- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacso
aktív tag
válasz
Calogero
üzenetére
Hát nézni kell másik biztosítót, pl. ha jól emlékszem (nem olyan rég nézegettem a konfigurátorokat) Uniqa-nal nincs ekkora differencia...
Easytronic-kot valóban lehet manuálisként is használni , de ilyen váltót nyilván azért vesztek, hogy ne kelljen manuálisan váltogatni, legalábbis nekem ez jön le, bár nem ismerem a Kedvesed...
Mindenestre én akkor is megfontolnám az 1.6-ost, sőt igazából 1.8 alá nem is adnám...mondom ezt az 1.2-es Astra után...
peterkeT: Classic II-be 1.7es dízel moci van 80LE-vel, nah ilyet is próbáltam már és ez sincs a helyzet magaslatán, bár kétségtelen, hogy 1.4 benzin-nél jobb választás, csak hát az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Peugeot, Citroën topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Mindenestre én akkor is megfontolnám az 1.6-ost, sőt igazából 1.8 alá nem is adnám...mondom ezt az 1.2-es Astra után...