- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #11850 üzenetére
Itt elolvastam, nagyon el voltam tévedve. Amit én láttam gyógyszertárban, hogy fel van írva mit kell kiadnia, megkeresi a betűrendes fiókot, kiadja a gyógyszert, beüti a pénztárgépbe, viszlát.
Nem nagyon tudtam hova tenni a dolgot, hogy bármilyen betegséget kérdezünk itt, te írod mit hogy.
Én is megnéztem a google-t, de az azért nem volt olyan meggyőző, ot olvastam a diétát, vörös húst, alkoholtilalmat...A PH!atikus tetszik
(#11853) FehérHolló: nálam az előző lakó szimplán járkált, amivel mindig kegyetlenül felbaxott, mert zengett a plafon meg tologatta a bútorokat. Nem tudom hova a búbánatba rendezte a szobát örökké
Szívesen bekopogtam volna, mert jobb ha tudom pontosan mi a zajforrás, nem még idegesít is plusszban, hogy mi a zannyakínját csinál. Józanul belegondolva nem hinném, hogy tényleg bútort tologatott, de olyan hangja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest