Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Szada85
üzenetére
Én is jártam hasonlóan, de én szerencsésebben helyzetben voltam/vagyok, mert itthon történt velem. De én most házra spórolok, és amíg lehet, addig taposom az öreget.
(#61204) Declare: Totalcaron pár éve az akkori új Fiesta tesztjében mondta el Vályi, hogy a Ford 200.000km-es élettartamot adott meg arra az 1L-es, turbós motorra. Bizonyíték. Az hogy a többi gyártó ezt így nem közli, az saját szegénységi bizonyítványuk.
Az öreg szívó-benzinnél akkor van szükség motorgenerálra, ha a motor életében volt/ak olyan periódus/ok, amikor nem vigyáztak rá (nem volt meg a 10k-s olajcsere stb...). Ha rendesen karban volt tartva, akkor örökélet + 1 nap. Ismerek olyan Stiftet, ami bőven túl az 1 millión. De olyan E60-as 530D-s BMW-ben is ültem, ami túl volt az 1 millión. Az utóbbinak csak a kereke törött ki a helyéről a gányolások miatt. Tehát vannak az újabb autókból is olyanok, amik nagy futásteljesítményre képesek, csak mocskos ritkák. Jelenleg ha új autót kéne vennem, akkor max. Mazda Skyactive 2L-es szívót mernék. A többiben nem bízom.(#61207) AMD Power: Kinézek az ablakon, és tele a lakótelep max. 5 éves autókkal, amik hónapok óta oda parkolnak, tehát panelszökevényeknek vannak ilyen kocsijaik. (Skoda SuperB, BMW 5, A6-os Audi stb...) Hajam égnek áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest