Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz AMD Power #40400 üzenetére

Van egy olyan érzésem, hogy nem "ízlésesen" terelgette a calit :(

zolikaDB hát azt nem tudtam hogy ennyire közismerten full legális, de annál jobb! :B Szerintem amit én rendeltem az sima dob a vége saválló. A gyári is sima.. ezen 4 éves és olyan mint a gyári (na de ez előttem biztos pályázott 4 év alatt 156 ezer..), az F -ünkön vagy 10 évet bírt rövid távakon városban stb mielőtt elkezdett kilyukadni meg zörögni. Ha egy 5 évet kibírna én már elégedett vagyok. De ha kevesebbet bír sem éri meg szerintem egy ilyen mostoha körülmények között tartott alkatrészből (természetesen csak azért mert köze nincs az autó/motor jólétéhez!) krómozott sav és rozsdaállót venni ami kerülne 2x annyiba. Ráadásul típus dob, történne bármi még nem is tudom vinni át egy másik autóra .. Bőven jó/elég lesz ez, annyit bír mint a gyári, szebb, olcsóbb :Y

mohabá 007 az úgy könnyű :DDD Nekünk semmi nincs itthon ami kell hozzá. Ha így nézem akkor nem biztos, hogy nagyon jó biznissz 5 ezerért (ami lesz több is) futkározni, gányolni, szenvedni, ellenben 10 -ért egy gyárit levenni a polcról és korrektül beépíteni. Meglátjuk a kipuffhoz milyen szerelvényt kell pluszba vennem meg hogy maradnak anyagiak de majd akarok egy szűrőt én is beépíteni :K

Új hozzászólás Aktív témák