- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #11850 üzenetére
Itt elolvastam, nagyon el voltam tévedve. Amit én láttam gyógyszertárban, hogy fel van írva mit kell kiadnia, megkeresi a betűrendes fiókot, kiadja a gyógyszert, beüti a pénztárgépbe, viszlát.
Nem nagyon tudtam hova tenni a dolgot, hogy bármilyen betegséget kérdezünk itt, te írod mit hogy.
Én is megnéztem a google-t, de az azért nem volt olyan meggyőző, ot olvastam a diétát, vörös húst, alkoholtilalmat...A PH!atikus tetszik
(#11853) FehérHolló: nálam az előző lakó szimplán járkált, amivel mindig kegyetlenül felbaxott, mert zengett a plafon meg tologatta a bútorokat. Nem tudom hova a búbánatba rendezte a szobát örökké
Szívesen bekopogtam volna, mert jobb ha tudom pontosan mi a zajforrás, nem még idegesít is plusszban, hogy mi a zannyakínját csinál. Józanul belegondolva nem hinném, hogy tényleg bútort tologatott, de olyan hangja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged