Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
oliwire
üzenetére
Ezek csak szvsz dolgok azert, en sem vagyok szakertö, csak amiket tapasztaltam, azt irom. A BP vel meg csak ovatosan...rengeteg a simlis nepper...plane ha ilyenben gondolkozol, hogy beszamitani, ujat elhozni. Inkabb a privat uton eladni, privat uton venni egy masikat formát próbálnám eröltetni.
Esetleg Neked is leirom, amit le szoktam, hogy moblie.de t erdemes lehet megnezned, sokkal nagyobb a valasztek mint otthon es jo esellyel talalhatsz egy jobb vetelt hasonlo aron. Behozni, lepapirozni, nem nagy kunszt, ha van idöd kicsit bele asni magad a temaba.
(#62049) w333, (#62048) beg
+1. Nekem is volt mar olyan, hogy a mögöttem allonak csuszott a kuplung vagy valami szij es a dugoban ahogy haladtunk ugye kb az en haladasi ütemembe jött a hang es füleltem kiguvadt szemekkel egy darabig, mire leesett 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
+1. Nekem is volt mar olyan, hogy a mögöttem allonak csuszott a kuplung vagy valami szij es a dugoban ahogy haladtunk ugye kb az en haladasi ütemembe jött a hang es füleltem kiguvadt szemekkel egy darabig, mire leesett