Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Már az elején is mondtam, hogy talán el kéne olvasnod az EULA-t.... [link]
"2. Information Collected By Automated Means
In addition to personal information described above in the Consent Declaration as well as information that you provide Origin directly, Origin collects non-personal data such as Application usage statistics (for instance, if and when you experienced unsuccessful installation), operating system (such as service pack, drivers and support DLLs such as DirectX version), information about hardware types as well as CPU information.
As described above, this information is needed to provide you with excellent, leading edge service. No information such as pictures, documents or other personal data unrelated to the Application’s performance on your system is accessed or collected. The collection and use of information by Origin helps ensure that you are able to access your games with as little technical difficulty as possible and are able to enjoy the best experience EA has to offer."Amiről meg kérdezel az kb. 2 éve nem létezik. [link]
"Egy kérdést tettem fel amire érdemben senki sem képes válaszolni viszont jönnek a nagy megmondó emberek."
Egy kérdést tettél fel, amit 2 perc google használattal ki lehett volna deríteni. A kirohanásod után ne várj mosolyt és vállveregetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest