Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
tetszik ez az nl30
eddig 170 hand alatt volt már egy 9-es pokerem, meg AJs-sel flopoltam egy royalt 
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na most viszont nem 1-2mp-t lagzik, hanem 10et

-
viharhozo
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Harom session volt, azert 16 ora egyulteben sok lenne (720 PTR keresest csinaltam tegnap, meg hogy sok az 5000).
Ha mar irok, en vagyok hulye vagy tenyleg lagol a PS? A mult honapban siman vegigzongoraztam a lobbyt a Tableninja join waiting list hotkeyevel, most meg lenyomom es csak ket masodperc utan tortenik valami.
-
viharhozo
addikt
Sikerult megint jo alaposan beosztani a vpp-termelest.

-
bandus
veterán
value maximalizálás
[link] -
bandus
veterán
kicsit felkukkantottam nl30-ra, hát a felsőbb hatalmak összehoztak két ordas nagy fissel
az egyik már áttolt airrel egy bi-t, amit sikerült visszacsorgatnom a rendszerbe, de aztán jött egy ilyen kellemes hand. ugye 3way itt szóba sem jöhet a fold, oop ide vagy oda.
[link] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
elfogadtam végül és a napokban kezdődik is a közös munka. nagyon kíváncsi leszek...
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
remélem esik még hozzá ma 1-2 bi, és akkor szép kerek 10bi-s hétvégét tudhatok magam mögött

-
Pá
addikt
Mitől ilyen sz@rok az asztalok? Rosszabb, mint hétköznap délben.
Pedig direkt megvártam a bl döntő végét. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
de nem akarok használható szoftvert

halakat akarok
Amúgy nem értem mit kell ezen ennyit görcsölni. Két gomb kéne:
1. áttolom a pénzt (és esetleg egy nicknév, hogy kinek)
2. ma inkább nem játszok
-
attiati
veterán
kezdik elszarni ongamet is

szoftverfejlesztés, 6max
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
nyilván nem, de kb másodikra kitalálnád

-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
sztem ő nem tolja 600-1k-n. bár kitudja. az én fantáziámat ez a vinivici mozgatja, hogy csinálhatja amit csinál

-
Eagl3
veterán
Hali!
bwinre nem tudtok bónuszkódot?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Polacheck
üzenetére
hmmm, kaptam egy elég jó ajánlatot, amin egyelőre nagyon gondolkodom és lehet, hogy az epimanos coachingot is keresztülhúzza. egy nagyon jó cg-s foglalkozna velem %-ért (nl400-600-1000 playa), megnézné, kommentelné a videóimat, folyamatos handelemzés, heti 1-2 közös session, utóbbi 2 hónapon keresztül intenzíven, a többi folyamatosan a coaching alatt.
25%-ot kérne ezért 150k handen át a winningsből és az rb-ből is. ez viszont nekem legalább 5 hónap. mennyire reális ez szerintetek?
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Tisztában vagyok vele, csak tegnap hirtelen el voltam keseredve. A mostani bukó több mint fele kk pre ai volt, a többi meg a hiba.. majd ma csekkolom a handeket... le kène szoknom az állandó nyavalygásról meg kètsègbeesèsről... bár az is igaz, hogy ez az 5bi 40k hand összesen... de nem adom fel!
-
bandus
veterán
hm, tegnap és ma sikerült két session alatt megfelezni a havi winningsemet, így ez 16k hand alatt kemény 5,5 bi-re degradálódott :/ micsoda winrate

sztem visszalépek nl10-re, ott legalább nem idegeskedtem, és 5ször ekkora az órabérem, pénz meg beszél

-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
hm, én is valami nagyobb winningsre számítottam, mint amit ptr mutat, gondolom máshol tolja főleg, nem ps és ftp.
-
bandus
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
tényleg elég sokmindenre rávilágíthat egy coach, ez az elsődleges pozitívum mellette, és ugye az időspórolás. ez kb ahhoz hasonlítható, mint a freerollból bankrollt építeni, sokkal egyszerűbb, ha befizetsz 50$-t.
azért még büszkeségből ezt az nl20-30-as limitet megpróbálom egyedül egy hónapig, aztán majd nl50-re már egyszerűbb egy coach segítségét kérni. ha sikerül nyerni ezeken a limiteken, akkor azért már könnyebb kifizetni pl epiman óradíját is, akit nagyon jó játékosnak tartok.
amúgy a másik kedvencem romsy, szerintem bazijó playa lehet... annak ellenére, hogy handet én még nem láttam tőle, meg aztsem tudom milyen limiten játszik, de a hsz-ei nagyon hasznosak, és nagyon király formában adja elő őket
nemtom kócsolással foglalkozik-e, de ha igen, akkor gondolom a rollomból nem sok órára futná 
-
concret_hp
addikt
-
misirulez
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
Biztos egyedül is meg tudod verni, de a coach sok olyan dologra is rávilágíthat, amire magadtól csak több év alatt jönnél rá, és a gondolkodásodat fejleszti nem konkrétan a játékot(egy jó coach). Ráadásul tananyagból is konkretizálhatja, hogy mit kellene még átvenned, nem pedig magadtól tanulsz rengeteget, de lehet hogy pont olyan cuccot amire jelenleg nem is lenne szükséged.
Én abszolút coach párti vagyok, ha valaki 2011 ben fejlődni akar. Nyílván akik 2006/7/8-ban építettek rollt és most 100/200on vagy feljebb tolják azok röhögnek azokon akik microlimiten szenvednek, és ezért sem értik a microlimitre való coachok létjogosultságát.
-
bandus
veterán
naigen, én is gondolkoztam rajta, nehogymár egyedül ne tudjam megverni a limitet. szóval lehet, hogy a júniust még végigpróbálom on my own, aztán ha így se megy, akkor tényleg megkeresek valakit. ha 8-10 bb/100-zal sikerül végignyomni, arra már aztmondom, hogy elégedett vagyok

-
adalbert1
veterán
Szerintem aki ugyanolyan limiten játszik az lehet hogy pont ugyanazokat a hibákat is követi el, szvsz a vak vezet világtalant esete állhatna fent a legtöbbször. Aki meg hosszú ideje be van szorulva egy adott limitre attól meg biztos nem kérnék tanácsot, max. alacsonyabb limitekről.
Ja, pár levélváltás után sikerült elintézni a Hold'em Managert, végre omaha handeket is tudok nézegetni.

-
bandus
veterán
óó, rohattkurvaélet. annyira felbaszott a mai session, csodálom h nem tettem kárt semmiben
rögtön -2 bi-ből indított, amit sikerült felvinni +1-ig, onnantól pedig kétszer esett 4 lap ugyanannak az emebrkének egy flösshöz, valamitn szívtam egy AA vs QT-t, egy KK vs AJ-t, és két handdel később természetesen AA-ba toltam a KK-kat.remek 
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
amúgy tényleg az elvileg csak sosem élt ott
mi a rák van a starssal? most akartam beülni erre szét van esve
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Élvezd ki, még szűk két hónapod van.

-
attiati
veterán
Pola: bwin-en és luckyacen kívül máshol milyen eredményeid voltak 50-en vagy felette?
-
Pá
addikt
Mijazawh?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
vinivicinél én sokszor érzem úgy, hogy hülyére blöfföl, viszont ha megadom, akkor meg 100%, hogy a nut van nála és ráadásul még tök hülyén is érzem magam, hogy n+1-edjére is kifizettem. Emiatt elég kényelmetlen ellene játszanom.
Amúgy ha egy asztalon ülünk, állandóan azt látom, hogy van egy fish aki overbet allin megy és vini snapcallolja a nuttal. De komolyan, ez lejátszódik vagy 5 percenként.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
a titkárra?
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
lehet, hogy egy bot
de tényleg emberfelettiek tűnik, amit csinál...Pola: jóvanna, én csak az uccsó pár oldalt olvasom a blogjáan, ahol egy sessionön belül 4 számjegyű a nyereménye, ebből ítéltem

-
bandus
veterán
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
dzsííízösz
egy sne élete sem fenékig tejfel 
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
azért végigolvasom a topikját, de ahogy nézem korábban azért neki is voltak dolgai

ez pedig egy 2008. júliusi post:
"Kitartás! Nekem is minuszos a nap -100$ nem nagy szám, de nagyon rosszul tud esni
Soha nem érem el az NL50-et"egy olyan srác írta, akivel mostanában szoktam nl10-nl20-on találkozni, de inkább 10en. na ezt el szeretném kerülni, hogy ennyi idő alatt ne jussak feljebb. de asszem kezdenek összeállni a dolgok, igazkeveset toltam nagyona hónapban (12k hand), de az végre 7 bb/100 nl20on

te amúgy már fentvagy, vagy még nem feküdtél le?

-
bandus
veterán
basszus eza litlmédzs srác mennyit képes nyerni, hihetetlen. szerintetek mi a titka?

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
ez még ugyanaz a sorozat, aminek az első része olyan volt, mintha altatót mondanál?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
najó, ez egyértelmű
csak általában ez alapján kategorizálják az emberek egymást. a vidiket meg nem hiába csinálod, elég tanulságosak 
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Milyen videok? Én megnézem.

-
misirulez
senior tag
-
bandus
veterán
válasz
attiati
üzenetére
igazából, a statokon nem látszik sok változás, a régebbi 21/14 helyett most 21/16-ot sikerül hozni hosszútávon, ami főleg azért van, mert a jobbomon elég sokszor ül 30-40+ pfr-rel rendelkező egyén, így nekem jóval kevesebb lehetőségem van emelni. ha normálisabb asztalon ülök, vagy nem közvetlenül a fiss balján, akkor viszotn azokon asztalokon 22-28/20-25 közötti vpip és pfr statokat sikerül produkálni.
általában csak 3 asztalon játszok négy helyett, így jobb döntéseket tudok hozni, kihasználom a nyilvánvaló bet szitukat, így nőtt az agresszióm is. sosem nyomok semmire autofoldod (ahogy azt valahol romsy írta), így a steal-em simán 30+ (kivéve ha a baloldalon is ilyen atomfishek ülnek). továbbá 50 helyett 65% körüli a cbetem, ami talán még mindig kicsit kevés, de ongame-n szerintem bőven jó. 3betem 5-6 között változik, de van olyan asztal ahol simán 10 felett
asszem így hirtelen ennyi. egyelőre elég profitábilisnek néz ki, de azért még egy keveset lazulni kellene

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
google?

linkpletyka, én se látom értelmét, de nem lehet tudni, hogy a party egyezség mivel jár. És a lóvé is marhára kellhet egy új üzleti stratégiához.
De ha nem is adja el, akkor is követhet két külön üzleti stratégiát a bwin+party, és az ongame. -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
starsos grinderek: szombaton sn free
Latom, mindenki jo sokat nyert.

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tom, csak olvastam, mostanában nem játszottam.
FD még van, csak ha szarrá nyered magad, akkor nem lehet kijátszani
Hamarosan kiválik bwin ongameből, és elvileg eladják ongamet. Kíváncsi leszek milyen irányba indul ongame, és milyen lesz party+bwin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)