Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #37538 üzenetére
Nagyon meggyőző, főleg a videó
Pobot nem néztem még, de lvlingre tudnál adni pár tanácsot?
Illetve mi az ami kerülendő ezzel a buildel, mi fáj neki nagyon? Sanctum pl.?[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #37550 üzenetére
Nem ment el eddig rá sok, végül is 2div-ért vettem egy implicit nélküli impulsát csupa fehérrel, elég jó statokkal, a többi cucc (kesztyű, öv, sisak, pajzs és a +1fractured dagger) meg kb. talán még egy fél div volt összesen. A daggerre majd még költeni kell, csak nem nagyon akarnak essence eladással vacakolni azok, akik hirdetik.
Kérdés: mikortól váltottál át a LC-re és addig mivel mentél?
Védd a fákat - egyél hódot!
-
LittleBoss67
aktív tag
Miért kell kirakni minion ágat olyan buildeknél is, ahol max. 1 gólem van? Mondjuk jelen esetben egy corrupting fever, spectral helix buildnél .
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #37544 üzenetére
Eddig két buildedből 2 nem jött be, vagy úgy is mondhatnám, hogy kétszer hallgattam rád és kétszer nem jött be. Miért pont a metamorph-nál hallgatnék rád
Amúgy már levettem a full metamorph-ot, annyira nekem nem hozta, catalyst miatt azért rossznak se mondanám, de inkább Har_melin-nel értek egyet a rouge tekintetében. Van amelyik pikk-pakk meghal, van amelyiknél meg azt se tudom mitől halok meg full életről. És meglepően ritkán dobál catalystot és szervet is. (mondjuk én csak úgy toltam, amikor beadta mapra, scarabbal nem)És érdekes módon, azokat a bossokat jobban tudom ölni, és kevésbé halok, amelyiknél ott van Maven is
Facetankolni nem csak az öregek tudnakhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz LittleBoss67 #37553 üzenetére
A válaszhoz jobb lenne látni a PoB fájlját a buildnek. Lehetnek rajta olyan passzív-gear szinergiák, ami miatt megéri.
Az RF juggnál pl. sokszor egyszerűbb volt minion dmg-es cuccot craftolni, mint fire dmg-et (pontosabban a minion dmg modok is jók voltak), ha ki volt rakva a Spiritual Aid, pedig az a build egyáltalán nem is használt miniont egyébként.Védd a fákat - egyél hódot!
-
brunnehilde
senior tag
Levelingre az OOS, storm brand, lightning conduit trió és ezek tetszőleges kombinációja teljesen rendben van, szokásos leveling gearrel (berek gyűrű jó dps boost). Map modok közül amit nem tud megcsinálni, az az elem reflection (erre ott van a sextant mod), meg még van pár, amiket meg lehet csinálni, de én szeretek elkerülni. 70%+ avoid elem ailments, 60% reduced effect of auras, no life és mana regen.
Liga contentből nem nagyon van olyan, ami kifejezetten "tiltólistás" lenne. Sanctumban (nagyon keveset toltam), úgy tudom a SB elég jó. Komolyabb bossok ellen is az SB+LC kombót használom (chain és elem prolif helyett culling+divergent innervate supportokkal).
Har_melin: Tendrils+OOS, és amint lehetett, már az LC-t használtam. Herald of Ice-al, Light of Lunarissal (már lvl28-tól használható) és berek gyűrűvel (gyűrűkkel).
TrollBalint: Még mindig nem a buildekkel van a gond, hanem veled. Aki nagyjából mindent máshogy és forditva csinál, mint ahogy a leirásban van...
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
félisten
válasz LittleBoss67 #37557 üzenetére
De van olyan passzív amitől rád is vonatkozik a minion attack speed meg minion damage. Csak rá kéne nézni a fára, ugye.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz Plazmacucci #37558 üzenetére
Nézem én, csak nem látom. Az összes nod-ot végig böngésztem, a skilleket is, ámbár csak futólag megszemléltem. Tudom sose leszek még félig sem jó ebben a játékban, ezért próbálok szájbarágós buildekkel játszani. Ezt se kérdeztem volna, de előzőleg indítottam más karaktert, és ott sem jöttem rá miért van minion (RF).
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #37556 üzenetére
Vagy a leírás van fordítva, nemdebár?
Attól, hogy mindenki szembe megy veled, még nem jelenti azt, hogy Te mész rossz írányba Én eszerint élekhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
San398
őstag
válasz LittleBoss67 #37559 üzenetére
Ahogy Har_melin is írta a Spiritual Aid az aminél a minon sebzése rád is hat
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
válasz LittleBoss67 #37559 üzenetére
7 db jewelt használ, mindegyiken 15% minion dmg-el, az 105% increased.
Valószínűleg szüksége van a buildhez a Sovereignity csoportra meg a Purity of Flesh-re, ezért amúgy is fel kellene mennie oda. Akkor pedig a minionos blokkal több sebzést tud kinyerni, mint ha azt a hét pontot máshol, a fa alján költené el. Ott meléé fegyver specifikus blokkok vannak, ez a build meg wandot használ.Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #37538 üzenetére
"Mapozásra Haste+Diamond Flask, bossok ellen Wrath+Bottled."
ezt így hogy? a Haste zöld, a Wrath kék, állandóan színezgeted a sisakot?
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #37564 üzenetére
"Fehér luk" a legjobb. Vagy kiveszem az enlightent, és nem aktiválom a bannert. Egyébként meg nem túl sűrűn cserélgetem, a bossok itt olyan kaliberű főgenyákat jelentenek, mint Maven vagy Sirus, nem mezei map bossok. Azokat simán lenyomom hasteval is, vagy ha sikerül összeraknom valami nagyon hülye meta monstát (crit resi, 125% more life és egyéb hülyeségek egyben), akkor kijövök bottledért, de ilyen "gondom" is csak azóta van, amióta meglett a lvl100 és már nem izgatnak annyira a map modok.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #37567 üzenetére
OK, köszi!
Technikai kérdések, mert végre be tudtam rakni az LC-t.1) Ez pontosan hogyan működik? Tudom, hülyén hangzik, de nem teljesen tiszta, hogy milyen hatókörben mit csinál? Azt tapasztalom, hogy miközben az esetek 98%-ában a 4L LC + 3L-en az OOS szinte azonnal kinyír mindenkit a környéken, időnként hiába nyomom a jobbklikket, nem történik semmi.
3) Mennyiben más Storm Branddel mint OOS-sel?
-
gdevil
aktív tag
Metamorph-hoz.....
Én mindig szerettem, mert egyszerű, csak végig kell menni a pályán a végén meg "csak leütni" a bosst.
De eddig még nekem sem hozott korábban sem túl sok "pénzt".
Sirgog rakott ki egy videót, ahol jól kielemzi, de az angolom sajnos elég gyatra, hogy megértsem.
Mindenestre ha valaki megnézné, és összefoglalná hogy mit kell csinálni, akkor lehet hogy megérne egy próbát a Meta....[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz gdevil #37569 üzenetére
Megnéztem, összefoglalva:
Szinergia: Heist, Essence és Incursion csoportok is könnyen elérhetők, alegtöbbhöz nem is kell plusz pont.
Veszély: Sallazang a legnagyobb szívás, de mivel ő szóló boss, amúgy se nagyon futná az ember.
Scarabok: a rusted gagyi, érdemes polished-ra beváltani, a gilded pedig mászthev , ha erre állsz rá.Meta passzívok:
Intrinsic Darkness: csak a liga legeleján vagy SSF módban, egyébként használj helyette scarabot.
Wealth of Knowledge: nem rossz, de nem az igazi. (Én pl. nem raktam ki.) Az előtte lévő két kis passzív viszont nem rossz, mert a mapon lévő monsztákból több lesz a bónuszt is adó, jövedelmezőbb metát lehet belőlük összerakni.
Unethical Experiments: Szerinte nem éri meg, mert a meta elég rippelős lehet. Szerintem viszont HA elég tankos a karid, akkor az a százszoros XP (1000% az tízszeres és ez ugrik minden 10%-nyi VAT töltésnél) elég szép gem szintezéshez, amit Brünne is írt. Ott ráadásul még halál esetén sem bukod a megszerzettet. A plusz scarabok is jól jönnek ahhoz, hogy ne kelljen mindent venni.
Replicated results: Mászthev. Ez teszi lehetővé, hogy a mapokon két metát is összeállíthass. Ezért célszerű olyan mapokat futni, amin legalább két boss van.
Organ Donor: a bossok szerveiből dupla esik, a többi bónuszos elem jutalma pedig duplázódhat. Mászthev, ha Thane laborjában is akarsz metákat összerakni.
Catalysing Fluid: több catalyst fog esni. Van egy sextant mod is, ami duplikálja, én nem használtam még, de majd kipróbálom.
Escaped Experiment: megint egy rippelős opció. Akkor is belefuthatsz pl Sallazangba, ha soha nem futod a mapját.
Imperfect Anatomy: az összerakott metának kevesebb élete lesz és kevesebbt sebez. (és 2x5%-kal csökken az AS-e is.) Nincs árnyoldala.
Fine Specimens: több élete lesz és nagyobbat is sebez, cserébe a mapon(!! csak ott, a labban nem) összerakott metából 36% eséllyel dupla loot esik.Befolyásoló notable passzívok:
(U)Wandering Path:(/U) nem, mert bukod az organ bónuszokat.
Grand Design: esetleg, ha kell a plusz pack size, de csak ha gilded scarabokkal futod a metát.
Growing Hordes: nem. Metát a belőle eső loot miatt fut az ember, azt meg hazavágná.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz gdevil #37571 üzenetére
Szerintem ez attól is függ, hogy mennyit játszol és melyik tartalmakat szereted. A metával nem kell sokat foglalkozni, nem vesz ki a játékból, cserébe még tankos builddel is bele lehet halni. (Én pl. a mai napig nem tudok rájönni, milyen DoT sebzésbe haltam be többször is, mert szerintem nem raktam bele olyan modot.) Én szeretem, de ízlések és pofonok.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #37568 üzenetére
Lerakod az OOS-t. Ez nálam már úgy berögzült, hogy amint megállok bárhol, automatában nyomom. Igaz, korábbi buildjeimnél mindig volt supportra, szóval nekem nem újdonság. 100%-os shockkal instant shockkolja a közelében lévő monstákat. Elem proliffal + Chainnel ez jókora területet lefed. Rögtön utána LC, sebzi az összes shockolt monstát. Leveszi a shockot, ezért kell olyan support, amit, ha egyszer leraksz, folyamatosan hitel (OOS, Brand). És ezért nem ér semmit, ha csak az LC-hez raksz olyan supportokat, ami a castot növeli (sisak enchantot is beleértve), ezeket mellőzd. SB inkább bossokhoz jobb, nagyobb sebzés, magasabb shockot tud felvinni, viszont mapozáskor körülményesebb, sokkal jobb a clearje az OOS-nek. SB jó lehet még pl sanctumba, vagy mondjuk blightnál, ahol távolba szórhatod, nem kell rohangálni fel-alá.
gdevil: Én szépen keresek metamorphal. A kulcs a mapon töltött idő, pörgetni kell őket. Passzivon az összes pontot kiraktam, kivéve azokat, amik a meta esélyét növelik a mapon, helyette scarabot használok. Gildedbe megéri befektetni. Meg persze olyan map kell, ahol legalább 2 boss van, és nem árt, ha van meta stash tabod (40pont), különben logisztikázni kell a szervekkel, nagyon paraszt módra hanyagol időnként 1-2 szervet (eye, liver főleg).
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #37573 üzenetére
Köszi, így már érthetőbb Akkor a biztonság kedvéért lehet, hogy elkezdek szintezni egy SB-t is.
-
Har_melin
addikt
Soha ne légy kapzsi, ha nem elég jó a hardvered - a mai nap tanulsága.
Gyorsan futottam egy T16 CS-t, 6harbi + Breachek és ráadásként a map modok között volt egy Beyond. Az elején erre még rádobott egy Deliriumot is - kész, powerpoint, az első harbi csoportnál már lehaltam. Mire visszaraktam az összes aurát addigra szerencsére a delirium már kezdett lejárni, de utána még egyszer sikerült ezt megcsinálnom két átfedő harbi csoportnál, ami felhozott egy csomó beyond monsztát is. Hiába tankos az RF jugg, azért nem egy AFK build.Védd a fákat - egyél hódot!
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #37575 üzenetére
ezek azok a pillanatok amikre majd büszkeséggel fog visszaemlékezni a nyugdíjas karaktered, mikor mesél az unokáknak
Bezzeg az én időmben még nem voltunk ilyen puhányok, egyedül szembeszálltam több harbival meg a mélység szörnyeivel is, sőt, egyszer még a főnökükkel is! Nem érdekelt, hogy megölt, visszamentem akkor is! Nem ám mint ti, hogy egy kis horzsolás, aztán már sírtok is
A nagy Blightolásban nekem is vissza kellett vennem mindent, mert ha már 5 szálon jöttek lények, úgy be akadt, hogy csak na. Úgy hogy együtt érzek veledhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #37573 üzenetére
Újabb technikai kérdés (már nagyon unhatod):
Azt írtad, hogy a build lelke a Burden of Truth öv - azt viszont csak nagyon későn, már jócskán mapozós szinten lehet felvenni. (Nem is emlékszem, volt-e már hasonlóan magas lvl igényű unique-kal dolgom?) Addig túlélő show? Vagy a gear többi darabja már elég erős a mapozáshoz, az öv csak az endgame boostot adja?Védd a fákat - egyél hódot!
-
brunnehilde
senior tag
-
Patrick
addikt
Indul valaki holnap Zizaran ligájában?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #37578 üzenetére
OK, köszi a felajánlást. Ma már nem hiszem, hogy játszom, legfeljebb ha belép valamelyik kinézett eladóm, akkor belogolok. csizmát, gyűrűt, amut keresek, elvben van is minden, csak offline.
-
Win-T
senior tag
Szerintetek ennek [link] a buildnek, hogy a fenében lesz elég manája ahhoz, hogy mind a négy aurát használja ami a Devouring Diademben van? Sokkal több a manám mint neki a PoB-ben és nálam mégsem fér el csak három.
És akkor még aztán azt írja, hogy: "You have enough Reservation left to use Defiance Banner..." -
félisten
-
Win-T
senior tag
válasz Plazmacucci #37582 üzenetére
Jogos a pont, de ettől a kérdés még ugyanaz sőt még érdekesebb: Hogyan-e?
-
félisten
-
TrollBalint
addikt
Ahogy előttem is írták, passzívokon lehet összeszedni kicsit, enlighten tud még segíteni, meg a sisakon van egy 25% efficiency a socketed gemekre. Plusz a sisak ad eldtrich battery-t, így csak az aurákhoz kell neki a mana.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Win-T
senior tag
válasz TrollBalint #37586 üzenetére
Tiszta sor. Nyilván a passzív fa adott, azt követi az ember ami a PoB-ben van. A 25% efficiency szintén fix a sisakban, de oda enlightent nem tudok berakni a négy socketbe ötödiknek. Skillekkel nincs gond, azok az ES-ből mennek az eldricht miatt. Mégis el sem tudom képzelni mit nézek be ami miatt nekem mégis csak három aurára elég a mana, hogy kellene beszorítani még kettőt.
-
Har_melin
addikt
A Grace-re és a skitterbotra 50%-os mastery a Reflexes és az Overprepared passzívoknál.
A sisak ad rá 25% mínuszt, a fáról generálban van 32%,
Grace: 25% *0,75 = 19
Skitter: 18% * 0,75 = 14
Malevolence: 50%
Herald of agony: 25% * 0,75 = 19
Determination: 50%*0,75 = 38
(19+14+50+19+38) *0,68 = 95,2%Befér az gond nélkül.
-
félisten
-
San398
őstag
válasz Plazmacucci #37590 üzenetére
Érdekelne melyik cluster jewel ez? Linkeljél már nekem egyet a trade oldalról. Következő ligában jól jönne. Köszi
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
-
félisten
-
San398
őstag
válasz Plazmacucci #37593 üzenetére
Köszi
-
m.lala
aktív tag
válasz brunnehilde #37544 üzenetére
Elkezdtem, küzdök ezzel a MOM-os karival….perpill lvl 82.
6 halállal lement a kezdés ami új rekord a 4. laborban konkrétan végigsétáltam írd és mond semmi nem sebezte…. nem akartam elhinni..mármint csapda…namondom ez egyenes út T16ig..hát nem….
ugyanaz az előnye mint a hátránya…mindent a manából és a mana regből merít és minél erősebben küzdöttem annál nehezebben állt össze…a legnagyobb baja, hogy letudják ütni róla fullosan a manát és akkor nyekk és az akkor történik meg amikor hirtelen kap nagy sebzést vagy sok kicsit. Az a 300 körüli manareg nem menti meg….a 4.labor segített meg a pantheon is, de hogy ezzel hogy a toszba tud a srác játszani igazán durva mapokat el nem tudom képzelni….Szóval a sajátom inkább be sem linkelem, apróságokon megy el millió dps jóval összetettebb karakter mint vártam és kb. a linkelt álomkari negyedét sebzem, pedig a fő itemek megvannak…de nem adom fel és átraktam tendrilsre….mert az nekem jobban adja…Ebből a szempontból megnézed nekem?
Kivettem a large jewelből a clear mind cobalt jewelt merthogy már nincs….pótlására crit multi manareg jewelt gondoltam.
Gyűrűből is kikaptam a precursort mert +1 power chargosat egyenlőre venni szinte esélytelen meg irreális 15-20 divért mikor az egész build volt eddig annyi.
Fő kérdések mit lehetne elkövetni, hogy jobban regelje a manát esetleg tankosabb legyen, vagy ebben ennyi lenne?
Tendrilsnek a 2 lightning mastery pont ad valamit vagy az csak az arc-nak volt jó?
Tendrils Hiero [link]Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
félisten
-
donki
senior tag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni. Pinnacle bossok még sohanem mentek le nekem, de most megint elkezdtem játszani, és készítenék egy karaktert ellenük. Mi a helyes megközelítés, ha amúgy béna vagyok a sebzés elkerülésében. Nagyon magas dps, hogy rövid ideig tartson, vagy olyan tank készítése, ami kibírja a sebzésüket? Ez utóbbi megvalósítható egyáltalán?
-
Péter86
csendes tag
Nekem sebzésbe az explosive arrow elementalist-ot még semmi se közelítette meg soha szerintem. Pedig írják, hogy a seismic trap még mindig milyen op, nekem nem tűnik annak egyáltalán. Egyik streamer 1 Div össz költségből megölte az összes über bosst vele, nem rég néztem
-
brunnehilde
senior tag
válasz m.lala #37595 üzenetére
Hátőőőő.... rálestem. Régen voltak MoM-os buildjeim, és elég jól működtek, de annál, amit belinkeltél, nem csodálom, ha papir. Ugye, kapásból az a mana regen, az nulla. MoM-hoz mérten. Ez mellett önmagában a MoM nem elegendő védelem. Hasonlóan működik a burden öv, amit most használok, de az mellett van egy tonna más védelmem is. Armour, knockback, chill, life on hit, block, 50+% chaos resi. 28k effective hit pool nagyon kevés. Nem nagyon tudok mit javasolni, azonkivül, hogy egy az egyben másold le a buildet, amit követsz, vagy hagyd a fenébe, és esetleg tegyél egy próbát az LC Inq-emmel.
-
brunnehilde
senior tag
Uber pinnacle bossokra gondolsz, vagy simákra? A simákat már bármilyen működőképes builddel le lehet nyomni, uberekre meg vannak brutál dps-es farmoló buildek. Nem is olyan drágák tudtommal. És akkor a kérdésedre is választ kaptál, inkább dps kell ezeknél, mint védelem. Nézz körül, lehet itt is tudnak ajánlani egy-kettőt, de ennyivel ligakezdés után már kevesebben olvassák a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest