Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
egy leendő sne-től, ez a minimum

adalbert és solar, elment nektek is

-
sonar
addikt
válasz
bandus
üzenetére
nekem is lécci

(cím adatlapomnál, ha meg nem megy akkor meg toldacuccot
) -
bandus
veterán
érdekel valakit esetleg twoplustwo concept of the week cikkgyűjtemény?
utálok gépről tanulni, szóval most kigyűjtöttem egy word doksiba a cikkeket, és kinyomtatom. így számomra sokkal egyszerűbb. ha van így vele még valaki, annak szívesen elküldöm. egyelőre a 2009-es gyűjtemény van meg, laza 180 oldalban

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
xkuraga -->sztem Ő a legjobb smallstakesen
omgimbot sem vészes, de ő 1bb/100 alatt vana legviccesebb pedig egyértelműen dwq3000 vagy mi a nickje, bár Ő mostanában eltűnt.
-
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Csak 40-100/100-250-es asztalokon jatszom, ugyh nem vagyok mervado. Egy ember van, akire emlekszem es jo volt: Ede Pastete vagy vmi ilyesmi. A tobbi felejtheto. Yugor egy barom. Hasonlo meg AA_Legend is. O iden wsop-karkotot nyert + tobb FT-je is volt. Ettol fuggetlenul siman flatel 40 BB-s stackjebol 25-ot, majd ha nem jott a set, akkor dob.
-
Pá
addikt
A Super System iszonyat elavult, én még kb 2-3 éve olvastam és már akkor mosolyogtam, hogy ezt nevezik agresszív játéknak?
Sztem felejtsd el mindent, amit abban láttál.A HM kérdésedre meg jobban járnál egy szakfórumon, esetleg a HM hivatalos fórumán, ha jól megy az angol. Esetleg a PT előtte fent volt a gépeden, mert az bezavarhat?
titcar: mitől számít jónak egy SS? 1bb/100 már ok? Vagy 2 kell?
Pár nevet tudnék mondani, de sosem csekkoltam őket, szal nem tudom, hogy mennyire jók. -
concret_hp
addikt
Viharhozo + Pá: nl100-200ról mondjatok má' pár jó sss-t plz

4-600ról noobelfet vágom, aki nyer is, de más nem nagyon jut eszembe (ill. nem akarom mindet lecsekkolni
)ha már témánál vagyunk, yugorral ment tegnap a war: [link]

-
Kobe
veterán
na, eldöntöttem magamban hogy néhány hétre hanyagolom a pókert és ez alatt az idő alatt masszívan olvasok a nekem megfelelő kategóriás játékról és tanulok. Igazából rájöttem, hogy brunson super system 2 ben leírt dolgai akarva-akaratlanul is nagyon bekavartak, és azoknak a tanácsoknak ebben az esetben több kára volt mint haszna (agresszív versenystratégia cinkesen használható online cgn ugye) de furcsamód időbe és pénzbe telt észrevenni h akaratlanul is bennem maradt az olvasott dolog.
Remélem mire végzek a harrington online nal, csak a releváns infók maradnak meg bennem amik hasznomra is lesznek

By the way mivel minuszba kerültem mostanság és nem akarok zsebből kifizetni, yourpokercashen szerintetek melyik terembe érdemes kikérni a kezdőtőkét ? Persze a partys accountom aktív marad mellette, csak most jóljönne +50 ingyenpénz
Illetve próbáltam felrakni a HoldemManagert Win7re, de valamiért mindegyik verziós telepítő a PostgreSQL telepitésénél hibaüzit dob, de lefut, amikor meg elinditanám a holdemmanagert a posgresql konfigurációs ablaknál elakad. valakinek tipp h mi lehet a bibi ?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Sztem megbánnád, de Te tudod.

-
Kobe
veterán
áh
faxkivan....ilyen lemákolásokat a büdös életben nem láttam....egy pár hete mikrotéten simán össze tudtam szedni 25-50 dolcsit hetente, most emg örülök ha nem fogok nullázni...10ből 10x fullomat elverik pokerrel, soromat fullal, top párt kapok flopon magasabb drill jön valakinek....és tartósan, lassan már a párokat is eldobálom inkább ugysem jön semmi flopon hozzá
-
R
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
játszik a gyerek, de nem megy a stream, sztornó?
fl2c-en milestone
-
Kobe
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem gondoltam ed millere, dan harrington - bill robertie - harrington on online cash games: 6-max no limit holdem kötetet nyúzom éppen....
-
Kobe
veterán
hehe
végre sikerült megszerezni harrington bácsi online cash game okosságait tartalmazó könyvet....kár hogy angol és 500 oldalas kiadvány
...nomeg 40 dolcsi (kiváncsi leszek itthon mennyi lesz)
De egyelőre korrektnek tűnik, egyik kedvenc típusomra van kihegyezve - 6 fős asztalok, a tőle megszokott hangnemben -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Áh sajnos propbetek tekintetében is nit vagyok.

