- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
szaki1986
üzenetére
Szerintem elsö körben ne a kattogas miatt fajjon a fejed

Ha egy rugo el van törve, az nem vicces, nem hiszem, hogy kamubol beirna ilyet a markaszerviz, ha nem lenne igaz. A fekek Ausztriaban ugyan csak könnyen kopnak, ha dombosabb helyen volt hasznalva. Nekem pl hullamosodott a fektarcsa, ezert volt egy kis remeges neha fekezeskor. Ilyen nem jelentkezik? Mennyi idös, mennyi km van a kocsiban?
Olajrol annyit, hogy mivel turbos a jarganyod, erdemes sürübben cserelni. Ha sok a rövid tav 10k km is indokolt lehet, de 15k nal en nem varnek többet egy cserevel. (Ez csak ilyen FYI tanacs
)Amugy szerintem se markaszervizbe szervizeltesd az autodat....kell egy jo szakszerviz es ott

Motorrol irhatnal par dolgot, masnak tudtommal nincs 1,4 turbos astraja, pedig fel-fel merül neha, hogy milyen lehet. (mennyi km van benne, hogy alakul a fogyi, milyen hasznalat mellett stb
)(#68870) Ferike81 en ugy tudom, mindenki ugyan azt az üzemanyagot kapja otthon, csak az adalek mas, meg esetleg valamit még ciganykodik vele nemelyik kutas....kiveve az OMV az Osztrak finomitobol kapja
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD FX
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)