- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
a rohadtqrvélet, egy 73/42-t játszó fiss ül a balomon, 6 bb deepen
(nl20), nekem is van 3 bb-m, megpróbálok duplázni rajta
-
válasz
concret_hp #18197 üzenetére
én és komoly mttslettem, megpróbáltam 1$-ért egy 7+1$-os kvalit, de nem jött össze
-
Pá
addikt
Említettem már, hogy utálom a tornákat?
-
misirulez
senior tag
egy 3bet:94%, és 5bet:100% range ellen elméletileg profitábilis a 6betallin Ax, el 100bb deepen.
[link] -
válasz
attiati #18191 üzenetére
igen, én is találkoztam már vele, pedig aztán nem játszottam sok teremben
de amúgy nem tudom ez miért jelent problémát, engem egyáltalán nem zavar. ha esetelg fel is törik a bankszámlámat, a teremnek valószínűleg nem az én néha éppen kétszámjegyű pénzemre van szüksége
-
fel tudnak idegesíteni a Q9 vs AQ szituációk KTJ flopon
-
adalbert1
veterán
válasz
Polacheck #18188 üzenetére
Köszi, gondolom annyi idő alatt moneybookersre is ki kellene utalniuk. Azért nem gyengén meglepődtem mikor a bwin valamelyik fényképes dokumentumomat kérte, ilyen szerintem eddig egyetlen site-nál se fordult elő (csak a pokerstrategynél). Valaki tudja amúgy hogy mi egy cashout pontos menete (mármint a folyamat lépései a szolgáltató oldalán), vagy hogy miért tart napokig?
-
Sziasztok!
Én ma élő pókerezni voltam egy elég lazán/rosszul játszó társasággal, akik nagy része alapvetően nagyon sokféle lappal megad 1-2 ezer Ft emelést flop előtt.
Mivel legutóbb nem voltam túl sikeres,a mai napra új taktikát próbáltam ki.15-70 ezer ft-ig volt mindenki előtt zseton.
Én csak 10 ezer Ft al szálltam be és a következő volt a taktikám:
Alapvetően mindenre csak calloztam a 100ft nagyvakot, ha valaki emelt (10 ből 7-szer legalább van emelés, általában 500-3000 Ft), akkor dobtam.
Kivétel: 9-esnél kisebb kézbepár, ekkor max egy ezrest kifizettem, ha előttem volt legalább 2-3 megadó.
9-es vagy nagyobb kézbepárnál pedig, ha előttem legalább 2-3 ezer ft bekerült a potba akkor all-in hívtam (ha emelés-visszaemelés is volt, akkor csak minimum QQ kézbepárra).
Emellett egyszínű figura lapokra, illetve egyszínű kapcsolódó lapokra bementem max 500ft-ig (nem sok ilyen lehetőségem volt, és ezek a lapok eredményt sem igazán hoztak, flop után kiemeltek)Az all-inekkel 3 szor tudtam ellopni a pár ezres potot, illetve kétszer megadták, kapcsolódó figura lapokkal, ezeket szerencsésen megnyertem)
Végül 45ezer körül kiszálltam a játékból, mivel úgy éreztem ezt a taktikát nem tudom tovább folytatni ennyi zsetonnal, illetve túl kockázatos, eltettem a nyereményt jövő hétre.
Mi erről a játékról a véleményetek, hosszú távon is bejöhet ezen ellenfelek ellen?
A nagy részük sokat iszik játék alatt, és mondom nagyon széles a lap range-ük.Nyílván szerencsém is volt, de valahogy úgy érzem ilyen közegben nincs értelme a flop utáni játékot erőltetni....ha már úgyis kifizetnek rosszabb lappal....
Köszi a tanácsokat előre is!
-
hihetetlen amugy ami ma itt megy... nem ülök 60-as flopnézésű asztalnál rosszabbon, és nem bírok nyerni, atom laphalál. nagy nehezen nyertem gy bi-t egy 83/9-et játszó fisstől eggyel magasabb flössel. következő hadnben természetesen visszavette egy QQ vs 45o csatában..
AA-val még nem keveredtem akcióa postflop, mert minden egyes alkalommal körfoldot kaptam. szal így vegetálok -1-2 bi között, és nem tudok előrébb jutni :/
úgylátszik panaszkodni is tilos, ebben a pillanatban buktam egy qq vs a4 pf ai-t
-
akkora fisst találtam, nl20 hu, egy másik arcnak, 7$-osával tolt már át 160-at
, nekem egy másik asztalon egyelőre még csak 22-t
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #18178 üzenetére
Azt írta a support hogy meg lehet oldani, a levelezésünk után fel is tudtam tölteni a kódot, viszont upgrade-elnem kell a small stakes holdem verziómat hogy a két licencből egyet tudjanak csinálni (és mivel a kártyámon egy fillér sincs jelenleg, így várhatok a bwinre, ami nem tűnik egy kapkodó idegbetegnek cash outnál).
-
misirulez
senior tag
Sikerült kifognom minden idők legbrutálabb NL10 HU CG ellenfelét, brutálisan kemény már már gigantikus erejű agressziójával és hatalmas PREFLOP edgével, gyakorlatilag cafatokra szedett engem, az utolsó leosztásnál még egy könnycseppet is eleresztettem annyira fájdalmas csata volt.
Viccet félretéve egészen konkrétan 76BB-t átfoldolt nekem aztán ráunt és angolosan távozott.
9/7 -> De ez most mi?
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #18177 üzenetére
Na igen, ezt sajnos előre nem tudtam (balfasz módon meg nem néztem utána
, simán abban a hitben éltem hogy ha megadom az OM licenc kulcsot is, akkor onnantól az is menni fog), viszont azt akadémiás promó keretében meg úgyse tudtam volna megtenni.
Néztem az upgrade a lehetőséget is a HEM oldalán, viszont az ugye csak cashel menne. Kíváncsi vagyok hogy a supportjuk mit fog válaszolni, meg hogy egyáltalán megoldható-e a dolog (gondolom ha akarják meg tudják oldani hogy a két licencből csináljanak egyet, kérdés hogy erre mennyire hajlandóak).
-
adalbert1
veterán
válasz
misirulez #18175 üzenetére
Én 4, max. 5 (igazából az csak akkor mikor már az egyikről lépek lassan kifelé, a másikra meg ülök be).
Valakinek van tapasztalata akadémiás promós HEM vagy Omaha manager kóddal? Rendben megkaptam tőlük az Omaha manager kódot, viszont a HEM weboldalán nem tudom hozzáadni az accountomhoz, HEM-ben meg csak olyat találtak hogy licenc törlése, utána gondolom ugyanúgy csak 1 kulcsot tudnék megadni, nekem meg valahogy a 2 kulcsból kellene 1-et csinálnom ha jól gondolom. Mindenesetre írtam a PA HEM fórumra, meg a HEM supportnak is, de hátha itt is valaki látja aki tudja mit kell tenni.
-
adalbert1
veterán
válasz
bandus #18169 üzenetére
Grat. Én meg még nem is játszottam a hónapban, egyszerűen nincs kedvem leülni...
Én pár videót nézve figyeltem meg hogy 2 asztalon játszva olyan szinten kielemzik minden megmozdulását az ellennek amire 6 asztalon esély se lenne (legalábbis 5max-on).szerk.: de legalább bwinen megvan az elég market pointom, így legalább lesz Omaha Managerem.
-
válasz
concret_hp #18172 üzenetére
ohh mea culpa, blindoka tnem néztem
amugy nájsz eredmény, grat
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #18171 üzenetére
5bb-vel mit csinálnék? mire átmegy rajtam a vak, nő is, szóval 4 hand múlva van mondjuk 2.5bb-m, ha további 2-3 hand alatt nem tudok potot nyerni, akkor nagyon max 5. vagyok, de icm szerint lehet h szar, mert nagyon hegyes volt a kifizetés, mindenesetre az adott idő alatt jobbnak láttam betolni, mint foldolni.
-
válasz
concret_hp #18170 üzenetére
scoop, k6o
-
hmhm, hát, ma megvolt az első 100$-os potom
nagyon rossz asztalok voltak nl20-on, ezért 30-re ültem, ahol volt egy haatalmas fiss, de tényleg, any 2-val betette, egy 3ik párrla is calloltam volna, de még az sem jött össze sose, és szépen megkopasztották. ekkor megsértődött, és átült 50re, én pedig nem voltam rest követni
és ami a legnagyobb szerencsém volt, hogy annál az asztalnál ült még egy ugyanilyen. pár tíz hand alatt, csak őket néztem, imádtak riveren blöffölni, akár a teljes sztekkjükkel is. igaz nagyon scary a board, de biztos voltam benne, hogy nem mutat jobbat
[link]volt ma még egy ilyen eset:
[link] itt is tudtam, hogy hajlamos elblöffölni az életét is. nem is olyan rossz dolog figyelni az ellenfelekre.
misi: még ma elkülödm a handjeim
ticci: mi a fene volt az az openshove?
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp #18166 üzenetére
Ja csak fos a gép és jósok perc mire betölti mind2őt külön-külön.
Grat a 7.-hez! -
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #18166 üzenetére
Az nice, grat.
-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp #18163 üzenetére
Melyiket sikerült, még megy?
-
misirulez
senior tag
Ha HM ben csinálok egy player aliast, ebben ugye van kettő játékos két siteról, mind2őnek más % RB van beállítva, akkor ha ezt a hónapot megnézem a garfikonon + bepipálom a show RB-t is akkor szépen kiszámolja külön-külön és összeadja? (nincs kedvem utánaszámolni, hogy jól csinálta-e?)
Üdv,
Misi -
concret_hp
addikt
emberek nagyon nagy fun ft-ig mákolni egy turnán
-
Fboy
aktív tag
válasz
concret_hp #18160 üzenetére
Ilyen legjobb barátokat én is szeretnék
-
concret_hp
addikt
jajj ma lehet megint tiltre ment valaki
[link]Best Friend: bigacsiga
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
10k hand alatt sikerült lenulláznom a winningsemet, amit 30k hand alatt gyűjtöttem be. és még azt hittem, hogy az ongamen nagy a variancia...
-
nepszter1
addikt
Holdem Manager nem müködik csak egyetlen asztanlnál mutatja a statokat party pokeről lenne szó.
-
válasz
misirulez #18149 üzenetére
nagyon remélem. mos tjobban odafigyelve normalizálódnak a statjaim is, nl20-on. agressziók rendben vannak, steal is magas. így 3,5k hand után 21/17, de ugye nagyon sok a maniac állat, akik ellen kevesebbet emelek. kicsit normálisabb asztaloon sikerül 24/20-at játszani, 5-6 3bettel, szóval most bizakodó vagyok
-
válasz
concret_hp #18147 üzenetére
annyival elégedett lennék
de amúgy még mindig áll a kezdeti célom, hogy egyetem végére (még 2 év) 10k $ legyen. ebből el leeht indulni az életben, asszem... remélem..
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp #18144 üzenetére
Úgy rémlett május 7-re volt, de lehet hogy rosszul emlékszem és nem is néztem meg, csak feltételeztem, mert mindig a hónap elején szokott lenni.
-
attiati
veterán
Facebook szűz vagyok, legyen úgy, az mindenkinek jó lenne. De dobj rá egy filtert:
- amerikai, olasz, francia...
- orosz, kínai, román...
- 14 év alattiak (vagy ha lesz valami facebook adatlap alapján azonosítás, akkor 18 év alattiak)
- valószínűleg 0 rakeback, 0 HM, ha valóban a játék élvezete lesz a prioritásAz nagy előny lenne, ha teljesen facebookhoz kötött lenne, és nem lenne egyetlen affiliate sem.
-
Pá
addikt
Hey, én teljesen úgy készültem, hogy ma lesz a SN freeroll.
Most átteték vagy rosszul emlékeztem, fura. -
Pá
addikt
válasz
attiati #18132 üzenetére
A regek száma nem nőne, mivel azok már most is játszanak, szóval ha facebook miatt csak 1-gyel több fish kerülne a rendszerbe, akkor már jobb lenne a helyzet. De én úgy érzem milliós nagyságrendben jönnének.
Ez olyan, mint amikor elkezdték TV-ben közvetíteni, akkor hirtelen megugrott a népszerűsége a dolognak, a facebook ugyanilyen boomot okozna, mivel hasonlóan széles nyilvánosságot ér el.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp #18133 üzenetére
mond meg
Amcsi, olasz, francia... nélkül.
A már most is pókerezők nélkül.
12 éves tinik nélkül ("anyu, add kölcsön a visa kártyádat, hogy had pókerezzek picit 2$-ért)
Kínai, orosz, román... meg alapból nem fogja ész nélkül szórni a pénzét, akármennyire fészbúk fish.Ha meg egyedül a fészbúk kap amcsi licenszet, akkor meg úgyis oké. Sztem ez az egyetlen életképes verzió.
-
Pá
addikt
válasz
attiati #18130 üzenetére
Pontosan így gondolom.
Nagyon sok ember van, aki érdeklődne a dolog iránt, de annyira azért nem, hogy utána járjon és magától keressen ilyen helyeket stb. Viszont ha a facebookon az arcába nyomják és a haverok is lájkolgatják + hívják akkor megy örömmel. Egyfajta csordaszellem + divat hatás is érvényesülhet, ami a sima pokersiteoknál nincs meg.Ezen kívül Starson már a halak sem a régiek. A legtöbb azért már az alapfogalmakkal valamennyira képben van, még ha szarul is alkalmazza őket. Viszont az ilyen facebookos jelentkezők olyan igazi nagy büdös pontyok lennének, akiknél se kép se hang és úgy venném el a pénzüket, ahogy nem szégyellem. És ha ilyesmiről van szó, akkor nem vagyok túl szégyellős.
Ilyen élő kocsmapoker hangulatot képzelek el, amikor összeül az ember a fogalmatlan ismerőseibel és gyakorlatilag elveszi a pénzüket. Ezt adná nekem a facebook az élőpoker hátrányai nélkül.
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp #18126 üzenetére
miért, mit változtatna?
-
alienpapa
senior tag
válasz
concret_hp #18126 üzenetére
Olyan lenne, mint a régi boss hálózat, amikor még nem voltak kitiltva a franciák...
-
concret_hp
addikt
fészbúkos real money poker egyértelműen új aranykor lenne, valami 30 millió juzerük van vagymennyi (mármint akik a fészbúkos pókert nyomják)
-
viharhozo
addikt
válasz
Polacheck #18114 üzenetére
Ezzel nem ertek egyet, ha valami csoda folytan letre nem jon a Facebookon beluli real money poker, akkor mar boven a hanyatlasi fazisaba lepett a piac.
Csak nagy vonalakban ismerem az oldalt, de gondolom, ok is az affil penzekbol elnek, ahhoz meg sokkal inkabb uj jatekosok kellenek, nem a regi hc userek (nekik ugyis lesz/van jobb ajanlatuk, vagy nem tudnak mar valtani).
A fonoknek tuno csokaban azt nem ertem, h ha velhetoen kurva sok penzt keres az affilsaggal, akkor minek egeti magat pokerezessel (amihez kulonosebben nem ert).
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp #18116 üzenetére
lehet, az biztos, hogy pokerpiratez (ha ez volt a neve, mar nem emlekszem) meg nem volt akkor, mondjuk az eleg gyorsan meg is halt. mindenesetre, ha akkor megcsinaljak, akkor a regek nagyresze nem megy el.
-
adalbert1
veterán
válasz
bandus #18101 üzenetére
A PH!-t szerintem nem sok minden van ami utolérné, persze lehet hogy azért mert legtöbbünk számára már ez a standard, én is lassan 8 éve itt fórumozok, kb. mindent ehhez hasonlítok úgyis.
A beszélgetés második felére: szerintetek hány olyan pró lehet aki teljesen a háttérben tud maradni? Legalábbis teszem azt ha évente ilyen 20-30k-t tudnék pluszolni biztos nem örülnék hogy reflektorfénybe kerülök, ha meg ilyen többszáz k-kat szednék össze tourneykból, akkor meg főleg nem.
-
válasz
concret_hp #18116 üzenetére
énmég mostse
ez csak a hájsztéksz arcok által elérhető valami?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp #18112 üzenetére
Lehet, valószinűleg bennem is van a hiba, hogy szólok olyan dolgok miatt ami nem az én dolgom, egyszerű useré, de az, hogy valaki éjjel 11-kor üvöltve felhív, hogy miért írom meg egy publikus fórumba, hogy egy hír megint tele van helyesírási hibával és értelmetlen mondatokkal (úgy, hogy mellette privátban elküldtem, hogy mi az ami nemhogy magyartalan, de nem is érthető), az azért kicsit túlzás.
Számtalan vitánk volt egyébként, pld szóltam, hogy a hc userek el fognak menni, ha nem adnak nekik olyan teret, ami nem publik a nagyközönség számára, mert hosszútávon nem 2-3-4k olvasó előtt akarják megosztani a sikereket (hopp, lett egy nextlevel pár hónapra rá), ott a moderálás téma, ami azóta is előjön félévente és nyilván szar azóta is, vagy a mostani blogajánlóra is mondtam egy sokkal jobb megoldást, amivel nem kihasználtalan a box méretének a 75%-a. Mindezekre az volt a reagálás, hogy ne pofázzak bele, nem értek hozzá.
Egyébként szerintem az akadémia addig van a topon, amíg valamelyik nagy médium rá nem jön, hogy ebben cash van és mögé nem rak egy komoly csapatot+motort+olvasottságot.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
attiati #18108 üzenetére
nem, később csatlakoztam, arénásként, majd a gamepodot is vittem egy darabig, de most már inaktív vagyok, a póker elviszi a szabadidőmet és jobban fizet mint az újságírás.
Zolival azóta nem vagyok beszélőviszonyban, mióta kifejtette, hogy szerinte én beteg vagyok és arra élvezek, hogy az akadémiának ott teszek keresztbe, ahol tudok (mindezt úgy, hogy az elején "elég" aktív voltam a közösségépítésben, a régi regek szerintem alá tudják ezt támasztani)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp #18105 üzenetére
ja, kb három évvel ezelőtt voltak négyen, azóta minimum két full munkaidős embert felvettek még, addig követtem csak az eseményeket (pontosabban addig voltunk beszélőviszonyban zolival)
mondjuk valószinűleg nem látok bele, de nem látom, hogy 6+ ember munkája tényleg benne lenne a szájtban.
-
válasz
adalbert1 #18098 üzenetére
én úgy tudom, hogy még ketten, w2p és kanrich. illetve ők kezdték el, és zoleee társult be hozzájuk. amőgy szerintem igen korrekt az oldal. persze a fórum még nem annyira kiforrott kezelhetőségben mint mondjuk a ph, de szerintem semmi baj nincs vele.
szerk: hozzáteszem, hogy szerintem kezelhetőségben pl a 2+2 fórum sem jobb a ph-nál
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar