Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
bandi0000
üzenetére
Egyáltalán nem nagy durranás, arról nem is beszélve hogy a kmóra ilyen recsegő ropogó műanyagból van, és még csak annyit hogy eszméletlenül drága hozzá az alkatrész, pont valamelyik nap (1-2 hete) beszéltem egyik ismerős szerelővel aki javított egy Insigniát és már nem tudom pontosan milyen alkatrészről volt szó, de drágább volt mint egy A8 -s Audiba, szóval nem egy olcsó fenntartású autó

Az a baj hogy nagyon elk*rvultak az autógyártók, a kisebb kategóriák még jók pl. új Corsa és Astra ... de ezek a nagyobb kategóriás drágább autók már nem az igaziak, nagyon érződik benne az hogy ezt az autót szervizbe kell vinni mert otthon ezeket már nem lehet javítani, illetve olyan silány alkatrészekből vannak hogy elég gyorsan tönkre is megy, a mai autógyártás már nem arról szól hogy úgy csinálnak meg egy autót hogy örökké tartson, hanem úgy hogy 2-3 évente le kell cserélni ... mert széthullik leamortizálódik !

Valamelyik nap vezettem egy új Kia Ceed pontosan ilyet és kellemes meglepetés volt, nagyon össze van rakva érződik rajta a minőség tele volt extrákkal csak hogy 1 -t említsek pl. volt benne kormányfűtés is, kuplung + gázpedál + az egész futómű nagyon harmóniában van azt mondom hogy egy tökéletes autó, motorikusan pedig olyan csendes hogy ilyet én még nem nagyon láttam ... szóval ha most új autót kéne vegyek akkor mindenképp Kia Ceed !

Ismerős cég most rendelt 10 új K Astrát kíváncsi vagyok hogy milyenek lesznek, hamarosan vezetni is fogom őket, majd leírom hogy milyen

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Samsung A17 mobiltelefon
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest