Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisgyerek85
üzenetére
ty!

Bár nem értem, miért nem lehet a hivatalos oldalról leszedni...
-
Guys,
Nem tudom a ps oldalrol leszedni droidra az apk-t, pedig a tábla gépről szeretném tolni a gamet. Van valakinek 5lete, honnan lehet beszerezni ?
-
engine88
aktív tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
ja utananeztem, megszunt..
Valami masfele bonuszkijatszos rake gyujtogetos oldal van?
-
engine88
aktív tag
4-5 eve par email cimmel es ismerosok adataival kijatszottam pokersavvy-n eleg sok penzt. Utana felhagytam a pokerrel ahogy otthagytam az egyetemet plusz volt egy nagyobb bukas.
Valaki csinalja most pokersavvy bonuszkijatszast? Teljesen elfelejtettem hogyan mukodik, ha valaki raerne PM-ben vagy itt legyszi irjon

szerk.: letezik meg egyaltalan pokersavvy?
-
haromegesz14
senior tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Regspeed asztalokra gondoltam. Zoomon kétszer futottam ~20 BI downba 500k hand alatt.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
Igen. Tegnap jatszottam zoomon +9bi utan jott -6bi, aztan jott +2bi es abba is hagytam a sessiont.
-
haromegesz14
senior tag
Micro limit 6max cg-nél 10 BI down standardnak számít?

-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Bele kötöttek az egyik csoportba, nem találtak semmit, de valami apró fennakadás miatt pár embert zároltak. Pontos okát nem tudom, talán valami program nem tetszett nekik ami tök legális.
Sn00k: butaság. Én is egyedül játszom és látod. az meg hogy két embert össze dobjon ritka, plusz nekik se éri meg

-
válasz
concret_hp
üzenetére
Gondolom az összjáték miatt ?

Én amúgy pont ezert tartok a spinezéstől, mert , mint Ripper03 is mondja sokan úgy tolják, hogy csapatban összejátszva és , ha éppen egy , ilyen asztalra rak be, ahol 2 ember összejátszik ellenem az nem a legszerencsésebb. :/
-
Bencus88
nagyúr
Na látom írkáltok kis helyzet jelentés. Jól működik a spinezés, már 15 dolláron vagyok. május 1 óta közel 6000 dollárt húztam.
Volt korábban pár ismerősömet zároltak kis időre, de ne ijesztegessetek, hogy bezárják az oldalt. Remélem nem 
-
Én pl: a Poker Starsra gond nélkül be tudok logginolni a magyar IP-émről...
-
tomrRRR
senior tag
A nav rám szállhat akkor nem ? Nem hiába vannak ezek a blokkolások ?
Kezdtem volna 100 euroval pokerezni - 500ig akartam húzni double up sit&go 6 fős , de hát nem tudok hol játszani... Szánalmas ez az ország itt mindent megszüntetnek, betiltanak, 27% ÁFA nálunk van a legtöbb.
A sportfogást még annyira nem zárolták mint a pokert, lehet hogy akkor inkább azt fogom erőltetni. -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Hol tok pokerezni mindent letiltott ez a szar nav, PS, bet365 poker, betclic poker hol tudok játszani ti hol játszotok?
-
sonar
addikt
PA-s hírlevélben jött a megoldás:
A magyar közlönyben megjelent törvénymódosítás szerint július 1-től olyan fontos változások lépnek életbe, melyek a Póker Akadémia oldalát is érintik. A PókerAkadémia ugyan külföldi tulajdonban van és külföldi szerverekről üzemel, a tulajdonos média csoport mindenképpen szeretne megfelelni a magyar törvényeknek, így magyar IP címek számára elérhetetlenné teszi az oldalt.
Természetesen az internet korában blokkolni már nem igazán lehet, így ha tovább szeretnétek csevegni a fórumon és látogatni az oldalt úgy kövessétek az alábbi útmutatót:
1. Látogasd meg a https://zenmate.com/ oldalt arról az eszközről, amivel el szeretnéd érni a Póker Akadémiát
2. Kattints az "Add ZenMate" gombra
3. Telepítsd a böngésző kiegészítőt és kattints a nagy kék aktiváló gombra.
4. A ZenMate használatra kész. A böngésződ jobb felső sarkában található zöld pajzs ikonra kattintva ki/be tudod kapcsolni.
-
sonar
addikt
Azért az felháborító, hogy az akademiat is blokkolják

-
kribe
őstag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Köszönöm, igaz az alternatív link is blokkolt, de a hagymás böngészővel sikerül leszedni.
-
kribe
őstag
Üdv mindenkinek!
Hogyan tudok letölteni olyan terem progamját ami NAV-olva lett?
Bocsi ha hülyeséget kérdezek, a válasz akár privátban is jöhet.Előre is köszi.

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
még sajnos nem találtak nála pár hibát

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Aha, de az nem a legjobb jp. ő 15-ön tolja jelenleg.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szia!
Első körben szerintem ide érdemes regisztrálnod. A stratégia fül alatt rengeteg anyag van fent egészen kezdő szinttől kezdve. Sok fórumtopik, sok-sok témával. Könyvet mire elolvasod, aktualitását veszti. Minden ami kellhet, a neten fent van. A linkelt oldalon van sok tananyag, és utána kitölteni való teszt. Először azt javaslom, hogy regisztrálj egy általad szimpatikusnak vélt terembe, és kezdj el play money-val játszani, hogy megismerd a játék menetét. Túl sok időt nem vesztegetnék itt, mert rossz beidegződéseket okozhat szerintem a játékpénzes játék. Ha utána is szeretnél ezzel foglalkozni, akkor érdemes befizetni, és a legkisebb limiteken elkezdeni. Ég és föld a play moneyhoz képest. Én kezdésnek esetleg a bet365 póker részlegét ajánlanám, gyengébb a mezőny, mint a PokerStarson.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy a kérdés kicsit általános, de teljesen kezdők számára mit ajánlotok (leírások, irodalom, illetve a játékkal milyen oldalon, portálon lenne érdemes elkezdeni gyakorlatban is ismerkedni)? Sajnos nem foglalkoztam eddig ezzel a témakörrel, viszont szívesen megismerkednék vele kicsit elméletben és gyakorlatban is, de egyelőre megbízható támpontot nem tudok.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
jaja beesett. barátomnak most a 3600-asat adta ki. ezen a 7 dolcsison sajna 70-nél többet nem kaptam, de most kezdtem igazán neki állni eddig strandolás part sör

-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
szerintem simán előfordulhat

-
viharhozo
addikt
válasz
haromegesz14
üzenetére
PT4-re van.
-
haromegesz14
senior tag
Ilyesmi "down" teljesen standard NL2 6max zoomon?
Grafikon- oké-oké nem minta, tudom ...

-
haromegesz14
senior tag
Más ..
Nincs valami egyszerű registry-s megoldás HM2 trial resetre?

Szerk.: Tudom-tudom ..., vegyem meg

-
Bencus88
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
amit írtam az a 6000 dolcsis. pár 10-es szorzó meg 1-2 25-ös. 7 dolcsin még csak 6-os szorzót kaptam.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
már 7 dolláron vagyok. tegnap volt egy laza 200+

1700+ a hónap eddig.
-
SidCorky
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nagyon jó :3 Lehet a héten bepróbálkozok
-
SidCorky
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Én inkább örülnék

Ki is néztem egy jónak tűnő termet.
Itt a versenyeknél, pl a 600 Freezout-nál a 600 a buy-int mutatja?Mégegy kérdés: mi értelme van annak, ha egyforma a kisvak és a nagyvak?
Egyébként erről a teremről van valakinek tapasztalata?
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
SidCorky
üzenetére
Nem értem mi lehet a baj, én el tudom érni. Pedig nem használok semmi "kerülő" megoldást.
Pesten nem tudom, hogy működik. Az én városomban van egy elég igényes pókerklub, kell csinálni névreszóló kártyát, és kész is. Minden nap más a kínálat, kivéve a CG az állandó. Meg van adva egy minimum váltás, és kész. Leülsz, játszol és örülsz vagy tiltelsz. 
-
SidCorky
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
NAV-os oldal :/ Nem baj, most hogy elkezdtem a beten játszani egy ideig túlélem nélküle. Egyszerűbb is egy oldalon kezelni a sportfogadásaimat meg a pókert. Majd ha már ott tartok hogy kevés a játékos, vagy magas limiteken járok akklr visszatérek PS-ra, addig jó lesz itt.
Más: élő pókerre van lehetőség Budapesten? Ha igen, hogy működik a CG? Betipegek, lerakok egy 5K-t, kapok zsetont és mehetek is?
-
SidCorky
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
A betes sportegyenlegemből átvezettem egy 100-ast, csak kipróbálni pár sng-t, 3-ból 3-at hoztam ultrafeszes játékkal, a headsupban pedig nagyon agresszívan...azt hiszem egy ideig maradok

A PS apk-jához tudnál dobni egy direkt linket? Nekem már magát az oldalt sem adja be -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
SidCorky
üzenetére
Én most a bet365-ön kezdtem el játszani micro limiten. Előtte a Starson játszottam szintén micron, de ég és föld a mezőny. Bet-en szerintem páran a szabályokat sem tudják, sokkal jobb eredményeket hozok ott, ugyanazzal a játékkal, mint PS-en.

Egyébként a PS honlapjáról én most le tudtam tölteni az apk-t.
-
SidCorky
őstag
Bet365 mennyire gáz póker szempontjából?
Csak mobilon tudok játszani, nincs gépem, viszont mióta le van tiltva a PS és a FTP, nem tudom letölteni a mobil appjukat :/ A Bet365 appot viszont sikerült...érdemes oda befizetni?De ha van Magyarországról is elérhető linketek a mobil apphoz, azt is megköszönném

-
sss
őstag
Strategy-szerű oldalak nem adnak már ingyen pénzt? Mintha kaptam volna tőlük mostanában ilyesmi emaileket.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
adrian94
üzenetére
játékpénz mit vársz
de a legkisebb limiteken is hülye mindenki 
Igen lehet én is itt vagyok

Nem tudom mennyivel érdemes. tölts fel 20-50 dolcsit aztán meglátod. 0,1 0,5 dolcsis dolgokat erőltesd. én most spin and go-zok májustól, eddig sng meg mtt-s voltam. Hát már évek óta kezdtem, de komolyabb szinten másfél éve kezdtem el ezzel foglalkozni.
-
adrian94
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
van egy oldal ahol játszottam már (játékpénzes) de annyira eszetlenül játszik szinte mindenki, hogy nem igaz... még nem is látszanak a lapok de már 8000-et hív a hülye, nekem meg van 5000-em

pokerstarson lehet játékpénzzel játszani ? Te is ott játszol normális pénzzel ?
nem vagyok teljesen kezdő de sokat kéne még tanulnom úgy érzem... mennyivel érdemes neki állni ? Texas Hold’Em-et játszol ? mikor kezdtél el pókerezni és mióta kaszálsz ennyit vele ?

-
Bencus88
nagyúr
válasz
adrian94
üzenetére
Már 1400 felett jár a nyíl

Mindenképpen játékpénzel érdemes kezdeni ajánlom töltsd le a pokerstars kliensét és játsz ott. ha már tudod kezelni a programot meg úgy érzed a játékot, hogy megy közbe tanulod is akkor vágj bele tölts fel pár dollárt és kezd el az alalapokon. De látom írtad is kezdő vagy érdemes befektetni egy kis tanulásba mielőtt pénzes játékokat kezdesz nyitni, bár úgy is meg lesz a tanuló pénz

-
adrian94
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Az nagyon szép

Szeretnék én is belemenni komolyabban a póker világába..
Hol kezdjek el játszani? Érdemes először ingyenes oldalakon játszani vagy egyből fizetőssel ? Szinte teljesen kezdő vagyok még így gondolom jobb lenne először ingyenes oldalakon játszani .. Tudnál / tudnátok adni tanácsokat, tippeket egy kezdőnek ? -
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Valaki fel tudná dobni a mobilos PS legfrissebb apk-ját felhőbe és tudna nekem egy linket adni? A PS-ről nem tudom leszedni, a régit meg nem engedi frissíteni, és csak mobilról tudok játszani :/
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
5000-500-500 azt hiszem
sztem jövő héten felmegyek 7-re azt vettem észre, hogy most miután kiadta a jp-t egyre gyakoribb a 2-es szorzó. Van egy táblázatom hogy adja ki a szorzókat, majd belinkelem. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
köszi meg is lepődtem edzőmnek mondom ki fogja nekem adni elkezdi amilyen mákos vagyok el is hiszi. aztán adott 2 napja egy 600-asat ott is második meg most 6000. vörös fénybe borult az asztal nagoyn kemény volt, jól játszottam, de sjanos a gép ezt most neki sorsolta ki

-
Bencus88
nagyúr
Képzeljétek kiadta a 6000 dolláros jacpotot. sajnos második lettem így csak 500 dollárt kaptam. nagyon sajnálom

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
nem akarok hülyeséget mondani, talán 90-en vannak a csoportba.
sonar: megvolt

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Persze a csapatokba így megy, meg ők főleg ev után kapják a fizetést. a barátom, edzőm csoportjába is már vagy 5-ször kiadta múltkor be is húzták 108K

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
abszolút nem igazad van. De már ma is plusz 70 annyira gyenge a mezőny, hogy el se tudom mondani. amíg van 5 dolcsis addig maradok, pedig már mehetnék 7-re. 1 hónapon belül már 15-ön leszek. az évbe kiütöm a supernovat.
köszi GL
-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Mert felette is állnak főnökök és még nem engedték
De idén már 60-on lesz biztos 
-
Bencus88
nagyúr
spin and go
3-an indultok hyper game-ről van szó. random pörgeti az összegeket avagy a szorzókat.
pl ha 5 dolláron játszol akkor bepörgethet 10-20-30-50-125 és így tovább. Nekem ma pl beadott egy jacpotot 600 dolcsi sajnos nem nyertem be nagyon ritka az ilyen, de van 1 millió dolláros jp is. a lényeg, hogy csak az első helyezett nyeri a kipörgetett összeget kivétel a jp összegeknél.
Röviden tömören ennyi, de elég durván eltér a játék stílus az sng-től meg mindentől. Még most akarok benne profi lenni és megszedni magam mielőtt több regulár lesz. De ezen a mezőnybe gyerekjáték lesz havi 1000-2000 dolcsit összekaparni.
Az edzőm már 15 dolcsin van, első hónapja 3500 dolcsi lett
plusz rake meg minden szar kb másfél millát keresett. -
Bencus88
nagyúr
Írok én ide úgy is kihalt a topik. Szóval túl vagyok sok edzésen oktatáson tanuláson elkezdtem spinezni.
eddig a mai napom:
Kiadott egy jp-ot is 600 dollár volt egy játékon sajnos második lettem, de nem hibáztam utána le lett elemezve minden. Nagy jövőt látok én ebbe a spinbe
1 hét és mehetek 7 dollárra. -
Bencus88
nagyúr
muszáj, imádom nem is tudok magamnak mást elképzelni ez a hobbim és munkám egyben

Pontosan arra értem igen
most májustol indul be a spinezés kíváncsi leszek majd beírom hogy alakult. kezdő terv 2K játék. aztán mehet a 3-4K utána meg valahogy fltornászni magam 6 asztalra. Ugye teljesen más mint egy sng ott megy bőven akár 15 asztalon is. itt a 4 már veszélyes. remélem elérem a 6-ot 1-2 hónapon belül 
-
Bencus88
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
maradjunk annyiban, hogy a barátom edz engem nem akarok sok mindent elárulni, félek hogy megbüntetiik. nagyon korrekten megegyeztünk.
ktg3: Milyen forumra gondolsz? -
Bencus88
nagyúr
ittvagoyk pali.
Most 2 hónap alatt jött 600K kiutalás, egész jól pörög a játék, most már edzőm is van és spinen folytatom tovább ott van a nagy pénz. Kaptam HUD-ot programokat hetente van 2 órám meg segít mindenbe amibe csak kérem. Amúgy itt vagyok végig, de nem nagyon pörög a topik.ez mellett mentális anyagokat olvasok, meg a pokerakadémián nézem Aptok videóit. pt4 meg holdembossal karöltve.
amúgy az mtt-k nagoyn jól mennek a múltkorit amit megnyertem 2K dollár nemrég lettem rajta megint 4-ik.
spinhez pedig megvannak a legjobb táblázatok anyagok minden csak be kell tanulni. Ismerősöm is most került fel 15 spinre 1 milla pluszba van a hónapba.
-
Én, arra lennék kíváncsi Ripper03 sráccal , mi a pálya. Ő a fő póker player
, de nagyon el van tűnve... -
válasz
haromegesz14
üzenetére
A kaszinókba keresd honfitársaidat és a mádzsár beszédet

-
válasz
haromegesz14
üzenetére
A többség már milliomos lett a pókerből és élvezik a pénz mámorító hatását a Seychelle szigeteken

-
haromegesz14
senior tag
Eléggé kihalt a topic ... Semmi nagy score azóta?

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
aha, akkor most nincs para talán

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt korábban pár ismerősömet zároltak kis időre, de ne ijesztegessetek, hogy bezárják az oldalt. Remélem nem 
Magyarul beszéljetek ne kínaiul nem nagyon értem? Más proxy szervereken érjem el vagy változtassam meg az ip címemet ?

Pesten nem tudom, hogy működik. Az én városomban van egy elég igényes pókerklub, kell csinálni névreszóló kártyát, és kész is. Minden nap más a kínálat, kivéve a CG az állandó. Meg van adva egy minimum váltás, és kész. Leülsz, játszol és örülsz vagy tiltelsz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)