Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
MmDorian
üzenetére
Oda van irva magyarul:
2.1. A szolgáltatásokat csak akkor használhatod, ha betöltötted 18. életéved (vagy elérted azt a korhatárt, amelyet a joghatóságod szerinti törvény előír), és a hatályos törvények alapján jogszerűen megteheted.
A sajat nevedre ne nyiss szamlat, mert ha nyersz, nem fogjak odaadni. Ha nem tervezel nyerni, akkor mehet nyugodtan, a termek kedvesek, ha vesztesz, nem szamit, hany eves vagy.
Mas. Mindig van FE! A script miatt maradt 1 penz, nem chipdumping.
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
lenne egy kérdésem. megcsináltam pokerstrategy-n a kvízt, regeltem partypokerre. az a $50-es bónuszt hogy tudom felvenni ?
illetve, ha akarok nyitni egy bankszámlát, akkor oda meg kell-e adnom a születési dátumomat ? nem vagyok még 18... -
a bwin úgy döntött, hogy nem nyerhetek 3 sessionben egymás után, és természetesen azért a harmadik vigyel el az előző kettő nyereségét.
[link]volt ma backdoor flöss, kettő is, kaptam a nyakamba egy oversetet és egy overfullt, emellé eltilteltem mégegy bi-t hogy tuti legyen, és ráadásul kurvára fáj a kezem is, annyit ütöttem az asztalt...
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Méghogy csal a stars a MS handekkel. 9trillió hand után te is célba értél

-
concret_hp
addikt
kaptam eg ymilestone handet

453$
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Vasarnap 11-12-re josoljak a nagy milestone-t.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hm még csak most van a 160. lehet a héten meg se lesz a megamilestone, minden fiss nyaral

-
válasz
misirulez
üzenetére
tegnap még hozzátett nekem egy kis lemaradást az rng
ahogy a handeket elnézem, nagyon kis százalékát sikerül mostanában behúzni annak, amikor előnyben teszem be (pl QQ vs AK esélytelen, de sok 80-20, 70-30 is), cserébe szintén nem esnek a 20-30-40%-ok sem.namind1, legalább megedződöm kicsit. persze hibázok is, de az EV vonal szerint legalább nem csinálok sok túl nagy böszmeséget.
a legnagyobb bajban az overekkel vagyok, nagyon nehezen engedem el őket. hiába jön le riverre a sor és/vagy szín, meg b/f-on vagyok és kapom a minraise-t, az esetek 80%-ábannem tudom elengedni az QQ+ handeket :/
-
misirulez
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
Nálad most ezzel a napi átlag 500 handel még akkor is lehet egy egész vagy kettő egész hónapod BE, hogy közben meg amúgy te vagy az egyik legnagyobb reg a limiten. (főleg, hogy EV+10bb/100-ad, sok PTR nézegetés után én mondom a legnagyobb longrun BB/100-ban láttan 4,2-őt egy embernek ami 8,8bb/100, és abba a winrate is simán belefér 40k hand BE, szal simán válallható ez a grafikon.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
idén, vagy ebben a hónapban?
tényleg, hogy áll az idei sne? -
misirulez
senior tag
Most akarok előfizetni vaami drága site oktatóvideórira, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyiken van több FR anyag, ill. van-e keve valakinek felezni velem?

Üdv,
Misi -
misirulez
senior tag
2 perc alatt sikerült is megtalálni a Sign in gombot az új neteller siteon.

-
nehezen viselem ezt a hónapot.... meg a folyamatos swinget, mint valami kötés sorminta, úgy váltogatják egymást a zöld meg a piros sessionök. 12k hand alatt kemény 3bi-t sikerült plusszolnom, ráadásul rohadt bwinen nem tudok még bónuszt se venni, hogy kicsit megdobjam a hónapom :/ azért ev-ben 10+bb/100-zal sikerül hasítani, ami legalább jelzni, hogy nem csinálok mindent szarul

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Köszi, ma már toltam egy picit és láttam mi a szitu.

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
mármint akkor lesz a fő milestone, vagy akkor kezdődnek a picik?
-
Pá
addikt
Valaki tudna szólni, ha starson elindulnak a milestone handek? Mostanában nem logoltam be, de majd közben nyomnék pár sessiont.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
jöhetne már ez a része
a mai session is -2 bi-vel kezdődik, a királyaimat meg adámáimat is megbotozta 1-1 AK :/ -
Pá
addikt
Én nem lepődnék meg különösebben, ha KJ-t villantana, ettől függetlenül ez nem dobó.
-
viharhozo
addikt
Nem mindegy, mi van nala? KJ-vel cbetel vagy c/f-ol, ez tuti. 77-tel es QQ-val is cbetel, mert value-t akar az Ax handektol. Kizarolag az AA-t fogja slowplayelni, ami egyetlen kombinacioban lehetseges.
Azt viszont el tudom kepzelni, h adott esetben QT/AT-vel megcsinalja a c/c flop, cr turn line-t.
-
misirulez
senior tag
De akkor mi az ami rosszabb és turnon ch/r-el?
-
misirulez
senior tag
Elkezdtem megtanulgatni hero foldolni, bár még most se vagyok teljesen 100%.-ig biztos, hogy jó dobás volt, az ellen feszes kb. őszinte.(16/11, flopcbet:68 Tcbet:21, én meg 15/12)
Báááár a fene tudja néha felezném AQ ellen, és nagyon-nagyon ritkán ATs ellen jobb lennék, de általában egy floppolt szett, vagy egy kiegészült GS van nála, ugye jól mondom?
[link] -
hm,vinivici 150$/h-ért vállal kócsingot. ehhez képest bigacsiga órabére szerintem kicsit soknak tűnik.
-
misirulez
senior tag
Gyáj ez nagyon egy nagyon meredek mod, a gayraiselők biztos kedvelni fogják.

-
jöhetne már igazán valami, megint kezd úrrá lenni rajtam a sikertelenség érzése
2k hand alatt sikerült már 8 bi-től megszabadulni. nonsd-ben kétszer annyit bukok, mint általában, egyszerűen mindent dobnom kell, cbetjeim csak elvétve sikeresek, a legnagyobb nyert potom 130bb volt
minden szar lejavul. nemis lenne baj, ha amúgy sikerült volna már felmutatni valamit, de eddig max 20bi-t sikerült összehozni egy hónap alatt. pedig nem lehet mondani, hogy ne próbálnám fejleszteni a játékomat... elég sok videót nézek, ha valami nem tiszta, megnézme mégegyszer, vagy mégegyszer, hiába majd' 2 órás. szóval jöhetne már igazán valami eredmény 
bár még csak 4k hand ment le a hónapban, de ez akkor is szomorú. sírás off

-
attiati
veterán
Mi számít rossznak. Az biztos, hogy a 18 és éjfél közötti időszak a regeknek is csúcsidő. Nem azt mondom, hogy ne lenne sok fogalmatlan, és hogy a regek ne lennének verhetőek, de azt már biztosan érzem, hogy megváltozott a játék képe.
Még így is bőven verhető, de megváltozott.
(éjjel 2-3 körül minden a régi) -
sss
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Toltam itt mostanában pár sessiont, de ugyanolyan fogalmatlan a mezőny mint régen. Lehet, h vmi nagyon rossz időben ülsz be játszani, vagy nem table selectelsz vagy nem tudom, de nem érzem, h erősebb lenne a mezőny.
Szerk.: meg nem írtad, h milyen limit de az ottani "regek" nem hiszem, h valami hatalmas játékerőt képviselnek, az értelmesebb játékosok max ilyen tag abc játékkal operálnak. -
attiati
veterán
Bwin microlimit, elmúlt 11k hand AA-KK statisztika: +1BI
3betre fold, vagy 3bet nélküli partiban legkésőbb turn cbetre dobnak (kivéve azt a 7-8 esetet, mikor a fishnek kint van flopon a drillje)
De összességében a 11k hand is bőven minuszos. Talán még soha nem volt ilyen hosszú mínuszos sorozatom ilyen alacsony limiten. A játékom nem romlott ennyit, úgyhogy az állomány kellett hogy javuljon. 10-20 perc elteltével nem egy asztalnál fordul elő, hogy kiesik az egy szem fish, és 6 db reg lopkodja a vakokat.
Showdown sokkal kevesebb, potátlag alacsonyabb, flopnézés bőven alacsonyabb.
Jöttek át ftp-ről emberkék, vagy ez mind a 6maxnak köszönhető?
Bele se merek gondolni mi mehet starson. -
B-L-A-C-K
titán
Hali. Nem tudtok most olyan oldalakat ahol regélés után egyből kapok pénzt befizetés nélkül?
-
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Engem az zavart Win 7 alatt ha az UAC be van kapcsolva, akkor a Holdem Manager indításánál mindig rákérdez hogy biztos futtatni akarom-e ezt a programot (ami szerintem fail hogy bekapcsolt UAC-nál nem lehet whitelistet készíteni).
Starsnál és Bwinnél semmi hibát nem tapasztaltam, más klienst mostanában nem használtam.Nekem jobban tetszik a user interface, illetve miután az ember megszokja a tálcát már az is praktikusabb sokkal.
SSD-nél annyiból érdekes lehet a dolog, hogy az XP nem támogatja a trim parancsot.
Személy szerint én új gépre már biztos nem raknék XP-t.
-
viharhozo
addikt
Mivel ez egy hardverforum, ontopik kerdeseim vannak. Uj gepet epitek, es felmerult bennem, h valtok Win 7-re (10 eve XP-m van, nem szeretek cserelgetni).
1. Van-e barmilyen bug, known issue, akarmi a pokeres szoftverek vs Win 7 temaban?
2. Ez nyilvan szubjektiv, de van-e ertelme egyaltalan valtani felhasznaloi szempontbol (miert jo az nekem) ill. van-e olyan hardverelem, ami miatt szukseges (Intel Z68 alapu gep lenne SSD-vel, HD 6870-nel).
-
sikerült mai sessionnel lenullázni hónapot, bár csak 5bi-volt, de akkor is szar érzés, és csúnya a grafikon

-
attiati
veterán
Mekkora egy nittanya lett ez a bwin este csúcsidőben 8 körül.
-
robi0604
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Igazából a pókerre gondoltam, mert a kifizetést nem mindig lehet a netkártyára, és az utalást a jó magyar kormány miatt annyira nem preferálnám, bár olyan nagy casht egyelőre még nem vettem fel...

Ezekről egyébként ugyan úgy tudok kp-t felvenni, mint akármilyen másik kártyáról ugye?
-
alienpapa
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez melyik terem, milyen limit?
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ez is beteg, de te rb-ért játszol

Ha mindig a session végén jönnek az eredményeim, akkor olyat nem lehet, hogy csak olyankor ülök be?
-
attiati
veterán
ahogy gondoltam, bár logikát egyelőre nem látok benne:
A bwin.Party eladja az Ongame hálózatot
A bwin és a Party Gaming márciusi egyesülésekor már felvetődött a lehetőség, hogy eladják a bwin tulajdonában lévő Ongame hálózatot, miután a társaság közölte, hogy meg fog szabadulni "felesleges vagyontárgyaitól." A bwin most elkezdte az eladás formális folyamatát, többen is érdeklődmek a hálózat iránt. A bwin.Party szerint az év végére végbemegy az adásvétel.
-
robi0604
őstag
Egy kis okítást had kérjek...
Van szerintetek ezeknek létjogosultsága számomra abban az esetben, ha van internetkártyám egy külön számlával.

-
én igazából csak ebay-es vásárláshoz használom a neteller kártyát, így megúszom, hogy visáról dollárra kelljen váltani a forintomat.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
netellernél ezek hogy vannak? ott a konverzióról sosem tudtam milyen árfolyamon tolják...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ticci (vagy aki tudja) MB és neteller kártya között mennyi a különbség pénzfelvétnél árfolyamban és díjban?
-
attiati
veterán
ezmiez? egy sessionon belül kétszer bukni nut full-al straightflush ellen

ja tudom, variancia
Eddig csak a nuflush vs straightflusht utáltam. -
aztaaaaaaa... belenéztem egy nikachu videóba, hát ez valami hatalmas. egész nap tudnám nézni
)) kár, hogy magasabb tétes dolgok, de asszem nem érdekel, végignézegetem őket, amit találok... cardrunners kicsikét drága mulaccság :/ -
attiati
veterán
válasz
misirulez
üzenetére

Egyébként nem mindig jó, mert ilyen 10BI/1k hand hotrun-ban nem biztos, hogy mindig optimális döntéseket hozok. Elbízza magát az ember. De azért vicces volt, hogy 2k hand alatt egyetlen setet se láttam, utána meg 10 leosztáson belül 3-at egy regekkel teli asztalon, és mindet ki is fizették. +1 pókert is ugyanott A magas ellen

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
az alltime grafikont nézed?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
régen játszottam, és most is ritkán, szoknom kell még az ilyen szakadásokat, hotrunokat
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
ma mondjuk egyelőre a vízszintes síkre tükrözött verziót sikerül

-
attiati
veterán
-
föccer
nagyúr
válasz
misirulez
üzenetére
Úgy működik, hogy kapsz egy kulcstartót, ami bizonyos időközönként (20 másodperc, 1 perc, beállítás kérdése) kiír egy bizonyos algoritmus alapján legenerált 6-10 számjegyű kódot (szintán beállítás kérdése). Ugyan ez az algoritmus megvan a szerver mögött is. A kettő eszköz órája össze van hangolva. Az algoritmusban csak az idő a változó, így a serveren is mindig pontosan tudják, hogy éppen melyik időpillanatban milyen szám szerepel a tokeneden. A többi meg gondolom egyértelmű

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha mégis akkor természetesne le tudod venni 

mármitn a netes pókerbe 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)) kár, hogy magasabb tétes dolgok, de asszem nem érdekel, végignézegetem őket, amit találok... cardrunners kicsikét drága mulaccság :/