Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

válasz szaki1986 #68869 üzenetére

Szerintem elsö körben ne a kattogas miatt fajjon a fejed :D

Ha egy rugo el van törve, az nem vicces, nem hiszem, hogy kamubol beirna ilyet a markaszerviz, ha nem lenne igaz. A fekek Ausztriaban ugyan csak könnyen kopnak, ha dombosabb helyen volt hasznalva. Nekem pl hullamosodott a fektarcsa, ezert volt egy kis remeges neha fekezeskor. Ilyen nem jelentkezik? Mennyi idös, mennyi km van a kocsiban?

Olajrol annyit, hogy mivel turbos a jarganyod, erdemes sürübben cserelni. Ha sok a rövid tav 10k km is indokolt lehet, de 15k nal en nem varnek többet egy cserevel. (Ez csak ilyen FYI tanacs :) )

Amugy szerintem se markaszervizbe szervizeltesd az autodat....kell egy jo szakszerviz es ott :K

Motorrol irhatnal par dolgot, masnak tudtommal nincs 1,4 turbos astraja, pedig fel-fel merül neha, hogy milyen lehet. (mennyi km van benne, hogy alakul a fogyi, milyen hasznalat mellett stb :) )

(#68870) Ferike81 en ugy tudom, mindenki ugyan azt az üzemanyagot kapja otthon, csak az adalek mas, meg esetleg valamit még ciganykodik vele nemelyik kutas....kiveve az OMV az Osztrak finomitobol kapja

Új hozzászólás Aktív témák