Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
hogy a rohadt életben lehet minden sessiönben tizenx bi-t nyerni, folyamatosan?

-
sss
őstag
válasz
misirulez
üzenetére
"A biztonsági token olyan eszköz, amely egyszeri és egyértelmű jelszót generál, és lényegesen megnöveli számlád biztonságát. A token elég kicsi, hogy elférjen egy zsebben vagy kézitáskában, és akár kulcstartóként is használható.
A token megnöveli a számlád biztonságát, mert minden egyes gombnyomással új és egyszeri jelszót hoz létre. Ez a hagyományos bejelentkezésnél kerül felhasználásra, segítségével megakadályozhatók a csalási kísérleteket. Kiváló eszköz mindazoknak, akiknek kiemelten fontos a számlabiztonság, illetve azoknak, akik nagy összeget tárolnak számlájukon."
forrás: psLásd milyen jófej vagyok ma.
-
misirulez
senior tag
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
dánke. akkor asszm csinálok egy reget mb-re
mondjuk egyelőre nem nagy pénzekkel operálok, de ez is több mint a semmi, és ki tudja, egyszer hátha tele lesz még zsetonnal 
-
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy innen hova tovább, illetve hogy hosszú távon mennyire fog visszaesni a terem forgalma (meg hogy a terem ára mennyi esett vajon
). -
concret_hp
addikt
nem semmi háttérmunka mehetett itt a fulltilt vétellel

starson meg balck friday előtti időket idéző asztalok

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem én vagyok, csak példa volt

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
most még a 888 poker is küldött reloadot. gyűlnek a vérszagra

-
concret_hp
addikt
starsra meg is jött a reload

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Legyen egy 35-40 éves családeltartó apa, aki mondjuk egy nagyon rossz munkahelyet hagyott ott. Ott azért elmegy ám a pénz. Nagyon hősieskedni se lehet, limiteket próbálgatni. Könnyen megreked nl50-en. Felejtsd el az ambíciókat, és a huszonéves kort. Abból indulj ki, hogy létfenntartás.
Persze 20-35 éves koráig is dolgoznia kellett valahol. Lehet arra mondja, hogy nem ért igazán semmihez, hogy ugyanezt a szintet nem tudná fenntartani semmi mással, és csak kétkezi munkát tudna vállalni, szakmunkát nem igazán.Egyébként failnak fail, de el tudok képzelni sok ilyen helyzetet.
-
concret_hp
addikt
-
bandus
veterán
válasz
attiati
üzenetére
nem az a kérdés, hogy ráillik-e, hanem, hogy ezfelelőtlenség. illetve, nah, nl25-ön, nl50en bőven sokkal jobb pénz jön mint ösztöndíjból, de aki idősebb, nem tanul és erre tervezi az életét, és mondjuk van 3-4k dollárja?
én stabil 4-5k/hó nyereség alatt nem mernék ebből "élni". sőt, felette sem, mert ki tudja, lehet,m hogy egyik pillanatról a másikra leáldozik a piac... persze remélem, hogy nem

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
miért?
Ez egy fulltime NL25, NL50-es regre simán ráillik, aki havi szinten vesz ki.
És mondjuk huszonx éves, vagy már középkorú, és egy korábbi rossz mhelyről ide menekült 4-5 éve. -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Na igen, ez egy nagyon jó lehetőség észbe kapni nekik (na meg ha egy ilyen megtörténhetett kb. most már tényleg bármikor előállhat hogy egyik napról a másikra megy a levesbe az egész online póker dolog).
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
sawwee néven ír, én nem tudom ki lehet (de nyitott egy stakelési ajánlat topicot is). neomorf szerintem hozzá se szólt a témához.
5teve: a PH! nekem is tetű lassú volt az este. Azért a pénz az pénz, elvi síkon engem 5$ is zavarna, szerencsére az értékén túl tudnék lépni. Azoknak viszont érdekes lehet akiknek pár k volt a rolljuk (és ez volt az egész rolljuk), és írták is hogy semmi egyéb melójuk, semmi máshoz nem értenek - mondjuk ha valaki jó játékos azért össze tudja szedni magát idővel, viszont így is duplán vesztesség a dolog, az elbukott pénzen felül amit esetleg alacsonyabb limiten grindeol végig mire újból eljut a jelenlegi szintre - illetve meggondolnám ezek után kétszer is a helyükben hogy az első adandó alkalommal megpróbálnék valami képesítést szerezni amivel el tudok majd helyezkedni.
-
partypokeren lassan egy órája állnak a versenyek, a PH (legalább is nekem) alig vánszorog, 10 perc míg sikerül megirnom egy hozzászólást... mi van ma?
(ftp-n nekem is beragadt kb 60USD-m, mondjuk csődbe nem megyek de nagyon kellemetlen)
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Közben az akadémiás topicot átpörgetve látom hogy valakinek 45k-ja ragadt bent, az tényleg ultra nagy szopás (ő volt az akire gondoltál Polacheck?).
Ez szerintetek fake?
Illetve hogy megpróbáljam humorral elütni a dolgot: a Full Tilt gyakorlatilag csak hű maradt a nevéhez. -
concret_hp
addikt
akinek van aprtyn acca, az nézzen vissza néha, most is kaptam 10$ nodepo bónuszt, megnézzük duplázós módszerrel meddig tudom felvinni

-
attiati
veterán
Úgy kell az ftp-nek. Kéz a kézben járva engedélyezték a robotok működését, amik szép kis forgalmat és raket generáltak nekik éveken át, majd amikor vélhetően rekordösszeg hevert a robotszámlákon, akkor egy akcióval egyik napról a másikra elkaszálták az összes robotszámlát és az egyenlegét.
Nagyon sajnálom, akinek pénze van ott
És a kliens is a legjobb volt. -
adalbert1
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
Elég rosszul hangzik ha több évi munkád gyümölcse (illetve annak 90%-a) legrosszabb esetben megy a kukába...

concret_hp: kíváncsi lennék hogy a lewpzendő regekkel szemben mi a mérlege...
szerk.:
mondjuk a full tilt is elég inkorrekt ha befele gond nélkül elfogadja a pénzt kifelé meg problémás a helyzet...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Az a durva, hogy van olyan magyar midstakes reg, akinek a rolljának 90%-a ott van.
Nem nekem, páromnak egy Hilfiger, csak itthon 32k, usa-ban pedig 90 usd.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Vasárnap raktam be 1k-t az FTP-re. 
Lehet, hogy a starsról is cashoutolni kéne?
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
2éve volt szerencsém Royalban egy asztalhoz ahol spéci női verseny ment, azt ne tudd meg mikor mondják egymásnak a pláza cicák az asztalnál, hogy lééci ne add meg mert ha flöshuzod van akkor ellenem úgyis lejön.
) -
adalbert1
veterán
válasz
misirulez
üzenetére
Szerintem simán bele lehet, főleg ha amúgy sem szívleled a másik playert, ráadásul csak azért is be akarod bizonyítani hogy te vagy a jobb nála (gondolom itt is hasonló áll fenn). Szerintem mindenkinél van egy határ ami után már nem tud 100%-osan érzelmileg független lenni a játéktól.
Btw akadémia twitteren igazán különszedhették volna a WSOP posztokat a simától valahogy. -
misirulez
senior tag
Ehh, be kellett ülnöm 10 leosztás erejéig egy webkamos asztalba, hogy kapjak bonuszt de ez nagyon beteg nézni ahogy a 60 éves nagyi rádvigyorog.

-
robi0604
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Szép leosztás...

-
misirulez
senior tag
De a logopédus miért, mert lassan beszélsz a videókban?

Amúgy számomra rejtély, hogy egy ennyire tehetséges cash játékos hogyan tud ilyen ámokfutásokba belemenni, pontosabban fordítva, aki ilyen ámokfutásokba bele tud menni rendszeresen az egyébként, hogyan lehet ennyire sikeres.
-
robi0604
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Lehet tudni, hogy mivel került hozzád?

-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ohmájgád, nekem pont jól jött volna az egyik

-
bandus
veterán
popcornevős szmájli, watching twitter

-
attiati
veterán
mit tapasztaltok 5maxról 6maxra váltás óta?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Jah, azokra nem gondoltam.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Miért kevesebb az adatforgalom képek nélkül? A képek eleve a géepemen vannak, nem? Vagy valamit kihagytam?
Viharhozo: ha van egy jobb tűzfalad az kijelzi pl.
-
viharhozo
addikt
Szerintetek mekkora adatforgalmat general a PS? Mivel tudnam megmerni?
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nekem nagyon negatívan, pl tipikus példa ami kicsit ilyen nem is tudom szóval sok esetben nehezen meghatározható (najó nem teljesen így van de szerintem értitek) egy river valuebet szükségességét, amikor gyorsan átgondolod hogy mi a range kb mit versz, ő mire tesz téged és akkor eldöntöd, hogy kell-e.
Na ez egy nagyon jó példa, ha vastag pluszban vagyok akkor kicsit gyakrabban gondolom, hogy nem kell.
Ha épp mínuszban akkor pedig kicsit gyakrabban "érzem" úgy, hogy kell.Mondjuk ez csak egy dolog a rengeteg közül amik mind-mind káros hatással vannak rám, de a legdurvább amikor a napi szellemi teljesítőképességem csúcsán érzem (ehh...) magam és mondjuk csomó jó asztal van de mégis inkább befejezem a sessiont mert épp sikerült 4-5 cooler jobbik felén lenni, és elkönyvelem hogy oké mára ennyi elég volt, holott legközelebb meg pont a másik felén leszek és lehet, hogy akkor már fáradt is leszek és az asztalok se fekszenek de mégis tovább grindolok, és valahogy nincs meg az összhang a sessionok hossza/dinamikája között.
Az meg mégrosszab ha nem követem a profitot, mert folyamatosan fejben próbálom kitalálni, hogy akkor most volt ez meg ez a hand, ja de tényleg volt az is, most kb lehet +1BI, aztán nem bírom ki ránézek a profitra és valami ök mást mutat, de nem úgy kicsit hanem nagyon más, és attól félek hogyha ezt nem 1 óráig bírnám ki mondjuk 2 napig nem néznék rá és félek a csúnya meglepitől.
Na szóval erre vagyok kiváncsi, hogy ti az ilyen jellegű problémákkal hogyan küzdötök meg, ha egyáltalán van ilyen.

-
alienpapa
senior tag
A starson az elmúlt 50k hand alatt volt 3000 párom. Ez idáig oké. Csak az a gond h a párokból set, full vagy póker összesen csak 310db lett a flopon, ami elég vékony.....sőt. Néha kezdem azt érezni póker közben, h bedugják a tarkómba a csatlakozót és beszippant a mátrix a maga kis manipulált világával. Csak sajnos nem én vagyok Neo.......
-
misirulez
senior tag
Inkább arról beszélgessünk, hogy ki hogyan van a session közbeni profitfigyeléssel?
Tudom, hogy nem kéne, és tudom is miért és rendszeresen tapasztalom a negatív hatását, de mégsem tudom kibírni, hogy legalább 100handenként ne nézzek rá... -
attiati
veterán
-
bandus
veterán
egy 57/43/29et játszó fish ül egy asztalnál, 13bi-vel, nl30-on
3at én adtam neki. -
bandus
veterán
más si bukottmár 5k hand alatt 12 bit? vagy én vagyok kirívóan béna?

-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
örömmel látom, hogy megvan az új videó
tegnap dc vidit néztem, de ma meglesem munka után. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
w$sd-re gondoltam vagy mi a neve.

-
bandus
veterán
nah most 3k alatt el is úszott a hétvégi hotrunom nagy része... -200$ :/ nagyon szar úgy tolni, hogy még potot sem bír nyerni az ember

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
stars.fr annyira nem grinderbarát nl50€-nl400€ van most kb. 20 asztal fr + sh együtt
bár igaz elég kihalt időszak van, de a .comon most van nl100-400 asztal kb. 100db szumma, ami azért érdekes, mert azt írja kb. fele annyian vannak loginolva, bár gondolom a playmoney is számolva van mind2nél.raket viszont nem találom, hogy pontosan mennyi, turniknál a teljes bájinből 10%, szóval kb. 11% a fee azt látom, cg-nél meg úgy látom olyan 7% kb.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ja meg .it-en asszem nincs cg
-
Pá
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Itt az a fo kerdes, a termeket erdekli-e az, h milyen torvenyeket hoznak a lengyelek (jelzem, az online poker per pillanat hazankban is illegalis).
Esetleg kerdezd meg bigacsiga haverodat!

Azt egyelore felesleges talalgatni, mi lesz, de ugy gondolom, egy PS.fr + PS.de-bol mar itthon is el lehet tengodni, es onnan elvileg nem lehet senkit kitiltani.
-
misirulez
senior tag
válasz
attiati
üzenetére
Én egy olyan munkahelyet hagytam ott decemberben ahol a 77e/h fizettek és idén nem volt hónapom 4$számjegy alatt, mégis érzem a határaimat microlimiten. De tény, hogy ugyanezt egy családapa nem teheti meg, de 20 év felett és egy picit is jobb munkahely mellett se nagyon...
Nagyon-nagyon szűk rétegnek lehet jó lehetőség az onlájnpoki, és nekik se túl sokáig már. -
attiati
veterán
válasz
misirulez
üzenetére
Úgy értem, hogy aki érzi a határait már microlimiten, annak egyáltalán nem érdemes pókerben célokon gondolkodni. Még mindig itt térül meg a leggyorsabban a ráfordított energia, és úgy tök jó, hogy esténként néha pár órát. De a karrierben nagyon nagy hézag tud lenni pár kihagyott év. Szerintem kevesen tudnak pókerben reális célokat kitűzni és megvalósítani.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
A játékzsetont leszámítva.
Egy NL50 alatt játszó játékosnak nem biztos, hogy megéri hosszútávon pókerben gondolkozni.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintetek vajon ki fog alakulni valami normális szabályozás worldwide, vagy mindenki fog menni a saját hülyeségei után? (szvsz egy egységes EU-s szabályozás is jó lenne)
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Szorul a hurok.
-
concret_hp
addikt
ez hiányzott nagyon [link]
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Leginkább valamennyi + megkeresése, ennél konkrétabban sose sikerült definiálni.

Reálisan gondolkodva legközelebb azt fogom belőni hogy PLO-ban pár hónap (vagy mondjuk max. egy év) alatt egy 50-100-ra eljutni (saját magamat ismerve ez reálisabbnak tűnik mint bármilyen HE-es cél).attiati: szerintem nagyon kevesen vannak akik párszázk vagy pár millió hand után még szeretnek online játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ja és netelleredről a hosszú + a rövid számmal le tudják szedni a lét, hogy beutalják terembe.
).
És a kliens is a legjobb volt.

Vasárnap raktam be 1k-t az FTP-re.