Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Már az elején is mondtam, hogy talán el kéne olvasnod az EULA-t.... [link]
"2. Information Collected By Automated Means
In addition to personal information described above in the Consent Declaration as well as information that you provide Origin directly, Origin collects non-personal data such as Application usage statistics (for instance, if and when you experienced unsuccessful installation), operating system (such as service pack, drivers and support DLLs such as DirectX version), information about hardware types as well as CPU information.
As described above, this information is needed to provide you with excellent, leading edge service. No information such as pictures, documents or other personal data unrelated to the Application’s performance on your system is accessed or collected. The collection and use of information by Origin helps ensure that you are able to access your games with as little technical difficulty as possible and are able to enjoy the best experience EA has to offer."Amiről meg kérdezel az kb. 2 éve nem létezik. [link]
"Egy kérdést tettem fel amire érdemben senki sem képes válaszolni viszont jönnek a nagy megmondó emberek."
Egy kérdést tettél fel, amit 2 perc google használattal ki lehett volna deríteni. A kirohanásod után ne várj mosolyt és vállveregetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xduoo TA-20 plus csöves fejhallgató erősítő tuning csövekkel
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- Logitech G535 Lightspeed Kék - Garancia (mediamarkt), gyönyörű állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest