Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
deicide
üzenetére
De jó érzés lehet
Én csak ezzel a kis 116 pónival szórakozom, most is voltam kinnt egy éjjeli menetre, hát kategórián belül + kicsivel felette (értsd: nem 2x annyi lóerő) nincs ellenfél
Egy olyannal mint a tied meg konkrétan nincs ellenfél úgy anblock 
trassher nekem is. Fólia? mire gondolsz? Még az elején lévő hűtőráccsal akarok valamit kezdeni, mert szerintem kicsit nagyon sok a króm. Arra gondoltam, hogy valami igényesebb féle karbonnal a léceket, és csak az opel jel maradna fényes króm. De félek, hogy már nagyon pronyó lenne a végén
A másik megoldás ami szerintem kicsit "profibb" és jobb (bár drágább is, de 1x meg lehet engedni mert "örökélet" és annyira nem drága azért) egy ilyen hűtőrács 1:1- ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- További aktív témák...
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- Smart home kiarusitas
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír érte az viszi!!
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak ezzel a kis 116 pónival szórakozom, most is voltam kinnt egy éjjeli menetre, hát kategórián belül + kicsivel felette (értsd: nem 2x annyi lóerő) nincs ellenfél
Egy olyannal mint a tied meg konkrétan nincs ellenfél úgy anblock 
A másik megoldás ami szerintem kicsit "profibb" és jobb (bár drágább is, de 1x meg lehet engedni mert "örökélet" és annyira nem drága azért)