- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Ahogy nézem a könytárat a beszúrt képen... valamit nem jól csinálsz ott.
Csináld azt amit írtam a könyvtárakkal.
BF3\origin games ?? az mi?

Mondom alapból az van ott hogy Program files bla bla\Origin Games
Ezen belül hoz létre egy "Battlefield 3" vagy ilyesmi könyvtárat maga az Origin.
Azt tedd át egy új helyre, de az új helyen is ez a struktúra kell.
Tehát az Origin az új Games könyvtáron belül fog dolgozni!!Szerintem ezt rontod el azért nem találja mert te direktbe a BF3 mappába állítottad szerintem az egész Origin könyvtárat... de az nem jó, egy szinttel "feljebb" állítsd az Origin könyvtárat, a BF3 könyvtár "fölé".
És tartsd meg azon belül a "Battlefield 3" nevet amit az Origin magától ad neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest