- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy nem "ízlésesen" terelgette a calit

zolikaDB hát azt nem tudtam hogy ennyire közismerten full legális, de annál jobb!
Szerintem amit én rendeltem az sima dob a vége saválló. A gyári is sima.. ezen 4 éves és olyan mint a gyári (na de ez előttem biztos pályázott 4 év alatt 156 ezer..), az F -ünkön vagy 10 évet bírt rövid távakon városban stb mielőtt elkezdett kilyukadni meg zörögni. Ha egy 5 évet kibírna én már elégedett vagyok. De ha kevesebbet bír sem éri meg szerintem egy ilyen mostoha körülmények között tartott alkatrészből (természetesen csak azért mert köze nincs az autó/motor jólétéhez!) krómozott sav és rozsdaállót venni ami kerülne 2x annyiba. Ráadásul típus dob, történne bármi még nem is tudom vinni át egy másik autóra .. Bőven jó/elég lesz ez, annyit bír mint a gyári, szebb, olcsóbb 
mohabá 007 az úgy könnyű
Nekünk semmi nincs itthon ami kell hozzá. Ha így nézem akkor nem biztos, hogy nagyon jó biznissz 5 ezerért (ami lesz több is) futkározni, gányolni, szenvedni, ellenben 10 -ért egy gyárit levenni a polcról és korrektül beépíteni. Meglátjuk a kipuffhoz milyen szerelvényt kell pluszba vennem meg hogy maradnak anyagiak de majd akarok egy szűrőt én is beépíteni 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem amit én rendeltem az sima dob a vége saválló. A gyári is sima.. ezen 4 éves és olyan mint a gyári (na de ez előttem biztos pályázott 4 év alatt 156 ezer..), az F -ünkön vagy 10 évet bírt rövid távakon városban stb mielőtt elkezdett kilyukadni meg zörögni. Ha egy 5 évet kibírna én már elégedett vagyok. De ha kevesebbet bír sem éri meg szerintem egy ilyen mostoha körülmények között tartott alkatrészből (természetesen csak azért mert köze nincs az autó/motor jólétéhez!) krómozott sav és rozsdaállót venni ami kerülne 2x annyiba. Ráadásul típus dob, történne bármi még nem is tudom vinni át egy másik autóra .. Bőven jó/elég lesz ez, annyit bír mint a gyári, szebb, olcsóbb 
Nekünk semmi nincs itthon ami kell hozzá. Ha így nézem akkor nem biztos, hogy nagyon jó biznissz 5 ezerért (ami lesz több is) futkározni, gányolni, szenvedni, ellenben 10 -ért egy gyárit levenni a polcról és korrektül beépíteni. Meglátjuk a kipuffhoz milyen szerelvényt kell pluszba vennem meg hogy maradnak anyagiak de majd akarok egy szűrőt én is beépíteni