- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy nem "ízlésesen" terelgette a calit

zolikaDB hát azt nem tudtam hogy ennyire közismerten full legális, de annál jobb!
Szerintem amit én rendeltem az sima dob a vége saválló. A gyári is sima.. ezen 4 éves és olyan mint a gyári (na de ez előttem biztos pályázott 4 év alatt 156 ezer..), az F -ünkön vagy 10 évet bírt rövid távakon városban stb mielőtt elkezdett kilyukadni meg zörögni. Ha egy 5 évet kibírna én már elégedett vagyok. De ha kevesebbet bír sem éri meg szerintem egy ilyen mostoha körülmények között tartott alkatrészből (természetesen csak azért mert köze nincs az autó/motor jólétéhez!) krómozott sav és rozsdaállót venni ami kerülne 2x annyiba. Ráadásul típus dob, történne bármi még nem is tudom vinni át egy másik autóra .. Bőven jó/elég lesz ez, annyit bír mint a gyári, szebb, olcsóbb 
mohabá 007 az úgy könnyű
Nekünk semmi nincs itthon ami kell hozzá. Ha így nézem akkor nem biztos, hogy nagyon jó biznissz 5 ezerért (ami lesz több is) futkározni, gányolni, szenvedni, ellenben 10 -ért egy gyárit levenni a polcról és korrektül beépíteni. Meglátjuk a kipuffhoz milyen szerelvényt kell pluszba vennem meg hogy maradnak anyagiak de majd akarok egy szűrőt én is beépíteni 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Szerintem amit én rendeltem az sima dob a vége saválló. A gyári is sima.. ezen 4 éves és olyan mint a gyári (na de ez előttem biztos pályázott 4 év alatt 156 ezer..), az F -ünkön vagy 10 évet bírt rövid távakon városban stb mielőtt elkezdett kilyukadni meg zörögni. Ha egy 5 évet kibírna én már elégedett vagyok. De ha kevesebbet bír sem éri meg szerintem egy ilyen mostoha körülmények között tartott alkatrészből (természetesen csak azért mert köze nincs az autó/motor jólétéhez!) krómozott sav és rozsdaállót venni ami kerülne 2x annyiba. Ráadásul típus dob, történne bármi még nem is tudom vinni át egy másik autóra .. Bőven jó/elég lesz ez, annyit bír mint a gyári, szebb, olcsóbb 
Nekünk semmi nincs itthon ami kell hozzá. Ha így nézem akkor nem biztos, hogy nagyon jó biznissz 5 ezerért (ami lesz több is) futkározni, gányolni, szenvedni, ellenben 10 -ért egy gyárit levenni a polcról és korrektül beépíteni. Meglátjuk a kipuffhoz milyen szerelvényt kell pluszba vennem meg hogy maradnak anyagiak de majd akarok egy szűrőt én is beépíteni