Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Köszönöm szépen!
Én is kiutaltam megint egy részt, eddig nem szóltak, de már az össz kiutalás meghaladja a másfél millát.
Majd csinálok egy skrillt.Úgy hallottam 1 milláig le se szarják nem ellenőrizgetik. akkor kezdenek utána járni ha már kocsi lakás van és semmi bejelentett munka.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Én nem SNG-s vagyok, úgy emlékeztem, hogy ezt nem szabad használni, de közben eszembe jutott, hogy azt a PokerSnoowe-ról olvastam.
Egyébként grat a score-hoz, szép eredmény

Én MB-t használok, bankszámlára kötve, de nem mozgatok nagy pénzeket.
Akkor szerintem érdemesebb MB, Neteller kártya, és úgy levenni a pénzt.Esetleg ha közel vagy a határhoz, €-s kártyáról jobban jársz kint levenni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Ezt külön írták programozók egy póker csoportba majd megkérdezem hogy működik én is csak kaptam.
Sn00k: Igen, de ezt nagyon kevésnek érzem, nyár végére jó lenne már ha 1500 meglenne simán.
12 asztalon nyomom általában napi szinten pár órás körökben.
Mentális anyagokkal is foglalkozok de azt sajnos kevesebbet heti pár óra, a játékra fordított idő napi 5-10 óra.
-
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Nálam gond nélkül futott. Mondjuk én laikus szemmel semmi pluszt nem láttam PT4-hez képest, hogy mivel adna többet, de ez lehet a lámaságom miatt van...
(#19892) Ripper03 Csak most nézem, hogy HAVI 1000 versenyt letolsz ? Azert az nem semmmi... Mennyit tolod egy nap, minden nap játszol ?
-
-
Bencus88
nagyúr
menjél is sok sikert!
Én maradok továbbra is a 2,5 meg 3,5 rebuynál. ott elég sok a hal ha a havi szintet teljesítem (1000) játék ennyi van kitűzve erre a hónapra, azzal számolva is átlagosan 800 dolcsi jönne ki. Kíváncsi leszek.Holdemboss-t és Pokertracker-t is.
Ezt a holdembosst most írták nemrég a programozók, egy póker csoportba gyakorlatilag 20BB alatt írja a push range-t. nagyon hasznos. -
válasz
Bencus88
üzenetére
Egyébként meg a pénzt természetesen vissza adták mindenkinek a zsetonok mértékében, csak, akkor is fura jelenség volt, mert ezzel még nem szembesültem a PS-en

Jó is az az SNG főleg a 4,5$ os
rá is megyek ma, mint a sáska... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most nézem, Te HoldemBosst használsz ? Ez, olyan progi, amúgy, mint pl: a holdem manager ?
-
válasz
Bencus88
üzenetére
Grat!! Good Job!!
Én mostanában megint rámentem a cash gamera kisebb . nagyobb sikerrel, de legalább pluszban vagyok durván 300 $-al a befizetésemhez képest.

Pénteken ültem le 4,5 $-os Sit and Go-ra , de a második szünetnél véget ért a game, mert a PS szerver karbantartás miatt megszüntette/leállította az asztalokat, pedig 2 asztalon is elég jól álltam, csodálkoztam is, mert, ilyet eddig még nem láttam a PS-en...

-
lorcsi
veterán
-
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Kiprobaltam a 888 szoftveret. Letoroltem es irtam egy levelet a supportra, hogy szeretnem toroltetni az adataimat meg accountomat. Erre kaptam egy nagyon udvarias valaszt, hogy fogadtak a levelemet es inaktivaltak az accountomat(lol) es nyugodjak meg (copypaste altalanos biztonsagi rizsa), hogy vedve vannak az adataim.
Most irtam nekik egy visszavalaszt, hogy koszonom, de kerem toroljek tenyleg az adataimat es az accountomat, ne inaktivaljak. Erre biztos fog irni egy altalanos rizsat tuti... (kellenek nekik az adataim, na)
Angolul el tudok levelezgetni normalis szinten, de sajnos nem vagyok ugyved es nem tudom mire hivatkozzak, hogy az en adataimmal ne zsongorkodjenek mar, ha KEREM SZEPEN!
Mit javasoltok mire hivatkozzak? (asszem amcsi a ceg igaz? vs hun user es jogai)
Vagy hogy lehetne ezt a bohockodast lezarni?epito jellegu javaslatokat elfogadok!
koszonom!

-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
HM2 szerintem sokkal jobb, csak kibaszott gépigénye van.
PT4-nek tényleg a sebessége, ami csábítóbb, de HM-ben sokkal átláthatóbb popupokat lehet szerkeszteni szerintem. -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Sztem sehova, manualis import utan tudtommal a HM se pakolja at a handeket, csak a live-ban importaltakat szokta.
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Full vacuumot neki. Azt vettem eszre, h a HM-mel ellentetben ez a duplicate handeket ugyanugy beimportalja, es foglalja veluk a helyet.
-
concret_hp
addikt
hátha valaki jár erre pt4 adatbázis sokkal jobban eszi a helyet, mint hm1 annak idején, mit lehet csinálni vele?

-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
Ha nagyon unatkozol, akkor ezeket Te is ki tudod számolni.

-
Ujjlenyomat
csendes tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Volt egy táblázat, mely leírta, hogy az egyes lapvariációknál hány % van 1párra, 2 párra, drilre, sorra, ...
Szépen sorba ment
22
22s
23
23s
...
AA
AAsAz összes variáción át ment.
Megkockáztatom, hogy elsősorban inkább matematikai "érdekességnek" készült, mint segítő táblázatnak.
Mert ugye, a kicsi lapokat általában nem játszuk meg. Személy szerint én is, mint matek érdekesség keresem, nem szoktam igazán pókerezni.
Köszönöm a segítséget: Chesterfield -nek és concret_hp -nak is.
-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
gondolom erre gondoltál inkább ha már onnan
[link] -
Chesterfield
őstag
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
fuss neki újra sztem

kicsit zavaros amit írsz.
amúgy ha cd-n volt és régebben láttad kb el is felejtheted. elavult szar. ne foglalkozz vele sokat fejlődött azóta a póker. ne ilyeneket nézegess. menj fel a pokerstrategy-re ott van sok érdekes kező szintű videó nézegesd.
-
Ujjlenyomat
csendes tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Én fogalmaztam rosszul.
Anno egy ismerősöm mutatott egy táblázatot, ahol %-okban fejezték ki, hogy az egyes kezdő lapoknál mekkora esélyed van 1 párra, 2párra, sorra, ...
Szóval az összes kétlapos variációnál, mire, hány % van.
De sajnos ilyet nem találok.
Talán valami oktató CD-hez volt melléklet, de neki is gépen volt meg.
Valahol biztos fenvan, csak hogy lehet megtalálni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Ujjlenyomat
üzenetére
google-ön keress rá a kezdőkéz táblázatra, talán arra gondolsz.
-
Ujjlenyomat
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Olyan táblázatot (olvasható képet, excelt) keresek, ahol láthatom, hogy mekkora esélyei vannak (mindenre) a két kezemben tartott lapnak Texas Holdemnél.
Nem tudok pókerezni, ezért is írok ilyen "gyerekesen".
Előre is köszönöm a segítséget!
-
brenkov
újonc
Sziasztok,
lenne egy eléggé láma kérdésem. PT4ben hol tudom azt beállítani, hogy ne nekem kelljen a playakhoz behúzogatni a statokat, hanem automatikus legyen?

-
LuckyL
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
hehehe belenéztem véletlenszerűen
a srác mondja:
"ász magassal most ledomináljuk a bubidámját könnyedén"
...
-az ellenfélnek flop sor-
...
-ugrik egyet a kép a következő szitura
))))- -
ktg3
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Végignéztem. Hát nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
Inkább ilyen kínos nevetés volt bennem. Nem tudtam eldönteni, hogy komolyan gondolja-e a srác (utólag sztem igen).
Cserébe ha igen, akkor ez a vidi nagyon jó bemutató egy nagy bálna "gondolatmeneteinek" a megértésére. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
mákos setminer.

-
Bencus88
nagyúr
-
ktg3
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Mi ez az nl50?

-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
omg

-
concret_hp
addikt
[link] online poker is not dead

-
concret_hp
addikt
starson van reload ha érint még valakit

meg hétvégén sn free -
sonar
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Én speciel nem tudom.
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Aki nem tudja, az nem is fog venni

Az még kimaradt az előbb, hogy
Professional Version érdekel!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
páran biztos vannak akik látogatják a topikot

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Chesterfield
üzenetére
elég esélyes, hogy a két felhasználó ugyan az a személy

-
Chesterfield
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Nincs valakinek esetleg egy eladó TST licence?
Vagy aki beszállna a vételbe egy licence-ért?köszi.
Ha esetleg érdekel valakit, akkor privátban keressen meg, ha lehetséges.
köszi. -
brenkov
újonc
Sziasztok,
3 handed HyperTurbo SNG-re milyen statokat raknátok ki?
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
úgy döntöttem akkor írok újra, ha megnyertem az első sit&go tornámat. Ez most megtörtént
persze nem sok a nyeremény csak 2$ de az öröm kárpótol.Szóval az eddigi tapasztalatok az esetleges kezdőknek/újrakezdőknek:
- játékpénzes asztalok nem rosszak, van játék, vissza lehet rázódni, megtanulni a szoftvert mint felettem is írták
- 0,01/0,02$-os asztalok kerülendők. Ha a többieknek nincs minimum pár a kezükben vagy A+K akkor egyből eldobják, így játékról nem igazán beszélhetünk (9 játékosból átlag 2 nézi meg a flopot...). ZOOM-nál ugyanez csak gyorsabban.
- Spin&go tipikus szerencsejáték, gyorsan lehet bukni és gyorsan nyerni, ha buksz akkor könnyen belevisz egy következő körbe "mert mi van ha legközelebb nagyobbat pörget és akkor én nyerek" így az elejére nem ajánlom mert könnyen nullázni lehet a számlát.
- Sit&go én ezt találtam a legjobbnak kezdéshez. Befizeted a nevezést, utána játékzsetonnal megy a játék, és itt tényleg van játék is.A 20$-os bónusz alatt sikerült kitapasztalni a dolgokat, szóval még negatívban se vagyok. Szóval köszönöm az eddigi kommenteket.
-
-
paatrick
őstag
Sziasztok.
Melyik netes oldalt ajánljátok? Pokerstars a legnagyobb ahogy látom. Illetve ezekre is érvényes ez a szerencsejátékos "becsuklak" mizéria? Még 2008-9-ben játszottam bwinen meg bet365-ön de az már rég volt, szóval valami nagyon kistétes terem kéne cápák nélkül így az elejére.
Ha valaki tud valamit, előre is köszönöm.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Köszönöm szépen az infokat, kollégáimmal átnézzük a bankszámlaszámodat valamint a felhasználónevedet.
Nemzeti Adó és Vámhivatal, Békéscsaba.Nah jó hülyéskedtem XDDD
grat amúgy, csak kérdeztem ebbe szerintem nincs semmi rossz, kérdezni lehet.Sportfogadni szoktál, vagy csak poker ?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
tomrRRR
üzenetére
Annyira nem érdekel, hogy elhiszed e vagy sem, mióta ezzel foglalkozom ennyit sikerült össze hozni.
október vége fele kezdtem el komolyabban persze 1-2 hónap volt mire a legkisebb tétről fel verekedtem magam, ezért csak ennyi.
Amúgy most néztem több mint 100K-t bele öltem a tanuló pénzbe

szóval megközelítőleg 5000 dollárt kerestem 10 hónap alatt. abból kb 3-4 hónap volt ami igazán aktív lett volna.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
köszönöm!

én 50 dolcsit fizettem be lassan egy éve. Azóta nem fizettem be csak utalom ki a pénzt bizonyos összegekben. Persze előtte is játszottam na akkor igen több befizetés volt, az volt a tanuló pénz. De ezek ilyen 10-20 dollárok voltak, volt hogy kivettem akkor is pénzt, de most hogy ezzel foglalkozom minden nap már messze elkerülöm a befizetés gombot

-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Én reagálok rá

Kb. 2006-ba kezdtem pókerezni. 1-2 alkalommal fizettem be ilyen ~20$-t kb. Azóta termeltem nem kevés play moneyt. Idén nyár elején befejeztem (már csak hobby céllal játszom nagyon néha), mert jött számomra egy jó munkalehetőség és rábólintottam.
Aki komolyan gondolja az 1-2 alkalommal fizet be saját zsebből és nem a szerencsére bízza a dolgot, mert tudja, hogy a tudásával hosszútávon veri a mezőnyt.
Nem kell hozzá nagy tőke se. NL2 CG mezőny, legyen 50bi roll és lehet csapatni. -
tomrRRR
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
képesség

Amúgy nem tudom köze van e hozzá régebben sokat szerepjátékoztam és ott sok heylre kellett figyelni. Meg nem tudom ez is olyan mint a vezetés, hogy elején azt se tudtam hogy hogyan tudok ennyi mindenre figyelni, most meg már nem vagyok büszke, de telefonálok eszek meg nézegetem magama tükörbe
szóval csak gyakorlás kérdése, én is 2-4 asztalon kezdtem. -
Bencus88
nagyúr
Hiába bukok nap mint nap arra kelek, hogy alig várom már, hogy leüljek és játszak. Egyszerűen imádom csinálni. Most is játszanék legszivesebben, de kicsit csúnyára sikerült a tegnap este

amúgy sztem 15 asztalnál megállok, többet nem akarok egyszerre játszani.Aztán majd meglátjuk.
-
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Mire gondolsz nagy fonok?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaaabeeesz
senior tag
Csapatni kell neki, mintha muszáj lenne

-
tomrRRR
senior tag
Amit nyertem sportfogadáson azt elis basztam pokeren kb.
Cash gamere a legjobb beülni, most már csak cashezni fogok ha elmegyek terembe, beülök 10 ezerrel s duplával szállok ki. Freezeouton is 3 személyes allint nyertem s tripláztam majd kaptam Q-Q lehúztak, majd 1 óra múlva ki is ejtettek. Cash game lesz az én játékom úgy érzem
majd írok hogy sikerüült -
válasz
tomrRRR
üzenetére
Ahogy a nagyok szokták mondani, erre eggyel feljebb írták is(van akinek napi 20x van ilyenje) , hogy sokat kell játszani és , akkor ki kell jöjjön a tudás és nem számít az unlucky
Amúgy egy ideje én is pihentetem a dolgot az utolsó nagy pechemnél kb hasonló csónakban evezek, mint te

Ripper03 csinálja jól, csak arra a szintre el kell jutni.
Ami a lényeg: kell a megfelelő bankroll , a türelem, a mentális erő és a kulcsa az egésznek , ha leül az ember játszani, akkor maximálisan koncentráljon és legalább 6-10 asztalon tolja egyszerre. Na ezzel a hozzáállással elvileg meg kell jöjjön az eredmény, ugye bár Mr. Firpo ? 
-
tomrRRR
senior tag
Voltam megint az Universum terembe Szegeden, 3000 deepstack freezeout-on Q-Q pár kézbe, másiknál A-10 all-in én megadtam dáma párral, s a riveren feljött neki az Ász, voltam olyan ideges, fizetős helyen lettem volna, nyertem volna 16ezret ha megnyertem volna a partyt, 1-3 helyig volt fizetve.
Ott hagytam 4500 at s 0 FT-al távoztam, tapasztalatom többet nem megyek pokerezni, mert nincs szerencsém. Türelmes vagyok, tehát csak jó lapokra szoktam beszállni, s megadni, csak az elején játszok jól, a vége fele meg nincs szerencsém, mert bejön az ante, s elvisznek a vakok, mert egyáltalán nem jönnek a lapok s lehúznak a vakok.Nektek sikerült nyerni augusztus- szeptemberbe valahol? online vagy terembe valami nagyobb kisebb összeget?
-
haromegesz14
senior tag
Euro-ba voltatok mostanság? Nőt már a létszám?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
mennyit buktál?
-
haromegesz14
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Na majd ha jön ide is a jackpot sng, tuti visszaadja
-
Chesterfield
őstag
válasz
haromegesz14
üzenetére
éngem bustóra tett ez a csaló PS
-
haromegesz14
senior tag
Nagyon kihalt a topic. Semmi badbeat, csalikaszájt?
-
Nem vagytok semmik
Igazi Droid playerek
nem sértésnek szántam
Az a baj én régen nagyon sokat pokiztam és volt, mikor 6-8 órán keresztül tudtam simán tolni, annyira rajta voltam a gamen, de sajna mára, már, olyan szinten vagyok, hogy 2-3 asztal és 2-3 óra game, esetleg 4 és elfáradok. Nincs türelmem utána hozzá, persze ez mentális dolog, gondolom lehet ezen fejleszteni, de egy komolyabb verseny, ami nem turbó az rengeteg ideig tart főleg a több ezresek és ott már elfáradok és türelem híján nem is jön az eredmény... -
Bencus88
nagyúr
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Így van ki is szórt már miatta sokszor. Azóta csak zene megy, mert nagyon zavaró, főleg ha megy közbe a fb

-
kisgyerek85
senior tag
válasz
Bencus88
üzenetére
Proként alap, hogy poki mellett nem csinálunk semmi mást ami elvonja a figyelmünket a játékról.
Hasonló módon játszottam én is 24 asztalon, mint ahogy a videóban van. Annyi különbséggel, hogy nekem a "nagy" asztal az a monitor jobb felül volt és 3 asztalt tudtam kirakni kicsibe takarás mentesen.
[link] -
Bencus88
nagyúr
ott a tracker, hamar fel tudom mérni az ellenfelet.
tomrRRR: Persze egy 24 colos moncsin küldöm. mindjárt rakok fel képet hogy néz ki, csak most is játszom

Azt mondják amúgy, hogy nagy szerepe van hogy régen sokat szerepjátékoztam. Meg sakkban megyei bajnok voltam

na kukázok egy képet.
-
kisgyerek85
senior tag
Régen CG Fr-et 24 asztalon játszottam. Igaz Table Ninját is használtam, úgy elég kényelmes volt. Anélkül elég nehéz lett volna lekezelni ennyi asztalt.
Olyan elrendezést használtam, hogy 1 nagy asztal mögött van az összes, amin meg akció van azt át tudom helyezni 1 gombnyomással olyan felületre ahol látható takarás mentesen.
Kell egy kis rutin hozzá, de simán kezelhető.
Limp meg minden egyéb más dologra ott a hud. Ha meg jegyzetelni kell akkor megjelölöm a handet és session végén HM-be visszanézem és lejegyzetelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DJI Mavic 3 Classic RC drón szett - 4/3" Hasselblad kamerával
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

))))-