Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Az eater of Worlds-nél azokkal a rohadt kék gömbökkel mit kell csinálni? hiába próbáltam útbaejteni őket, a vége mindig az lett, hogy feltöltődött a rohadék és onehitelt. Pedig ez a build elvileg még übertankos is (RF jugg K2Gaming verzió)
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Péter86
csendes tag
Kivételesen most fejlesztettem PC-t 7 és fél év után, fps problémáim nincsenek, de nem akarok átverést 5 waybe. csak azért kérdeztem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
freddirty
senior tag
válasz brunnehilde #37449 üzenetére
Igazából arra gondolok, hogy elég jó eszközt adott most a játékosok kezébe a GGG. Ha kell, fel tudod húzni _csak_ atlas pontokkal a packsize-t, plusz biztonságos alacsony packsize-os de rare mapokkal lehet komolyan fejlődni. Meg lehet nézni hogy régen mi kellett a fejlődéshez 99-en, itt egy régi reddit post:
https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/grntec/fast_xp_leveling_methods_measured_and_rated_on/
Gyakorlatilag mindegyik pénzbe kerül, a sima mapozás meg pénzt termel közben.
Nyilván nem mindenhez jó egy growing hordes vagy grand design pont. Pl lifeforce-ot farmoltam mert standardon ~17-20k sárga lifeforce ér 10 divine-t. Ott a középút a jó tehát kell a packsize is és a quality is. Nem kifullozva a packsize a grand design-al (150-160%), hanem olyan 100% packsize körül a growing hordes-t használva gilded scarabokkal, sextantokkal, corrupted 35-40% mapokkal, rámenve a quality-s altarokra hogy a végére a kertben legyen ~250% quality is. Ráadásul a charged compass gyártás is kifizetődő, olcsó a sextant, a jobbakat eladod az kitermeli a sextant árát és melléktermékként megvan a sacred grove és yellow lifeforce charged compass. Van úgy hogy csak 1k yellow lifeforce jön egy mapból de van hogy 3-4k. Csak a compass és mapgyártásra ráfordított idő a gát a farmoláshoz, nincs befektetés önfenntartó a folyamat, magát a mapot futni jó karival könnyű. Mondjuk ~300% quality-nál a szerverek is hajlamosak rémesen szaggatni, van úgy hogy váltani kell mondjuk frankfurtról milan-ra.fred
-
brunnehilde
senior tag
válasz freddirty #37454 üzenetére
Ezzel egyetértek, nem volt ilyen jól egyénre/buildre szabható mapozási lehetőség, mint most. Elég jól sikerül a balance. Kár, hogy garantáltan elb*sszák a kövi ligára.
Lokids: Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Ha nem is 5-10divet, de 1-2-t gyakorlatilag nulla befektetéssel ki lehet hozni óránként.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
San398
őstag
válasz brunnehilde #37458 üzenetére
Ötletek jöhetnek! Pár ligával ezelőtt voltak ötletek, de nem tudni azok működnek e most vagy van jobb
Mástól is szivesen fogadok ötleteket, miből és hogyan lehet kihozni pár divine-t.
Köszi-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
brunnehilde
senior tag
válasz San398 #37459 üzenetére
Nincsenek "spéci" ötleteim. Gyakorlatilag bármit futsz, abból pénz lesz. Kirakod a searinget vagy eatert, befektetés nélkül termel (invek pl majdnem 1 divet érnek). Maventől az invek és a mapok potyognak. Harbinger pár pont atlason, 6c a kirac craft + 2c egy scarab, 8c / map befektetésből ontja a currencyt. Maponként átlag 1 ancient megvan (15c bulkban), csak ez önmagában profitot hoz, de van már 3 fracturingom (darabja 5div). Egyik személyes kedvencem lett a meta most, azzal se fogok tönkremenni. 2c-s scarab, nem győzök járni a labba (ma dobta az 5.divet, de van raktáron legalább 5 div catalyst is, és csak pár napja tolom). Harvest, a vividből 5k 1div, csináltam vele olyan 12-15divet, mielőtt váltottam metára. Alva, nagyon jó áron mennek a templomok (apex, doryani, locus). Strongbox csak az operative van kirakva, 2c-s scarabbal ott is vastagon pluszos a mérleg. És ezek csak a saját tapasztalataim. Szóval tényleg nem értem, hogy nem tudtok "termelni".
-
félisten
válasz brunnehilde #37460 üzenetére
Ja hogy metamorph... A meta ebben a játékban teljesen mást jelent...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Har_melin
addikt
Metánál szerintem jobban megéri az 5c-s gilded scarab, mert azzal garantáltan mindegyik begyűjtött szerv ad valamit. Mivel gondolom te is duplázod a map végén a metamorphot, igy az a +3c szinte garantáltan bejön. Div még nem esett (talán ha tíz mapot futottam vele, még nincs elég 2-3 bossos), de így is volt már olyan, hogy 16 stacked deck pottyant egyből.
-
Lokids
addikt
Az a baj, hogy nekem 3 dolog van kirakva. Essence. Ezeket elhasználom (bár teljesen feleslegesen).
Harbringer: Ezekből eddig 3 Fractured shard esett csak. Ancient orbok nem érnek sokat.
Searing: Omni vadászat. Nem esik. De ehhez 28 map kell, mert hiába van kirakva, hogy duplát is számolhat azt szökőévente egyszer ad. 28 map meg sok idő. 2-4 nap.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Gyűlölöm a craftot a poe-ben. Véletlen reforgoltam az amut és 5 div ment a levesbe.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
félisten
-
San398
őstag
Eddig ez van kirakva [link] Hogyan lehetne jobbá tenni?
Köszi-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
tibee77
őstag
válasz San398 #37466 üzenetére
Ahogy brunne irta, en is templomot csinalom folyamat, az eleg jo penz.szerintem allj at a searing farmra, ez az eldritch lofaszt nem dob.En sokaig searinget csinaltam, esett sextant, chaos dögivel, mindig jo penzt csinaltam vele.2szer alltam eddig at eldritch-re, hogy na majd most bejön a divine-os altar, hat azota is varom. most en is nyomom metamorphot de nekem nem adja ugy mint brunnenek, ugyhogy ki fogom venni es visszateszem harvestet.az mindig jo bevetel volt.igaz, hosszabb lesz töle a map amit nem szeretek de legalabb több bevetelt ad mint metamorph.Ezeken kivül szerintem kötelezö meg, hogy ez a 3 benn legyen, gaze into the abyss , vivid memories , conquered conquerors.Nekem eleg szepen dobalja a guardian-conqueror mapokat.azokat meg ha tolod, akkor esnek az invitation-ök, amik meg dobaljak a maven belepöket es ha szerencsed van akkor awakened gemeket is.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #37467 üzenetére
Nem tudom miért gyengébb a dropod. Divek nélkül is nagyon jó a profit, meg Harvestnél pl változatosabb is. Mármint a Metamorph. Amúgy searing vagy eater, ezt nagyban befolyásolja, hogy milyen builddel mész. Searingnél pl nem kell néznem a modokat, csak azt, hogy mit adnak. Phys dmg-el már nem biztos, hogy ilyen sima lenne.
Har_melin: Jogos. Az egyik olyan scarab, ahol megéri megvenni a magasabb szintet, mert nem csak mennyiségileg ad többet (pl +1 harbi, +1 strongbox, stb).
Lokids: Kicsit összezavartál. "Pedig napi több órát toltam..." "28 map meg sok idő. 2-4 nap." Itt lesz akkor a gond. Vagy a buildednek nem elég jó a clearje, vagy valamivel elpocsékolod az időt. Óránként 12 mapot (kb 5 perc/map) le kéne tudni nyomni. Fav mapok közé is olyanokat érdemes berakni, amiket gyorsan lehet pörgetni. Persze sok olyan liga mechanika van, ami több időt igényel, de ezek nagy része jó profitot is hoz.
San398: Érdekes atlas. Strongboxokat kiraktad teljesen, de a strongbox szerintem akkor jó igazán, ha van kirac mod. Nekem csak az operative van, arra szerintem megéri odatenni azt a pár pontot, meg a twice temptedre. Ha eatert pörgetsz, feleslegesek a final map bossos extra mapok. Slicchának lehet szépen esnek (mondjuk ő 1500 mapot tol naponta ), de halandóknak (nekem) azért ezek nem jelentenek olyan extra bevételt, hogy annyi pontot pakoljak rájuk. Map drophoz nálam alap a két shaping.
-
Har_melin
addikt
A metamorphnál az az egyetlen bukkanó, hogy azért nem árt figyelni a modokra. A múltkor sikerült egy life leech + no regen above 50% kombót összeraknom (mármint ő leechelt én meg nem regenerálódtam) még némi fire resisttel - Torkosborz Kft. lett belőle.
-
félisten
Csináltam egy cyclone cwc reap slayer meme buildet. Remélem sárga mapokon is működni fog
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Lokids
addikt
válasz brunnehilde #37468 üzenetére
5p/map? Még city Square mapon se tudom azt elérni. Full clear kb 15p. Rf inq builddel.
-
Har_melin
addikt
Az, hogy egy cucc synthetized, az önmagában hajt valami hasznot? vagy gyakorlatilag kutya közönséges rare, ha szerencsém van, akkor jó modokkal?
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #37469 üzenetére
LC-vel mondjuk ilyen gondom nincs és még bottleted se vettem (legalább eszembe juttattad). Nem mondom, néha összehoz olyan monstát, amit valamivel tovább tart gyepálni, de az se vészes. Map modokra viszont odafigyelek (megyek a lvl100ra), ha azt nem nézném, akkor párszor tuti megfektettek volna.
Lokids: Az konkrétan nagyon sok. Nem tudom mivel megy el annyi idő. Slicchának szerintem, ha 3 percnél többet kell eltöltenie egy mapon, már idegrohamai vannak.
-
Lokids
addikt
válasz brunnehilde #37473 üzenetére
De az hogy? Az arra nem elég, hogy a map 1-ik feléből a másikba sétálj. És akkor még körül se néztéál, me se csináltad a dolgokat a mapon.
-
San398
őstag
válasz brunnehilde #37468 üzenetére
Közben tibee77 segítségével átraktam az atlas fát, Incursion és harves az ami ki lett rakva. Már két locus összejött (2x150C)így szépen gyűlik a chaos
Köszi neked is meg tibee77-nek is-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
TrollBalint
addikt
-
wiggen123
senior tag
Clear speedhez jó tanács: feljebb kell tenni a loot filtert. Amig a cromaticot szivogatja fel valaki egyesével, addig nem lesz divine eső. Mindennel lehet pénzt keresni, ki mit szeret. Én pl. blight-ot teszek minden mapra, mert szeretem, volt hogy delirium orbos mapon volt 2 cassia és a végén 14 rewardig felmentem veluk
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
TrollBalint
addikt
válasz wiggen123 #37481 üzenetére
2 Cassia? Azt nem törölték? Mert egyszer írták, hogy ezt megszüntették, mert valami gondot okozott, bár ott a vonatkozó Atlas Passive-ra írták ezt.
A Blight nekem is nagy kedvencem amúgy, de lassan le kell állnom vele és valami másra átállni...https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
wiggen123
senior tag
válasz TrollBalint #37482 üzenetére
Volt most, úgyhogy létezik 1 mapon 2 cassia. Ki van zárva sok content így compassal + fortune favours the brave el adott 2-t is 1 mapra (ritual, ayss, blight, breach van engedélyezve). Lehet a feltolt pack size miatt is adja be, használom a groving hordet is (delirium alatt érdekes méreteket tud ölteni a blight, de legtöbbet azért hozom )
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
válasz TrollBalint #37482 üzenetére
Ahogy wiggen123 is írta van 2 Cassia. Nálam is volt mapon, de én nem használok compass-t, + fortune favours the brave-et és a groving horde sincs kirakva( kérdés ezek közül bármelyik is növeli e az esélyt)
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
TrollBalint
addikt
akkor csak az az Atlas Passive zavart be ezek szerint. A magyarázat - amire már nem emlékszem pontosan - alapján nekem úgy tűnt, hogy a 2 Cassia-val vannak a bajok, de ezek szerint mégsem
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Lokids
addikt
Azt tudja valaki, hogy az Orb of Horizon miért csak 4 mapot enged pörgetni T16, mikor 2 voidstone jóval több T16-os mapot engedélyez?
-
freddirty
senior tag
válasz Lokids #37486 üzenetére
A mapok tier szintje egy nem annyira dokumentált dolog a GGG részéről (mint sok más ugye). De a mapoknak minden ligában van egy "természetes" tier szintje. Ez így van már sok éve, tehát ha pörgetsz egy mapot orbbal akkor a természetes map poolból fog választani az rnd. Ezt láthatod ha kiveszed az összes watchstone-t. Régebbi atlaszon ez nem volt annyira egyértelmű vadászni kellett a neten az infót minden ligában hogy mi a természetes pool.
fred
-
TrollBalint
addikt
Valaki el tudna látni pár hasznos tanáccsal?
Ezt a buildet követem: Pathfinder Toxic Rain
De a sebzésem elmarad a videóben láthatótól. Empower csak level 3-as jutott, és az amulett sem +2-es (mondjuk a linkelt PoB-ban is +1-es van) valamint az íjról is hiányzik még az increased chaos damage over time, de ezek összesen nem adnak olyan sok damage-t, mint amivel el vagyok maradva. Legalábbis a PoB szerint.
A PoB-ban 7,6M a DoT sebzés, nekem kb. 2,3 (ha az emlitett hiányosságokat pótolnám, akkor lenne kb. 3M) Mit nézek be? (az mondjuk más kérdés, hogy amit a videóban mutat dolgokat, nem teljesen az van a PoB-ban, de az most talán mindegy .)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz Lokids #37486 üzenetére
Ahogy fred is irja, csak azt pörgeti, ami eredetileg, voidstone-ok nélkül is t16. Elég gyenge eresztés lett ebben a ligában, 4-ből 3 mapot utálok, egyedül a toxic az, ami elmegy.
TrollBalint: Nem értek a buildhez, de ami szembetűnő, hogy a config alatt a TR overlapping pods 7es, a withered stacks 15-ös. Ez a kettő együtt tizszerezi a dps-t nála. Nem csak simán ezeket nem állitottad be jól?
-
Har_melin
addikt
Hülye kérdés, de van valami visszajátszási vagy halál előtti automatikus snapshot lehetőség a játékban, ha egyébként nem készítek videót vagy streamelek?
Megint egy meta monsztába haltam bele (háromszor, pedig már annyiszor megfogadtam, hogy ilyenkor kész, nem próbálkozunk újra ) és leginkább az bosszant, hogy nem tudom, mibe? Valamilyen DoT sebzés volt, de eléggé próbálok figyelni az összerakásnál és nem vettem észre, a harc közben meg nem a debuff ikonokat lestem. Így most hiába a -30% XP, nem tudom, hogy mit kellene kerülnöm? Időnként ennyi év után is úgy érzem magam, mint a diák, aki állandóan egyest kap a dolgozatára, de a tanár nem mutatja meg neki, hogy mi volt a hiba.
-
Har_melin
addikt
válasz freddirty #37487 üzenetére
Ezt én se tudtam, még jó, hogy elvertem jó párat arra, hogy City Square-t próbáltam csinálni...
A favoured map valahogy nem igazán látszik a dropon - ki van rakva 6 CS (ennyi slotom van egyelőre), ehhez képest a múltkor kifejezetten bő termésű T16 mapon az 5 T16 mapból egy se volt az és egyébként is fényévenként egyszer esik.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #37491 üzenetére
Korábban ki volt rakva a singular focus, és alig esett. Amióta kivettem, azóta meg annyi van (fav map), hogy még el is adhatnék belőlük. Egyrészt meglett az összes voidstone és a fav slotokból is csak 1 hiányzik (feared), szóval ezeket nem árt unlockolni. Másrészt sliccha tippje is bejött, érdemes connected mapokat rakni fav slotba. Pl atoll - coves. Ez a kettő van bent nekem is, meg persze city. Arról nem mondok le, főleg, hogy metamorphot tolok.
Ami a metát illeti, nagyon sokat lenyomtam már (map végén kettő + minden mapon dob annyi szervet, hogy maponként átlag 1 lab is összejön), és nem nagyon fektettek meg. Map modokat megválogatod? Én eléggé. Build jól birná, de utálom, ha "szenvedni" kell. A "trükk" itt annyi, hogy chisel, trasmute, aztán alterral kipörgetem 40% fölé, és nyomok rá egy regalt. A drop igy is nagyon jó (a %-ot pótolom atlas passzivról), cserébe jól kezelhetők a map modok. Igy lett meg a lvl100 elég lazán.
-
Lokids
addikt
válasz Har_melin #37490 üzenetére
Ezt én is rühellem. Multkor mentem (RF inq), minden hal, majd hirtelen halál. Pislogok mi történhetett, visszamegyek, megint hirtelen halál. Visszamegyek megint és minden újra szépen hal, meg se tudnak karcolni. És fogalmam sincs mi ölhetett meg.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #37492 üzenetére
Nem a map mod volt, azt már addigra végig toltam gond nélkül. Egyértelműen valami DoT sebzés volt, amit nem kompenzált a Bottled+regen, mert láttam, hogy meg fogok halni, csak nem tudtam mit csinálni. Corrupted blood nem játszik, azt jewellel már megoldottam, nem tudom, mi lehetett.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #37489 üzenetére
Nem, arra figyeltem, és igyekeztem úgy beállítani, hogy a valós legyen. Mondjuk a withered nem tudom mikor meg hogyan stack-kel 15-re, mert pillanatok alatt leverik a ballistákat. Ettől függetlenül 15-re állítva is kb. fele a sebzésem, de érzésre még kevesebb, a videóban látottaktól.
Har_melin: nem tudom dot-e, de engem a földön kúszó kis sárga (arany? ) színű plazma gömbök szoktak megölni, amik követnek ráadásul. A toxic rainnek köszönhetően kb. semmit nem szoktam látni, ami a földön van, így minden ilyesmi veszélyes rám
-
LittleBoss67
aktív tag
Segítene valaki abban, hogy a konzolon miért nem használja a map device a scarabokat ?
Bármelyiket teszem be, a térkép fut, de gépezetben ott maradnak a scarabok.
Természetesen master nincs kiválasztva.
Nem találok mástól beírást a problémára, vagy csak rosszul keresem.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz LittleBoss67 #37496 üzenetére
Melyik masterre gondolsz? Van a scarabos, ahol 10% eséllyel nem használja a device a scarabot, meg van a másik, ahol egyáltalán nem tudsz használni semmit a Divine Vessel-en kívül, de 50% eséllyel lesz valami kontent a mapon.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz TrollBalint #37497 üzenetére
Köszi. Nem goldoltam, hogy ez a divine vessel a ludas. Leveszem.
Mindig csak követek valakit. Szoktam így járni. -
TrollBalint
addikt
válasz LittleBoss67 #37498 üzenetére
Igen, az egy trükkös node, mert ezt a részét nem szokták az emberek elolvasni Én csak azért nem jártam meg vele, mert egyrészt nem használok scarabokat, mert mindig elfelejtem őket Másrészt, mire odakerültem (volna) már mások belefutottak
-
wiggen123
senior tag
Úgy érzem még sokan ligáznak. El lehet adni sok szir-*art Mi lehet ennek az oka? Arcnemesist kivették, az sokat segített szerintem. Jobban várom PoE 2-t mint Dio 4-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest