Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Esetleg érdemes lenne átnézetni a gépet pl. kaspersky boot "lemezzel" [link] nehogy valami a háttérben működjön, aminek nem kellene
-
vorosmarti
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem megy az uninstall? Akkor vmi komolyabb gond van vele. Ha kézzel letörlöd a könyvtárat és a beállításait, eltávolítod a telepített programok listájából, utána érdemes egy vadiúj telepítést csinálni egy frissen letöltött installerrel. Nem szép megoldás, de én ezt csinálnám...
-
vorosmarti
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Azt nem tudom h miért van, de nagyon gyanús/furcsa h magyar nyelvű. Már hónapok óta nem támogatják a magyar nyelvet. Megnéztem, nekem is teljesen angol. Érdemes lenne letúrni, és egy új telepítéssel megpróbálni...
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Miket próbáltál a hiba kiküszöbölése érdekében? Csak azért, mert akkor egyszerűbb nekünk is segíteni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Fél perce lestem, itt minden ok vele.
-
sepsi0
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ügyfélszolgálat...
Felhívod őket és jelszóemlékeztető helyett küldenek egy kódot emailben és azt kell bediktálni nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest