Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• misirulez

senior tag

válasz concret_hp #18435 üzenetére

Nekem nagyon negatívan, pl tipikus példa ami kicsit ilyen nem is tudom szóval sok esetben nehezen meghatározható (najó nem teljesen így van de szerintem értitek) egy river valuebet szükségességét, amikor gyorsan átgondolod hogy mi a range kb mit versz, ő mire tesz téged és akkor eldöntöd, hogy kell-e.

Na ez egy nagyon jó példa, ha vastag pluszban vagyok akkor kicsit gyakrabban gondolom, hogy nem kell.
    Ha épp mínuszban akkor pedig kicsit gyakrabban "érzem" úgy, hogy kell.

Mondjuk ez csak egy dolog a rengeteg közül amik mind-mind káros hatással vannak rám, de a legdurvább amikor a napi szellemi teljesítőképességem csúcsán érzem (ehh...) magam és mondjuk csomó jó asztal van de mégis inkább befejezem a sessiont mert épp sikerült 4-5 cooler jobbik felén lenni, és elkönyvelem hogy oké mára ennyi elég volt, holott legközelebb meg pont a másik felén leszek és lehet, hogy akkor már fáradt is leszek és az asztalok se fekszenek de mégis tovább grindolok, és valahogy nincs meg az összhang a sessionok hossza/dinamikája között.

Az meg mégrosszab ha nem követem a profitot, mert folyamatosan fejben próbálom kitalálni, hogy akkor most volt ez meg ez a hand, ja de tényleg volt az is, most kb lehet +1BI, aztán nem bírom ki ránézek a profitra és valami ök mást mutat, de nem úgy kicsit hanem nagyon más, és attól félek hogyha ezt nem 1 óráig bírnám ki mondjuk 2 napig nem néznék rá és félek a csúnya meglepitől.

Na szóval erre vagyok kiváncsi, hogy ti az ilyen jellegű problémákkal hogyan küzdötök meg, ha egyáltalán van ilyen. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés