volt, nagy nehezen felépítettem egy bankrollt, gondoltam itt az ideje szintet lépni, aztán paff, szerencsére már nem száll el a fejem ilyenek után, visszahoztam 0 ba, de akkor is demoralizál, valamilyenszinten, még akkor is ha tudom hogy 20ból 19szer én nyerek ilyen szituban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Napelem
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( a legidegesítőbb az volt h az arc egész este slowplayelte a lapjait és mindig csak callolt, amikor meg nem volt semmije akkor emelgetett egyfolytában. ( és nagyon nme így szokott játszani))

És sorozatban hasonló leosztások történtek meg, hol sikerült felhozni magam biztos helyre, hol lecsusztam arra a szintre, hogy 1-2 kör és all-in-t kellet volna mondanom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ÁÁ nekem ilyen mákom lenne, már házam lenne.