Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Az, hogy nem vagyok szaki, egyáltalán nem fedi a valóságot. Konkrétan segg hülye vagyok az autókhoz, annyival járok előrébb egy szőke nőnél, hogy benzint meg ablakmosót tudok bele tölteni. Szóval biztos, hogy nem fogom szétszedni a kormányt.
Viszont az indexkart is faszául megcsinálták, mert balra kanyarodás után nem mindig húzza vissza az indexet. De már nagyon elegem van, nincs kedvem hetente szervizbe vinni a kocsit, főleg hogy meg se tudják csinálni, csak áll ott fél napig, én meg buszozhatok egy órát.
Nem tudom egyébként, miért ilyen siralmas a magyar szervizek helyzete. Egy valag hasonló sztorit lehet olvasni a Homáron meg a Totalcaron. Miért természetes az, hogy szervizbe viszem a kocsit, valamit csinálnak vele, kifizetem, és továbbra sem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest