Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #18399 üzenetére
Hiába döntöd el, az még kevés a megvalósításhoz.
Te szeretsz online pókerezni? (ha minden más tényezőt leszámítunk). -
bandus
veterán
válasz adalbert1 #18397 üzenetére
érthető annyira én sem vagyok motivált, nem is szeretnék hosszútávon ezzel foglalkozni, még akkorsem ha esetleg ngyon nyerő leszek valami csoda folytán egyetem végéig szeretnék minél több lótyit összehozni belőle, és ennyi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
adalbert1
veterán
válasz bandus #18396 üzenetére
Múltkor leültem, sikerült is 561 hand alatt majd 3 bi-t hozni (így kihagyás után tetszetős kezdés volt), de nagyon untam + nem tudok elég motivációt gyűjteni hogy leüljek játszani (oké, a cash sose jön rosszul, de mikor már úgy ülök le játszani hogy a fenébe kívánom az egészet, az régen rossz ).
Egyébként pár éve folyamatosan ebben vagyok, hol azon agyalok hogy milyen jó lenne ismét játszani, utána pár hónapra rá teljesen ki is égek belőle, pár hó szünet, majd ismét egy fellángolás. Szóval pókeres téren azért bőven lenne formálni való a személyiségemen (meg amúgy is) hogy meglegyen a megfelelő hozzáállásom, de most az egyéb céljaimat szeretném előbb megvalósítani. -
bandus
veterán
nah, a sok szívás és filléres játék után volt egy sessionöm, és nyertem egy beülőt [link] /nl200-ra /
-
bandus
veterán
mivel a balatonátúszásra készülök, ezért ma úgy döntöttem, hogy annyi $-t nyerek, ahány hosszot leúszok az usziban. ezek alapján 120 ropogós zöldhasú üti a markomat ma, mindjárt kiderül, hogy így lesz-e
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
stars befizetési limit 640 usd. wtf?
less qq more pewpew!
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #18384 üzenetére
Ok, nekem nem szólt senki, hogy 44% a fold to 3betje a csávónak, úgy tényleg necces a 3bet, bár a call sem az igazi, mert akkor már jönni a fog a fish is és az esetek 2/3-ban nehéz lesz folytatni flopon. De inkább call.
Turnon meg el kell dönteni, hogy akarsz-e stackért játszani (nem) és attól függően bet vagy check behind. De szerintem a bet/fold a legrosszabb.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
misirulez
senior tag
válasz viharhozo #18384 üzenetére
1, Ja azt nem is írtam, hogy az eredeti emelő absz. őszinte volt, ilyen 90 ft3bet-el. De amúgy nem is azért calloltam mert, hogy bluffcatcheljek, csak gondolom nagyon sok rosszabb 2pár van a rangeben.
Amúgy köszi a hsz-eket!
Valakinek ellenére lenne ha gyakrabban csinálnék ilyet?
-
viharhozo
addikt
válasz misirulez #18376 üzenetére
1. Pával ellentetben en biztosan nem 3betelek. A turnt sajnos le kell tenni, odaert a JT es egy 17/4 sose fog itt bloffolni.
2. Fold pf. A river nehez.
4. Call flop, soha nem stackelodik rosszabbal, raadasul a nut draw nalad van.
5. Std flop allin.
6. Nincs oddsod a callra, 4b/f.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18381 üzenetére
1. 3bet pre, onnantól meg postflop is lejátsza magát.
2. ez necces, kéne még valami read az ellenfélről és az alapján lehet dönteni. Ha kicsit is értelmes, akkor 2-essel már nem emelne vissza rád, ha viszont hetese van, akkor A7, 67-tel split, 87 ellen kikapsz, más hetes nem nagyon lehet nála. Esetleg 57s, 97s, ami ugye megint csak split. Az hogy lestackelted nemrég, nem hiszem, hogy túl sokat számítana.
3. Tudom ezt nem kérdezted, de a turn call az eléggé kérdőjeles.
4. Ez standard. Elég mélyek vagytok szóval flopon a call is szóba jöhet, de ennyi outtal a raise is ok. Ízlés dolga.
5. Semmi értelme olyan handeket elemezgetni, ahol top2-t flopolsz egy fish sora ellen. Nem ezekből fog kiderülni mit csinálsz rosszul. Amúgy mehet a 3bet flopon, nem valószínű, hogy egy 40/10-es blöffölgetni kezd, főleg nem, hogy több utcán keresztül folytatja, viszont sok rossz lap jöhet és oop vagy.
6. Itt az a probléma, hogy elég nagyot emelt a csóka. Ha mondjuk csak 3-3.5-ig emel vissza, akkor a 4bet/fold és poziból a call is opció lehetne, ha ennyit restealel. Így viszont mindkettő necces. Ha semmiképp nem akarsz dobni, akkor a 4bet/fold talán jobb, blockered is van, de ne 11-ig emelj, hanem max 9-ig. Legalábbis Starson... aztán hogy egy másik teremben, nl30-on milyen a dinamika, azt a fene sem tudja.
Egyébként ha egy ilyen nagyon restealelgető (esetleg SS) ül a vakokon, akkor már eleve nem 4bbig izolálnám a halat, hanem inkább 3-ig, max 3,5. Nem tűnik nagy különbségnek, pedig alapvetően megváltoztat mindent.[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18376 üzenetére
Meg akartam nézni a handeket, de pls máskor ne linkeld a statokat, hanem csak írd le a relevánsakat, ez így elég zavaró, fene se fog bogarászni.
Főleg, hogy én pl nem is HM-et használok, így elsőre nem is látom át, hogy mi hol van.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #18377 üzenetére
Nem vagyok kiváncsi az NL2/NL5 szupersztárgrinderek véleményére, ide csak kúltúrplayák járnak.
-
misirulez
senior tag
válasz viharhozo #18374 üzenetére
Ha már szúrtam be handet ezt is beszúrom ezen két hete agyalok, hogy cooler volt-e vagy én voltam a fish.1.vil
Meg többet is hátha érkezik rá valami okosság.
Mondjuk java része cooler, legalább is én úgy gondolom aztán lehet, hogy tévedek.2 vil
A 2.-ik handnek meg a 3.-ik az előzménye, előtte történt pár perccel egy másik asztalon, riveren amivel ezt a nagy raiset callolja azzal allint is adott volna szal ott riveren allin kellett volna, a lényeg, hogy tiltre került tőle és ezért volt nagyon necces a 2.-es hand.34 vil
A magas cbetraise miatt gondoltam jó a 3bet flopon, a 4betAI-nál meg egyértelmű már, hogy 2pár+ van nála, de még egy szet ellen is van +33%om, úgyhogy call lett.5vil
Flopon kellene a 3bet? Minden blöfföt eldobatnék vele...6vil
BB 24% 3bet ellen mi a jó itt? Sztem a 4bet biztosan nem lehet baj, de az 5betAI call már hülyeség ugye?Most hirtelen, ennyi de van még jópár. Ami érdekes, hogy 888on, nl20 és nl30 on együtt volt avg 11bb/100-am idén, arról szúrtam is be képet pár hete, csak ott tényleg hatalmas nagy fishek voltak, és általánosságban elég kevés asztal is megy (20ről csúcsidőben 7-8, 30ről csúcsidőben 5-6, 50ről megy max 2-3, de ez csak csúsidő ami tart kb 3óráig) és a rakeback is nagyon gáz(9%), ezért mentem át ongamera, mert ott van 20% rb és asztalok is vannak mindig, de ez az első minuszos hónapom idén -1,4bb/100 (EV -7bb/100 ) egy kicsit ijesztő azért ahogy nézem PTRen egy éve a legnagyobb nyerő reg itt 8,8bb/100-at hoz, és 12/6 ot játszik, EP 9%limpel, és ahogy figyeltem hatalmas hibákat láttam nála (pl. limp/minraise AA/KK/AK val, IP csak min3betel 1% 3bet) szal vagy nagyon nagy gond van velem, vagy csak ennyire sok coolert szoptam, mondjuk a handjeim többségét délutáni órákban vagy hajnali órákban játszom pont nem csúcsidőben és tényleg azt látom, hogy szinte az összes asztalon a playák képben vannak azzal, hogy mit csinálnak(avg vpip. nem szokott nagyobb lenni mint 15), nagyon ritkán szoktak előfordulni olyan hatalmas fishek, mint mondjuk 888-on ahol van, hogy a 9ből 5 playa +50vpip-el küldi. Na mind1, itt vannak az én statjaim:
[link]
Szóval azt akartam kihozni a 888as kontrasztból, hogy ott is csak azért nyerhettem mert fishek ellen játszottam, szerintem ha megnézném stars 50et ott 2 nap alatt kicsontoznának, pedig Szeptembertől már ott akarnám... -
attiati
veterán
bwin 6 max-ra átállás után még használható lesz vajon az HM 5max adatbázisa?
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #18372 üzenetére
Nálam meg aki +40vpip.
-
misirulez
senior tag
Eldobom az agyam, hogy Stars-on az akadémiás freerol miatt beülök nl10-re kicsit pötyögni és 450hand alatt elmegy 8Bi, a legnagyobb nyert potom, 40bb, wtf?
1 62/3 flop agr: 78%
2 49/20
3 29/10 ch/r 100%(4)
4 semmi extra, csak 19% a 3betje...
5 only1 félblöff, a mániákus floatoló ellen.
6 feszes playa az ellen 3 hand alatt 100/100és-17$ -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18364 üzenetére
csak a gyengék modolnak, az igazi férfiak bármilyen skinen tudnak játszani
greetings from bwin
less qq more pewpew!
-
misirulez
senior tag
Megint lenne pofám elkérni valakitől azt az Airieles kártya modot, asszem titcarnak megvan.
Előre is thx! -
sss
őstag
Lassan újrakezdeném a pókert kb. fél év kihagyás után, de nem tudom még hol. Régi nagy kedvenc bwinen eléggé rossz irányba mennek a dolgok. Nagyobb termekben mi a helyzet black friday óta? Mikrón tervezem tolni, nl25 - nl50 ilyesmi limiteken.
-
Pá
addikt
És a legjobb, amikor ráemeltek a fish kisvakjára, az meg vadul nyomja a cibet.
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #18358 üzenetére
talán egy 30/7-es, vagy 15/4-es passzív feszesebb fish ellen tolnám
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #18356 üzenetére
any2-val, 100%-ban? pl 73o-al?
mondjuk egy 70/5-ös arc ellen, 40-es wtsd-al?
vagy 80/55-ös arc ellen? -
attiati
veterán
válasz concret_hp #18354 üzenetére
mondjuk nem definiáltuk a fish fogalmát Olyan ellen nem erőlködnék csak a pozi miatt, aki végigjön mindennel.
-
misirulez
senior tag
Na ma megint érdekes dolgot találtam a sessionom elemzése közben. 2800h, -90bb, de ha csinálok csak egy olyan filtert, hogy vpip true akkor +250bb.
Mondjuk ez a 340bb diffi durván akkor stimmelne, ha minden alkalommal dobtam volna vakokról, ami majdnem igaz mert volt egy kemény 5% 3betem. (pedig direkt leszoktam az előre bepipált check/foldról vakokról)Kérdés:
BB UOPFR, az az ha mindenki dob és rámlimpel az sb?
Azt hittem ilyenkor 100% ban betelek, de ott csak 16% van, ennyire figyelmetlen lennék? -
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #18338 üzenetére
Na az zsír akkor holnap estétől, jöv. hét szerdáig ami lesz összecsomagolom/küldöm.
De protekciót követelek, ha sokan lesznek. -
attiati
veterán
válasz concret_hp #18343 üzenetére
baszki, akkor nincs jobb ötletem
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #18340 üzenetére
és olyan cikket mikor írsz, hogy:
"Milyen egeret vegyünk, hogy nyerő játékosok legyünk?" -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #18340 üzenetére
valaki olyannal is megnézeted majd a statokat aki ért hozzá?
less qq more pewpew!
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #18338 üzenetére
sh-ra is?
-
Pá
addikt
válasz misirulez #18335 üzenetére
Úgy rémlik, ha a vakokról visszanyered a felét, amit befizetsz, az már nem rossz.
szerk: nem tudom HM-ben mi számít EP-nek, de ha az első 3 pozi, akkor 20k hand alatt lehetett max 200 alkalmad squeezelni, de inkább kevesebb. Ez még elég pici minta, arra, hogy ne álljon be a stat.
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #18334 üzenetére
Ticci!
Neked volt olyan valamid, amivel valamit lehetett csinálni a Leak buster positional, hogy mind a 9 pozit egyenként külön muttassa ne csak 6-ot, olyat nem tudsz ami 10fős FR-hez van?
Bocs de nem tudom mi a neve asszem jólelmagyaráztam.
Topikos FR regek:
Ti milyen BB/100-al buktok vakokról?
Esetleg a nagyon segítőkészek megoszthajták statjaikat is.Meg most nézem a saját pozis statjaimat, de nem vágom, hogy-hogy lehet ez EP 9/9 14,3 sqz-el (last20k-t nézem, asszem az elég minta, nem?)
-
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #18321 üzenetére
Napi 10k hand (2x4 oraban kenyelmesen hozhato), 0,5BB/100-zal NL100-on az egy kozepesen gyakorlott grindernek sztem nagyon easy kuldetes. Nyilvan beuthet egy oriasi ds es akkor szopo van, de ez akkor is konnyu.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #18328 üzenetére
Annyira ne bánkódj emiatt, az emberek nem nagyon szeretik egy fogadás miatt egy évre lekötni a pénzüket, szóval nem hiszem, hogy túl sok actiont kaptál volna. Az utolsó hónapokban meg azért nem, mert már látszott, hogy meglesz.
attiati: nem kell így túlkombinálni. Én pl tuti valamilyen módon letesztelném egy bet előtt, hogy meg tudom-e csinálni, meg gondolom Te is. De a tapasztalat azt mutatja, hogy elképesztő, hogy az emberek gyakran mennyire nincsenek tisztába a képességeikkel, mielőtt beleugranak egy ilyen betbe.
Most nem azt mondom, hogy itt is ez a helyzet, de az lenne az életszerűtlen, ha letesztelte volna előtte valahogy.Egyébként rengeteg olyan ember van, aki egy rövid ideig vagy sok handet tolt le, vagy sok pénzt nyert és rögtön beleugrik emiatt egy propbetbe, aztán jön a pofára esés, amikor rájön, hogy hosszú távon azért nem ugyanaz a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #18328 üzenetére
És összesen milyen tétet fogadtál volna el magad ellen?
Arányaiban gondolom úgyis eltörpült volna a cél mellett.
Ha mégsem, akkor meg elég kockázatos lett volna. És az egy évre szóló teher, nem egy hónapra. -
bandus
veterán
válasz attiati #18324 üzenetére
vagy csak elhiszi, hogy képes rá. ez is sokat számít ha tudásban ottvan, hogyhozza ezt a 1bb/100-at ilyen mennyiség mellett is, akkor szerintem forintosítva 1,8M-ért ki lehet bírni egy hónap masszív grindet
-
attiati
veterán
engem lehurrogtak, mikor felhoztam a nyár vs fish témát
Ha az elején nem indul be a szekér, akkor sztem is elviszi az extra teher és a rutintalanság.
Azt is csodálom, hogy nem tűnik fel neki, hogy rutinos játékosok hogy ráugrottak egyből a témára, és fogadni akarnak ellene.
Ezek alapján vagy kipróbálta magát korábban egy másik számlán, és biztosra megy, vagy gamblerkedik.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
azt bírom egyébként az akadémiában, hogy van pár nagyon szorgos handelemző arc, akik válogatás nélkül megmondják a frankót, nl2-nl2k-ig bezárólag
-
bandus
veterán
hmhm, lehet én is rakok ellene így 50$-t, még kitalálom kezdésig
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #18317 üzenetére
idén 1.1M-nél járok pont kb. szóval minden hónapban 200K felett voltam.
olyan 1600-1800 hand / óra körül tud peakelni sztem, de ha velemennyire table selectel, akkor ez esik.
ami az arc ellen szól sztem, hogy még sosem játszott huzamosabban ennyit. vpp ring alatt kb. 160-170K körül tolhatott (35 nap asszem), cash rain alatt meg talán 130-140K (28 nap). emellett nem veri tönkre az nl100at alapból. és ezen felül jön a nyár, a fishek mennek nyaralni.
[link]ezeket figyelembe véve sztem +ev fogadni ellene. nem mondom, hogy nincs olyan ember aki ne tudná megcsinálni, lehet h ő is megcsinálja, de 1:1nél jobb az odds szvsz.
1-1 nap nem varázslás megcsinálni, hogy letolj 10K handet és nyerj is 1 bájint, de 1 hónapon át minden nap az kicsit más
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bandus
veterán
végeztem egy gyors számolást (20k hand, 70h, 4 asztal), én sztalonként átlagosan kb 70 hand/órát tolok. ez ugye 6max asztalokon mondjuk 60. bár ha vannak ilyen speed meg super fast asztalok, akkor annyira tényleg nem nagy mutatvány.
-
Pá
addikt
válasz bandus #18317 üzenetére
Nem kell ehhez 14 óra. Szerintem simán tudják tolni 1000+hand/óra felett, szóval semiképp sem lehet több, mint napi 8-9 óra.
Igaz, az NL25-ön volt, de amikor CJ meg chiren a napi legtöbb handre ment rá, akkor 24 órán keresztül tolták 24 fast SH asztalon, közel 2500hand/óra sebességgel.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #18314 üzenetére
te hány handet tolsz havonta, úgy átlagban, ha meg szabad kérdezni?
ha mondjuk 12 asztalon tolja, akkor nagyjából napi 14h játékkal megvan a kellő mennyiség. ez nekem tényleg nagy dolognak tűnik mert alapból 5-6 SH asztal nekem már soknak számít.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #18314 üzenetére
Vagy sikerül, vagy nem.
1:1
ez nem rocketscience''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #18312 üzenetére
Nekem nehéz lenne megcsinálni.
De, mint propbet, az a baj, hogy a volume betek kb 2x ennyi handnél kezdődnek. Ha meg winratre akar rágyúrni, akkor 33 buyint kapásból megszorozhatná 5-6-tal. Ő meg így a kettő között lavírozgat, de igazából egyiket sem csinálja.
Az akadémiás hobbijátékosok szemében nagy dolognak tűnhet, de egy jobb SNE lehet, hogy zsinórban csinál 10 ilyen hónapot, propbet nélkül is.
Azt azért elismerem, hogy nem kér sokat cserébe. Az 1:1 odds nagyjából neutral EV-nek tűnik mindkét félnek (bár a tagot egyáltalán nem ismerem), szóval tőlem nyomhatja, nem ezzel van bajom. Csak nem az a propbet, amit lélegzet visszafojtva figyelek, mivel nem próbál semmi olyasmit csinálni, amit ne csináltak volna meg előtte számtalanszor.
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #18310 üzenetére
A szabályokat egy az egyben a 2+2 betekből copy&pastelte, de oda nem merte bepostolni a betet, mert tudta, hogy kiröhögnék.
szerk: jah semmi, látom, hogy eleinte nem ezzel a szabályzattal indult, csak utólag pofozták ki
[ Szerkesztve ]
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #18305 üzenetére
Ezt ki csinálja? És milyen oddsal? Sztem még az 1:1 is sok rá.
szerk: hacsak nem NL600 fölött nyomja.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #18307 üzenetére
Sztem nem kulonosebben nehez bet, ha tizenpar evvel fiatalabb lennek, en is siman megcsinalnam.
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #18305 üzenetére
"Aki fogad, veszit." (Charlie Firpo)
-
concret_hp
addikt
333K hand / 33 nap és 33 bájint sztetek megcsinálja az arc?
vagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.