-
concret_hp
addikt
na fogadott valaki?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hm elszámoltam csak kb. 18K-t kell hoznia / nap, bár az is elég sok

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Közben utánanéztem, olyan havi 700, max 800k handet kéne lejátsszon, nem tudom pontosan mennyi vpp-t kap /hand. Lehet, hogy túl konvervatívan számoltam és ennyi sem kell neki. Mivel SS-t játszik nem lehetetlen, megcsinálható.
De mindenképp nagyon nehéz, főleg ha eddig nem szokott ilyen volumenhez, nagyon ki lehet égni pá hét alatt és hol van még az év vége.
-
Pá
addikt
Na ez a durva
Csórikám mostantól év végéig szeretne 2 millió VPP-t szerezni. 5:1-gyel lehet ellene fogadni. Gondolkozom rajta. -
misirulez
senior tag
Olyan érzésem van a mai session közben mintha széllel szemben....[link]
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
úúbaz... elég kemény bónuszok
na most sajnálom, hogy nem ott játszom 
-
concret_hp
addikt
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
na akkor holnap kipróbálom. úgyis tervezek egy hosszabb sessiont, amíg barátnőm osztálytalálkozón van

a dobogóhoz grat amúgy

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
megírod a "Hogyan játszunk 48 asztalon sikeresen" c. könyvet

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Kellett volna csinálj challenge-t év elején.

-
R
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
jövőre mennyi VPP-t gyűjtesz?

-
concret_hp
addikt
nah egy 3. helyet azért behúztam a vpp league-ben

-
L|zsidoboz
őstag
Grat Titcar a dobogóhoz!

-
R
senior tag
a VPP League-t mikor fizetik ki? elvileg már a végeredmény van fent...
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére

Pá:
gondoltam, hogy felesleges, csak érdeklődtem
jelenleg nl10-en játszok, 6 asztalon, de még hud-ot sem használok. nem nagyon tudnám elhelyezni sehova, meg szerintem a bwin szoftvere+ a hm már megártana a notimnak :/ -
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
mire jó a téböl nindzsa?

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na most nézem van ninja ápdét
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Mondtam én, classic theme rules.

Amúgy meg azok a regek már rég visszatették az előző PS verziót és addig azon nyomják, amíg nem jön ki a TN update, vagy játszanak pár napot TN nélkül, nem hiszem, hogy ezen bármi múlik. -
concret_hp
addikt
meignt jó ratyi asztalok vannak, pedig a hyper simple themen nem megy a ninja ami 1 csomó regnek rossz
(classicon megy) -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Jaja, ma több mint 2 órán át tudtam úgy egyhuzamban játszani, hogy nem kellett nyissak egy 50bb asztalt sem. Tegnap épp fordítva volt.
-
concret_hp
addikt
hm viszont érdekes, ma valahogy a 40-100bb asztalok sokkla jobbka, mitn a 20-50bb (ill inkább kevésbé rosszak), pedig ez nem így szokott lenni.
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Leszenvedtem 3k handet 200-on. 0,33 vpp/hand.
-
concret_hp
addikt
most se kicsit vannak rossz asztalok mondjuk

-
Pá
addikt
A hét végiég lesz egy nagyobb szabású PS software update.
Van köztük néhány hasznos feature. -
Pá
addikt
-
concret_hp
addikt
azért az elég kemény, hoyg még 8an vannak a wcoop3-on ami este 11kor kezdődött és 50bb az átlagstack, szóval még el is lesznek pár órát

-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Sztem szinte felesleges szombat/vasarnap este jatszani, totalis regfest van.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
3, nagy turnisorozatok alatt szarabbak a cg asztalok

-
Kobe
veterán
lekopogom...végre beállt az a fordulat amire vártam, tartósan pluszba tudtam kerülni, nem sokkal ugyan de a mai nap az eddig legjobb volt....sikerült minden minuszomat behozni, és még a bankrollom 20%át pluszba összeszedni pár óra alatt.
Nagyjából 60%ban bojanika féle indulóstratégiákat követve, 40%ban a pókersulis tanácsoakat megfogadva.
Most a cél hogy ezt az előnyt (1-2 beülő plusz per játék) állandósítsam, zerintem bepróbálom hozzá még a harrington könyveket. -
Olcsi
senior tag
Sziasztok! Szeretném magamat kipróbálni online pókerben, de mindenképpen élő, valós ellenfelekkel. Sajnos anyagilag nem túl jó a helyzet, így befizetni nem tudok sehova...ezekkel az opciókkal mit ajánlanátok?
Köszi!
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Miert, van masik is?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
néha 2+2n egész nagy proktól látok ilyen screenshotokat, olyankor mindig meglepődök

amúgy meg ez a legjobb, a szürkéktől kifolyik a szemem
szerk: Ezután a topic után, meg nem is tudom hogy lehet mást használni. Unalmas grind közben "I see things".

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fedora Linux
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

~4300as napi átlag kéne