Hirdetés
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #16699 üzenetére
Anno volt a pokerpiratez, meg még ki tudja hány hasonló, amiről nem is tudtunk.
less qq more pewpew!
-
adalbert1
veterán
válasz Polacheck #16696 üzenetére
Next level alatt ezt érted? 2+2-n még csak az NL anthology-t kezdtem el olvasgatni, egyelőre az is elég lesz... Most 1 év kihagyás után újrakezdve szeretnék minél messzebb eljutni, de azt vettem észre hogy már alacsony limiteken is sokkal "képzetebb" a mezőny mint mondjuk 1-2-3 éve. Az meg külön vicc, hogy már NL5-ön is van rengeteg sok asztalos reg. Szóval ahogy látom a fejlődésre kiemelten nagyobb szükség van mint régen, ugyanazzal a tudással egyre nehezebb nyerni (na meg más kérdés, hogy amivel mondjuk egy limiten mondjuk 2 éve a mezőny nagy részét lehetett verni, az ma már nagyon kevés).
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #16692 üzenetére
Lol, és tényleg... Most így elnézve találtam 1 topicot az első oldalon...
Szerintem is hatalmas fail az oldal "fejlődése". Pedig náluk volt a legnagyobb előny, hogy ők voltak az első nagyobb magyar site. Én örülök hogy az akadémia beelőzte őket, habár szerintem ott is minél populárisabb az oldal, annál jobban esik a színvonal. A nagyobb nyílvánosság meg a csökkenő színvonal együtt felelős a jobb játékosok fokozatos lemorzsolódásáért... Szóval ez valamennyire egy önmagát gerjesztő folyamat. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #16692 üzenetére
Mindegyik szájt szarul csinálja, a legnagyobb playakat mind elveszítik.
Csináljunk affliszájtot
less qq more pewpew!
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #16691 üzenetére
ezt írtam pár hete de egyébként ophun még jónak számít, bár annyira nem követem, de gyakorlatilag nem sok olyan playa van aki mondjuk nl100at veri...
de nézd meg, ha rámész a topiklistára, hány handelemzős topicot találsz?
(ophu úgy ahogy van, elb@szta a dolgokat, bár nem sajnálom a tulajokat, mert biztos rengeteget kaszáltak már, de simán sokkalsokkal előrébb tarthatnának ha pár dologhoz másképp álltak volna)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #16690 üzenetére
Akkor viszont jó hogy Mo. kb. második legnagyobb oldalán (ill. nem tudom hogy állnak látogatottságban akadémiával és pókerarcokkal szemben) egy ilyen arc osztja az észt... Ennyi erővel én is lehetnék cikkíró...
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #16688 üzenetére
ha ugyanennyivel lenne EV felett, akkor is erősen kérdéses lenne az egész szvsz
egy nl100+ playától se hallottam, hogy alonsonak komoly esélye van megcsinálni, ellenkezőjét ellenben igen (olyanoktól akik játszottak vele), valószínűleg nem véletlen
-
Fboy
aktív tag
válasz concret_hp #16684 üzenetére
A mostani challenge közben is állandóan ezt írták, hogy majd magasabb limiten...
De ha meg nem bír a hülyékkel minek ment ongame-re -
Kobe
veterán
válasz bandus #16675 üzenetére
ma már mindenkitől bekérik, nem ezen akadtam enn, mert tudtam hogy be kell, az 1 dolog. De az elv. Az életkorom és személyazonosságom igazolására kérnek. Megtettem. 50 dollárnál meg többet ér a személyes adatom.
Jóhiszeműségi alapon, ha mindkét oldalon (partypoker, strategy) is ugyanazzal a névvel regelek, a rendes nevemmel, majd ezután vezetéknév.keresztnév@gmail.com címre kérem a megerősítő emailt, valószínűsíthető, hogy nem a szomszéd karcsika vagyok aki lenyúlta apuci személyijét.
Csak azt nem értem, hogy mi szükségük egy olyan információra, amit ellenőrizni nem tudnak. Kétlem, hogy olyan adatbázisokkal rendelkeznének, mint a rendőrség, márpedig tartósan szerintem csak itt található meg a személyiszámod, vagy még esetleg az okmányirodánál. Születési név, idő, lakcím, mind rajta van, amit a regisztrációnál megadtam, akkor nem tom mit nem tudnak leellenőrizni
próbaképp beküldtem jogsim, kiváncsi leszek azon is fenn akadnak-e. Ha nem, akkor röhögök, mert jóval kevesebb infót tartalmaz, mint személyi
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
attiati
veterán
Alonso hajlik a kilépés felé. Nem tudom hol áll a versenyben, de arra egyáltalán nem gondoltam volna, hogy még a bukó is szóba jöhet fél év után.
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #16680 üzenetére
igenis holnap már menni fog
sztem az lesz, hogy visszaállok egyelőre 4 asztalra, mintha azóta buknék, hogy 6 asztallal próbálkozom, és meccset is nézek közben.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #16676 üzenetére
lehet jobban járnék vele, minthogy itt a pókerrel próbálkozok nagyon le tud hangolni, ha nem nyerek, jobban mint egy sikertelen vizsga ezzel kéne még valamit kezdeni
-
föccer
nagyúr
válasz concret_hp #16672 üzenetére
Üdv!
Jogsi adatokkal már simán vissza lehet élni, lévén teljes mértékben igazoni tudja az embert. Én pl most veszek fel ~9 milla hitelt úgy, hogy csak a jogsimat használom, mert lejárt a személyim, és még nem csináltattam meg
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Kobe
veterán
válasz concret_hp #16672 üzenetére
az egy dolog. de elvből nem adom ki senkinek a személyigazolvány-lakcímkártya kombómat dokumentumszámokkal ellátva. Maximum a rendőrnek igazoltatáskor én bankban pénzfelvétkor. Pláne nem külföldi cégnek, mert akkor meg menedzselhetem a nemzetközi jogvitát, ha arra kerül sor.
Mondom, nem az ellenőrzés bassza a csőröm, hanem az hogy furcsamód nekem beszóltak mert elmaszatoltam az adatokat, de kb féltucat ismerős röhöve átment ugyanezzel a metódussal csak tudnám mi alapján nézik akkor meg.....feldobják, ami az asztalra esik, szopó, ami mellé, az nem ?
-
Kobe
veterán
hehe
épp most kaptam egy funny levelet pokerstrategytől, gondoltam kikérem a kezdőt partypokerre.
A kvízen átmentem, az adatokat beküldtem, a biztonsági csekkoláson nem mentem át mert kisatíroztam a személyigazolvány számom és lakcímkártya számom a scaneken.Írtam nekik, hogy ugyan magyarázzák el, miért pont velem kötözködnek ez ügyben, amikor kb féltucat ismerősöm így küldte be nekik az adatokat és röhögve elfogadták minden esetben, másnapra már ki is volt utalva az 50 dodó.
Ha nem elég, amit megadtam nekik, akkor meg szívjanak gázt, annyira hülye én sem vagyok, hogy ezeket az adatokat kiadjam nekik.
várom mi lesz a vége -
bandus
veterán
válasz concret_hp #16668 üzenetére
azé' remélem még valamennyi babér fog nekem is teremni... arra nincs affinitásom, hogy élőben toljam. szóval bele kell húznom
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16668 üzenetére
Csak azért kérdem, mert sokszor nem tudom eldönteni, hogy ki ironizál, ki nem.
"online póker vége"
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
szerintetek mi lesz ennek a szabályozósdinak a vége?
Az offshore cégesdinek is rég keresztbe tettek volna már, de ott rengeteg az ellenérdek még politikai oldalról is. Lesz ilyen lobbierő az online póker mögött is? (leszámítva a termeket, és a pókerben tevékenykedő szereplőket)
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #16665 üzenetére
sztem be volt pipűálva nála az auto fold to raise, mert instafoldolt, de hajnalba volt amikor pont nem annyira pörögnek, szóval figyelhetett volna azé'
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #16664 üzenetére
Nem lehet, hogy összejátszanak/softplayelnek?
MOD: megnéztem, egyik nyerő, a másik vesztő reg, akkor lehet, hogy csak szimplán elnézte, de nem semmi...
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
misirulez
senior tag
"Pot-Limit Omaha Hi-low Split-8 or Better"...
..."Iteo brutálisan jól áll."
Ezkész ez az ember.
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #16660 üzenetére
~16% equity kellett volna neki a callhoz.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
sasa311
veterán
válasz viharhozo #16658 üzenetére
Arra viccen kívül kíváncsi lennék, hogy:
- Miért foldolt turnon (azt csak nem várhatta, hogy 3-asra játszol, flöss nem jött le, sor sem AJ, A10-hez)
- Ha nem volt lapja akkor minek callolt floponMi futhatott át a srác agyán?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
viharhozo
addikt
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #16654 üzenetére
Amúgy ha csak mindenféle szöveg nélkül felvennél 1 órát nl200 20+ asztalról én azt is szívesen megkukkantanám.
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #16654 üzenetére
hát ezt nagyon sajnálom pedig tőled is bőven lehetne tanulni jobbulást azért neki!
-
concret_hp
addikt
válasz bandus #16653 üzenetére
télen összetörte magát kicsit, meg sokat dolgozik, nem nagyon pokerezik mostanában úgy tudom
azt már csak halkan teszem hozzá, hogy olyan tervek is voltak anno, hogy vele közösen csinálunk fr oktatóvidókat (aztán különböző okok miatt elhalt a dolog)
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #16646 üzenetére
még a videoban is megemlít amúgy tényleg, mi van vele? ígért még videokat, amit nagyon szívesen megnéznék, mert marhajó ez az első is
-
Kobe
veterán
válasz concret_hp #16651 üzenetére
en nem azt mondtam, hogy a mikrolimit mas, hanem a szoftveres hatter kozott erezheto kulonbsegek vannak.
Bar nem millios minta, es nem is rekordaltam, de aki jatszik starson az tudja hogy orankent 1 AA-KK monster atlagos, A9-AK-AQ szinten nem olyan lapok amire orakat kene varni.
Ehhez kepest volt, hogy beultem tilten 3-4 kb 100 leosztas/ora asztalhoz (mindegyiken fel orat toltottem kb) es majdnem 2 oran keresztul mast sem csinaltam mint dobaltam el a szarabbnal szarabb lapokat
Alacsony teten ugye legtobben kezdokez tablazat szerint toljuk, en legalabbis azzal, de pl tilten tenyleg joval kevesebb megjatszhato kezem volt a selindek fele NL pokersuliban leirtakat kovetve.a termeket meg megnezem majd, en is gondoltam ra hogy erdemesebb lenne egy nem pusztan pokerral foglalkozo terembe, ott azert higabb a jatekosallomany
-
Kobe
veterán
válasz .bableWes #16642 üzenetére
szerintem jobb. A szoftver profibbnak tunik (jo, van egy bugja, de ez csak kiszamithatobba teszi a jatekot - pl ha AAt kapsz, 90% hogy valakinek KKt osztott a gep, ha JJ-QQ kerul hozzad tuti hogy a korben valaki ((-TT t kapott) de osszessegeben a felulete egyszerubb, letisztultabb, mint fulltilte, es tobb olyan jatekos van, aki mar 0,01-0,02-- 0,05-0,10 es asztaloknal is komolyabban veszi a jatekot. Nem tartom magam teljesen kezdonek, es nem is szeretnek feljebb lepni idovel max mikrorol alacsony limites jatekokra, de igy is kulonosen fontosnak tartom, hogy legyen egy olyan strategiad, amit kovethetsz. En pl a selindek fele pokersulira illetve egy ket akademias, strategys cikkre alapozok.
Ezeket a tanacsokat kovetve starson ha az ember nyer, akkor valoban jo lapokkal kerekedett felul olyan valakin, akinel szinten voltak hasznalhato lapok. Fulltilten viszont akarhany mikrolimites asztalra leptem be, rendszeres volt, hogy ha valaki emelt, a masik kapasbol all in ment, pl 3-4 offsuiteddel....masik 3 barom meg kovette. Vagy 2-3os van kezben, jon flop, A4os, kapasbol all in megy. Persze az ilyen nudlikbol lehet eleg szep osszegeket kiszedni ha a progi magasabb, vagy legalabbis hasznalhatobb lapokat oszt, de nekem kb 10ed annyi hasznalhato lapom volt tilten mint starson.
Ami sokat szamithat, mert pl tilten nincs is kimondottan gyors asztal mikrolimiten, igy baromi unalmas orakat ulni es varni 2-3 orat csak azert h kapj 2 lapot amivel erdemes flopot nezni....starson ennel azert esemenydusabbak a dolgok.Elozo kerdesemre, melyik pokerterembe erdemes kikerni starson es tilten kivul az 50 dolcsit, valami tipp ?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nagyon eltűnt mostanában. Mikor láttad utoljára? Én vagy fél éve biztosan.
less qq more pewpew!
-
misirulez
senior tag
Kiderül még a végén, hogy bojanika 2.-ik nicked PA-n
-
misirulez
senior tag
válasz concret_hp #16644 üzenetére
Jah amúgy én i mondanám ha találkoznék vele, de ha te imered mindenképpen add neki nagy közönetem.!
-
misirulez
senior tag
Többször is bankroll nulláztam, és meg voltam róla győződve, hogy csak a agyon durva lemákolásoknak köszönhetően nem nyerek. Majd megnéztem ezt a videót kicsit komolyabban vettem, feltöltöttem starsa zsebből és 0,01/0,02-t 7 nap alatt vegeztem vele, napi atlag 10 Bi vel, utana 0,02/0,05 atlag napi 5 beülővel 2 het es utana nl10. És odáig semmi mást nem voltam hajlandó megnézni/elolvasni, rengeteg leakem volt, de tényleg csak a videót követtem nagyjából. Most ha újra megnézném valszeg semmi újat nem hallanék benne, de szerintem egy kezdőnek aki hasonló státuszban van mint te mindenképpen nagyon sokat segíthet ez a videó.
[ Szerkesztve ]
-
nkAAA
aktív tag
https://twitter.com/nkaaa
-
misirulez
senior tag
PA beszart, legalább is nekem az oldal nem elérhető.
Tud valaki valami hírt Luigiről?
Odáig tudom, hogy FT CL. -
Kobe
veterán
válasz .bableWes #16637 üzenetére
en toltam egy ideig mikrolimiten, de nem jott be annyira, legalabbis nem annyira mint stars.
A leosztasok nagyon hektikusak voltak starshoz kepest, volt hogy zsinorban 100-150 leosztasban ha 2-3 alkalommal volt 9-10esnel nagyobb lapom, sok esetben meg a hulyeje 3-as 4es es egyeb hulladek parra all inel, es masik 3-4 barom vegig tolja vele (abbol a 3-4bol ketto a semmire, a harmadik meg szinten egy gyenge parra). Persze, ilyen a poker, de megszoktam starst, hogy ott egy A9 vagy T9 nem megy ritkas'gszamba, tilten emg mar annak orultem ha egy J vagy Qt lattam gyenge melleklappal....Nekem ugy jott le, hogy a nyeresegesse valashoz szukseges fegyelmet, amire szuksegem volna es probalok tartani, nehezen, vagy egyaltalan nem tudtam betartani tilten.
Apropo, most gondolkozom, hogy kikerem a strategys 50 dolcsi kezdot. Sajna starsra es tiltre ugye megvan mar a regisztraciom, tudnatok mondani egy olyan ertelmes termet ahova erdemes lehet meg beregelni ? Partypokeren gondolkozom, elvegre ez az 50 dolcsis tema azzal kezdodott ugye....
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
full tilton játszik innen valaki?
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
concret_hp
addikt
no még a végén Luigi is nyer egy karkötőt
-
concret_hp
addikt
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16633 üzenetére
SNE végéig?
Én is nagyon remélem, hogy majd valahogy megkerülik a témát a termek, mint az usa játékosok esetében. Vagy maguk a franciák csinálják vissza (lobby hatásra, vagy akárhogy). Nem lenne egy jó tendencia, ha ez elterjedne, vagy akár így maradna.
US. not allowed után jönne a non french network
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #16585 üzenetére
jún végétől everestnél is csak az everestpoker.fr alól játszhatnak a franciák
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #16565 üzenetére
Hogy halad a sportfogadós témával?
Elég szép meglepetések voltak eddig. -
Kobe
veterán
a pokerstrategyn az 50 dollár kezdőtőkét csak 1x lehet 1 kiválasztott terembe kikérni, vagy a listájukban szereplő összes terembe lehet 1x kérni ?
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
[link]
ez tetszett."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
sss
őstag
-
concret_hp
addikt
[link] ez kész
-
misirulez
senior tag
Tejóég.
Félrenéztem 1 handet és az asztal legnagyobb barmával 5bet allin keveredtem Q magas floppon, AK-val azt hittem AQ van nálam...Csak kapkodom a fejem, hogy miért ő viszi a potot Q345T boardon 36 jával...
Mind1 legalább romlott az imagem
-
nkAAA
aktív tag
válasz concret_hp #16619 üzenetére
Olvastam meg ugye minden részben elmondják (már fenn van a negyedik) és tényleg tetszik maga a show, de az öreg Wiggins személyisége nem jön be annyira. Ellenben Tony G és Phil Hellmuth verbális csatái megérnek 1-2 misét ^^
-
-
nkAAA
aktív tag
válasz concret_hp #16616 üzenetére
Milyen itthoni pokerújságok vannak egyébként? (mármint amit van is értelme venni..)
-
-
attiati
veterán
biztos, hogy nagy varianciával játszik, meg HU is volt benne, de elég sok lenne a 300k down Nem követtem mostanában. Már 300k-nál tart, és bukó? Nem csak EV alatt van, és arra panaszkodik?
Azt mondja, hogy segítséget is kellett kérnie, átnézték a játékát, és csomó hibát találtak. De így miért vág neki egy sorozatnak, ahol az idő is szorítja, és a végén NL200-400 körül akar játszani. Én nem szólok bele, de azt hittem tudja mit csinál.
-
Pá
addikt
Azt a challenget lassan már olvasni is fájdalmas.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Fboy
aktív tag
Szerintetek is van 300k handes downswing ongame-n (nl100 és alatta)?
[ Szerkesztve ]
-
nkAAA
aktív tag
A legutóbbi Big Game eléggé adta
-
viharhozo
addikt
Annyira tudtam, h egyszer meg kurvara meg fogja erni, h az ophun keresztul regeltem!
Simply make a deposit between now and June 25 using the Bonus code: TT50 and you will be credited with a ticket to play in the “Turbo Takedown with OPHU” on June 26 at 20:30 CET which will award 50 seats to the June edition of the $1 Million PokerStars Turbo Takedown!
-
Pá
addikt
válasz attiati #16601 üzenetére
Sztem ilyen PokerTracker vagy Holdemmanager féle progira gondolt.
Már nem emlékszem melyikből, de az egyikből lehet venni microlimites verziót, ami NL50-ig jó asszem és kicsit olcsóbb, mint a teljes program.
De egyébként ha Pokerstrategys vagy, akkor nekik van egy saját programjuk, ami gasonló a PT-hez, valami Elephant a neve vagy mi, egy idő után megkapod a licencét ingyen, de asszem azelőtt is használható belőle próbaverzió.Ha nem is annyira profi, mint a fizetős verziók, szerintem kezdetnek tökéletesen megteszi.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
nkAAA
aktív tag
A PokerStars WSOP 2010 kapcsán indított facebookos finomsága
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest