Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
MmDorian
őstag
voltam ma élőbe játszani. 12 nagyvak nálam, KK allin, TT elfogad, floppon megjön a tizes...bocsi, ki kellett adnom magamból

-
Pá
addikt
Kíváncsi vagyok mennyi új, eddig read-only topiclakó jelenne meg hirtelen, ha esetleg megszületne a sírós post.

-
bandus
veterán
na, ma úgynézki sokat fogom tolni...
eddig -2 bi, +2biről sikerült a nap folyamán idáig visszaesni. most egy kis pihi, és uccuneki.a hónap összességében eddig 7bi minuzs, 4k hand alatt, háát, nemtom meddig szívok még. még 3bi-t hajlandó vayok itt elveszíteni, utána cashout.
-
sss
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Toltam mostanában bwinen is meg ps-en is mikrón, mondjuk nem túl sokat. Ps-en arányaiban kevesebb a fish, van egy csomó nit és a regek is jobbak. Meg mikrón is a legtöbb sh asztal olyan szinten be van feszülve... Nyilván ott sem verhetetlen a mezőny, de azért jóval erősebb a mezőny mint a kisebb hálózatokban. (Persze lehet, hogy nem a legjobb időszakban ültem be, meg kevés handem van innen, szóval nem is table selecteltem eléggé.)
-
attiati
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Jaja, túlbeszéltük (max néha rámtör bukószériában, hogy nézegessem, bár alig játszom).
"elmeletileg barmennyivel EV alatt lehet futni."
Nade bármeddig is? Hosszátávon is? 2 millió hand alatt EV bb/100 felével futsz? Az kicsinál. Még egy komolyabb hobbipókeresnek, aki 40-50k handet letol, neki is 3,5 évig tart... és még mindig nincs ev közelében sem. Nem hiszem, hogy ezt bárki kibírná idegileg.
-
attiati
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Sokkal jobban fogod utálni, hogy nincs sikerélményed már az allin pillanatában sem, mert tologatjátok egymáshoz a set vs overset szituációkat. Akkor már inkább mákoljon halálra egy végigcallozott 3rd párral, és drilleződjön riverre

Amúgy az ev-t hiába nézegeted, honnan tudod, hogy korábban nem mákoltad magad szarrá nonallin szituációkban és azt most allin szituációkban, ev-ben kapod vissza.
-
bandus
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
lehet, hogy legalább azt kipörgetem.. már egyre szarabbul játszok, akármennyire is figyelek, ez a széria elég rossz hatással van a játékomra, szóval most már úgy vagyok vele, hogy csak pörgetem, menjenek a handek, legyen vége minél hamarabb. sajna azt nem sikerült még megtapasztalni hosszútávon, hogy jó játékkal sokat lehet nyerni, mivel 1-2jó sessiönön kívül csak a szopást kapom. és így, hogy nincs eredménye annak, amit csinálok, elég nehéz fenntartani a lelkesedést..
-
viharhozo
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Abban, h nem havonta kapod meg, hanem akkor, amikor szerzel bizonyos mennyisegu fpp-t ill. elersz bizonyos mennyisegu vpp-t.
Nem vagyok rola meggyozodve, h a PS a legjobb terem, ha tovabbra is 30k hand/ho temoban nyomod. Az FD-t viszont NL25-on is ki tudod porgetni (NL25 SH-n ~100k hand 90 nap alatt), szoval sokat nem veszthetsz.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
If you can't spot the fish...

