- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Z16XE 2003-as 1.6 16V comfort
Naszóvalkérem... Tegnap szervíz lapos ráköt. A lamdba lekötésen kívül ami még benne volt egy hibakódot dobott a bal első kerékhez álló helyzetben, aminek a számát sajnos nem tudtam lelesni.. tehát annak sok köze nincs az egészhez.
Szerelő is azt mondta lehet EGR is. Sajnos január első hetében tudja csak megnézni. Meg mondott még pár lehetőséget, de ahhoz jobban át kell majd vizsgálni a motortérnél. Valamiről hablatyolt, hogy egy negyedet vagy mennyit elfordulhatott és ezért nincs szinkronban a motor... Ezt már nem tudtam megjegyezni, felfogni.

Tegnap üresben megbőgette párszor szegényt, azt hittem szétesik, viszont mintha azóta javult volna a helyzet.
Nem szűnt meg, javult. Mintha több ereje lenne az autónak és rángat még mindig de mintha kevésbé lenne morcos.Reggel mondta egy ismerős, hogy nem lehet, hogy vizes a benzin?

Az igazsághoz tartozik, hogy egy ideje kis kúton tankolok, és most ráparáztam, úgyhogy visszamentem a szokásos kútra és most egy ideig ott fogok tankolni, remélem hozz valami változást.
Az EGR csatit is kipróbálom. Azt hol találom?üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest