Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jövőre gondoltam egy kis fd vadászatra pár teremben, de ah számoltam pl az ongame-es 1k-s bónuszoknak nemigen érdemes nekivágni nl100 alatt... ahol kiszedhetőnek gondolom az fd-ket az a luckyace 400 $-ja, a stars 600-a, illetve a betfair 500-a. ezekhez kell kb 1500 rake, ami egy erősebb hónapban meglehet nl50 en. nektek mi a véleményetek? tudtok esetleg más fd bónuszokról hasonló feltételek mellett?
-
syler
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
A bwin egyébként is híres a sok vadkannibálról
Mondjuk nekem nem kell erőltetni a pókert, mert ha van egy hatalmas fish az asztalon, az tuti tőlem nyeri el amit másoknak elbukik
Mostanában olyan bad beat-eket kapok, hogy szikrázik a szemem. Mind online mind előben
Elment a kedvem egy időre, amúgy is anyagi gondokkal küzdök
No meg én nem birok kis asztalokon játszani, ahhoz nincs türelmem. Általában 1-2 dolláros asztalokon küldöm, de most ki kellett utaljam a pénzeimet, mert ez az év nagyon minuszos
Szóval egy időre biztos befejezem. -
válasz
concret_hp
üzenetére
ja, de ezaz egész ünnepi időszakra igaz. itt bwin nl30 shn bőven vannak 60% körüli flopnézéssel asztalok

-
concret_hp
addikt
eh elég atomjó asztalok vannak

-
viharhozo
addikt
Megneztem a 2+2-s scriptekkel. Ha a dealt 100 volt, akkor a WTA nalam 67, a WC 64.
-50%-ra szamitottam, szoval a -36 kellemes meglepetes.

-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Lol, a legszebb az egészben, hogy a 4.5% csökkentést már visszavonták, a többi marad.

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
egyébként nem látom, hogy miért cisnálnka olyan változásokat, ami a grinderek 90+%ának nem tetszik ÉS eközben 4.5%-ra csökkentik a raket, ahelyett, hoyg hagynának mindent a régiben.
-
concret_hp
addikt
While each player is different, overall the weighted contributed method will reward players with lower VIP statuses more and players with higher VIP statuses less. In summary this change will make the distribution of VIP Club benefits more balanced, less top heavy toward Supernova+ VIPs.
-
viharhozo
addikt
Lattam screenshotokon, h a PT3 szamol MGR meg WC rake-et is. Pá, nezd mar meg lecci, mennyi az annyi.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Egy láma kérdés. Nézegettem az akadémiát és látom, hogy a piactéren sokan hírdetnek %-ot versenyekből. Ezt úgy kell értelmezni, hogy ha támogatást kap az illető akkor a támogatás arányában ha fizetős helyre ér akkor vissza utal annyit?
Tehát gyakorlatilag szponzort (hitelt) keres, hogy elinduljon az adott MTT-n? -
sonar
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek

-
válasz
concret_hp
üzenetére
és arról lehet tudni valamit, hgy ezáltal változnak-e a vip szintek teljesítéséhez szükséges rake-mennyiségek?
amúgy te egy reg vagy a ps-en? (
) 
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem is gondoltam volna, hogy ők még mindig dealt-en vannak.
Ez így szívás neked, nem?
jövőre is nekimész a célnak? -
concret_hp
addikt
jelek szerint a stars vált contributed rakere: [link]
-
sonar
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Grat

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
get a life kocka

-
válasz
concret_hp
üzenetére
gratulálok én is
ismét hatalmas respect 
-
concret_hp
addikt

-
misirulez
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Photoshop.
titcar:
Nice job!
-
Fboy
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Grat, respect

-
sss
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Holdem manager.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Amugy elég sok Magyar kerult ide mostanaban, mióta R1per csinált itt 10k-t 2 hó alatt.
De a 8 asztal a 0val majdnem egyenlo RB szerencsére minden reget elijeszt.
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Minek? Már nincs több hely az asztalon, több meg valszeg nem is fut a limiten.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sőőt: lehet, hogy akiket látunk is mind regek

-
misirulez
senior tag
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
aha, akkor nem vesztettem semmit, hogy nem bújtam a fórumokat

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
tehát minden megy a régiben?
vagy blokkolni fogják az oldalak elérhetőségét?
(nincs kedvem végigrágni a fórumokat)ha nem különítették volna el a magyar játékosokat, akkor hogy tudták volna rájuk terhelni a plusz adójukat?
-
attiati
veterán
a szabályozásról mi konkrétumot tudtok eddig?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Az amcsik agyáig szerintem az nem ért el. Átlag amcsi nem olvas pókeres híreket, csak beül pénzt szórni. Viszont azt már ő is észreveszi, hogy nem tud belogolni fél éve egy terembe

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
szerintem nincs value az ftp brand mögött már, annyira hitelét vesztette ezzel a botránnyal, úgyhogy én arra tippelnék, hogy nem nyit újra, mert nagyobb befektetés kéne ahhoz, hogy helyreállítsák az elmúlt pár hónapot, mintha nyitnának egy új termet és felfejlesztenék.
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom akkor ültem le.
Egyébiránt jófej, hogy nem ment allin köszönöm neki. -
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
tippelni mindig lehet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pá
addikt
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Idén nem lehet tippelni?

-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
na milyen volt tropi?
-
m0ngoose
csendes tag
válasz
MmDorian
üzenetére
Üdv!
Én nemrég kaptam meg a második pokerstrategys kezdőtőkémet, nem volt választásom, poker770-re adták, viszont az 50-ből már sikerült 90 dollárt csinálnom.
kb 3 Pókerakadémiás cikket olvastam el a témában, plusz letöltöttem a p770 ingyenes real-time esélyszámolgató progiját(ami néha azért eléggé melléfog, nem kell hallgatni rá, csak a %-ok az érdekesek), és most magasan verem az egy dolláros HUSNG mezőnyt.
Sok a gyenge játékos, de nincs pangás, mindig találsz ellenfelet, szerintem jó kis terem. -
MmDorian
őstag
Sziaasztok!
kéne választani egy termet, ahol megkapom az 50$-t. Melyiket ajánljátok a leginkább ?
poker770
everest poker
titan poker
-
Dyrtyho
őstag

-
misirulez
senior tag
Vége valami jót is csinál a 888 [link].
Mondjuk azt nem értem attól még, hogy FB-n Zyngat allítolag 300k player van ugye ez azt jelenti, hogy ennek kb 1/5-e lehet aktív, akiknek pedig ha lenne hajlandóságuk pénzben tolni akkor már megtették volna, és nem ott tolnák.
Mind1, ettől függetlenül ha lesz valami az biztos nem lesz olyan nagyon rossz. -
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Na jó de letölteni, installálni megkeresni a cetlit amin a jelszavam van, utána uninstallálni lehet, hogy 4-5száz másodpercbe is beletellett volna.
Amúgy kössz.
-
misirulez
senior tag
Léteznek még olyan élő versenyre sng szatelitek starson ami többlépcsős, mondjuk 10 lépcső van ha 7iknél nem érsz be vissza 6ikra stb.?
-
attiati
veterán
mit ér mostanság egy Omaha Manager szűz licence?
-
attiati
veterán
-
Dyrtyho
őstag
-
janos1988
addikt
válasz
janos1988
üzenetére
Pf emelést megad es 47-el csak callolt végig aztán potbet. Mintha játékpénzbe játszana. És ez már nem az első ilyen parti

-
janos1988
addikt
paluke77 is online

-
Dyrtyho
őstag
-
Sátán44
addikt
Ma sikerült kiesnem fizetős hely előtt
Nem tartom magam rossz játékosnak,de mindig az a kicsi plusz hiányzik a nyeréshez.Döntős asztalon általában elhagy a szerencse és csupa rossz lapokat kapok,amivel még vakot sem tok lopni. Arról nem is beszélve, hogy osztó pozícióból 2 6, 4 7-ket kapok
10 party alatt 4-szer estem ki fizetős hely előtt. Kicsit kezd elmenni a kedvem. -
concret_hp
addikt
na inkább örüljünk annak, hogy ilyen arcok még vannak

[link] -
Pá
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Van egy olyan nézőpont, ami szerint a Te hozzállásod az álszent.
BÁRHOGY keresel pénzt, az valakinek a nyomorából jön (egy pókeres fórumon ez különösen nyilvánvaló), akkor miért csak ezzel van bajod?
Ráadásul itt nem sérült senki. Ha nekem kéne ilyen segítség, akkor örülnék a zsének és pont leszarnám, hogy aki adja mekkora felhajtást kerít mellé. Seems like a win-win. -
attiati
veterán
Semmi bajom a pénzzel és a sikerekkel. Sosem voltam irigy senkire.
Az álszent embereket nem szeretem, és akik bármilyen módon pénzt csinálnak más nyomorából. Ordít arról az oda nem illő hatalmas kitűzőről....
Remélem érted mit mondok. Egyetlen fillért, semmilyen reklámot. Átadom, 0 felhajtás, és örülök az örömének.
Utána meg indulhat a biznisz.Tíszi: télleg', hol?

-
attiati
veterán
Nincsnincs, és aki rosszmájú, az rögtön kap az alkalmon, és összefűzi egy kis olcsó reklámmal, és nagyon jótékonynak beállítva. Nem állítom, hogy nem az önzetlenség szülte, de hogy nagyon kapnak az alkalmon az tuti. (úgy, hogy pénzt nem sokat raktak bele, azt a névtelen adományozók adták! övék az érdem, pa meg lehúzhatja magát)
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Azt nem a fórumtagok dobták össze? Akkor miért pa profitál belőle?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nem néztem a híradót, de sztem ebben igazad van. 3-4 nap alatt összedobtuk azt a 3,5 millát, ami szerintem nem kis szó!

ez talán segít kicsit abban, hogy jobb színben tűnjenek fel a pókeresek..
-
attiati
veterán
Sajnálom nagyon ezt a szerencsétlen srácot, akinek összedobták a pénzt pa-n a kézprotézisre. De ez az rtl híradó bazi nagy pa felirattal, alul kiírva pa... ebből is reklám lett?
-
misirulez
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nem spórolnak mert 500/500 is van 250/500 helyett.
Ott azért van, hogy az osztónak könnyebb legyen potot számolni. Most, hogy ez kamu vagy így akarnak több pénzt csalni a termek az asztalra nem tudom, nem hinném hogy nagy különbség lenne. -
misirulez
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Ezt azért írtam mert senki se fog 2,5bb-t emelni buttonról körfold után egy 50/50 asztalon.

más:
játszottam kicsit PS en tök gáz, hogy posztflop nem tudok vicces betsizokat csinálni, pl 777 flopon akartam 77,77$.-ig emelni de lekerekítette...
-
Pá
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
Elvileg kéne legyen különbség. Más kérdés, hogy élőben valószínűleg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk nekem nem kell erőltetni a pókert, mert ha van egy hatalmas fish az asztalon, az tuti tőlem nyeri el amit másoknak elbukik
Elment a kedvem egy időre, amúgy is anyagi gondokkal küzdök
Szóval egy időre biztos befejezem.

)