-
bandus
veterán
válasz
misirulez
üzenetére
hát ezek után már nemtudom.
most épp azon az állásponton vagyok, hogy KK-val sem érdemes betenni pre, vagy AA-ba tolom, vagy valami Ax-be, ami már flopon ljavul. filterezgettem kicsit a hm-et, az elmúlt 50k hand alatt totál veszteséges a pre ai KK-val, és összességében is kemény 50$ nyereséget mutat csak:/
-
viharhozo
addikt
válasz
Polacheck
üzenetére
Junius nagyon szar volt (valszeg a wsop miatt), de juliusban nem tudtam ugy leulni, h ne lett volna legalabb 15 asztal NL100-on 1+ nagy fish-sel. Es a ho vegi hajtast leszamitva (megint csak az utolso nap lett meg a 7500 vpp, ez mar szanalmas) kizarolag munkaidoben jatszom.
-
viharhozo
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Huszezerszer tulbeszeltuk ezt az egesz EV dolgot. Teny, h elmeletileg barmennyivel EV alatt lehet futni. Gyakorlatilag is nagyon durvan EV alatt lehet futni. Olyat viszont meg nem lattam, h NLHE-ben normalis brmenedzsmenttel barki az EV miatt ment volna tonkre. PLO-ban tortehetnek elkepeszto dolgok, ott vannak 200+ BI-es EV elteresek, de 6max/FR viszonylatban egy 100+ BI-es EV elteres valoszinusege abszolut minimalis.
Engem egyebkent tegnapelott ert el a tortenelmi pillanat, harom es fel ev (1,5M hand) utan az EV-m BB-ben annyi, mint a winnings (penzben nem, mert magasabb limiten buktam tobbet, de ez mar az en bajom). Arra meg en is kivancsi vagyok, titcare mennyi (BB-ben).
-
bandus
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
nem tudom azt mondani, hogy teremfüggő, mert máshol nem játszottam még... ami itt megy, az szar, és nem igazán tudom hova tenni, vagy feldolgozni, hogy már 3 hónapja egy helyben toporgok, miközben jó spotokat játszok meg többségében, az ev vonalam pedig olyan fasza meredek, hogy csak na
de mindig leesik az 5-10-20-30%... ellenben én ugye ezeket nem nyerem meg, se a flipeket, amikor meg esetleg hátul teszem be, nekem a 20% sem annyi, hanem 0
és ez íígy megy jó régóta, máshol talán jobb lenne. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
bandus
üzenetére

Mi a tökömért játszol bwinen, ha nem a bwin only asztalokért???
A lobbyban ha elkezded rendezés nélkül egy adott limit asztalait nézni, akkor így jönnek sorban fentről lefelé:
bwin only üres asztalok
bwin only asztalok üres helyekkel
bwin only teli asztalok potátlag szerint növekedve
ongame shared asztalok potátlag szerint csökkenve
ongame shared asztalok üres hellyel
ongame shared üres asztalokha megnézed a teli asztalokat, amíg emelkedik a potátlag, addig bwinesek, amikortól csökken, onnan ongamesek. (bár, nem tudom ez mennyire egyértelmű így)
-
attiati
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Kérjél ticitől nl sokszázról grafikonokat, mennyivel futott ev alatt.
Ez tényleg ilyen műfaj, én se bírtam.
Megint csak ugyanazt tudom írni: láttam ftp-n robot által lejátszott valós 2millió handet. És a 2 milliomodik hand végére sem ért össze az ev. Sőt. A tényleges bb/100 fele volt az ev bb/100-nak. -
attiati
veterán
Tici, te mint nagy bwin és ongame regulár. Dobjál már össze egy elemzést légyszí a bwin előnyeiről

-
Fboy
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ongame asztal is tele lehet fish-sel. Vagy még milyen előnye van a bwin only asztalnak?
bwin rb kb ~15% jó esetben. -
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ès így elsőre a ps-t ajánlanád?
-
concret_hp
addikt
-
bandus
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az miért jó? Illetve honnan tudom, hogy melyik a bwin only asztal?

Szeptemberben lehet váltok, de nem tudom mèg, hogy merre kène.. -
bandus
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
jogos, lehet körbenézek, hogy mik a lehetőségeim, mert kezdek már kiakadni a bwinen.
ma 1k hand altt megvolt a legnagyobb bukóm is, 5,5 bi, ev-ben természetesen 4-gyel ev alatt, még egy AA vs A7-et sem sikerült behúzni. a piros vonalam már 1k-val van a winningsem fölött, és ez kicsit frusztráló:/
-
viharhozo
addikt
válasz
bandus
üzenetére
1. Némi gyakorlat utan azert 5/6maxot is siman lehet 8+ asztalon jatszani, nem emiatt nem fogsz fejlodni.
2. Ha jol emlekszem, azt mondtad, havi 25k handet jatszol. Ez NL25on ~800 penz rake-et jelent (6BB/100!). Azzal, h nincs rakebacked, lemondasz ennek kb. az egyharmadarol. Ha ket-harom honapig csinalod, siman tobbet vesztesz egy FD bonusznal.
-
misirulez
senior tag
Basszus, 1 hónapja írtam support chatbe mikor volt reload bonus a 888.-on, hogy elfelejtetem a reklám popup-ban lévő bonus code-ot ekkor írta, hogy melyikre gondolok, mondom a legnagyobbra, (felajánlott egy 3*or akkorát, mint ami a reklámban volt)
Most ezt kipörgettem, gondoltam rápróbálok írok megint a supportnak, erre felajánlotta megint ugyanazt.
Ez zsír, nemtom hányszor fogják még adni de ez a 45%RB kezd tetszeni...

Szerk.:
Uhh bassz, élből megduplázták a depositomat, és még ezen felül pörgetem ki a 100% RB. Biztos ami biztos, elmentettem a support chatet mert ez úgy néz ki megegyezik a 2évvel ezelőtti promojukkal ahol 400$.-ig duplázták a first depot...
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Willhill, uni, ladbroki... ezeket annyira már nem tartanám tisztának. Nem lehetnek 100%-osan urai a helyzetüknek, mert sok mutyi terem van a hálózatukban.
Kezd úgy kinézni a dolog, hogy tényleg azok a termek erősödnek meg igazán, akik képesek magukról lerázni az affiliateket. A stars ebben jó. A bwin is. A bwin meg amekkora mocsok tuti, hogy a legnagyobb haszonkulccsal dolgozik.
-
concret_hp
addikt
válasz
attiati
üzenetére
hát én az ftp-t egy kicsit mindig suttyónka tartottam (utólag persze bárki bármit mondhat
)sztem a hagyományos angol fogadóirodáknál (willhill, unibet, ladbrokes) , biztos hoyg rendben kell legyen minden, bwin is ide sorolható, mert oylan pofátlan oddsokkal, meg 0 rakebackkel dolgoznak, hogy no way, hogy ne tudjanak fizetni

ezen kívül a jelek szerint a starsnál is rendben vannak a dolgok ha azt nézzük, hogy ftp meg up+ap mi lett, ők meg simán működnek
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ja ezt már akadémián is tárgyalgatták, ophu meg ki is hozták lefordítva.
Gondoltátok volna valaha, hogy egy FTP szintű teremmel előfordul ez?
Vagyis rosszul kérdezem. Ha még ott is mutyi megy, akkor hol nem? -
concret_hp
addikt
-
alienpapa
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
totálisan

-
misirulez
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
Amúgy miért nem váltasz bwinről bettsonra vagy betfairre? Mind2nél pontok alapján közel 20% RB-t kaphatnál, nekem 20SH-nál 1000h-enként egy sztekknyi réket termeltem, ennek 15-20% +1,5-2bb/100, a mostani 0 rakebacked helyett.
Mégha most nem is nagyon számít de ha 100-ig szeretnél elmenni ott már baromira nem lesz mind1, főleg h 100on tutira nem tudod ugyanazt a bb/100-at hozni mint 30-on sőt kb. igaz is lehetne, hogy ha 100on hozol 2bb/100-at akkor 30on megy a 6-7bb/100 is, RB nélkül nem keresnél sokkal többet 100-on sem. Ott van pölö a backem gyerek nem ismerem milyen player, de nem tűnik rossznak ő szokott havi 100k-t lenyomni ongame 100SH-n, és van, hogy egyik hónapban hoz +3bb/100-at utána meg csak +1bb/100, nálad ha maradsz a napi 800handnél akkor, ezek ilyen 3 havi ciklusok lesznek, amit nem biztos, hogy könnyű elviselni főleg 0RB-vel + ha jelenleg ez az 1 bevételi forrásod lesz.(Jó persze a kevesebb asztal/hand miatt erősebben játszol, de azért ott is be tud állni szép egyenesre a graf, ami napról napra egyre stresszesebb) -
bandus
veterán
misi te állat
D -
alienpapa
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
És a leggusztustalanabb, h valaki beböfögi, h thats poker... Thats poker? tudod mit? @nyádat

-
concret_hp
addikt
hát ez kész (képekre hívnám fel leginkább a figyelmet
)
[link] -
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Jah, nem tudom, a linket meg se néztem, direkt írtam az elején, hogy az ilyesmihez nem konyítok, csak beleokoskodtam, mert épp nincs jobb dolgom.

-
Pá
addikt
válasz
misirulez
üzenetére
Anélkül, hogy bármi közelebbit is tudnék a dologról... elvileg azt mondják, hogy a Stars simán tudja követni milyen progikat futtatsz épp a gépeden stb, szóval csak óvatosan, nem biztos, hogy megéri a dolog.
Bár személy szerint nem hinném, hogy még ha észre is veszik, azzal fognak szórakozni, hogy téged, mint kishalat kiszűrjenek, max egy figyelmeztetést tudok elképzelni, de sose lehet tudni. -
misirulez
senior tag
Máshol tilos kérdezni ilyet itt nem.

Ez a hand grabber nevű progi ér valamit?
Hogyan működik?
Azt csinálja amire gondolok: begyűjti az összes játszott handet ami akkor fut amikor mi is futtatjuk a progit, azokról az azstalokról is ahol nem játszunk? -
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha leutánoznák a rusht az rossz lenne?
PS100FR-en 1000h/ként hány dollár raket termel egy átlag playa? -
Pá
addikt
válasz
viharhozo
üzenetére
Hivatalos info csak annyi volt, hogy PSSteve kért pár olyan embert tesztelni, akik nem bumhunterek. Onnantól a többi mind csak a regek spekulációja.
Ha valóban global waitlist lesz annak én sem örülnék, de igazából már most is elég szar a helyzet, szóval sokat talán már nem lehet rontani rajta.
-
viharhozo
addikt
Pá, te ertetted, mi a franc az a global waitlist, amirol a 2+2-n beszelnek? Mar megint milyen baromsagot fognak implementalni?
-
MmDorian
őstag
No, első verseny, ingyé.
J5s nálam, 5nagyvak zseton, allin, megad. Q6 az inasnál, floppon színhúzó, turn semmi, river Q.... hetedik lettem 23x-en voltunk. 55 beugró, 500at nyertem.
Az 5 nagyvak zseton előtt döntőasztalaon végig vezettem a zsetont. El lett b@szva...nembaj

-
bandus
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
egyelőre nem tervezem négy asztalnál többön tolni:
1.: fejlődni szeretnék, minél előbb 50-en, esetelg 100-on játszani, ahol azért már magyar mércével mérve elég rendes pénzeket lehet szakítani
2.: 4 asztal fér ki normálisan a notimra
természetesen nem ebből akarom eltartani magam, szerencsére kapk bőven szülői segítséget, de ezt eddig kiegészítettem nagymértékben fizuval/ösztöndíjjal. most csak a poker marad.. jelenleg nl30-ra kényelmes rollom van, majdnem 50-re is. de 2 hónapot még tervezek itt maradni. sajna bwinen nincs rb, és nl50ig nem szeretnék termet váltani, mivel ez aza limit, ahol már van esély kiszedni komolyan fd bónuszokat is.
-
misirulez
senior tag
Emlegetett szamár.
Na jól van mára befejeztem.
-
misirulez
senior tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Köszi a hsz.-t!
Elsőnél dobott 3betre, és ezért volt kicsit fura.
Bár tény, hogy sosem jutna eszembe callolni túl sok lehetőségem nem maradt mint a raise, csak ugye azt max olyan lappal fogja adni amivel flipelek, vagy jobb nálam, de amikor meg dob nyerek 30bb, szal még mindig neki rosszabb, ill. ha jobban belegondolok nem érzem, hogy miért lenne jó neki ha szettel vagy 2párral rézelne, sztem azt inkább slowplayelné, mert nálam ritkán van draw, spekulatív lapokkal nem szoktam risztílelni, mondjuk ezt nem biztos, hogy ő is tudja mind1.Másodiknál én is úgy voltam vele, hogy megpróbáltam elvonatkoztatni attól, hogy az RNG engem úgy is ver és úgy is csak pikk jöhet, és inkább calloltam hogy a blöffjét benntartsam, a turn pikkT-esel fullom lett és az A6káróját így elölről rám is tolta, végülis igazam volt most azt nem tudom, hogy flusht akart prezentálni, vagy csak szimplán olyan sokszor dobtam már neki postflop, hogy rutinból tologatja rám?
Azt meg én is tudom, hogy nem preallinokkal kell megverni őket, de a spanyol huán úgy látszik nem, idáig többnyire értelmesebb emberek ellen KK+ alatt nem voltam allin, most meg AQ al is be kell tolnom(csak ellene), és mindig irracionálisnak tűnik, hogy 5bet-Ai-t adjak vele, ezért se örülök neki, hogy rengeteg pénzt nyert már tőlem amikor preflop 3/4/5 betre dobtam, az AQ-val meg igazad van hülyeség a 4b fold, ha már ellene a 4betelek akkor be is kell menni a sztekknek, csak az 5betjével mindig megijeszt

(nem azért mert félek, hogy -1 stack, hanem, hogy hülyeséget csinálok) -
viharhozo
addikt
válasz
misirulez
üzenetére
Az elso hand sztem sima raise/call. Realisan csak a 99/Q9 ver, de ez alig par (valoszinutlen) kombo, viszont mindenfele draw lehet nala. Ha 3bet potban ezen a flopon nehezedre esik betolni, akkor ne 3betelj.
A masodik hand annyival erdekesebb, h ip vagyunk, ergo a call is szoba johet (a pakli fele nem ront a helyzeten). Magas a w$sd-je, ez nem tul jo, de ha ugy erzem, move-olhat ram, akkor inkabb raise/callolnek itt is.
A masodik csoka FE nelkul rad tolta K3-sel, szoval nem lehet vmi nagy spiler, ennek megfeleloen 4b/f-nak nincs ertelme. 4b/c range-et allits fel magadnak (en nem mennek TT+/AQ+ ala, nem a pf allinekken kell megverni az NL25-ot). Ertelmes lapokkal pedig ip megadnek.
-
misirulez
senior tag
Szerintetek mi a jó ezekben a handekben?
Mindkét ellenfél ugyanaz, WP mókus és kicsit rám van állva, mert az elmúlt napokban többször is bluffon kaptam. Olyan note-om van róla, hogy SB ről BB re stealelek ellene száraz K magas boardon 2,5x cbetet raisel airrel. Másik note, hogy 4szer is meglimpelt potban cotoffrol monster izozok, SB-ről adja 35s.-el, majd 2.-ik párral alacsony boardon két cbetet is ch/callol.Statjai:
30/17
Raise cbet 20%, (51)
ch/r 17%, (81)
flop aggr.:30% 2.2
cbet:47%
popupjaMind2 handnél az a bajom, hogy rosszabb lappal nem fog 3betet callolni (blöffjeit eldobja) viszont amikor meg callolok, akkor 460milliárd szkerkárd jöhet.
Másik kérdésem, mostanában 20 és 30 on megnehezíti az életemet egy új reg, (mellette ő még az összes 50 és összes 100as asztalban is bent ül, ott nem tudom hogyan teljesít, de 20/30on 10k hand után +16bb/100-a van). Szóval az embi 20/19-et játszik, 9-es 3bettel és 14% SQZ-el. Sajnos nem tudom hogyan kell megnézni de érzésre vakokról simán van 30% is az a SQZ, mert akárhányszor figyeltem amennyiben volt rá lehetősége, hogy SQZ-eljen SB ről vagy BB ről akkor mindig élt vele. A kérdésem az lenne, hogy ha ti vagytok az eredeti emelők van mögöttetek és 1 v. 2 call, az embi épp vakokon ül rátok sqz-el akkor milyen lapok lesznek jók call-ra, 4bet/fold-ra, vagy 4bet+stackoffra? popupja
Pár hand ellene
(több is van de nehéz kikeresni) :
1 2 3 4 -
Pá
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Nem tudom hogy milyen limiteken milyen eredményekkel tolod, szóval csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy én csak akkor alapoznék erre, ha van
1. kényelmes bankrollod pokerezni
2. a bankrollodon felül annyi megtakartásod, amivel kihúzod x hónapig. Az x az egyéni toleranciaküszöb függvénye, de sztem x>6 jó ha van még diákként is. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
naneb****
ekkora gáz van? -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
függő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szenteste nincs freeroll?
-
bandus
veterán
aki esetleg hasonló cipőben jár/járt, az pls feel free to write something

-
viharhozo
addikt
Nevetseges. Eddig kinn volt az aug. 6., ennek megfeleloen szerveztem le a holidayt, erre kozlik, h aug. 20.
-
concret_hp
addikt
most nézem stars sn free: aug 20... ennyit a tűzijátékról

-
misirulez
senior tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Nem, ez tényleg nem urban legend a srác ott szúrta el, hogy először regelt magának az nem jött össze utána az apjának ami viszont sikerült, de amikor meg első cashoutnál utána néztek nem gyengén gyanús volt(és szinte biztos, hogy sokszáz hasonló eset is volt már), így meg hogy az egész lét le akarja venni pláne menjen a ...ába.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt hittem ezt midnenki tudja (vagy legalább rájön magától), hogy ha már bwinen tolja rb nélkül akkor csak bwines asztalokon. ehhez pedig nyitsz 1 másik klienst, ha ott is látszik az asztal, akkor nem bwin only 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)