Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nem, siman a belsö venti "nyekeg" ilyen ciccegös, nyekegös hangot ad, 1,2 fokozatban
gyorsabb fokozatnal nem hallani. Tuti valami ventillator csapagy szerintem
Digit klimas.Meg van meg egy jelenseg, de ez uj. Mintha a km ora alol jönne olyan hang neha, mint amikor egy megszakadt müanyag menetes valamit probalnal behajtani....ilyen egeszsegtelen müanyag pattogos hang....nehez leirni, meg a jelenseg is uj, neha jön csak elö, nem tudom mikor, vagy mitöl
. Majd megprobalom kandikamerara kapni
. Probaltam azt, hogy tenyerrel raütöttem parszor a km ora tetejen a cockpitre, hallani e valamit es igen, olyan mintha valami elszabadult müanyag ugrana egyet olyankor, ha raütök....de minden normalisan müködik, belsö levegö keringetöt probaltam, az szepen megy, minden gond nelkül, km ora is szepen dolgozik.....nem tudom mi lehet ez 
Meg volt meg egy belterben zörgö/ciripelö karpit elem, de azt mar azonositottam
szepen ki lesz ekelve...Ezek ugye azok a dolgok, amik engem megörjitenek es egyre jobban belehergelem magam....mas mag egy 8 eves astranal pont lesz@rja
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gyorsabb fokozatnal nem hallani. Tuti valami ventillator csapagy szerintem
Digit klimas.
. Probaltam azt, hogy tenyerrel raütöttem parszor a km ora tetejen a cockpitre, hallani e valamit es igen, olyan mintha valami elszabadult müanyag ugrana egyet olyankor, ha raütök....de minden normalisan müködik, belsö levegö keringetöt probaltam, az szepen megy, minden gond nelkül, km ora is szepen dolgozik.....nem tudom mi lehet ez