- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
NoMagix
üzenetére
csak akkor frissítem, ha itt jókat írnak a kedves fórumozók
Mivel az LG nem osztja meg a vásárló söpredékkel a szoftvet apdét miket módosít, és 1 LG alkalmazott se szivárogtatja ki ezeket, így biztosan csak maga az LG és a Jóisten tudja mit művelnek odaát. Innentől a mezei fórumozók irománya sokat nem nyom a latba, mert csak egyedi tapasztalatok és (vélt) megfejtések lesznek, nem mérvadó az átlagra ill. a te csatornakapcsolgatási problémádra.

Sajna ez van, lehet írni nekik (mármint az LG anyacégnek, a magyarok gondolom ennél a cégnél is csak helyi süket leányvállalat, mindenféle autonómia nélkül), kérni vagy követelni a részletek megosztását. Nyilván szarni fognak rád/ránk magasról, így megy ez, próbáltam már más gyártóknál (intel, amd, wd, mind egy kutya). Amíg nincs világméretű sajtó visszhang, nincs vmi nagypofájú amerikai jutub influenszer aki kinyitja a száját, addig az átlag vásárlót leszarják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor