Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Már az elején is mondtam, hogy talán el kéne olvasnod az EULA-t.... [link]
"2. Information Collected By Automated Means
In addition to personal information described above in the Consent Declaration as well as information that you provide Origin directly, Origin collects non-personal data such as Application usage statistics (for instance, if and when you experienced unsuccessful installation), operating system (such as service pack, drivers and support DLLs such as DirectX version), information about hardware types as well as CPU information.
As described above, this information is needed to provide you with excellent, leading edge service. No information such as pictures, documents or other personal data unrelated to the Application’s performance on your system is accessed or collected. The collection and use of information by Origin helps ensure that you are able to access your games with as little technical difficulty as possible and are able to enjoy the best experience EA has to offer."Amiről meg kérdezel az kb. 2 éve nem létezik. [link]
"Egy kérdést tettem fel amire érdemben senki sem képes válaszolni viszont jönnek a nagy megmondó emberek."
Egy kérdést tettél fel, amit 2 perc google használattal ki lehett volna deríteni. A kirohanásod után ne várj mosolyt és vállveregetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Alkoholista nevelde
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest