- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
Na igen, ez a masik persze. Mondjuk anyaghasznalatban (müanyagok teren) nincs bajom az astrammal. Hogy egy a3 audi vagy V Golf "jobb" müanyagokat hasznal e nem tudom megitelni. Ebben nem rossz az astra szvsz.
Akkor amiket irtal:
Belter: Astra,Fem utanzatu müanyag vs V Golf valodi fem
Valto: Sok helyen olvastam, hogy recseg a H valtoja 1 esbe rakaskor, ha picit is gurul a kocsi, meg a rüki is recsegös,, nehezkes. Nekem az elözö tulaj közel 3000 eurot költött kettöstömegü cserere es valtofelujitasra (ez allitolag szeria hiba a 6 sebesseges 1.7 dizelnel mindenkepp, de 1.9 nel is gyakori, 150k km es kaputt) Nekem lehet ezert, de nincs bajom a valtoval. Haverom 1.6 H GTC astrajaval a valto az amit nem szeret. Neki pl ülessel nincs baja. VW konszern valtoirol nekem nincs negativ velemenyem, söt...de neten nagy vw fikazok között se igen talalsz olyat, aki a valtot bantja.
Futomü: A GTC ben sportfutomü van, ami feszes, stabil, en szememben ez a kocsinak a legnagyobb plusz pontja, szeretem.
Szoval ha pozicionalni kell a dolgokat, ezek alapjan is ott tartok ahol eddig. Nyilvan ezzel nem bantom en az Opelt, csak azert rom, hogy az hogy egy golf dragabb, szvsz kijön. En is neztem az 5 ös golfot de legalabb fel millaval dragabb lett volna. A sima golfnal meg a GTC astra picit jobban is tetszett. Es nem is banam meg

Erre az uj K astrara meg kifejezetten kivancsi leszek. Az eleje nagyon bejön de a többi resze is igeretes

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Napelem
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- További aktív témák...
- DJI mini 3 drón display unit
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64Gb
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs