Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Nekem elsö blikkre teljesen korrektnek tünik!
Elvileg Magyar, szoval kerd el az alvazszamtot es rendszamot es kerdezd le a km allast, kerdezz utanna opel szervizben, hatha tudnak rola valamit.17 es gumival nem lesz semmi gond szvsz. Gumi dragabb ez teny, viszont ha mar megvan a felni, en megtartanam, ez igy nekem a legszebb H astra felni
Telinek egy struktur 16 os szett es kesz.A sport felszereltseg szerintem pont ezt a felnit jelenti, meg a felbör ülest. A fek az motor merettöl függ, nem a külsö csicsaktol
Innen lehet azt is latni pl, ha van valami bmw M packel 19" felnivel, de benne a tarcsa egy kis pogacsa, akkor ott csak a füst nagy, lang nincs 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elvileg Magyar, szoval kerd el az alvazszamtot es rendszamot es kerdezd le a km allast, kerdezz utanna opel szervizben, hatha tudnak rola valamit.
Telinek egy struktur 16 os szett es kesz.