Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Fogalmam sincs az életben nem foglalkoztam aksikkal most se nagyon érdekel úgyis megdöglik előbb utóbb úgyis egy trágya technológia évtizedek óta nincs jelentős előrelépés
Varta nyilván hallottam róla de am se jót se rosszat. Banner van az F -ben már jó pár éve bírja már kicsit köszörülni kell mostanában de simán lehet hogy a trafó az indítómoci mittomén hát mág öreg, de azért ugyanúgy pöccre, csak hosszabb pöcre.
Szóval Bannert megvenném úgy, hogy nem fosnék, hogy 1-2 éven belül vége. Gyári GM -et jó szívvel vennék mert már most kibírt 5 évet és közel 170 ezret (bár ez nem sokat számít gondolom) és tök jó tényleg. Exide-ről hallottam, jókat ráadásul, de sose volt. Nem tudom mi lesz, majd ha eljön az idő. Valszeg banner v. exide, ami olcsóbb és nagyobb.
Nem tudom nálad/tok hogy van de nekem az akksi tartó helye le van szűkítva direkt egyik oldalról, azt még ott elcsípem (műanyag) befér még vagy 5 centivel nagyobb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Varta nyilván hallottam róla de am se jót se rosszat. Banner van az F -ben már jó pár éve bírja már kicsit köszörülni kell mostanában de simán lehet hogy a trafó az indítómoci mittomén hát mág öreg, de azért ugyanúgy pöccre, csak hosszabb pöcre.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)