Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Skrill/Moneybookers-el kapcsolatban lenne 2 kérdésem...
- Ha az én OTP-s MasterCard kártyámmal engedett befizetni, kiutalni ugyan arra miért nem tudok? Mert ezt írja hogy You can also use a Visa card to withdraw money, azaz Visa-s kártyát kérne elvileg...
- Ennek Skrill MasterCard-nak mennyi a havi, éves díja vagy hogy van ez? -
sonar
addikt
-
sss
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
pokerbay
-
concret_hp
addikt
régen volt vmi pokeres torrentoldal, ahol midnen hsp, pad meg ilyenek fent volt, mi annak a neve?
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
online poker is confirmed dead
-
sonar
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nem túl beszédes a honlapja.
Kíváncsi lennék, hogy mivel fog többet mutatni. -
Chesterfield
őstag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Kétlem, hogy egy magyar kókányság elverné a HM-et.
-
concret_hp
addikt
este supernova free

ez a session lord elég komoyltalannak tűnik nekem azzal, hogy 1 hét alatt 0 visszajelzést kaptam bármiről

-
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Mikorra várható ez a SessionLord ?
-
Szerintetek melyiket érdemes megvenni ? Ki, mire szavazna Holdem manager vagy poker tracker, esetleg van még, más is ?
-
misirulez
senior tag
Csávó lehet hogy jobban járt volna ha marad 1$ sng-kre való coacholásnál.

-
MmDorian
őstag
meghalt a stars
-
concret_hp
addikt
reload bónusz starson

-
attiati
veterán
és van egy eladó PT3 és egy Omaha Manager 1 licensz is
ON
-
attiati
veterán
Ha valakit érdekel, akkor jelezze. Eladó:
Dan Harrington - Hold 'em Cash game I-II. (szinte szűz)
Phil Gordon - A póker kis zöld könyve (egyszer olvasott)Árban megegyezünk.
-
MmDorian
őstag
valaki csinálta ezt a omaha quizt ? az a 2x 1.5 usd hogy jön meg ?
-
misirulez
senior tag
Idén sem csúsztam le a happy birthday bónuszómról.

-
misirulez
senior tag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Te vagy az akadémiás Gaabeesz ?
-
haromegesz14
senior tag
Estét!
PS és FullTilt account összekapcsolás esetén még mindig jár a 20$-os ticket? Teljesen új számla esetén így elérhető lesz számomra az első befizetési bónusz is?
-
concret_hp
addikt
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
nem , csak funból írtam be, hogy lesz

-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
concret_hp
Rá gondoltam, csak félre nyomtam

Nem starson ütöm, ugyhogy nem lehetek SN(E) -
Eagl3
veterán
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Reméljük magával is pókerezik, így nem bukik sokat...

-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
LOL te magaddal beszélgetsz?

-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Te supernova vagy különben?
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
ok köszi.
megnézem majd
-
concret_hp
addikt
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
20:00
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Mikor?
Mert nincs fent a kliens -
concret_hp
addikt
holnap supernova free

-
Eagl3
veterán
Hogy a fenébe kell helyesen kitölteni FTP-n a Helyi bankátutalásos kifizetésnél kitölteni az adatokat?
Címzett teljes neve: ezt alapból kitölti
Bankhoz kapcsolódó név: ez az én nevem vagy a banké?
Swift kód:az erste swift kódja
IBAN: na ebbe belekeveredtemMeg miért nem kéri a számlaszámomat? Honnan tudja, hogy hova/mire utaljanak, a nevemből?

-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Nem olvastam végig minden hsz-t.
Van valaki itt aki NL20-30-on játszik NL SH-t? -
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Ha valaki megválna egy PT4 vagy HM2-től (small stakes), szívesen megvenném. -
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Bocs nincs kedvem végigolvasni el lehet adni T-$ ként?
-
misirulez
senior tag
Közbe sikerült szerezni lesem is Junglemant ahogy okítja miképpen kell nl40k HU-zni...

-
concret_hp
addikt
[link] 27$ tcoop ticket reloadért
-
pá te hogy állsz a státusszal?
-
Chesterfield
őstag
Ne itt beszéljük meg.
Gyertek trollkodni a PA-ra pólóért! -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
újra elolvasva arra gondolok, mikor fricsirics elment (habár annyira nem mélyedtem el benne, de ott állítólag lettek kommentek törölve, stb.), illetve ennek a blogbejegyzésnek a végére gondolok.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Chesterfield
üzenetére
Próbáld meg kiírni ott a pokerstrategy nevét

-
misirulez
senior tag
Kéne nagyon egy napra egy pokerstrategys account videókat letölteni.
Akár valami jelképes összeget is adnék érte...Gondolom PA-n bannolnának egy ilyen topiknyitással.

-
válasz
kisgyerek85
üzenetére
aha, köszi. Nekem nincs engedélyezve (full tilt alatt a run twice opció ez) valszeg nekik volt...
Bár, lehet én régi módi vagyok , de nem nagyon látom értelmet, ilyen + szabályok bevezetésének...
-
kisgyerek85
senior tag
PS nemrég bevezette ezt az opciót, hogy osszuk le kétszer.
Ezt megtalálod a Beállítások ----> Osszuk le kétszer
Ha minkét játékosnál engedélyezve van akkor kétszer csapják ki a lapokat. Gondolom itt flop allin volt és azért csapták kétszer ki a turn és a rivert. Ha preflop keveredsz allin akkor kétszer jön az öt lap.Ez a funkció azért jó, mert a varianciát tudod csökkenteni.
-
giigz
veterán
Tudtok mondani olyan irodát, ahol hetente több freeroll van? Akár naponta több?

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
elég szánalmasra sikerült

-
tricktrick
csendes tag
Eladó PT3 vagy HM1 keresek. Akinek van és megválna tőle, PM!

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Az számít, hogy a múltkor egy baráti sng-n kiestem elsőnek?

Ha nem, akkor nem. FTP-n maradt némi tőkém, szerintem nekivágok újra, agresszív brm-el, de nl10-től.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Még az is lehet, hogy én is visszanézek

-
LuckyL
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
a befagyott pénzeket visszaadták már?
-
concret_hp
addikt
aki nem annyira követi az eseményeket: jövő 7en nyit a fulltilt

-
concret_hp
addikt
jövő héten sn free

-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ok, én meg már azt hittem, hogy mi helyettesítsünk be egy képletekbe.

A példával így már érthető, mielőtt írtad, csak arra gondoltam, hogy ha tegyük fel szerintem 60%-os valószínűséggel következik be az esemény, akkor minimum 1.66-os odds felett kell kapnom rá, hogy +EV legyen (de ez kb. ugyanaz, csak máshogy fogalmazva).
Akkor ezek szerint a magyar csapat reális esélye valahol 5-7% körül mozgott szerinted.
Ezek alapján akkor megfelelő felkészültséggel tényleg meg lehet fogni az eltéréseket, viszont ilyen tiszta szituk ritkán adódnak.Hogy on is legyek: ránéztem a stars számlámra, és volt 1000 FPP-m. Be is váltottam 10$-ra, amit sikerült el is pötyögni PLO-n
. Viszont ahogy észrevettem, alacsony limiten ugyanúgy nincs semmi fogalma a mezőnynek, lehet hogy megérné foglalkozni vele (kérdés, hogy mikor érném el a saját korlátaimat, és mennyire unnék bele - azért felüdülés, hogy az elmúlt ~1,5 évben alig játszottam). -
concret_hp
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
forgalmi adatot az iroda lát, arra írtam.
neked nem kell oddsot mondanod, csak azt kell megállapítani, hoyg a kínált oddsért jó-e a fogadás vagy nem.
az irodák meg nyilván enm fogják publikálni, hoyg miért annyi az odds amennyi.de mondok egy példát is

eb selejtező körben amikor itthon játszottunk a hollandokkal, itthon kaptunk egy 4est, egy nagyon sima meccsen. 4 nap múlva volt a meccs kint, 1.17ért tudtam fogadni a hollandokra. ez ugye azt jelenti, hoyg ha 6ból 1x nem nyernek akkor nullszaldós. erre sztem a reális odds olyan 15-20 az 1 lett volna minimum, tehát abszolút +EV. később persze jóval lejebb is ment az odds, nem tudnám megmondani a meccs előtt mennyi volt, de asszem 1.10 körül. -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Pl. a korábbi fogadások forgalmi adatait hogy használom fel (és hol férek hozzá), mi az a csomó minden más infó (pl. sérülés, vagy inkább a B csapat játszik, mert nem tét meccs, stb, stb), mondjuk egy konkrét példán levezetve, hogy jön ki számomra egy odds az esemény egyik kimenetelére?
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Van olyan fórum, ami publikus, és ezek részletesebben ki vannak fejtve?
Közben átnéztem a tippmix topicba, ott a legtöbben kötésben fogadnak, pl. itt van ez. -
concret_hp
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
nyilván úgy, hoyg te koncentrálsz 2-3 csapatra / bajnokságra, nem kötelező fogadnod, csak ha úgy érzed, míg az irodának van rengeteg eseménye, mindre kell oddsot adnia. harmadrészt az irodának nem a valódi oddsok meghatározása a célja, hanem azoké, amivel várhatóan a legtöbbet keres (tehát nem konkrétan pont neked akar rossz oddsot adni, hanem az átlagnak). ehhez rendelkezésére állnak korábbi fogadások forgalmi adatai és egy csomó minden más infó.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
És hogy méred fel jobban? Mert a nagy fogadóirodáknál gondolom a megfelelő képzettségű emberek hada dolgozik azon, hogy a számukra minél jobban kikalkuláljon egy oddsot.
Igen, utánaszámolva majdnem 4 egység differencia van a kettő között, hosszú távon azért ez eléggé sok.
A kötéses fogadásnak is egy kicsit utánaszámolva látszik hogy mennyire gyengék az esélyek, egy 3 esélyes fogadásnál 5-ös kötésben már 243 féle kombináció létezik (más kérdés, hogy ezeknek egy részének a bekövetkezésének a valószínűsége szinte nulla).
Ebből kiindulva ismét oda jutottam csak, hogy a legjobb egy eseményre fogadni, azt minél inkább körbejárva (viszont akkor vagy sokat kockáztatok a nagy tét miatt, vagy minimális az elérhető nyeremény). -
concret_hp
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
jah kb. így van.
mivel nem kapsz korrekt oddsot, így várhatóan -ev leszel, ah randomra nyomkodod.
kombó fogaásnál hatványozottan fizeted a feet, számold ki, hogy mondjuk egy 5ös kötés 2 esélyes fogadás ami mind 1.95öt fizet az iroda, mennyi minusz neked (mármint ha a korrekt odds 2.0 lenne)viszont az irodák azért nem teljesen a valós oddsok szerint alakítják az oddsokat, hanem aszerint, hoyg mi hoz nekik a legtöbb profitot. tehát úgy tudsz pluszos lenni, ha jobban felméred ezeket az oddsokat, mint az iroda + többi fogadó és annyival jobbna, hogy még az oddsok inkorrektségét is ellensúlyozni tudd.
-
Pá
addikt
Nem kell túlbonyolítani, pont úgy működik, mint a poker.
Vannak oddsok meg esélyek, innentől matek.A fogadóirodák olyanok, mint a jó profi regek, a sportfogadók 99%-a pedig fogalmatlan fish.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Egy kis gondolkodás után azt mondanám, hogy az oddsok nem állnak arányban az események bekövetkezésének valószínűségével (mármint hogy nem pont fordítottan arányosan nő/csökken az esemény bekövetkezésének valószínűségével)... Nagyon rossz irányban gondolkozok?

szerk.: és amit ők kikalkulálnak maguknak, a fogadó annál rosszabbat kap meg, és a kettő közötti különbségből van hasznuk.
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát, nyilván a bebukott pénzekből.

Akkor te pl. milyen szisztéma alapján játszol? Én se komolyan tolom, a legnagyobb tétem is eddig 1k volt, de ha sikerülne hosszú távon egy kis mellékest hozni, akkor egy minimális időben szívesen foglalkoznék vele. -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
All time mióta játszik, vagy mondjuk mióta valamilyen új szisztémát adaptált. Esetleg az utóbbi 1-2 évben.
Miért, szerinted hogy lehet? Annyit kiszűrtem pár topic alapján, hogy minél inkább ismerni kell a meccs és a résztvevők körülményeit, illetve kötésben nem szabad fogadni. De ha tudsz valami hasznosat, akkor megoszthatnád
.
Nekem az összes ismerősöm kötésekben fogad (igaz, ők hobbi szinten tolják), így kb. oda jutnak, hogy néha nyernek egy nagyot, meg sokszor buknak kicsit, de összeségében örülnek ha pluszban vannak.
Én is párszor fogadtam kötésben, de dühítő, mikor egy meccsen elúszik az egész... -
adalbert1
veterán
Ismertek olyat, aki sportfogadásból hosszú távon pluszt tud felmutatni? Nekem egyedül darklol rémlett az akadémiáról, de ott már régóta nem blogol, az új blogján pedig szó sincs sportfogadásról (talán ott is emlegette, hogy abbahagyja), csak pókerről és tőzsdéről.
-
Pá
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
én 3 részletben olvastam a hsz-t, egyben túl sok lett volna
-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére

-
Chesterfield
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
köszönöm az esszé jellegű válaszokat, egy élmény veled diskurálni

-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
sok, igen, nem

-
Chesterfield
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Tényleg, mi ujság?
Cashezel még? SNE?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nice, mind a 700$ tőle jött?