- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
tibee77
üzenetére
Ez a vezermütengely dolog nekem fura. En ilyet nem is olvastam meg, ennyi idösen, ez tul komolynak tünik. A hidrotökek csattogasa, siman lehet a helytelen olajcserek miatt, sajnos. Milyen olaj van benne, mikor cserelted?
Kerdeztem multkor is, de most is megteszem. Kettöstömegü volt cserelve? Az nem lehet?
En nyomnek olajcsere elött bele egy motormoso adalekot, minden szüröt utanna szepen kicserelni es friss finom top tec 4600 as Molly olajat bele. Utanna megneznem mi van.
Ezeknek a dolgoknak a csereje szerintem eleg brutal lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest