- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacso
aktív tag
válasz
Calogero
üzenetére
Hát nézni kell másik biztosítót, pl. ha jól emlékszem (nem olyan rég nézegettem a konfigurátorokat) Uniqa-nal nincs ekkora differencia...
Easytronic-kot valóban lehet manuálisként is használni , de ilyen váltót nyilván azért vesztek, hogy ne kelljen manuálisan váltogatni, legalábbis nekem ez jön le, bár nem ismerem a Kedvesed...
Mindenestre én akkor is megfontolnám az 1.6-ost, sőt igazából 1.8 alá nem is adnám...mondom ezt az 1.2-es Astra után...
peterkeT: Classic II-be 1.7es dízel moci van 80LE-vel, nah ilyet is próbáltam már és ez sincs a helyzet magaslatán, bár kétségtelen, hogy 1.4 benzin-nél jobb választás, csak hát az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Marathon (2025)
- E-roller topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Path of Exile (ARPG)
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenestre én akkor is megfontolnám az 1.6-ost, sőt igazából 1.8 alá nem is adnám...mondom ezt az 1.2-es Astra után...