Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Tehát akkor jobb, hogy i5+HDD+ODD helyett az i3+SSD+HDD-t választottam. Mondjuk az eddig megszokott tempók helyett kifejezetten suhanósat produkál.
A gép bekapcstól a bejelentkezésig a régi gépemnek kellett általában 55-65 sec(XP). Most ez 7 azaz hét(W7). Bejelentkezéstől az utolsó észlelhető autostart műveletig a korábbi 40-50 sec helyett most 10-11 telik el. Outlook 2010 indítás régin 2 perc, ezen 5 sec. Mondjuk a levelek letöltéséig még várni kell itt is, de az már teljes mértékben a szar hálózat hibája. Kikapcsolás 50-60 sec helyett 6-7.Kíváncsi vagyok idővel hogy nőnek ezek az idők. De most nagyon örülök annak, hogy ha kattintok, vagy nyomok valamit, akkor történik valami. Eddig mindig kattintottam, és nem történt semmi. Aztán várni kellett, és aztán úgy tűnt hogy történni fog valami, majd még mindig várni kellett, és akkor elkezdett történni valami. Picit idegtépő volt. Pláne mikor siettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest