Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz Rayner #37249 üzenetére
Így azért sokkal jobb megcsinálva a küldetéseket (act2 és 7) és unlockolva az alkut vagy mit. Mivel már volt megkezdett sanctumom még berakni nem tudtam relicet és feldobott egy olyat, aminek a negatív része hogy a relicek hatása nem érvényesül. Szegény, nem ott porosodnak a ládában és csak segít.
Azért így 1000x érdekesebb lett a dolog. Jobban fel kéne hívnia a figyelmet erre a küldire a játéknak. Enélkül is játszható a Sanctum de úgy egy kiherélt valami, ami ráadásul szenvedős is nagyon. Főleg hogy miután megcsináltam az Act2-es küldit amit mutatott a játék, Act7ben nem maradt teljesítetlen. Oda csak azért mentem el, mert írtátok hogy kell. És tényleg. De ezt a játékból nem tudtam volna meg.Ha van is sok negatív vélemény a sanctumról egy részük simán lehet, hogy csak úgy próbálta ahogyan én is. És azért teljesen más lett így.
Ez amúgy tegnapi 1es szintű map volt:
(L:/dl/upc/2022-12/12/287332_grzw1uy4l506dqip_path_of_exile_screenshot_2022_12_11_08_44_50_84.jpg)(/L)[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Az érzés mikor Merciless Lab 3. Izaro harcánál DC-t kapsz...
Ma kifejezetten sok volt. -
Edge
veterán
válasz DjDanee87 #37251 üzenetére
Gg.. Ja ilyen nálam is volt de a leges legelső mapon amit kirac küldiként kell letolni volt egy divineorb vagy mi a tök box azt dobott egy 1/10es divine cardot meg is alapozta a kiindulási alapját a buildemnek legalább egy 6link meglett belőle meg egyéb...
Ez a faja a cold dot tricksterben hogy tök alap cuccokba a elvan.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
0karmacoma0
senior tag
válasz DjDanee87 #37251 üzenetére
Én is félve szólalok meg a sok kritika között, mert pont sikerült ha nem is op de ok buildet választani a ligához, és én kifejezetten élvezem. Eddig a 2. szint bossáig sikerült csak eljutnom, de rengeteg módon lehet még javítani a runokat és kb sebzésem sincs most. Tényleg számít az ember miket választ, milyen alkukat köt, és azért fel-fel tűnnek jó lehetőségek. Pl dupla resolve, resolve visszatöltés a bossok után stb. Nekem tetszik, de valószínűleg nagyon más véleményen lennék egy melee karakterrel.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
BoneDragon
veterán
Latom uj liga ugyan az a fostenger…
Semmit sem veszitek ha a kovetkezo 5 ligat is kihagyom. Teljesen zavarodottak ggg-nel. -
Har_melin
addikt
válasz 0karmacoma0 #37255 üzenetére
Az egyértelmű, hogy buildtől függ az élmény - a baj, hogy túlságosan is.
"fel-fel tűnnek jó lehetőségek. Pl dupla resolve, resolve visszatöltés a bossok után stb."
Nekem ezzel az a bajom, hogy ezek teljesen öncélú jutalmak. Ha megkapom, akkor kevesebbet fogok szívni. De ha kihagyom az egészet, akkor egyáltalán nem fogok szívni.Tegnap néztem Zizaran full runját, mind a négy emelet, endboss-szal. Sajnos nem csinált egy összesítést a végén, de amit láttam, az olyan 5-8 chaosnyi használható zsákmány volt. Az egészből. Ezt kell hasonlítani mondjuk #DjDanee87 dropjához. Mit mondjak, nem érzek emésztő vágyat, hogy foglalkozzak vele.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Nekem újdonság, lehet másnak is: trade tanácsadó a PoB-ban.
A videó elég részletes, az egyetlen, ami nincs benne, az a session ID beszerzése:
- bejelentkezel a PoE weboldalára az accountoddal
- F12 (DevTools nézet)
- felül a menüsorban Application
- a bal oszlopban Cookies és alatta a Poe kijelölése
- a POESESSID sorban duplaklikk a Value értéken, CtrlC és beilleszteni a PoB-ba.Az én lvl50-es karimhoz még egy millió marhaságot is ajánl, de magasabb szinten érdekes lehet.
-
la_cc
addikt
válasz BoneDragon #37256 üzenetére
Az előző ligát is nagyon sokan köpködték, de nekem bejött, de ez most tényleg kritikán aluli... 1 map után nincs kedvem belogolni és tolni így.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Har_melin
addikt
Próbáljuk pozitívan nézni:
- a liga tartalom (ebben a formában) vacak. Cserébe nem kötelező. Se úgy nem mint a kikerülhetetlen archnemesis szopatás, se úgy nem, hogy a drop miatt "muszáj" szívatnod vele magad.
- a rare drop eddig az általános vélekedés szerint sokkal jobb lett. Ez érvényes akár a ligára, akár standardre.Vagyis lehet új buildeket csinálni, valószínűleg össze lehet hozzá kalapozni a pénzt, talán még könnyebben is, mint korábban.
-
DjDanee87
addikt
válasz Har_melin #37263 üzenetére
Igazából most, hogy unlockoltam az alkut meg az árust annyival könnyebb lett még RF builddel is, hogy talán 1 szobányira vagyok már a főbosstól most, de már így is éjfél után léptem ki tegnap. Majd ma este megyek neki, de asszem 500 resolve meg 300 inspiration mellett nem lehet gond. Még relicek nem is voltak használva sem.
És mivel most először megyek így látva minden lehetőséget nem mertem még sanctum végi rewardot választani korábban. Csak a 3. szinttől kezdtem azt választani néha és így lesz 2ex pár chaos meg 16 stacked deck a végén.
Nekem így már fun, még ha nem is olyan jövedelmező mint simán mapozni akkor is teszik, hogy más.
-
gdevil
aktív tag
Nemsokára végzek az actokkal, most járok a 8-asban.
Utána jön ugye a mapozás, meg a currency gyűjtés.
Szóval, kérdezem, hogy ki mit farmol? Néhány tippnek örülnék, esetleg atlasz passzív fa melléklettel
Az a helyzet, hogy mindig random szoktam elindulni az Actok után mapozni, de most szeretnék valami célzott farm technikával nekiindulni.Ami nekem eddig nem jött be az a Strongboxok. Mindenki azt irta régebben hogy igy jó, úgy jó, de nekem nem adott csak mindig gané itemeket
-
Lokids
addikt
Nemsokára eljutok mapokig. Már csak Act10 kitava és 3. lab van hátra. Kicsit korán váltottam Venom Gyre-re. Lab után kellett volna. De ígyis ez a skill az ide-oda ugrálással... szerintem nem fogom sokáig tolni.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Har_melin
addikt
válasz gdevil #37266 üzenetére
Erre azért nehéz tippet adni, mert kérdés, hogy mi a célod és mi az, amit szeretsz/nem szeretsz? Akarsz-e magadnak craftolni vagy nem?
A legdirektebb pénz szerintem változatlanul az excavationből és heistből nyerhető, utána a harbinger. De én pl. az RF-hez inkább megpróbálnék magam csinálni sisakot, ahhoz essence kell. A betrayal szirntem nehezen kihagyható, mert egy csomó craft opció csak ott érhető el, ráadásul a Devouring Diadem most nagyon megy, tehát az is jövedelmező út lehet.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz gdevil #37266 üzenetére
Szia, én 61-es szinten bementem heistbe, és 100+ chaossal jöttem ki 67-en (közben volt 3-4 de-level, szóval kb 10 szintet töltöttem ott). Semmi extra, csak demo+lockpick fehér contract, kérdőjeles ládák, széf, volt amikor be se fejeztem a contractot. Mire elértem a mapokra megvettem a 6link kezdő armort, pajzsot, övet, cipőt kb 30 chaosból, és most gyűjtök a cipőre, ami 1 div körül van. Sajnos még nem esett div.
Atlason kiraktam a betrayalt meg a mapokat, t5-nél járok jelenleg.
Ha megvan az atlas meg a 2 void akkor mehet az expedition és az altar farm.
Nálam ez a terv.[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Hmm, 2 szobára voltam a végétől a Sanctumnak mikor tegnap abbahagytam, és most fejeztem be. Boss előtti terem az volt mikor egy helyben kell harcolni egymás után megjelenő őrök ellen (első után kettesével). Itt majdnem el is bukott az egész, épphogy maradt kis tartalékom a főbossra. Megcsinálható egyáltalán ez a 4es szinten lévő harctér anélkül, hogy az ember veszítene inspirationt/resolve-ot? A koponya ami a tűzcsikot lövi a sarokból iszonyat gyors volt (lehet hat rá a negatív hatás ami nálam aktív volt :30% move/action stb speed) és nincs semmi ami mögé el lehetne menekülni előle.
Azért csak meglett valahogy és akkor a jutalom a végén.
Hozzátenném megint, hogy nem volt semmi relic még induláskor, mert a küldetésről ami kötelező nem tudtam még akkor. És csak a fele környékén láttam, hogy így már nem olyan nehéz (mint boon és árus nélkül volt) és vállaltam sanctum végi rewardokat = nem lett túl jó a vége. Nembaj, ez sikerült elsőre. Kíváncsi vagyok milyen lesz a kövi ha lesznek bent relicek.
szerk: Stacked deckből 1 jó esett, Divine Beauty = 83c
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #37259 üzenetére
így már értem a mostani tweetet a GGG-től. Írták, hogy a POESESSID-t ne osszuk meg senkivel, mert azzal gyakorlatilag bármit csinálhatnak az accountunkon. (posztolhatnak a fórumba a nevünkbe, költhetik a pontjainkat... ) Eddig nem bannoltak érte, és nem is írták, hogy tervezik, de az ebből eredő hibákért a felelősséget kb. ránk terhelik.
#37252Ellia: Egyszer überlabnál (azt hiszem pont másodjára voltam benne, mert elsőre meghaltam) 3. Izarot megöltem, majd kb. 1 mp múlva meghaltam. Nah, az sem volt semmi érzés
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Lokids
addikt
Átraktam lightning arrowra. Atomszar íjjal is jobb. A single target dmg még a béka segge alatt, de ha lesz jobb bow, akkor lesz sebzés is. Viszont védelemnek csak evasion van. Az nemtudom mennyire lesz elég. Facetankolni biztos nem fogok vele
És még van kb 15 skill point amit át kell raknom. Csak nincs még orbom hozzá[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #37274 üzenetére
Köszi, én tweeteket nem olvasok!
Akkor ez a szolgáltatás kuka, bár nem értem, hogy ha a PoB (tudtommal) elég közel áll fejlesztésileg a GGG-hez, hogy lehet egy ilyen elemről nem egyeztetni?Védd a fákat - egyél hódot!
-
la_cc
addikt
válasz TrollBalint #37274 üzenetére
Még messze volt az altar akkor, rá is kell kattintani sztm... Én rush-olom mindig ilyenkor.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Ellia
addikt
Nálatok is rengeteg lagspike van? Kábelen vagyok és nagyon sok van mappozás közben...
-
félisten
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #37278 üzenetére
Oh, tuningoltak rajta? Jól hangzik (vagyis látszik)
Mi a helyzet azzal a - nem tudom mivel - aki Heistes guard és néha boklászik a térképen. Valamelyik előző ligában azt hajkurásztam, de talán ha egyszer adott blueprintet, amúgy csak markert Ez miatt gondolkodtam rajta, hogy nem is rakom azt ki.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Ellia
addikt
válasz Plazmacucci #37281 üzenetére
Ha nem felejtem megnézem valamikor
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #37282 üzenetére
Huck és elvileg jön veled, segít (elég nagyot üt) és megkapod a bónuszát (+XP)
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy vagy elszúrtak valamit a patchnél, vagy szimplán nerfeltek dolgokat amiről nem tudok.
Lvl 93 vagyok és még mindig nem találkoztam triallal über labhoz. Úgy csináltam meg hogy ritualból jött hozzá a cucc. Ott láttam már többször is. És jó ideje bent van már a atlas passzív ami megdobja 50%al a különböző extra contentek előfordulási esélyét, mégsem volt eddig 1 trial sem és harvest is össz 2szer volt. Korábbi ligákban gyakran találkoztam harvesttel.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Én ezeket fogom kirakni: az elején betrayal és essence, majd heist és delírium. Esetleg abyss. Harbi felejtős, az új orb merg a shardjai mirror tier ritkaságúak.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #37284 üzenetére
valóban nem erre gondoltam, ahogy Edge is mondja, de most megpróbáltam rákeresni, és már nincsen az Atlason. Mondjuk nem is sok értelme volt, mert annyit tudott, ha leölted, akkor 2300-2500 markert dobott.
DjDanee87: a trial nem content tudtommal, szóval arra nem fog hatni az 50%-os bonusz. Én azt egyébként úgy szoktam kirakni, mikor már jópár dolgot letiltottam és csak 2-4 content maradt.
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #37288 üzenetére
jaaa na azt igen kivették, semmit nem ért amúgy sem, bár ha benne is hagynák akkor dobhatott volna 20k pl. ... de hát ez nem nagyon jutott az eszükbe
-
hajsza
aktív tag
-
DjDanee87
addikt
Tudom hogy csak sárgán spawnol, most 14eseket megyek 1-14ig minden bonus feloldva és pár 15os is.
Akkor a trialra nem hat az 50%, OK. Attól még sokkal gyakrabb volt korábbi ligákban. Több reddit postot is láttam már róla. Harvestre meg tuti működik, mégsem találok soha.
Én amúgy nem utálok semmit, szal tiltani nem is szoktam semmit. -
félisten
-
DjDanee87
addikt
válasz Plazmacucci #37292 üzenetére
Sírni azért nem fogok miatta, amúgy is passzolni szoktam a lehetőséget legtöbbször
De mindenesetre érdekes. Remélem csak bug és nem stealth nerf.Az is érdekes, hogy alig tradeltem még a ligában de már ketten próbáltak scammelni. Vagyis az egyiknek "sikerült" is.
Egyik mikor Enlighten gemet adtam el 1,7 divine körül volt éppen és berakta a 100 körüli chaost (helyesen), majd zöldet nyomott és várt. Mikor egy ideig nem fogadtam el berakta végül a divine-t is még és ment a trade.
Másik meg asszem 83 chaos volt egy div card. Simán 80at rakott be tradebe. Ott nem érdekelt, nem azon a 2-3cn fog múlni, szóval ott gyakorlatilag hagytam magam átverni -
brunnehilde
senior tag
válasz DjDanee87 #37291 üzenetére
Irták már mások is, hogy még egyet se láttak, szóval nem nálad van a hiba. Ami a harvestet illeti, előző ligában rengeteget lenyomtam, de elég nagy a variancia, mikor adja be. Úgy, hogy minden létező pontot kiraktam rá atlason, simán jöttek ilyen 10 mapos szériák, hogy nem volt. Igaz, utána meg mondjuk 5-ször zsinórban adta.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
TrollBalint
addikt
válasz DjDanee87 #37293 üzenetére
Ami Brunnehilde ír, azt én is észrevettem, hogy a játéknak vannak ilyen kattanásai. Egy-egy login-kor valamit néha nagyon nyomat. Tegnapelőtt - főleg, ahhoz képest, hogy más még nem is találkozott vele - 3 v. 4 relic is esett Guardokból. Máskor meg 5 mapból 3-on ugyanaz a kontent van. (Vagy 10-ből egyiken sem, úgy hogy én általában 2-4-et szoktam meghagyni)
Tegnap Ritual jött lépten nyomon. Annyira mondjuk nem bántam, mert láttam benne egy divine orbot, amit végül sikerült kivennem
És én még csak ma fogok átmenni sárga mapokrahttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Mad_Wolf
aktív tag
Nekem szinte minden mapon van ritual, illetve elég sok harvest, breach, deli. Trialt én se láttam még. De már nem is kell.
Betrayalt kiraktam atlas treen, de ha nem nyomok jun questre akkor magától be se adja. Pedig sok %-kal növeltem az esélyét -
Edge
veterán
Én utálom harvestet már, ki is raktam hogy ne legyen erre kirac állandóan beteszi a mapjaira, mintha direkt "aha nem kell? Akkor nesze b+ "
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest